Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης
  • Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία
  • Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια
  • Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο
  • Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα
  • Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Νέα μέτρα κατά των μεταναστών
Διεθνή

Βρετανία

Νέα μέτρα κατά των μεταναστών

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Αυγ 2014, 00:00

Με το σύνθημα «Ενα μεταναστευτικό σύστημα που βάζει πρώτα τη Βρετανία», ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ανακοίνωσε μια σειρά νέων μέτρων κατά των μεταναστών, με στόχο να ανακόψει την απειλητική διαρροή ψηφοφόρων από το κόμμα των Συντηρητικών προς το Κόμμα Ανεξαρτησίας των λεγόμενων ευρωσκεπτικιστών του Νάιτζελ Φάρατζ, που συνεχίζεται και μετά τις πρόσφατες ευρωεκλογές, ενόψει των κοινοβουλευτικών εκλογών του 2015.

Το σύνθημα αυτό, σύμφωνα με άρθρο του Κάμερον στην «The Telegraph» (28/7/14), «σημαίνει τρία πράγματα: να πατάξουμε τις καταχρήσεις του συστήματος, να διασφαλίσουμε ότι έρχονται εδώ οι σωστοί άνθρωποι για τους σωστούς λόγους και να εξασφαλίσουμε για το βρετανικό λαό μια τίμια συμφωνία». Ως χαρακτηριστικό παράδειγμα κατάχρησης του συστήματος ανέφερε τους μετανάστες που πληρώνουν δίδακτρα και εγγράφονται σε κολέγια, τα οποία τους εξασφαλίζουν βίζα, όχι για να φοιτήσουν αλλά για να βρουν δουλειά στη Βρετανία. Μετά από έλεγχο, έχουν κλείσει 750 απ’ αυτά τα κολέγια και τώρα προστίθεται μια νέα διάταξη που προβλέπει ότι στην περίπτωση που απορρίπτεται το 10% των αιτήσεων που υποβάλλουν για χορήγηση βίζας σε υποψήφιους φοιτητές, θα χάνουν την άδεια λειτουργίας τους. Βίζες θα χορηγούνται σε επιχειρηματίες και «εξαιρετικά ταλαντούχους» ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα μπαίνει όριο για οικονομικούς μετανάστες από χώρες εκτός ΕΕ.

Αναφερόμενος στους παράνομους μετανάστες, ο Κάμερον επισήμανε ότι «είναι παράλογο να μπορούν να παίρνουν άδεια οδήγησης, να νοικιάζουν διαμέρισμα ή να έχουν τραπεζικό λογαριασμό και ανακοίνωσε ότι από τις αρχές Ιούλη έχουν ανακληθεί 3.150 άδειες οδήγησης, από το Νοέμβρη θα εισαχθεί ένα σύστημα που θα επιβάλει στους ιδιοκτήτες να ελέγχουν τη μεταναστευτική κατάσταση των ενοικιαστών και από το Δεκέμβρη θα απαγορευτεί στους παράνομους μετανάστες να ανοίγουν τραπεζικό λογαριασμό. Ταυτόχρονα, θα γίνεται εξαιρετικά ευκολότερα η απέλασή τους, καθώς περιορίζεται το δικαίωμα να υποβάλλουν τη μια ένσταση μετά την άλλη για να παραμείνουν, ενώ θα αρχίσει να εφαρμόζεται άμεσα, σε περιπτώσεις που «δεν υπάρχει κίνδυνος σοβαρής βλάβης», η πολιτική «πρώτα απέλαση και μετά ένσταση» (η ένσταση θα υποβάλλεται αφού επιστρέψουν στις χώρες τους)!

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης Κάμερον μπαίνουν ξανά, εκτός από τους μετανάστες εκτός ΕΕ  και τους παράνομους μετανάστες, και οι μετανάστες από τις χώρες της ΕΕ. Οι μετανάστες αυτής της κατηγορίας είχαν το δικαίωμα να ζητήσουν άμεσα τη χορήγηση επιδόματος εύρεσης εργασίας στη Βρετανία και επιδόματος παιδιών για έξι μήνες, προκειμένου να βρουν δουλειά, ενώ μπορούσαν να ζητήσουν παράταση σε περίπτωση που αποδείκνυαν ότι είχαν «καθαρές και σοβαρές προοπτικές να βρουν δουλειά». Το δικαίωμα αυτό περιορίστηκε δραστικά αρχικά με νόμο που ψηφίστηκε το 2013, ο οποίος προβλέπει ότι οι μετανάστες από χώρες της ΕΕ μπορούν να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης των επιδομάτων αυτών μόνο αφού αποδείξουν ότι έχουν παραμείνει επί τρεις μήνες στη Βρετανία, ενώ με τα νέα μέτρα οι έξι μήνες χορήγησης των επιδομάτων μειώνονται σε τρεις. Επίσης, στο πλαίσιο της πολιτικής «πρώτα η Βρετανία», οι μετανάστες της κατηγορίας αυτής δε θα μπορούν πια να υποβάλλουν αμέσως αίτηση για να τους δοθεί σπίτι. Τώρα, με βάση τις επίσημες οδηγίες, τα δημοτικά συμβούλια θα τους βάζουν στις λίστες αναμονής για σπίτι μόνο αν αποδείξουν ότι έχουν ζήσει στην περιοχή για δύο χρόνια.

Στο πλαίσιο της ίδιας πολιτικής εντάσσονται επίσης τα μέτρα που υποτίθεται ότι επιδιώκουν να περιορίσουν την πρόσληψη από τους εργοδότες φτηνών εργατών από χώρες της ΕΕ. Ετσι, όσα πρακτορεία εύρεσης εργασίας αναζητούσαν μέχρι τώρα φτηνούς εργάτες μόνο εκτός Βρετανίας υποχρεώνονται τώρα να δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις τους και στη Βρετανία, ώστε να δίνουν τη δυνατότητα και σε βρετανούς εργάτες να υποβάλλουν αιτήσεις. Επίσης, ο βρετανός πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα μειώσει στις 500.000 τις κενές θέσεις εργασίας που δίνονται από τα βρετανικά κέντρα εργασίας και δημοσιοποιούνται μέσω του ευρωπαϊκού σχεδίου EURES, τις οποίες μπορούν να διεκδικήσουν όλοι οι πολίτες των χωρών της ΕΕ. Σημειωτέον ότι από τις 2.4 εκατομμύρια θέσεις εργασίας που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του EURES, οι 1.138.847 είναι στη Βρετανία. Στο μέλλον, σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του EURES μόνο οι θέσεις εργασίας των οποίων την ανάρτηση ζητούν οι εργοδότες που τις προσφέρουν.

Φυσικά, τα μέτρα αυτά δεν πρόκειται να περιορίσουν την πρόσληψη από τους βρετανούς καπιταλιστές φτηνών εργατικών χεριών από τις χώρες της ΕΕ, παρά μόνο στο βαθμό που τα μεροκάματα και οι συνθήκες εργασίας των βρετανών εργατών προσαρμοστούν αναλόγως. Σ’ αυτή φάση κυρίως χαϊδεύουν τα αυτιά των πιο συντηρητικών και ξενοφοβικών στρωμάτων της βρετανικής κοινωνίας και εξυπηρετούν τις προπαγανδιστικές ανάγκες της κυβέρνησης των Συντηρητικών ενόψει των κοινοβουλευτικών εκλογών του 2015.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Βρετανία

Κλιμακώνεται η σύγκρουση Ρωσίας – Δύσης
Επόμενο άρθρο

Βρετανία

Χαφτάρ όπως Σίσι

Σχετικά Αρθρα

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο

Για την προώθηση της εφαρμογής της εκεχειρίας στη Γάζα και της ισραηλινής αποχώρησης

Διεθνή 1 Ιούλ 2026, 13:32

Η Χεζμπολά δεσμεύεται να ματαιώσει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ

Διεθνή 1 Ιούλ 2026, 09:32

Μπακαεΐ: Το Ιράν δεν θα συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ τις προσεχείς ημέρες

Διεθνή 30 Ιούν 2026, 14:09

Δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ανσαραλά κινητοποιούνται μαζικά σε ολόκληρη την Υεμένη για την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Ενοπλες φυλές και δυνάμεις που υποστηρίζουν τη Σαναά ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο κάλεσμα του ηγέτη της Ανσαραλά για κινητοποίηση με στόχο την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Διεθνή 30 Ιούν 2026, 13:34

Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία

Διεθνή 29 Ιούν 2026, 19:00

Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ

Διεθνή 29 Ιούν 2026, 14:04
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης

1 Ιούλ 2026, 20:35
Εργατικά

Μαζικές απολύσεις σε ιδιωτικά σχολεία

1 Ιούλ 2026, 19:32
Εργατικά

Εκδήλωση-Συζήτηση: Απαγόρευση της συλλογικής ζωής και καταστολή των αγώνων μέσα και έξω από τα πανεπιστήμια

1 Ιούλ 2026, 19:27
Διεθνή

Αντιπροσωπεία της Χαμάς στο Κάιρο

Για την προώθηση της εφαρμογής της εκεχειρίας στη Γάζα και της ισραηλινής αποχώρησης

1 Ιούλ 2026, 13:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

1 Ιούλ 2026, 13:11
Πολιτική

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

1 Ιούλ 2026, 12:49
Διεθνή

Η Χεζμπολά δεσμεύεται να ματαιώσει τη συμφωνία-πλαίσιο με το Ισραήλ, που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ

1 Ιούλ 2026, 09:32
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Kι άλλη αναβολή στη δίκη Καλφούτζου-Χλύκα (πατέρα και γιου)

1 Ιούλ 2026, 08:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2026, 00:01
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αύριο οι ποινές για 57 καταδικασθέντες «κτηνοτρόφους» από την Κρήτη

30 Ιούν 2026, 22:41
Κόντρες

Το τσιπρόκομμα και το «δόγμα του μπορντέλου»

30 Ιούν 2026, 20:27
Καταστολή

Με λογική χούντας οι ασφαλίτες του Χρυσοχοΐδη: Απαίτησαν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» πληροφορίες για τον Αρ. Χαντζή

30 Ιούν 2026, 18:39
Διεθνή

Μπακαεΐ: Το Ιράν δεν θα συμμετάσχει σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ τις προσεχείς ημέρες

30 Ιούν 2026, 14:09
Διεθνή

Δυνάμεις υπό την ηγεσία της Ανσαραλά κινητοποιούνται μαζικά σε ολόκληρη την Υεμένη για την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

Ενοπλες φυλές και δυνάμεις που υποστηρίζουν τη Σαναά ανταποκρίθηκαν στο πρόσφατο κάλεσμα του ηγέτη της Ανσαραλά για κινητοποίηση με στόχο την «εκδίωξη των κατοχικών δυνάμεων»

30 Ιούν 2026, 13:34
Οικονομία

Mητσοτάκης-Θεοδωρικάκος γιουσουφάκια των βιομήχανων και των σουπερμαρκετάδων

30 Ιούν 2026, 13:06
Εργατικά

Εκδικητική ομηρία και συνειδητή κωλυσιεργία της κυβέρνησης στην υπόθεση της Χρύσας Χοτζόγλου

30 Ιούν 2026, 07:37
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Ιούνη

30 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητική αντίσταση στον Λίβανο – Νέες σιωναζιστικές επιδρομές στη Συρία

29 Ιούν 2026, 19:00
Διεθνή

Το Ιράν απάντησε με «φωτιά» στην προσπάθεια των Αμερικανών να παρακάμψουν την εξουσία του στο Στενό του Ορμούζ

29 Ιούν 2026, 14:04
Πολιτική

Η ελληνική πολεμική αεροπορία και ο ελληνικός εναέριος χώρος στην υπηρεσία των σιωναζιστών εμπρηστών του πολέμου

29 Ιούν 2026, 13:08
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

Ημέρα συνεταιρισμών.

Γκάνα: Ημέρα δημοκρατίας (1960).

Καναδάς: Εθνική εορτή.

Σουρινάμ: Ημέρα ελευθερίας – εργασίας.

Τουρκία: Ημέρα ναυτικού.

1876: Πεθαίνει ο Μιχαήλ Μπακούνιν.

1922: Περισσότεροι από 400.000 σιδηροδρομικοί απεργούν στις ΗΠΑ.

1944: Σύνοδος του Breton-Woods, συστήνονται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Διεθνής Τράπεζα, το δολάριο αντικαθιστά τον χρυσό ως μέσο των διεθνών συναλλαγών.

1946: Τίθενται σε λειτουργία τα πρώτα έντεκα στρατοδικεία του εμφύλιου.

1978: Εμπρησμός επτά λεωφορείων στο αμαξοστάσιο Βοτανικού (ΕΛΑ).

1985: Βόμβα στο ξενοδοχείο «Απόλλων Παλλάς» στο Καβούρι, εντοπισμός πολλών κιλών εκρηκτικών έξω από την αμερικανική βάση της Νέας Μάκρης (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στο δέλεαρ της δημοσιότητας, της βουλευτικής έδρας, της υπουργικής καρέκλας, των πάσης φύσεως αξιωμάτων και προνομίων θέλουμε και επιδιώκουμε ένα είδος κομματικής συμμετοχής σήμερα και άσκησης της εξουσίας αύριο, που θα αμφισβητήσει στην πράξη και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το στερεότυπο ότι όλοι είναι ίδιοι. Οτι σε όλους η προσωπική φιλοδοξία και καριέρα είναι πάνω από τα συμφέροντα της κοινωνίας. Ε, δεν είναι», σημείωσε και ξεκαθάρισε πως «πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Για να μην επιτρέψουμε παθογένειες του χθες να αμαυρώσουν τον αγώνα του σήμερα.

Αλέξης Τσίπρας

(Ο Τσίπρας μιλάει στους «σκιώδεις» υπουργούς που όρισε και λέει και τα παραπάνω. Πολύς κόσμος αναρωτήθηκε: μα είναι δυνατόν να λέει τέτοιες μπούρδες τη στιγμή που γύρισε και δηλώνει ότι θέλει να ξανακυβερνήσει, δηλαδή να εξασφαλίσει για τον εαυτό του, τους υπουργούς του, τα στελέχη του βουλευτικές και υπουργικές καρέκλες, κρατικά αξιώματα, προνόμια; Είμαστε σίγουροι πως ξέρει πολύ καλά ότι αυτά δεν τα χάφτει ο κόσμος. Oμως κάτι πρέπει να πει. Κάτι που δε θα αναφέρεται στην πρακτική πολιτική, που έτσι κι αλλιώς ορίζεται από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Και καταφεύγει στην ηθικολογία: εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς. Προσπαθεί να χτίσει ένα ηθικολογικό αφήγημα εκμεταλλευόμενος τα σκάνδαλα διαφθοράς που μαστίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Εχει ένα πλεονέκτημα ως προς αυτό η συριζαϊκή σοσιαλδημοκρατία. Στα 52 χρόνια μετά την πτώση της χούντας κυβέρνησε μόνο μια τετραετία. Και υπό τις ιδιάζουσες συνθήκες των Μνημονίων. Δεν απασχόλησε παρά λίγο για διάφορα σκάνδαλα με συμμετοχή στελεχών της, αλλά απασχόλησε για την εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής. Οπότε βολεύει ν’ αφήνεις έξω από το προεκλογικό αφήγημα την ασκηθείσα πολιτική και να το παίζεις… Νίκος Ξανθόπουλος και Στέλιος Καζαντζίδης: εμείς δεν πλουτίσαμε από την πολιτική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Βρετανία

    17Ν
    • Βρετανία

      Εφετείο 17Ν
  • Βρετανία

    ΕΛΑ
    • Βρετανία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Βρετανία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Βρετανία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Βρετανία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Βρετανία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Βρετανία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Βρετανία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Βρετανία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Βρετανία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βρετανία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Βρετανία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Βρετανία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Βρετανία

      Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Βρετανία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Ποιοι είμαστε
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Επικοινωνία
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Όροι χρήσης
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Ποιοι είμαστε
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Επικοινωνία
  • Βρετανία

    Βρετανία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo