Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 3 Αυγούστου
  • Εκατομμύρια διαδήλωσαν σε ολόκληρη την Υεμένη υποστηρίζοντας την πολιτική «αποκλεισμός για αποκλεισμό»
  • Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ
  • 112 σοροί ανασύρθηκαν από τα ερείπια στη συνοικία Σάμπρα στην Πόλη της Γάζας
  • Οι ΗΠΑ εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις – Το Ιράν δηλώνει ότι θα απαντήσει σκληρά σε κάθε τυχοδιωκτισμό
  • Εχει εγκαταλείψει η Χαμάς την ένοπλη αντίσταση; Η πραγματικότητα πίσω από το σχέδιο αφοπλισμού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Κύπρος: Οι ψήφοι των νεοναζιστών δεν έσωσαν τον προϋπολογισμό του Αναστασιάδη
Διεθνή

Κύπρος: Οι ψήφοι των νεοναζιστών δεν έσωσαν τον προϋπολογισμό του Αναστασιάδη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr18 Δεκ 2020, 19:32

Τι κάνει μια αστική κυβέρνηση, όταν ο Κρατικός Προϋπόλογισμός που καταθέτει καταψηφίζεται; Παραιτείται την επόμενη μέρα και προκηρύσσει εκλογές. Εκτός αν πρόκειται για την κυβέρνηση Αναστασιάδη στην Κύπρο. Το πρώτο πράγμα που φρόντισε να ξεκαθαρίσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, μετά τη χτεσινοβραδινή πανηγυρική καταψήφιση του προϋπολογισμού, είναι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραιτηθεί ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης!

Το δεύτερο που ανακοίνωσε ο Κούσιος είναι ότι η κυβέρνηση θα αρχίσει αμέσως διεργασίες και επαφές με όλους πλην του ΔΗΚΟ. Γιατί όχι με το ΔΗΚΟ, αλλά ναι με το ΑΚΕΛ και την ΕΔΕΚ, που επίσης καταψήφισαν τον προϋπολογισμό; Στους «όλους» συμπεριλαμβάνεται και το νεοναζιστικό ΕΛΑΜ που υπερψήφισε τον προϋπολογισμό; Απαντήσεις θα πάρουμε τις επόμενες μέρες, όμως ο αποκλεισμός του ΔΗΚΟ θυμίζει αντίδραση απατημένης ερωμένης, διότι το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου έκανε την έκπληξη και καταψήφισε τον προϋπολογισμό, επικαλούμενο τη μη κατάθεση στη Βουλή των στοιχείων που αφορούν τη μεγάλη κομπίνα με την πώληση της κυπριακής υπηκοότητας σε κάθε είδους «καλά παιδιά» που είχαν τα φράγκα (πάνω από 2 εκατ. ευρώ το κεφάλι) να την αγοράσουν.

Το είπε ευθέως ο ίδιος ο Αναστασιάδης, ο οποίος, αφού εξέφρασε «τη βαθιά του θλίψη και απογοήτευση», επεσήμανε: «Εκείνο που θα καταγραφεί στην 60χρονη ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι η για πρώτη φορά, για λόγους μάλιστα ξένους προς την φιλοσοφία του Προϋπολογισμού, καταψήφισή του. Κατανοώ απόλυτα και σέβομαι τις θέσεις των κομμάτων, που είτε ως αποτέλεσμα διαφορετικής οικονομικής θεώρησης ή επί μέρους απόψεων που αφορούν τομείς πολιτικής, τήρησαν αρνητική στάση στην έγκριση του Κρατικού Προϋπολογισμού. Εκείνο όμως που δεν κατανοώ είναι την αρνητική ψήφο του Δημοκρατικού Κόμματος, που επιχειρεί εκβιαστικά να υποκαταστήσει την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση και να εξουδετερώσει άλλους ανεξάρτητους θεσμούς.

Η σημερινή συμπεριφορά του Δημοκρατικού Κόμματος ούτε τον προφασιζόμενο στόχο εξυπηρετεί ούτε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα μίας κοινωνίας, που κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που σήμερα βιώνουμε, έχει την απόλυτη ανάγκη στήριξης της Πολιτείας. Η μη ψήφιση του Προϋπολογισμού δεν είναι την κυβέρνηση που τιμωρεί, είναι τις επιχειρήσεις που σήμερα κινδυνεύουν να χρεοκοπήσουν, όσους λόγω των οδυνηρών μέτρων κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους, τις ευάλωτες ομάδες που έχουν ανάγκη του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος και τους χαμηλοσυνταξιούχους. Τιμωρούν όσους έχουν ανάγκη ένα αποτελεσματικό σύστημα υγείας, τιμωρούν όσους αναμένουν με αγωνία τον εμβολιασμό και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας».

Τα τελευταία, βέβαια, είναι για τα πανηγύρια. Ο προϋπολογισμός θα εφαρμοστεί, έστω και με τη μέθοδο των δωδεκατημορίων (ψήφιση ανά μήνα). Το ζήτημα δεν είναι τεχνοκρατικό αλλά πολιτικό. Η ψηφοφορία επί του προϋπολογισμού είναι ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Επομένως, η καταψήφιση σημαίνει άρση της εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση. Θεσμικό πρόβλημα που μόνο με εκλογές μπορεί να θεραπευτεί. Ο Αναστασιάδης, όμως, εκμεταλλεύεται το προεδρικό πολίτευμα για να παραμείνει στο θώκο του και ετοιμάζει μάλλον μια νέας σύνθεσης κυβέρνηση.

Για την ιστορία να πούμε ότι τον προϋπολογισμό υπερψήφισαν (σε παρένθεση ο αριθμός των παρόντων βουλευτών κάθε κόμματος) ΔΗΣΥ (18), Κίνημα Αλληλεγγύη (2), Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων (2) και ΕΛΑΜ (2), σύνολο 24 βουλευτές. Καταψήφισαν ΑΚΕΛ (16), ΔΗΚΟ (6), ΕΔΕΚ (3), Συμμαχίας Πολιτών (1), Οικολόγοι (2) και η ανεξάρτητη Αννα Θεολόγου, σύνολο 29 βουλευτές.

Η στάση του Νικόλα Παπαδόπουλου και του ΔΗΚΟ είναι ευεξήγητη. Ο γιος του τέως προέδρου Τάσσου Παπαδόπουλου προσπαθεί να βγει από την αφάνεια και ν’ αποκτήσει ηγετική περπατησιά. Αναδεικνύει το σκάνδαλο της πώλησης υπηκοοτήτων, που πλήττει ταυτόχρονα και τον ΔΗΣΥ (και προσωπικά τον Αναστασιάδη) και το ΑΚΕΛ, στην προσπάθειά του να τονώσει τον «κεντρώο» χαρακτήρα του δικού του κόμματος και να θέσει υποψηφιότητα προσωπικά για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.

Ευεξήγητη είναι και η στάση της Χρυσής Αυγής Κύπρου. Μπορεί τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια οι νεοναζιστές να καταψήφιζαν τον προϋπολογισμό, όμως φέτος έσπευσαν να τον υπερψηφίσουν, επιδεικνύοντας… «υπεύθυνη πατριωτική στάση» όπως είπαν. Τα κόζα έχουν αλλάξει, ο φίρερ Μιχαλολιάκος είναι στη μπουζού και ο τέως σωματοφύλακάς του Χρίστος Χρίστου αναζητά προστασία κάτω από τις στοργικές φτερούγες της κυπριακής Δεξιάς, προσβλέποντας σ’ ένα καλύτερο μέλλον.

Κι επειδή ίσως δούμε κάποια προσχώρηση στον ΔΗΣΥ, να θυμίσουμε ότι «το ΕΛΑΜ δεν είναι αδελφό κόμμα, είναι η ίδια Χρυσή Αυγή της Κύπρου, μην εξαπατάσθε», όπως έλεγε ο Κασιδιάρης. «Το ΕΛΑΜ είναι το εθνικιστικό κίνημα στον κυπριακό χώρο και η Χρυσή Αυγή είναι το αντίστοιχο στον ελλαδικό χώρο. Είμαστε το ίδιο πράγμα», όπως έλεγε σε προεκλογική ομιλία του ο Χρίστου.

Εκτύπωση 🖨
ΑΚΕΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΔΗΚΟ ΔΗΣΥ ΕΛΑΜ ΚΥΠΡΟΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΓκεμπελισμός και καταστολή
Επόμενο άρθρο Dixi et salvavi animam meam

Σχετικά Αρθρα

Εκατομμύρια διαδήλωσαν σε ολόκληρη την Υεμένη υποστηρίζοντας την πολιτική «αποκλεισμός για αποκλεισμό»

Διεθνή 2 Αυγ 2026, 20:36

112 σοροί ανασύρθηκαν από τα ερείπια στη συνοικία Σάμπρα στην Πόλη της Γάζας

Αλλες 157 σοροί παραμένουν εγκλωβισμένες

Διεθνή 2 Αυγ 2026, 19:37

Οι ΗΠΑ εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις – Το Ιράν δηλώνει ότι θα απαντήσει σκληρά σε κάθε τυχοδιωκτισμό

Διεθνή 2 Αυγ 2026, 10:21

Εχει εγκαταλείψει η Χαμάς την ένοπλη αντίσταση; Η πραγματικότητα πίσω από το σχέδιο αφοπλισμού

Διεθνή 2 Αυγ 2026, 09:20

Γιατί «έχει αγανακτήσει» ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας;

Διεθνή 1 Αυγ 2026, 10:19

Χεζμπολά προς λιβανέζικη αρχή: Εχετε την πρώτη ευθύνη για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωναζιστών

Διεθνή 1 Αυγ 2026, 09:43
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Αυγούστου

3 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκατομμύρια διαδήλωσαν σε ολόκληρη την Υεμένη υποστηρίζοντας την πολιτική «αποκλεισμός για αποκλεισμό»

2 Αυγ 2026, 20:36
Παιδεία

Tηλεφωνικές απειλές του ΙΝΕΔΙΒΙΜ καταγγέλλει ο Σύλλογος Οικότροφων ΦΕΑ

2 Αυγ 2026, 19:43
Διεθνή

112 σοροί ανασύρθηκαν από τα ερείπια στη συνοικία Σάμπρα στην Πόλη της Γάζας

Αλλες 157 σοροί παραμένουν εγκλωβισμένες

2 Αυγ 2026, 19:37
Διεθνή

Οι ΗΠΑ εκλιπαρούν για διαπραγματεύσεις – Το Ιράν δηλώνει ότι θα απαντήσει σκληρά σε κάθε τυχοδιωκτισμό

2 Αυγ 2026, 10:21
Διεθνή

Εχει εγκαταλείψει η Χαμάς την ένοπλη αντίσταση; Η πραγματικότητα πίσω από το σχέδιο αφοπλισμού

2 Αυγ 2026, 09:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Αυγούστου

2 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Γιατί «έχει αγανακτήσει» ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας;

1 Αυγ 2026, 10:19
Διεθνή

Χεζμπολά προς λιβανέζικη αρχή: Εχετε την πρώτη ευθύνη για τα συνεχιζόμενα εγκλήματα των σιωναζιστών

1 Αυγ 2026, 09:43
Ιστορία

Νίκος Ζαχαριάδης: Πάντα παρών

53 χρόνια από τη δολοφονία του

1 Αυγ 2026, 05:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

1 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Αυγούστου

1 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές της ανακοίνωσης της Χαμάς

31 Ιούλ 2026, 18:47
Διεθνή

Μουμία Αμπού Τζαμάλ: 44 χρόνια αιχμάλωτος της αμερικάνικης αστικής Δικαιοσύνης

31 Ιούλ 2026, 18:22
Πολιτική

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

31 Ιούλ 2026, 13:21
Διεθνή

Δεύτερη φάση συμφωνίας για τη Γάζα: Να περιμένουμε την επίσημη παλαιστινιακή ενημέρωση

31 Ιούλ 2026, 11:52
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Ιούλη

31 Ιούλ 2026, 00:01
Περιβάλλον

Η διαχρονική εγκατάλειψή τους απ’ όλες τις αστικές κυβερνήσεις πυρπολεί τα δάση

30 Ιούλ 2026, 21:17
Η παπάρα

Οταν ο Τσίπρας βρίζει τη Ρόζα Λούξεμπουργκ

30 Ιούλ 2026, 11:52
Κόντρες

Η βαθυστόχαστη κυρία Μυρτώ

30 Ιούλ 2026, 09:02
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Αυγούστου

Ημέρα μνήμης του ολοκαυτώματος.

Νίγηρας: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

Νέα Ζηλανδία: Ημέρα κληματαριάς (1872).

1930: Συλλαλητήρια σταφιδοπαραγωγών στην Πελοπόννησο που αρνούνται να καταβάλουν φόρο.

1943: Εκτελούνται 4.000 Ρομά στο Αουσβιτς, τα περισσότερα παιδιά.

1953: Ο Νίκος Πλουμπίδης καταδικάζεται σε θάνατο για κατασκοπεία από το έκτακτο στρατοδικείο Αθηνών.

1964: Χορηγείται με νόμο σύνταξη 3.000.000 δραχμών στη Φρειδερίκη, αναδρομικά από τον θάνατο του βασιλιά Παύλου (250.000 δρχ. τον μήνα).

1967: Βόμβα (ΔΕΑ) σε δοχείο απορριμμάτων μπροστά στο «Χίλτον» την ώρα επίσημης δεξίωσης για τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ιάκωβο.

1968: Βόμβα στην πλατεία Κοτζιά.

1972: Πέντε καταδίκες μελών της “20ής Οκτώβρη” που συνελήφθησαν μαζί με Γερμανούς.

1977: Πεθαίνει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’.

1980: Βόμβες καταστρέφουν δύο βυτιοφόρα στον Βοτανικό (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Πιστεύω στη δύναμη της πολιτικής γιατί έχει τη δυνατότητα να κάνει τα πράγματα καλύτερα για τους ανθρώπους. Και δεν μπορώ να κατανοήσω καθόλου κάποιους πολύ αριστερούς, τόσο πολύ, που λένε ότι εμείς δεν θα ασχοληθούμε ποτέ με τη διακυβέρνηση παρά μονάχα στη δεύτερη παρουσία του σοσιαλισμού. Οι οποίοι έχουν την ευκολία να φεύγουν από τα προβλήματα και την ευκολία να το παίζουνε πάντοτε τζάμπα μάγκες διαμαρτυρόμενοι, αλλά ποτέ αναλαμβάνοντας ευθύνη. Πώς αλήθεια θα κάνεις τις συνθήκες καλύτερες για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς, για αυτούς που είναι στον κοινωνικό αποκλεισμό αν δεν πάρεις την ευθύνη;

Αλέξης Τσίπρας

(Αυτό το θεωρητικά αμόρφωτο ον κάνει κάτι διαδικτυακά event με τίτλο «Ask Alexis Live», όπου απαντά σε ερωτήσεις πολιτών. Επανέφερε, λοιπόν, τη θεωρία της «κυβερνώσας αριστεράς». Maς λέει ότι θέλει την αστική κυβέρνηση για να βελτιώσει τις συνθήκες «για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς, για αυτούς που είναι στον κοινωνικό αποκλεισμό». Το είδαμε αυτό την περίοδο 2015-19 που ξανακυβέρνησε, παίρνοντας την κυβέρνηση με ωμά ψέματα και χυδαίες υποσχέσεις για νταούλια και ζουρνάδες. Αν σταματούσε εκεί, στα νέα ωμά ψέματα και τις νέες χυδαίες υποσχέσεις, που είναι μάλιστα πιο «μαζεμένα» από τα προηγούμενα, ίσως να μην ασχολούμασταν μαζί του. Εχει περάσει σχεδόν ενάμισος αιώνας από τότε που ο Μπερνστάιν διατύπωσε τη θεωρία της «κυβερνώσας αριστεράς» και το θέμα θεωρητικά έχει εξαντληθεί. Ομως αυτός ο πολιτικός αλήτης προκαλεί μιλώντας για «τζάμπα μάγκες», που δεν «αναλαμβάνουν ευθύνη». Μετά τη συμμετοχή του σοσιαλδημοκράτη Μιλεράν στην κυβέρνηση του Βαλντέκ-Ρουσό, δίπλα στον δήμιο των Κομμουνάρων στρατηγό Γκαλιφιέ, η Ρόζα Λούξεμπουργκ έγραψε σε μια σειρά άρθρων στη Λαϊκή Εφημερίδα της Λειψίας – Leipziger Volkszeitung – έναν οξύτατο θεωρητικό και πολιτικό λίβελλο ενάντια στον «κυβερνητισμό». Οχι μόνο από άποψη αρχών, αλλά και με βάση την πείρα του μιλερανισμού. Γενικεύοντας θεωρητικά αυτή την πείρα, έγραψε: «Μέσα στην αστική κοινωνία, η σοσιαλδημοκρατία είναι από τη φύση της κόμμα της αντιπολίτευσης. Δέν πρέπει να γίνει κυβερνητικό κόμμα παρά πάνω στα ερείπια του αστικού κράτους». Ηταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ «τζάμπα μάγκας»; Ηταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ, ο Καρλ Λίμπκνεχτ, ο Βλαντιμίρ Λένιν και όλοι οι επαναστάτες σοσιαλδημοκράτες εκείνης της εποχής άνθρωποι που απλά «διαμαρτύρονταν» χωρίς να «αναλαμβάνουν ευθύνη»; Η Ιστορία έχει απαντήσει στο ερώτημα. Σημασία έχει τι ευθύνη αναλαμβάνει κάποιος και για λογαριασμό ποιων. Ο Τσίπρας και οι όμοιοί του, πάντως, δεν αναλαμβάνουν ευθύνη για λογαριασμό «των εργαζόμενων, των φτωχών, των κοινωνικά αποκλεισμένων». Αναλαμβάνουν ευθύνη για λογαριασμό των ντόπιων κεφαλαιοκρατών και των ιμπεριαλιστών επικυρίαρχων. Το πρόβλημα με αυτά τα πολιτικά καθάρματα είναι ότι δηλώνουν αριστεροί και συμπεριφέρονται ως υβριστές της Αριστεράς)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo