Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Τα παπαγαλάκια του βρομιάρη
  • Aποτυχημένη απόπειρα κατά του εκπροσώπου της Χαμάς, Χάζεμ Κάσεμ
  • Σαν σήμερα 10 Ιούλη
  • Υποκλοπές: Ολο το θάβουν το σκάνδαλο κι όλο πετάγεται μπροστά τους
  • AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξακολουθούσαν να δίνουν παράνομες επιδοτήσεις σε λαμόγια της Κρήτης, που ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα για άσκηση ποινικών διώξεων
  • Γιατί δεν ιδρώνει το αυτί κανενός από το casus belli;
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η δύναμη του κεφαλαίου θα δείξει το νικητή του πολέμου
Διεθνή

Κορέα

Η δύναμη του κεφαλαίου θα δείξει το νικητή του πολέμου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Μάι 2018, 00:00

Η συνάντηση, την προηγούμενη Παρασκευή, των ηγετών Βόρειας και Νότιας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν και Μουν Ζάε Ιν, στο «σπίτι της ειρήνης» που βρίσκεται στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη στα σύνορα μεταξύ των δύο χωρών, ήταν σίγουρα μια ιστορική συνάντηση. Για πρώτη φορά μετά από 65 ολόκληρα χρόνια και μετά από σφοδρές φραστικές συγκρούσεις μεταξύ των ηγετών των δύο χωρών, που οδήγησαν ορισμένες φορές στα πρόθυρα της ανάφλεξης, το κλίμα αντιστρέφεται και η επανένωση των δύο χωρών φαίνεται πιο καθαρά στον ορίζοντα.

Σύμφωνα με την ανεπίσημη μετάφραση του κειμένου της κοινής διακήρυξης «για την ειρήνη, την ευημερία και την επανένωση της κορεατικής χερσονήσου», που υπογράφηκε από τους δύο ηγέτες στις 27 Απρίλη του 2018,  οι δύο ηγέτες αποφάσισαν τη σύσφιξη των σχέσεων των δύο χωρών και τη μετατροπή της ανακωχής που επιτεύχθηκε στις 15 Ιούνη του 1953 σε συνθήκη ειρήνης, με τη διαμεσολάβηση των ΗΠΑ και της Κίνας. Μέχρι να γίνει αυτό, η κάθε χώρα θα απέχει από οποιαδήποτε πρόκληση έναντι της άλλης, πράγμα που θα εξασφαλιστεί με τη συνάντηση μέσα στον Μάη των υπουργών Πολέμου των δύο χωρών, για να επιλυθούν όλα τα στρατιωτικά θέματα που εγείρονται μεταξύ τους με στόχο την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου.

Ταυτόχρονα, θα ξεκινήσει η υλοποίηση των έργων που είχαν αποφασιστεί στη διακήρυξη της 4ης Οκτώβρη του 2017, με πρώτο τον εκσυγχρονισμό των σιδηροδρομικών και οδικών δικτύων στον αποκαλούμενο «ανατολικό διάδρομο μεταφορών» και μεταξύ της Σεούλ και της Σινουίτσου.

Τέλος, θα ξεκινήσει η διαδικασία για την επανένωση των οικογενειών που χωρίστηκαν με τον πόλεμο και την επίλυση όλων των ανθρωπιστικών προβλημάτων που προέκυψαν από το χωρισμό αυτό.

Οσοι σπεύσουν να πανηγυρίσουν για τη νίκη της «διπλωματίας» πάνω στα «γεράκια του πολέμου» θα πρέπει να αναρωτηθούν πώς έγινε τόσο εύκολα αυτή η μεγάλη στροφή, την ίδια στιγμή που στη διακυβέρνηση των ΗΠΑ βρίσκονται τα «γεράκια»! Η δική μας θέση, που την έχουμε από καιρό καταθέσει, ήταν ότι οι λεονταρισμοί της Βόρειας Κορέας ήταν περισσότερο θέατρο παρά πραγματική απειλή. Κι αυτό φάνηκε πολλές φορές στην ιστορία των δύο χωρών, με τη Βόρεια Κορέα να κάνει κωλοτούμπες προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, που ήταν κυρίως οικονομικά ανταλλάγματα. Χρησιμοποιούσε δηλαδή τη στρατιωτική της μηχανή ως μέσο πίεσης για οικονομικά οφέλη.

Η Βόρεια Κορέα δεν είχε καμία σχέση με τον κομμουνισμό, πέραν του ονόματος που χρησιμοποιούσε (όπως και η Κίνα) σαν ένα ξεφτισμένο είδωλο ενός απώτερου παρελθόντος που κανείς πλέον δεν πιστεύει ότι υφίσταται. Μια χώρα εξαρτημένη από την ιμπεριαλιστική Κίνα, δε θα μπορούσε άλλωστε να είναι σοσιαλιστική, πόσω μάλλον όταν το μόνο που μπορούσε να επιδείξει ήταν η στρατιωτική της ισχύς παράλληλα με την εξαθλίωση των κατοίκων της.

Επομένως, η «ιστορική στιγμή» που θα εδραιώσει την ειρήνη στην κορεατική χερσόνησο (η οποία ειρήνη υπήρχε στην πράξη τα τελευταία 65 χρόνια, παρά τις φραστικές αντεγκλήσεις, τις στρατιωτικές ασκήσεις και τη μη υπογραφή συνθήκης ειρήνης), δε θα φέρει κάτι ελπιδοφόρο, ούτε για τους λαούς των δύο χωρών ούτε για την παγκόσμια ειρήνη, πέραν της ενσωμάτωσης του πιο αδύνατου οικονομικά στον πιο δυνατό.

Το έργο το είδαμε με την επανένωση των δύο Γερμανιών και την τεράστια διαφορά που εξακολουθεί να υπάρχει μεταξύ των πολιτών των δύο περιοχών. Ετσι και τώρα, ο πιο δυνατός οικονομικά θα ρουφήξει τον πιο αδύναμο, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση είναι σαφέστατα η Βόρεια Κορέα, η οποία υπό το βάρος των οικονομικών προβλημάτων που περνάει αναγκάστηκε να κόψει τους θεατρινισμούς και να κάτσει «στα κιλά της», προκειμένου να μην έχει την τύχη άλλων καθεστώτων του κρατικού καπιταλισμού (που πλασάρονταν σαν «σοσιαλισμός»). Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτό.

Ο ανταγωνισμός για τον έλεγχο της χερσονήσου μεταξύ των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (ΗΠΑ, Κίνας, Ρωσίας) θα συνεχίσει να υφίσταται. Η Ρωσία ήδη δήλωσε παρούσα για να «βοηθήσει» στον εκσυγχρονισμό του σιδηροδρομικού δικτύου και στους τομείς του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας.  Η Κίνα χαιρέτισε τη σύνοδο, υποστηρίζοντας την αποπυρηνικοποίηση της περιοχής, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει αν δει τη Βόρεια Κορέα να προσαρτάται από τη Νότια.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κορέα

Πολεμοκάπηλο τηλεσόου
Επόμενο άρθρο

Κορέα

Σαουδάραβες προς Παλαιστίνιους: «Δεχτείτε τη συμφωνία ή σκάστε»!

Σχετικά Αρθρα

Aποτυχημένη απόπειρα κατά του εκπροσώπου της Χαμάς, Χάζεμ Κάσεμ

Δολοφονήθηκε ένας Παλαιστίνιος και τραυματίστηκαν άλλοι

Διεθνή 10 Ιούλ 2026, 07:02

Απομονωμένοι διεθνώς οι σιωναζιστές, δείχνουν διεθνείς έρευνες

Διεθνή 9 Ιούλ 2026, 05:02

Χτίζοντας την ελπίδα: Πώς το Σχολείο Σουμούντ άνθισε μέσα στα ερείπια

Διεθνή 8 Ιούλ 2026, 14:06

Ο σιωναζιστικός στρατός θα αποστρατεύσει 10.000 εφέδρους με δικαιολογία τη δημοσιονομική κρίση

Ο πόλεμος φθοράς από τη Λιβανέζικη Αντίσταση τους κόβει τα πόδια

Διεθνή 8 Ιούλ 2026, 11:10

Oι σιωναζιστές ξεφτιλίζουν τους ξενόδουλους αστούς πολιτικούς της Βηρυτού

Απαιτούν από τη Βηρυτό να αποκλείσει «ανεπιθύμητους» αξιωματικούς του λιβανικού στρατού από την ανάπτυξή τους στον νότιο Λίβανο

Διεθνή 7 Ιούλ 2026, 19:07

Η Χαμάς διέλυσε την κυβέρνηση της Γάζας και δηλώνει πανέτοιμη να παραδώσει στην Εθνική Επιτροπή για τη Διοίκηση της Γάζας

Διεθνή 7 Ιούλ 2026, 11:45
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια του βρομιάρη

10 Ιούλ 2026, 09:52
Διεθνή

Aποτυχημένη απόπειρα κατά του εκπροσώπου της Χαμάς, Χάζεμ Κάσεμ

Δολοφονήθηκε ένας Παλαιστίνιος και τραυματίστηκαν άλλοι

10 Ιούλ 2026, 07:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούλη

10 Ιούλ 2026, 00:01
Πολιτική

Υποκλοπές: Ολο το θάβουν το σκάνδαλο κι όλο πετάγεται μπροστά τους

Με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, η κυβέρνηση αφαίρεσε από την αντιπολίτευση το δικαίωμά της να καλέσει για ακρόαση τους Ντίλιαν και Δημητριάδη

9 Ιούλ 2026, 21:47
Αγροτικά

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εξακολουθούσαν να δίνουν παράνομες επιδοτήσεις σε λαμόγια της Κρήτης, που ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα για άσκηση ποινικών διώξεων

9 Ιούλ 2026, 20:17
Πολιτική

Γιατί δεν ιδρώνει το αυτί κανενός από το casus belli;

9 Ιούλ 2026, 19:54
Αθλητισμός

Ανανέωσε μέχρι το 2030 ο Χοσάμ Χασάν ως προπονητής της Εθνικής Αιγύπτου

9 Ιούλ 2026, 12:49
Αγροτικά

Να μη δημιουργηθεί νομολογία που θα επιτρέπει στα λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ να αθωώνονται

Εφεση της εντεταλμένης ευρωπαίας εισαγγελέα σε κατά πλειοψηφία αθωωτική απόφαση, που επικαλέστηκε το επιχείρημα ότι επιστράφηκαν οι παρανόμως ληφθείσες επιδοτήσεις

9 Ιούλ 2026, 12:06
Καταστολή

Αργος: Μπάτσοι σκότωσαν εν ψυχρώ 20χρονο, επειδή αμφισβήτησε την εξουσία τους

9 Ιούλ 2026, 10:35
Διεθνή

Απομονωμένοι διεθνώς οι σιωναζιστές, δείχνουν διεθνείς έρευνες

9 Ιούλ 2026, 05:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούλη

9 Ιούλ 2026, 00:01
Παιδεία

Να μελετηθεί άμεσα η στατική επάρκεια των σχολείων που βρίσκονται πάνω στη γραμμή 4 του Μετρό (Κυψέλη, Εξάρχεια κλπ)!

8 Ιούλ 2026, 20:57
Κόντρες

Τους εξασφάλισε τη ντόπα τους

8 Ιούλ 2026, 20:48
Υγεία

Το «κόστος» καθορίζει την ασφαλή παροχή υπηρεσιών Υγείας στο ΕΣΥ

8 Ιούλ 2026, 18:27
Διεθνή

Χτίζοντας την ελπίδα: Πώς το Σχολείο Σουμούντ άνθισε μέσα στα ερείπια

8 Ιούλ 2026, 14:06
Αθλητισμός

Οταν ο Χοσάμ Χασάν συνάντησε τον άγνωστό του Γιάννη Ρίτσο

8 Ιούλ 2026, 12:55
Διεθνή

Ο σιωναζιστικός στρατός θα αποστρατεύσει 10.000 εφέδρους με δικαιολογία τη δημοσιονομική κρίση

Ο πόλεμος φθοράς από τη Λιβανέζικη Αντίσταση τους κόβει τα πόδια

8 Ιούλ 2026, 11:10
Παιδεία

Ο Πιτσιλής της ΑΑΔΕ αγκαλιά με τα ιδιωτικά «πανεπιστήμια» για χατίρι του Μητσοτάκη

8 Ιούλ 2026, 09:56
Εργατικά

Ομόφωνα κατά δυνητικής αργίας εισηγείται το Πειθαρχικό Συμβούλιο για τους αγωνιστές εκπαιδευτικούς Χαρτζουλάκη και Χοτζόγλου

Σιγή ιχθύος από την Ζαχαράκη

8 Ιούλ 2026, 07:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούλη

8 Ιούλ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Ιούλη

Μπαχάμες: Ημέρα ανεξαρτησίας (1973).

Αλβανία: Ημέρα στρατού.

1971: Παραπέμπονται σε δίκη για παράβαση του ΑΝ 509 περί «ανατροπής του καθεστώτος με βίαια μέσα» οι Ανδρέας Παπανδρέου, Στάθης Παναγούλης και Νίκος Νικολαΐδης.

1974: Συλλαμβάνονται πολλά μέλη του ΠΑΚ και κλιμάκιο του ΠΑΚ Μεγάλης Βρετανίας.

1985: Γάλλοι πράκτορες βυθίζουν στη Νέα Ζηλανδία το πλοίο «Rainbow Warrior» της «Greenpeace».

1990: Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ επανεκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κορέα

    17Ν
    • Κορέα

      Εφετείο 17Ν
  • Κορέα

    ΕΛΑ
    • Κορέα

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κορέα

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κορέα

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κορέα

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κορέα

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κορέα

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κορέα

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κορέα

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κορέα

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κορέα

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κορέα

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κορέα

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κορέα

      Κορέα

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κορέα

      Κορέα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κορέα

      Κορέα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κορέα

      Κορέα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κορέα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κορέα

    Κορέα

    Ποιοι είμαστε
  • Κορέα

    Κορέα

    Επικοινωνία
  • Κορέα

    Κορέα

    Όροι χρήσης
  • Κορέα

    Κορέα

    Ποιοι είμαστε
  • Κορέα

    Κορέα

    Επικοινωνία
  • Κορέα

    Κορέα

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo