Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν
  • Σύνορα, θάνατοι και απελάσεις: Η Κρήτη και η νέα γεωγραφία της αποτροπής στη Μεσόγειο
  • Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση
  • Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες
  • Πύραυλος με υπογραφή
  • Ενας πόλεμος που η Δύση δεν μπορεί να κερδίσει: Ισραηλινός δημοσιογράφος προειδοποιεί για στρατηγική κατάρρευση στη σύγκρουση με το Ιράν.
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ο πιο καλός σύμμαχος των σιωνιστών
Διεθνή

Αιγυπτιακή χούντα

Ο πιο καλός σύμμαχος των σιωνιστών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Οκτ 2019, 00:00

Μπορεί οι διαδηλώσεις στην Αίγυπτο να πήραν μεγάλες διαστάσεις, οι συλλήψεις διαδηλωτών να ήταν χιλιάδες και το καθεστώς να επέβαλε επί της ουσίας στρατιωτικό νόμο στο Κάιρο και στο Σουέζ, όμως το αυτί των σιωνιστών δεν ίδρωσε καθόλου. Ανεπίσημες πηγές των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών δήλωσαν ότι το Ισραήλ στηρίζει την αιγυπτιακή χούντα και τον Σίσι, αλλά δεν το δηλώνουν επίσημα, για να αποφύγουν να τον υπονομεύσουν περαιτέρω, μετά από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στους δρόμους των μεγαλύτερων αιγυπτιακών πόλεων και τη βάρβαρη καταστολή που δέχτηκαν από το καθεστώς.  

Η πορεία και η σταθερότητα της κυβέρνησης Σίσι, της πιο φιλοϊσραηλινής κυβέρνησης που έχει υπάρξει μέχρι σήμερα, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων των ίδιων των σιωνιστών, απασχολεί ιδιαίτερα το Ισραήλ που θεωρεί την αιγυπτιακή χούντα ως την πιο πολύτιμη σύμμαχό του στην ευρύτερη περιοχή. Παρολαυτά, η ισραηλινή κυβέρνηση αποφεύγει να κάνει δηλώσεις που αποτυπώνουν αυτή την κατάσταση, αναγνωρίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα υπονομεύσει τον Σίσι σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο και ειδικότερα στους αραβικούς λαούς που τρέφουν ιδιαίτερο μίσος για τους σιωνιστές. Στα χρόνια που ακολούθησαν το πραξικόπημα του στρατού το 2013, σε βάρος του εκλεγμένου προέδρου της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Μοχάμεντ Μόρσι, η χούντα του Σίσι πέρασε από μια καλυμμένη συνεργασία με τους σιωνιστές σε μια ανοιχτή συμμαχία που εκτός των άλλων αποτυπώθηκε πολλαπλώς και στα ισραηλινά και αιγυπτιακά μίντια με κοινές φωτογραφίες του Σίσι με τον Νετανιάχου.

Δεκάδες είναι οι δηλώσεις πρώην και νυν στελεχών του ισραηλινού πολεμικού συμπλέγματος που καταδεικνύουν τη στενή συνεργασία μεταξύ Αιγύπτου και Ισραήλ. Ο Ζβι Μαγκέν, πρώην υψηλόβαθμος αξιωματούχος της ισραηλινής στρατιωτικής αντικατασκοπείας και στέλεχος του Ινστιτούτου Μελετών για την Εθνική Ασφάλεια της σιωνιστικής οντότητας, δήλωσε στο αραβικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Middle East Eye ότι ελπίζει πως ο Σίσι θα επιβιώσει από τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Αίγυπτο, ενώ, παρά το γεγονός ότι είναι ένας δικτάτορας που άρπαξε την εξουσία με τη βία, αποτελεί έναν πολύ πιο θετικό συνεργάτη του Ισραήλ σε σχέση με τους προκατόχους του. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του πρώην επικεφαλής της Μοσάντ, Εφρέμ Χαλεβί, που είπε ότι «η ασφάλεια της Αιγύπτου και του πολιτικού της συστήματος –η ασφάλεια του Προέδρου Σίσι– αποτελεί κομβικής σημασίας συμφέρον του Ισραήλ. Αυτό, μαζί με την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ιορδανία, παρέχουν αναντικατάστατες συνθήκες ασφάλειας στο Ισραήλ».

Υπό τον Σίσι, η στρατιωτική συνεργασία της Αιγύπτου με το Ισραήλ έφτασε σε πρωτοφανή επίπεδα, με τα δυο καθεστώτα να θέτουν από κοινού στο στόχαστρο τους ισλαμιστές αντάρτες στη χερσόνησο του Σινά. Την ώρα που τα αιγυπτιακά στρατεύματα μακελεύουν τους ντόπιους πληθυσμούς στο έδαφος, επιβάλλοντας αποκλεισμό, κατεδαφίζοντας εκατοντάδες σπίτια και εκτοπίζοντας χιλιάδες κάτοικους από τις περιοχές αυτές, τα ισραηλινά μαχητικά βομβαρδίζουν από αέρος, ενώ οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες παρέχουν πληροφορίες υψίστης σημασίας στο καθεστώς. Ομως, παρά τις κτηνωδίες του αιγυπτιακού στρατού στην ευρύτερη περιοχή, το ισλαμικό αντάρτικο συνεχίζει να αποτελεί πονοκέφαλο για τη χούντα προκαλώντας συχνά απώλειες στον αιγυπτιακό στρατό με αιφνιδιαστικά χτυπήματα.

Οι εκλογές του 2012 και η άνοδος στην εξουσία του Μόρσι θεωρήθηκαν από τους σιωνιστές ως μια πολύ αρνητική εξέλιξη για τους ίδιους. Βέβαια, ο Μόρσι αποδείχτηκε από την αρχή αρκετά πραγματιστής στις σχέσεις της Αιγύπτου με τους σιωνιστές, μη διαταράσσοντάς τες. Αντίθετα με τις αρχικές εκτιμήσεις του Ισραήλ και πιθανόν λόγω της αμερικάνικης οικονομικής βοήθειας προς την Αίγυπτο, που συνεχίστηκε και επί των ημερών του, ο Μόρσι ποτέ δεν έκανε την απόπειρα να τερματίσει τη συμφωνία ειρήνης της Αιγύπτου με το Ισραήλ, ενώ η συνεργασία ασφάλειας μεταξύ τους συνεχίστηκε κανονικά. Παρά την ενίσχυση των δεσμών της Αιγύπτου με τη Χαμάς, η αιγυπτιακή κυβέρνηση δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή στη σύγκρουση μεταξύ των σιωνιστών και της Χαμάς στη Γάζα.

Η σύσφιξη των σχέσεων με την αιγυπτιακή χούντα δεν αποτελεί επιλογή μόνο των Αμερικάνων και του Ισραήλ αλλά και της ελληνικής και κυπριακής κυβέρνησης. Στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα φορά στο Κάιρο αυτή την εβδομάδα, εν μέσω διαδηλώσεων και κρατικής καταστολής, μαζί με τις συνομιλίες για τη σύναψη ενεργειακών αλλά κυρίως στρατιωτικών συμφωνιών, ο Αναστασιάδης και ο Μητσοτάκης δεν παρέλειψαν να φωτογραφιστούν με τον Σίσι (η μόνη αλλαγή στη φωτογραφία ήταν ο Μητσοτάκης στη θέση του Τσίπρα, o oποίος με τη σειρά του είχε «αλλάξει» τον Σαμαρά). Μετά τον Τραμπ έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους για να εξωραϊστεί η εικόνα της χούντας.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Αιγυπτιακή χούντα

Ο Πόντιος Πιλάτος και οι καρπαζοεισπράκτορες
Επόμενο άρθρο

Αιγυπτιακή χούντα

Φωτιές άναψε στο Εκουαδόρ η εφαρμογή των μέτρων του ΔΝΤ

Σχετικά Αρθρα

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

Διεθνή 9 Μαρ 2026, 19:45

Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

Διεθνή 9 Μαρ 2026, 12:27

Ενας πόλεμος που η Δύση δεν μπορεί να κερδίσει: Ισραηλινός δημοσιογράφος προειδοποιεί για στρατηγική κατάρρευση στη σύγκρουση με το Ιράν.

Διεθνή 9 Μαρ 2026, 08:45

Aναβαθμισμένες ποιοτικά και ποσοτικά οι ενέργειες των μαχητών της Χεζμπολά ενάντια στους σιωναζιστές

Συγκεντρωτικά Παρασκευής 6 και Σαββάτου 7 Μάρτη

Διεθνή 8 Μαρ 2026, 19:22

Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα

Εκαναν απόβαση από αέρος και έπεσαν σε ενέδρα των μαχητών της Αντίστασης

Διεθνή 7 Μαρ 2026, 09:37

Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης

Διεθνή 6 Μαρ 2026, 19:40
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Eνώ οι τιμές των καυσίμων καλπάζουν, Τραμπ και Ράιτ παπαρολογούν

9 Μαρ 2026, 19:45
Καταστολή

Σύνορα, θάνατοι και απελάσεις: Η Κρήτη και η νέα γεωγραφία της αποτροπής στη Μεσόγειο

9 Μαρ 2026, 13:26
Διεθνή

Κοιλάδα Μπεκάα: δύο σιωναζιστές νεκροί και κατάρριψη ενός ελικοπτέρου από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

9 Μαρ 2026, 12:27
Πολιτική

Εφετείο ΧΑ: Aυτή είναι η πρόταση-καταπέλτης της εισαγγελέα για τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Η εισαγγελέας Στεφανάτου πρότεινε να απορριφτούν όλα τα αιτήματα

9 Μαρ 2026, 11:00
Κόντρες

Πύραυλος με υπογραφή

9 Μαρ 2026, 10:35
Διεθνή

Ενας πόλεμος που η Δύση δεν μπορεί να κερδίσει: Ισραηλινός δημοσιογράφος προειδοποιεί για στρατηγική κατάρρευση στη σύγκρουση με το Ιράν.

9 Μαρ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάρτη

9 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Aναβαθμισμένες ποιοτικά και ποσοτικά οι ενέργειες των μαχητών της Χεζμπολά ενάντια στους σιωναζιστές

Συγκεντρωτικά Παρασκευής 6 και Σαββάτου 7 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 19:22
Παιδεία

Η πρόληψη της βίας στο σχολείο δεν χωράει κομματικούς πειραματισμούς, απειλές και εκφοβισμούς

8 Μαρ 2026, 12:51
Πολιτική

Κανένα περιθώριο για αναγνώριση ελαφρυντικών στους 29 καταδικασθέντες νεοναζιστές εγκληματίες

Σε άλλους 13 έχουν αναγνωριστεί ελαφρυντικά στον πρώτο βαθμό

8 Μαρ 2026, 09:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάρτη

8 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Τάφος για τους σιωναζιστές κομάντο η Κοιλάδα Μπεκάα

Εκαναν απόβαση από αέρος και έπεσαν σε ενέδρα των μαχητών της Αντίστασης

7 Μαρ 2026, 09:37
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάρτη

7 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Οχτώ σιωναζιστές στρατιώτες εξουδετερώθηκαν με ένα χτύπημα της Λιβανέζικης Αντίστασης

6 Μαρ 2026, 19:40
Διεθνή

«Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;

Δημόσια επίπληξη εμιρατινού δισεκατομμυριούχου προς τον Τραμπ

6 Μαρ 2026, 14:45
Διεθνή

Ισραηλινο-βρετανός ιστορικός: Το Ισραήλ αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το Ιράν και όχι το αντίθετο

6 Μαρ 2026, 14:01
Πολιτική

8 Μάρτη: Η γυναικεία χειραφέτηση φυσικό μέτρο της γενικής χειραφέτησης

Η απελευθέρωση της γυναίκας θα είναι κομμουνιστική ή δε θα υπάρξει

6 Μαρ 2026, 13:10
Παιδεία

Σε συνέχειες η απάτη της πανεπιστημιοποίησης των κολλεγίων

6 Μαρ 2026, 12:28
Διεθνή

Ιράν: Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους σιωναζιστές

6 Μαρ 2026, 10:54
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάρτη

Ημέρα μνήμης πεσόντων αστυνομικών.

1918: Το κόμμα των μπολσεβίκων ΣΔΕΚΡ μετονομάζεται σε Κομουνιστικό Κόμμα Ρωσίας.

1930: Συγκρούσεις με τριάντα τραυματίες σε εργατική συγκέντρωση στον Πειραιά.

1945: Αρχίζει η μεταφορά Εβραίων της Θεσσαλονίκης στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

1948: Διακήρυξη ανθρώπινων δικαιωμάτων (ΟΗΕ).

1969: Βόμβα σε υπηρεσιακό αυτοκίνητο έξω από την Ασφάλεια Αθηνών.

1977: Συλλαμβάνονται το στέλεχος της “4ης Αυγούστου” Δ. Ηλιόπουλος και η φίλη του Χρ. Ζέκιου για κατοχή όπλων.

1993: Ρουκέτα στην εφορία Καμινίων Πειραιά (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Αιγυπτιακή χούντα

    17Ν
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Εφετείο 17Ν
  • Αιγυπτιακή χούντα

    ΕΛΑ
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Αιγυπτιακή χούντα

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Αιγυπτιακή χούντα

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Αιγυπτιακή χούντα

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αιγυπτιακή χούντα

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Αιγυπτιακή χούντα

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Αιγυπτιακή χούντα

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Αιγυπτιακή χούντα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Αιγυπτιακή χούντα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Αιγυπτιακή χούντα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Αιγυπτιακή χούντα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Αιγυπτιακή χούντα

    Αιγυπτιακή χούντα

    Ποιοι είμαστε
  • Αιγυπτιακή χούντα

    Αιγυπτιακή χούντα

    Επικοινωνία
  • Αιγυπτιακή χούντα

    Αιγυπτιακή χούντα

    Όροι χρήσης
  • Αιγυπτιακή χούντα

    Αιγυπτιακή χούντα

    Ποιοι είμαστε
  • Αιγυπτιακή χούντα

    Αιγυπτιακή χούντα

    Επικοινωνία
  • Αιγυπτιακή χούντα

    Αιγυπτιακή χούντα

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo