Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 2 Μάη
  • EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου
  • Εκπαιδευτικοί στα πειθαρχικά απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας
  • Σαν σήμερα 1 Μάη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Νηνεμία πριν από μια νέα θύελλα
Διεθνή

Πακιστάν

Νηνεμία πριν από μια νέα θύελλα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr16 Φεβ 2008, 00:00

Στις 7 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε επίσημα από την πακιστανική κυβέρνηση η κατάπαυση του πυρός στο μέτωπο του Νότιου Βαζιριστάν στα σύνορα με το Αφγανιστάν. Την ίδια μέρα, εκπρόσωπος του Μπαϊτουλάχ Μεχσούντ, που θεωρείται από τη CIA ως πιο επικίνδυνος πολέμαρχος των πακιστανών Ταλιμπάν και υπεύθυνος για τη δολοφονία της εκλεκτής των Αμερικάνων Μπεναζίρ Μπούτο, ανακοίνωσε επίσης κατάπαυση του πυρός σ’ όλη τη χώρα, προφανώς ύστερα από συμφωνία με την κυβέρνηση.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν, τις έντονες αντιδράσεις των Αμερικάνων σε ανάλογες συμφωνίες τα δύο προηγούμενα χρόνια, τις αφόρητες πιέσεις που ασκούν στους νατοϊκούς εταίρους τους να στείλουν στρατιωτικές ενισχύσεις στο αφγανικό μέτωπο, τις έντονες πιέσεις που ασκούν στο καθεστώς Μουσάραφ να κλιμακώσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις και να επιτρέψει αμερικάνικες επιθέσεις στις παραμεθόριες φυλετικές περιοχές των Παστούν στο δυτικό Πακιστάν, η νέα συμφωνία εκεχειρίας φαίνεται ανεξήγητη, γιατί, εκτός των άλλων, φτάνουν σε μας ελάχιστες φιλτραρισμένες πληροφορίες από τα μέτωπα στην περιοχή αυτή.

Ομως, σύμφωνα με τους καλά πληροφορημένους πάντα αρθρογράφους των «Asia Times» (9/02/08), η εξήγηση είναι σχετικά απλή. Και οι δυο πλευρές χρειάζονται την εκεχειρία για να πάρουν μια ανάσα, να ανασυγκροτηθούν  και να προετοιμαστούν για τον επόμενο γύρο.

Οι εκτεταμένες στρατιωτικές επιχειρήσεις του κυβερνητικού στρατού τους τελευταίους μήνες έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο. Μόνο μέσα στον Ιανουάριο έγιναν δύο επιθέσεις από τους πακιστανούς Ταλιμπάν, που καταρράκωσαν για μια ακόμη φορά το κύρος και το ηθικό του κυβερνητικού στρατού. Στα μέσα Ιανουαρίου, μερικές δεκάδες μαχητές του Μπαϊτουλάχ Μεχσούντ κατέλαβαν ένα κυβερνητικό στρατώνα στο Νότιο Βαζιριστάν, ανατίναξαν το κτίριο, σκότωσαν ή συνέλαβαν τους στρατιώτες που τον υπεράσπιζαν και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα. Σε μια άλλη επιχείρηση πολιόρκησαν τα δύο μεγαλύτερα στρατόπεδα στις περιοχές Ραμζάκ και Λάντχα, εκτοξεύοντας βλήματα και όλμους από τρεις πλευρές μέσα στα στρατόπεδα και κόβοντας παράλληλα τις γραμμές εφοδιασμού τους. Λίγο νωρίτερα, κομάντος των Ειδικών Δυνάμεων του πακιστανικού στρατού εξαπέλυσαν μια επιχείρηση για να συλλάβουν το Μπαϊντουλάχ Μεχσούντ, η οποία κατέληξε μόνο στο θάνατο αρκετών κομάντος και καμιά δεκαριά ισλαμιστών μαχητών.

Οι αλλεπάλληλες αποτυχίες, η πτώση του ηθικού των κυβερνητικών στρατευμάτων και λόγω του βαρύ χειμώνα στα αφιλόξενα και δυσπρόσιτα εδάφη των αφγανοπακιστανικών συνόρων, καθώς και οι απαιτήσεις της προεκλογικής περιόδου, ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 18ης Φεβρουαρίου, ανάγκασαν την κυβέρνηση Μουσάραφ να προχωρήσει σε κατάπαυση του πυρός στο Νότιο Βαζιριστάν.

Φυσικά, η απόφαση αυτή δεν εξυπηρετεί μόνο τους πακιστανούς αλλά και τους αφγανούς Ταλιμπάν, γιατί τους προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία να επιταχύνουν τις προετοιμασίες για την ετήσια ανοιξιάτικη επίθεση, καθώς θα μπορούν να κινούνται πιο ελεύθερα στις παραμεθόριες φυλετικές περιοχές των Παστούν στο Πακιστάν, από όπου τροφοδοτούνται με νέους μαχητές και εφόδια.

Η εξέλιξη αυτή, όπως ήταν επόμενο, προκάλεσε την έντονη αποδοκιμασία του Λευκού Οίκου, που υποστηρίζει ότι μια ανάλογη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στο Βόρειο Βαζιριστάν το Σεπτέμβριο του 2006 κατέληξε σε κατακόρυφη αύξηση των επιθέσεων και της επιρροής των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και θεωρεί ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν θα χαθεί αν δεν χτυπηθούν οι πηγές ανεφοδιασμού των Ταλιμπάν στο Πακιστάν, αλλά και οι δυνάμεις των πακιστανών Ταλιμπάν, που έχουν εξελιχθεί πλέον σε σοβαρή αποσταθεροποιητική απειλή για το ίδιο το Πακιστάν και τα συμφέροντά τους στην ευρύτερη περιοχή.

Γι’ αυτό και είναι βέβαιο ότι θα πιέσουν όσο μπορούν την κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να ενισχύσουν τον πακιστανικό στρατό να ξεκινήσει με καλύτερους όρους ένα νέο γύρο στον πόλεμο «κατά της τρομοκρατίας». Το γεγονός ότι το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Βάνα στο Νότιο Βαζιριστάν και το αεροδρόμιο της Μιρασάχ στο Βόρειο Βαζιριστάν έχουν αναβαθμιστεί από πρόχειρες λωρίδες προσγείωσης σε κανονικούς αεροδιαδρόμους, με εγκαταστάσεις υποστήριξης, υποδηλώνει τα σχέδια χρήσης ισχυρής αεροπορικής υποστήριξης στο νέο αυτό γύρο. Παράλληλα, τα αμερικάνικα στρατεύματα ενισχύουν την παρουσία τους στην αφγανική πλευρά των συνόρων με το Βόρειο Βαζιριστάν με νέα φυλάκια και με την κατασκευή ενός νέου στρατοπέδου στην περιοχή Σαβάλ.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Πακιστάν

Με μαφιόζικο τρόπο
Επόμενο άρθρο

Πακιστάν

Η Μόσχα τραβάει τα λουριά στην Ουκρανία

Σχετικά Αρθρα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πλάτες στους σιωναζιστές πειρατές που χτύπησαν το Global Sumud Flotilla

Διεθνή 30 Απρ 2026, 21:08

Drone FPV της Χεζμπολά καταστρέφει ισραηλινό τεθωρακισμένο όχημα και τραυματίζει 12 στρατιώτες στη δυτική Γαλιλαία

Είναι η πρώτη φορά που drone FPV της Χεζμπολά με οπτική ίνα έφτασε στη δυτική Γαλιλαία

Διεθνή 30 Απρ 2026, 18:04

Ο Τραμπ απειλεί να διατηρήσει τον αποκλεισμό του Ιράν, η Τεχεράνη απειλεί με «πρακτική» δράση

Διεθνή 30 Απρ 2026, 11:57

Ο σιωναζιστικός στρατός «απέτυχε σε όλα τα μέτωπα»

Δημοσκόπηση της σιωνιστικής κρατικής τηλεόρασης

Διεθνή 30 Απρ 2026, 08:56

Ιαπωνικό τάνκερ διέσχισε το Ορμούζ – Θα συνεργαζόμαστε με το Ιράν δηλώνει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

Διεθνή 29 Απρ 2026, 19:21

Οι ξενόδουλοι αστοί του Λιβάνου προσπαθούν να αποτινάξουν τις κατηγορίες για προδοσία

Διεθνή 28 Απρ 2026, 19:55
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Εσπρωξαν τους κτηνοτρόφους σε μαζικούς εμβολιασμούς «στη ζούλα», με δική τους δαπάνη και χωρίς ελπίδα εκρίζωσης της νόσου

2 Μάι 2026, 06:15
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

2 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάη

2 Μάι 2026, 00:01
Εργατικά

EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου

1 Μάι 2026, 08:20
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί στα πειθαρχικά απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας

1 Μάι 2026, 08:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάη

1 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πλάτες στους σιωναζιστές πειρατές που χτύπησαν το Global Sumud Flotilla

30 Απρ 2026, 21:08
Παιδεία

Το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανήκει στους φοιτητές

30 Απρ 2026, 20:20
Πολιτική

Ο ΔΣΑ αποδοκιμάζει με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την από 27/4/2026 Πράξη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κ. Τζαβέλλα

30 Απρ 2026, 20:12
Πολιτισμός

Yπεραστικοί: «Πρωτομαγιά 1944»

Η καινούργια δημιουργία της μπάντας «τα λέει όλα»

30 Απρ 2026, 18:50
Διεθνή

Drone FPV της Χεζμπολά καταστρέφει ισραηλινό τεθωρακισμένο όχημα και τραυματίζει 12 στρατιώτες στη δυτική Γαλιλαία

Είναι η πρώτη φορά που drone FPV της Χεζμπολά με οπτική ίνα έφτασε στη δυτική Γαλιλαία

30 Απρ 2026, 18:04
Κόντρες

Maple Leaf Rag

30 Απρ 2026, 14:50
Διεθνή

Ο Τραμπ απειλεί να διατηρήσει τον αποκλεισμό του Ιράν, η Τεχεράνη απειλεί με «πρακτική» δράση

30 Απρ 2026, 11:57
Διεθνή

Ο σιωναζιστικός στρατός «απέτυχε σε όλα τα μέτωπα»

Δημοσκόπηση της σιωνιστικής κρατικής τηλεόρασης

30 Απρ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Απρίλη

30 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Οταν γίνεται πολιτική «μούρη» ο Φώντας ο Μπαραλιάκος

29 Απρ 2026, 21:51
Διεθνή

Ιαπωνικό τάνκερ διέσχισε το Ορμούζ – Θα συνεργαζόμαστε με το Ιράν δηλώνει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

29 Απρ 2026, 19:21
Κόντρες

Πι(ερ)νόκιο

29 Απρ 2026, 14:23
Εργατικά

Διώκουν αρχαιολόγο επειδή αντιτάχτηκε με ανακοίνωση στην παρουσία ΝΑΤΟικών καραβανάδων σε Αρχαιολογικό Μουσείο

29 Απρ 2026, 10:42
Η παπάρα

Τόλμη και γοητεία

29 Απρ 2026, 09:13
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάη

Ημέρα των bloggers.

1944: Εκτελούνται 110 κομμουνιστές ως αντίποινα για τη δολοφονία δύο γερμανών αξιωματικών.

1970: Βόμβα στα γραφεία της ΓΣΕΕ (“Κίνημα 20 Οκτώβρη“).

1972: Η χούντα συλλαμβάνει μεγάλο αριθμό φοιτητών «για αντικυβερνητική δράση» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

1977: Βόμβα στο κτίριο των επιχειρήσεων Σκαλιστήρη (καταστροφή του πέμπτου ορόφου) και απόπειρα εμπρησμού του κτιρίου των επιχειρήσεων Μποδοσάκη (ΕΛΑ).

1991: Ρουκέτα κατά των γραφείων της ΔΕΗ στους Αγίους Αναργύρους (17Ν).

1998: Ιδρύεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

1998: Οι αρχηγοί κρατών της Ε.Ε. αποφασίζουν τη νομισματική ένωση της Ευρώπης από την 1η Ιανουαρίου 1999.

2001: Ληστεία σε χρηματαποστολή του ΟΤΕ στον Πειραιά (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιτελικό κράτος σημαίνει αν κολλήσει κάπου ένα έργο, θα χτυπήσει ένα καμπανάκι και κάποιος θα ασχοληθεί – επιτελικό κράτος σημαίνει να κάνουμε Υπουργικό Συμβούλιο κάθε μήνα και να έχουμε προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου στην αρχή του χρόνου. Είναι ένας τρόπος διαχείρισης και διοίκησης που φέρνει κοντά την τεχνοκρατική με την πολιτική αντίληψη… Οσοι επιμένουν να βρίσκουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δήθεν τεχνοκρατών που διορίζονται και πολιτικών που εκλέγονται, δεν αντιλαμβάνονται ότι στη ΝΔ είμαστε μια ομάδα, ένα ανοιχτό δημοκρατικό κοινοβουλευτικό κόμμα – τα συζητούμε ανοιχτά, είμαστε μία οικογένεια και για αυτό προχωράμε τελικά μπροστά.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Επιτελικό κράτος σημαίνει να παίρνεις την αρμοδιότητα της ΕΥΠ/ΚΥΠ στο μέγαρο Μαξίμου και να «βυσματώνεις» όλους όσους διαχειρίζονται συμβάσεις – από υπουργούς μέχρι ανώτατους καραβανάδες – μη τυχόν και κάνουν «δουλειές» μόνοι τους. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διορίζεις κεντρικά και τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων και τους επικεφαλής των εποπτευόμενων φορέων, ώστε ο υπουργός να είναι περικυκλωμένος από ανθρώπους του Μαξίμου. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διοικεί ένας αυτοκρατορίσκος με μια αυλή Ηρακλέων του Στέματος που λογοδοτούν μόνο σ’ αυτόν. Αυτά τα γνωρίζουν οι πάντες, αλλά άρχισαν να τα «κοπανάνε» οι γαλάζιοι βουλευτές και πρώην υπουργοί στον Μητσοτάκη τώρα, που τον βλέπουν στριμωγμένο στα σκοινιά. Μ’ άλλα λόγια, βγάζουν την ουρά τους απέξω και δείχνουν με το δάχτυλο τον αυτοκρατορίσκο και την αυλή του, για να διασωθούν οι ίδιοι εκλογικά και πολιτικά. Δεν είναι πρωτοφανή αυτά. Εχουν ξαναγίνει στο παρελθόν κι ας μην είχε λανσαριστεί ο όρος «επιτελικό κράτος», με αξεσουάρ το τάμπλετ του Σκέρτσου και τους «κοριούς» του Δημητριάδη και του Κοντολέοντα. Ενόψει όλων των παραπάνω, η αποστροφή του Μητσοτάκη ότι «είμαστε μια οικογένεια» θυμίζει σαπουνόπερα τύπου «Τόλμη και γοητεία». Με ισχυρές καπιταλιστικές οικογένειες να συντρώγουν και να συνδεξιώνονται την ίδια στιγμή που το κάθε μέλος της οικογένειας σκάβει το λάκο των άλλων. Μήπως έτσι δεν είναι και η σχέση του μικρού Κυριάκου με τη μεγαλύτερη αδερφή του; Αυτός της απαγόρευσε να συμμετάσχει στις κυβερνήσεις του κι αυτή δεν τον κάλεσε ούτε στο γάμο του γιου τους. Αφήστε το γεγονός ότι, εκτός των αναγκαίων πολιτικών συνευρέσεων, οικογενειακή σύναξη έγινε μόνο στην κηδεία του Δρακουμέλ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Πακιστάν

    17Ν
    • Πακιστάν

      Εφετείο 17Ν
  • Πακιστάν

    ΕΛΑ
    • Πακιστάν

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Πακιστάν

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Πακιστάν

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Πακιστάν

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Πακιστάν

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Πακιστάν

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Πακιστάν

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Πακιστάν

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Πακιστάν

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πακιστάν

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Πακιστάν

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Πακιστάν

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Πακιστάν

      Πακιστάν

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Πακιστάν

      Πακιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Πακιστάν

      Πακιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Πακιστάν

      Πακιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Πακιστάν

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Πακιστάν

    Πακιστάν

    Ποιοι είμαστε
  • Πακιστάν

    Πακιστάν

    Επικοινωνία
  • Πακιστάν

    Πακιστάν

    Όροι χρήσης
  • Πακιστάν

    Πακιστάν

    Ποιοι είμαστε
  • Πακιστάν

    Πακιστάν

    Επικοινωνία
  • Πακιστάν

    Πακιστάν

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo