Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη
  • Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο
  • Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν
  • Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι
  • Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί
  • Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στην Τεχεράνη αποκαλεί το Ισραήλ «εχθρό της ανθρωπότητας»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Συμφωνία με το Ισραήλ για τερματισμό των διαδηλώσεων;
Διεθνή

Παλαιστίνη-Γάζα

Συμφωνία με το Ισραήλ για τερματισμό των διαδηλώσεων;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Νοέ 2018, 00:00

Σύμφωνα με την αραβική εφημερίδα Αλ Χαγιάτ, την Παρασκευή 26 Οκτώβρη η Χαμάς και το Ισραήλ κατέληξαν σε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός με τη διαμεσολάβηση της Αιγύπτου. Με βάση τη συμφωνία, η Χαμάς δεσμεύεται να σταματήσει τις διαδηλώσεις δίπλα στα σύνορα του Ισραήλ με τη Γάζα, που συνεχίζονται για πάνω από έξι μήνες, στο πλαίσιο της «Μεγάλης Πορείας της Επιστροφής», καθώς και την εκτόξευση ρουκετών και το πέταγμα εμπρηστικών μπαλονιών προς το Ισραήλ, με αντάλλαγμα το πλήρες άνοιγμα των συνοριακών περασμάτων, τη διεύρυνση της ζώνης ψαρέματος της Γάζας σε πρώτη φάση από τα έξι στα εννιά και αργότερα στα 20 ναυτικά μίλια και την εξεύρεση λύσης για τους δεκάδες χιλιάδες άνεργους δημόσιους υπαλλήλους που είχε διορίσει η κυβέρνηση της Χαμάς, οι οποίοι απολύθηκαν όταν η Παλαιστινιακή Αρχή ανέλαβε τη διοίκηση της Γάζας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Ισλαμική Τζιχάντ προχώρησε σε ξεχωριστή συμφωνία κατάπαυσης του πυρός, το Σάββατο 27 Οκτώβρη.

Παρά ταύτα, τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Οκτώβρη το Ισραήλ προχώρησε σε αεροπορικούς βομβαρδισμούς 80 στόχων σε ολόκληρη τη Γάζα ως απάντηση στην εκτόξευση περισσότερων από 30 ρουκετών από την Αντίσταση. Μόλις το ένα τρίτο των παλαιστινιακών ρουκετών αναχαιτίστηκε από το πανάκριβο αντιπυραυλικό σύστημα «Σιδηρούς Θόλος» του Ισραήλ, ενώ οι υπόλοιπες κατέληξαν σε χωράφια γύρω από ισραηλινούς εποικισμούς κοντά στα σύνορα του Ισραήλ με τη Γάζα, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους τους και θυμίζοντας στους σιωνιστές ότι η Αντίσταση είναι πάντα παρούσα δίνοντας απαντήσεις στην κλιμακούμενη ισραηλινή επιθετικότητα.

Από τα αεροπορικά αντίποινα των σιωνιστών προκλήθηκαν ζημιές σε πληθώρα πολιτικών υποδομών και κατοικιών, ενώ χτυπήθηκε και το ινδονησιακό νοσοκομείο στην Πόλη της Γάζας. Σύμφωνα με τοπικές πηγές, 17 αεροπορικά χτυπήματα είχαν στόχο κτίρια που ανήκουν στις Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ Κασάμ, ένοπλο σκέλος της Χαμάς, στη Ράφα στη νότια Γάζα.

Την Κυριακή 28 Οκτώβρη, ισραηλινό μαχητικό βομβάρδισε περιοχή στη Χάν Γιούνις, τραυματίζοντας τρία παιδιά 11 και 12 χρόνων που έτυχε να βρίσκονται δίπλα στα σύνορα. Ισραηλινοί στρατιώτες απέτρεπαν επί δύο ώρες την προσέγγιση ιατρικού προσωπικού στο σημείο του βομβαρδισμού, προκειμένου να παράσχει ιατρική βοήθεια στα παιδιά, τα οποία αφέθηκαν να αιμορραγούν μέχρι που κατέληξαν.

Σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, δεκατέσσερις Παλαιστίνιοι (ανάμεσά τους τέσσερα παιδιά) έχουν δολοφονηθεί από τον ισραηλινό στρατό στη Γάζα τις τελευταίες δύο βδομάδες, ενώ 1.434 έχουν τραυματιστεί.

Το ισραηλινό αεροπορικό χτύπημα ενάντια στα τρία παιδιά προκάλεσε νέα κύματα οργής στον παλαιστινιακό λαό. Ακολούθησαν την επόμενη μέρα μαζικές διαδηλώσεις. Οι διαδηλωτές ζητούσαν από την Αντίσταση να εκδικηθεί για τη δολοφονία των παιδιών. Οι εξελίξεις αυτές στριμώχνουν τη Χαμάς που, εκτός από τη δέσμευσή της σταματήσει τις διαδηλώσεις δίπλα στα σύνορα, στο πλαίσιο της συμφωνίας με το Ισραήλ, έχει δεσμευτεί ότι θα σταματήσει κάθε επιθετική δραστηριότητα της Αντίστασης ενάντια στους σιωνιστές, προκειμένου το Ισραήλ να άρει έστω και μερικώς τον αποκλεισμό και να πάρει μια ανάσα ο παλαιστινιακός λαός της Γάζας.

Παρά τους στοχευμένους βομβαρδισμούς και τις δολοφονίες ακόμα και παιδιών, οι σιωνιστές εξακολουθούν να δείχνουν απρόθυμοι να κλιμακώσουν την επίθεσή τους εναντίον της Γάζας με γενίκευση των βομβαρδισμών και χερσαία επέμβαση. Η έκβαση της τελευταίας ισραηλινής εισβολής στη Γάζα, το καλοκαίρι του 2014, που δεν πέτυχε ούτε εν μέρει τους διακηρυγμένους στόχους των σιωνιστών, και η πιθανολογούμενη από τους σιωνιστές βελτίωση της επιχειρησιακής ικανότητας των ένοπλων τμημάτων της Αντίστασης δεν τους αφήνει μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ότι μια νέα επέμβαση θα πετύχει σ’ αυτά που απέτυχε η προηγούμενη. Οι φραστικοί λεονταρισμοί και η λεκτική επιθετικότητα του Νετανιάχου προορίζεται κυρίως για κατανάλωση στο εσωτερικό του Ισραήλ, όπου ο σιωνιστικός όχλος διψάει για παλαιστινιακό αίμα.

Οι διαδηλώσεις και τα εμπρηστικά μπαλόνια, καθώς και οι υπόλοιπες πράξεις λαϊκής αντίστασης στους σιωνιστές, βίαιες και ειρηνικές, έχουν δημιουργήσει εδώ και πολλούς μήνες μια σταθερή εστία έντασης στα σύνορα του Ισραήλ με τη Γάζα, από την οποία μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις. Η αβεβαιότητα αυτή προκαλεί εκνευρισμό στο Ισραήλ που αφού είδε ότι η κλιμακούμενη καταστολή και οι δολοφονίες άοπλων διαδηλωτών δεν κατασιγάζουν το ανοιχτό μέτωπο, αναγκάστηκε να συρθεί σε συμφωνία αποκλιμάκωσης με τις δυο μεγαλύτερες οργανώσεις της Αντίστασης για να αποφύγει τα χειρότερα, δηλαδή να αναγκαστεί να κάνει μια εισβολή που τη δεδομένη στιγμή δε θέλει να κάνει. Ούτε μπορεί να είναι κανείς αισιόδοξος για την υλοποίηση αυτής της συμφωνίας. Υπήρξαν και άλλες φορές παρόμοιες συμφωνίες, με αιγυπτιακή μεσολάβηση, τις οποίες οι σιωνιστές δε σεβάστηκαν.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Παλαιστίνη-Γάζα

Mάτια που δε βλέπονται…
Επόμενο άρθρο

Παλαιστίνη-Γάζα

Με το δάχτυλο στη σκανδάλη…

Σχετικά Αρθρα

Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί

Διεθνή 31 Αυγ 2026, 09:40

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στην Τεχεράνη αποκαλεί το Ισραήλ «εχθρό της ανθρωπότητας»

Διεθνή 31 Αυγ 2026, 09:03

Guardian: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν εξαντλεί ταχύτατα τον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν έγγραφα και συνεντεύξεις

Διεθνή 31 Αυγ 2026, 05:40

Χουδαΐφα αλ-Καχλούτ (Αμπού Ομπάιντα): in memoriam

Διεθνή 30 Αυγ 2026, 20:13

Τα ρετάλια του τσαβικού καθεστώτος παρέδωσαν τα πετρέλαια της Βενεζουέλας στις ΗΠΑ

Διεθνή 30 Αυγ 2026, 12:01

Η κρίση του παλαιστινιακού πολιτικού συστήματος και οι εκλογές ως «Panadol»

Διεθνή 30 Αυγ 2026, 05:59
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

1 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο

31 Αυγ 2026, 18:28
Πολιτική

Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν

Ο ελληνικός λαός πληρώνει το κόστος για την πολεμική οχύρωση του αιμοσταγούς βασίλειου των Σαούδ

31 Αυγ 2026, 18:21
Κόντρες

Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι

31 Αυγ 2026, 12:16
Διεθνή

Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί

31 Αυγ 2026, 09:40
Διεθνή

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στην Τεχεράνη αποκαλεί το Ισραήλ «εχθρό της ανθρωπότητας»

31 Αυγ 2026, 09:03
Διεθνή

Guardian: Ο πόλεμος του Τραμπ κατά του Ιράν εξαντλεί ταχύτατα τον προϋπολογισμό του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, αποκαλύπτουν έγγραφα και συνεντεύξεις

31 Αυγ 2026, 05:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Αυγούστου

31 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Χουδαΐφα αλ-Καχλούτ (Αμπού Ομπάιντα): in memoriam

30 Αυγ 2026, 20:13
Διεθνή

Τα ρετάλια του τσαβικού καθεστώτος παρέδωσαν τα πετρέλαια της Βενεζουέλας στις ΗΠΑ

30 Αυγ 2026, 12:01
Πολιτισμός

Eκατοντάδες άνθρωποι του πολιτισμού και των γραμμάτων καλούν τη Μόστρα της Βενετίας να υψώσει την παλαιστινιακή σημαία

Ανί Ερνό, Ρότζερ Γουότερς, Γκάι Πιρς, Ματέο Γκαρόνε, Πολ Λάβερτι μεταξύ των υπογραφόντων

30 Αυγ 2026, 10:10
Παιδεία

Μητσοτάκης και Ζαχαράκη έδωσαν εντολή να ανακτήσουν άμεσα τις άδειές τους τα τρία κομμένα από το ΣτΕ ιδιωτικά «πανεπιστήμια»

Η ΕΘΑΑΕ προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα της «ανεξαρτησίας»

30 Αυγ 2026, 09:05
Διεθνή

Η κρίση του παλαιστινιακού πολιτικού συστήματος και οι εκλογές ως «Panadol»

30 Αυγ 2026, 05:59
Πολιτισμός

Πέτερ Χάντκε, Ανέμελη δυστυχία

30 Αυγ 2026, 05:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου

30 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Κάλπες υπό πολιορκία: Μπορεί η πρώτη εκλογική αναμέτρηση της Παλαιστίνης εδώ και δύο δεκαετίες να επιβιώσει της κατοχής;

29 Αυγ 2026, 13:49
Διεθνή

Αλ-Χίντι: Τα αποτελέσματα της τρέχουσας αντιπαράθεσης θα διαμορφώσουν το μέλλον της Παλαιστίνης και της περιοχής για τις επόμενες δεκαετίες

29 Αυγ 2026, 10:09
Κόντρες

«Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»

29 Αυγ 2026, 09:52
Διεθνή

«Πρωτοφανείς ζημιές»: Το Ιράν προκάλεσε ζημιές δισεκατομμυρίων σε εγκαταστάσεις αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών

29 Αυγ 2026, 05:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

Ημέρα ενάντια στις πολεμικές δαπάνες.

Ημέρα των συνδικάτων για την ειρήνη και τον αφοπλισμό.

Κατάρ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1971).

Αίγυπτος, Λιβύη: Ημέρα επανάστασης (1969).

Πουέρτο Ρίκο: Ημέρα εργασίας (1894).

Τανζανία: Ημέρα ηρώων.

1926: Καθιερώνεται ο πολιτικός γάμος στην Τουρκία.

1946: Επαναφορά του Γεωργίου Β’ με δημοψήφισμα (68% ναι, 10,5% όχι, 21,2% λευκά). Από τη ψηφοφορία απέχουν το ΚΚΕ και τα ΕΑΜικά κόμματα.

1953: Συγχώνευση του Δημοκρατικού Κόμματος με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδος, ίδρυση του Δημοκρατικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού.

1982: Κλείνει η «ΧρωΠει», 6.000 μένουν άνεργοι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Παλαιστίνη-Γάζα

    17Ν
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Εφετείο 17Ν
  • Παλαιστίνη-Γάζα

    ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Παλαιστίνη-Γάζα

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Παλαιστίνη-Γάζα

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Παλαιστίνη-Γάζα

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Παλαιστίνη-Γάζα

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Παλαιστίνη-Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Παλαιστίνη-Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Παλαιστίνη-Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Παλαιστίνη-Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Παλαιστίνη-Γάζα

    Παλαιστίνη-Γάζα

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστίνη-Γάζα

    Παλαιστίνη-Γάζα

    Επικοινωνία
  • Παλαιστίνη-Γάζα

    Παλαιστίνη-Γάζα

    Όροι χρήσης
  • Παλαιστίνη-Γάζα

    Παλαιστίνη-Γάζα

    Ποιοι είμαστε
  • Παλαιστίνη-Γάζα

    Παλαιστίνη-Γάζα

    Επικοινωνία
  • Παλαιστίνη-Γάζα

    Παλαιστίνη-Γάζα

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo