Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Βρετανικά πανεπιστήμια πλήρωναν ρουφιανο-εταιρία να παρακολουθεί φιλο-παλαιστίνιους και παλαιστίνιους φοιτητές και ακαδημαϊκούς
  • Σαν σήμερα 21 Απρίλη
  • Ο Εβρος των επαναπροωθήσεων, των μασκοφόρων και της κρατικής βαρβαρότητας
  • Γάζα: Κρίσιμος ο αγώνας ενάντια στους ρουφιάνους των δωσιλογικών συμμοριών
  • Σκληρό μάθημα από τη Χεζμπολά στους σιωναζιστές: Χτύπησε φάλλαγα αρμάτων, κατέστρεψε τέσσερα
  • Κούλης ο μουλωχτός
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Δολοφονία μπούμερανγκ
Διεθνή

Δολοφονία μπούμερανγκ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr27 Φεβ 2010, 00:00

Σε μπούμερανγκ για τους Σιωνιστές αρχίζει να μετατρέπεται η δολοφονία από τη Μοσάντ, του ενός εκ των ιδρυτών της ένοπλης πτέρυγας της Χαμάς (Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ-Κασάμ), του 50χρονου Μαχμούντ Αλ Μαμπ-   χούχ, στις 19 Γενάρη στο Ντουμπάι. Ο γκανγκστερικός τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε ο Μαμπχούχ (στραγγαλίστηκε με μαξιλάρι, αφού υπέστη βασανισμό με ηλεκτροσόκ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του τη νύχτα), τα πλαστά ευρωπαϊκά διαβατήρια των δραστών, το δολοφονικό «κέντρο» από την Αυστρία και η αποκάλυψη ότι πίσω από τη δολοφονία (κατά 99%, σύμφωνα με την αστυνομία των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων) κρύβεται η Μοσάντ, οι πράκτορες της οποίας έχουν πλέον αποκαλυφθεί και οι φωτογραφίες και τα ονόματά τους διακινούνται ανά τον κόσμο μέσω του διαδικτύου (σε 26 τον αριθμό έχουν φτάσει οι «ύποπτοι» τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, οι 11 εκ των οποίων έχουν μπει στη λίστα της Ιντερπόλ ως νούμερο ένα καταζητούμενοι), η αποκάλυψη από τους Sunday Times ότι ο ίδιος ο ισραηλινός πρωθυπουργός Βενιαμίν Νετανιάχου «ευλόγησε» τη γκανγκστερική δολοφονία στις αρχές Γενάρη, η αναμετάδοση των κινήσεων των πρακτόρων της Μοσάντ από τα τηλεοπτικά κανάλια του Ντουμπάι (όπως καταγράφηκαν από τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης του ξενοδοχείου και των αεροδρομίων) πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη δολοφονία, όπου η ομάδα των πρακτόρων εισβάλλει στο δωμάτιο του Μαμπχούχ και εγκαταλείπει τη χώρα μερικές ώρες μετά, δημιούργησαν τέτοιο πρόβλημα στο Ισραήλ που κάποιοι ζήτησαν την κεφαλή του αρχηγού της Μοσάντ επί πίνακι (όπως ο στρατιωτικός αναλυτής της ισραηλινής «Χααρέτζ», Αμίρ Ορεν σε σχόλιό του στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας στις 17/2).

Η «Χααρέτζ» (εφημερίδα πλατιάς κυκλοφορίας στο Ισραήλ) γράφει συνέχεια για τις εξελίξεις εδώ και μία βδομάδα που αποκαλύφθηκε ποιος κρύβεται πίσω από την δολοφονία, ενώ οι κυβερνήσεις της Βρετανίας και της Ιρλανδίας κάλεσαν τους ισραηλινούς πρεσβευτές να δώσουν εξηγήσεις για το πώς παραποιήθηκαν βρετανικά και ιρλανδικά διαβατήρια. Το γεγονός ότι η Μοσάντ ενεργεί με γκανγκστερικό τρόπο στα πρότυπα της CIA, είναι γνωστό ανά την υφήλιο. Δώδεκα χρόνια πριν είχε ξεσπάσει σάλος, όταν το Σεπτέμβρη του 1997 πράκτορες της Μοσάντ δηλητηρίασαν τον σημερινό ηγέτη της Χαμάς, Χάλεντ Μισάλ στην Ιορδανία. Ο Μισάλ γλίτωσε, αφού οι Σιωνιστές αναγκάστηκαν να δώσουν το αντίδοτο, μετά από αίτημα του βασιλιά της Ιορδανίας (με παρέμβαση του ίδιου του Κλίντον στον Νετανιάχου που ήταν και τότε πρωθυπουργός) και οι δύο ισραηλινοί πράκτορες που είχαν συλληφθεί από την ιορδανική αστυνομία απελευθερώθηκαν με αντάλλαγμα την απελευθέρωση του τότε ηγέτη της Χαμάς, Σεΐχη Γιασίν. Είναι όμως η πρώτη φορά που καταγράφονται τόσο καθαρά οι κινήσεις των δολοφόνων πρακτόρων της Μοσάντ, έτσι ώστε να μπορεί να τις δει ο καθένας από το διαδίκτυο, αφού όσα μετέδωσαν τα κανάλια του Ντουμπάι βγήκαν στο Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=RWxjxTaWytE&NR=1). Και είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός της αστυνομίας ενός αραβικού κράτους (των Ενωμένων Αραβικών Εμιράτων εν προκειμένω) βγαίνει και δηλώνει δημόσια από τηλεοράσεως, ότι εάν αποδειχτεί (όπως είναι το πιθανότερο, όπως λέει ο αρχιμπάτσος) ότι η Μοσάντ βρίσκεται πίσω από την δολοφονία, τότε η Ιντερπόλ θα πρέπει να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον αρχηγό της Μοσάντ (αυτά τα αναφέρει η ισραηλινή «Χααρέτζ» στις 22/2)!

Γι’ αυτό και η «επιτυχημένη επιχείρηση» δεν ήταν τόσο επιτυχημένη. Μπορεί η αποστολή να εκτελέστηκε «επιτυχώς» και οι πράκτορες να επέστρεψαν «σώοι και αβλαβείς» (όπως αναφέρει η ακροδεξιά ισραηλινή εφημερίδα «Γεντιότ Αχρονότ»), όμως είναι η πρώτη φορά που ο μαφιόζικος τρόπος με τον οποίο εξακολουθούν να λειτουργούν οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ ξεσκεπάστηκε τόσο καθαρά σε όλο τον κόσμο (κι όχι στους πιο ενημερωμένους), κάνοντας θρύψαλα την εικόνα του «κράτους δικαίου», της «μοναδικής δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή», όπως την παρουσίασε για μια ακόμα φορά ο φασίστας υπουργός Εξωτερικών, Λίμπερμαν, ο οποίος υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν «αποδείξεις» για ανάμιξη της Μοσάντ. Είναι η πρώτη φορά που τα έργα και οι ημέρες της Μοσάντ κάνουν το γύρο του κόσμου και οι πράκτορες «καίγονται» μέσα στην αλαζονεία τους, που τους έκανε να υποβαθμίσουν τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης και τη χρήση τους από την αστυνομία. Κι αυτό είναι που τους κοστίζει.

Οι Σιωνιστές δεν έχουν λόγο να φοβούνται ότι θα τους καθήσουν στο σκαμνί οι προστάτες τους (Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι). Ομως η δολοφονία του Μαμπ-  χούχ (μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες τα προηγούμενα χρόνια) τους γύρισε μπούμερανγκ. Οχι μόνο γι’ αυτούς αλλά και για την «ευαίσθητη» Ευρώπη. Γράφει ο βρετανός δημοσιογράφος Ρόμπερτ Φισκ στον «Independent»55 (18/2): «Συνομωσία. Περί αυτού πρόκειται. Τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα υποψιάζονται –να υπογραμμιστεί, μόνο υποψιάζονται– ότι η “συνεργασία ασφαλείας” της Ευρώπης με το Ισραήλ πέρασε τη γραμμή τη παρανομίας, όπου βρετανικά διαβατήρια (και αυτά από άλλες χώρες μέλη της Ε.Ε.) μπο-    ρούν τώρα να χρησιμοποιηθούν για να στείλουν ισραηλινούς πράκτορες στον Κόλπο για να σκοτώσουν τους εχθρούς του Ισραήλ». Για να συμπληρώσει ο Guardian (την ίδια μέρα): «Εάν ο σκοπός ήταν να σταματήσει η Χαμάς να αποκτά όπλα από το Ιράν μέσω Ντουμπάι, δεν θα εμποδίσει την Τεχεράνη να προμηθεύει όπλα μέσω άλλου καναλιού και ο διοικητής της Χαμάς θα αντικατασταθεί σύντομα. Δολοφονίες όπως αυτές ίσως ωστόσο να δώσουν στα αραβικά κράτη ακόμα λιγότερους λόγους για να ομαλοποιήσουν τις σχέσεις τους με το Ισραήλ. Είναι αυτό μια τακτική επιτυχία ή μία στρατηγική αποτυχία;».

ΥΓ: Εκτός από τους πράκτορες της Μοσάντ, φαίνεται να αναμιγνύονται και δύο Παλαιστίνιοι, πρώην στελέχη των υπηρεσιών ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής στη Λωρίδα της Γάζας, που σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Ναζάλ (μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς) εμπλέκουν και τον αμερικανόδουλο πρώην αρχηγό των υπηρεσιών ασφαλείας της Π.Α. στην Γάζα, Μοχάμεντ Νταχλάν (δούλευαν σε εταιρία real estate ιδιοκτησίας του Νταχλάν). Οι δύο Παλαιστίνιοι ανακρίνονται ήδη από την αστυνομία του Ντουμπάι…

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚανείς δεν στεναχωριέται με τέτοιες Τούμπες…
Επόμενο άρθρο Αφγανιστάν: Σε φιάσκο εξελίσσεται η επιχείρηση «Μοσταράκ»

Σχετικά Αρθρα

Βρετανικά πανεπιστήμια πλήρωναν ρουφιανο-εταιρία να παρακολουθεί φιλο-παλαιστίνιους και παλαιστίνιους φοιτητές και ακαδημαϊκούς

Αποκαλυπτική έρευνα του Al Jazeera English

Διεθνή 21 Απρ 2026, 10:34

Γάζα: Κρίσιμος ο αγώνας ενάντια στους ρουφιάνους των δωσιλογικών συμμοριών

Διεθνή 20 Απρ 2026, 14:44

Σκληρό μάθημα από τη Χεζμπολά στους σιωναζιστές: Χτύπησε φάλλαγα αρμάτων, κατέστρεψε τέσσερα

Διεθνή 20 Απρ 2026, 13:27

Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό

Διεθνή 19 Απρ 2026, 10:46

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

Διεθνή 18 Απρ 2026, 19:54

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

Διεθνή 18 Απρ 2026, 11:17
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Βρετανικά πανεπιστήμια πλήρωναν ρουφιανο-εταιρία να παρακολουθεί φιλο-παλαιστίνιους και παλαιστίνιους φοιτητές και ακαδημαϊκούς

Αποκαλυπτική έρευνα του Al Jazeera English

21 Απρ 2026, 10:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Απρίλη

21 Απρ 2026, 00:01
Καταστολή

Ο Εβρος των επαναπροωθήσεων, των μασκοφόρων και της κρατικής βαρβαρότητας

20 Απρ 2026, 19:17
Διεθνή

Γάζα: Κρίσιμος ο αγώνας ενάντια στους ρουφιάνους των δωσιλογικών συμμοριών

20 Απρ 2026, 14:44
Διεθνή

Σκληρό μάθημα από τη Χεζμπολά στους σιωναζιστές: Χτύπησε φάλλαγα αρμάτων, κατέστρεψε τέσσερα

20 Απρ 2026, 13:27
Κόντρες

Κούλης ο μουλωχτός

20 Απρ 2026, 10:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Απρίλη

20 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Ποιος Λαζαρίδης; Ο Μητσοτάκης!

19 Απρ 2026, 21:23
Διεθνή

Χεζμπολά: Η Αντίσταση παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη και θα απαντά σε κάθε παραβίαση της εκεχειρίας από τον εχθρό

19 Απρ 2026, 10:46
Πολιτισμός

Ρομπέρτο Σαβιάνο: Η τράτα των παιδιών

19 Απρ 2026, 09:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Απρίλη

19 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν – Εκλεισε ξανά το Στενό του Ορμούζ

18 Απρ 2026, 19:54
Διεθνή

Προεδρική διαταγή… και σούζα τα σιώνια

18 Απρ 2026, 11:17
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Απρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Απρίλη

18 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Mεγάλο ποτάμι φουσκωμένο… ποιος τους σταματάει;

17 Απρ 2026, 20:04
Διεθνή

«Από το βρυχηθμό του λιονταριού στο νιαούρισμα της γάτας»

Ισραηλινά μίντια και αξιωματούχοι καταγγέλλουν την τελευταία αποτυχία του Τελ Αβίβ στον Λίβανο

17 Απρ 2026, 19:08
Εργατικά

Συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις στην εκπαίδευση

Ανοιχτή Συνέλευση, Κυριακή 19 Απριλίου στο Πάντειο

17 Απρ 2026, 13:58
Διεθνή

Η Κατάρρευση είναι Πραγματική – Η Εκεχειρία στον Λίβανο σηματοδοτεί μια Ιστορική Στρατηγική Ηττα

17 Απρ 2026, 13:14
Διεθνή

Λιβανέζικη Αντίσταση: Εκεχειρία με το δάχτυλο στη σκανδάλη – «Γκρίνια» πάλι στη σιωνιστική οντότητα

17 Απρ 2026, 12:47
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Απρίλη

Ημέρα δημιουργικότητας και καινοτομίας.

1898: Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ουίλιαμ Μακ Κίνλεϊ εγκρίνει απόφαση του Κογκρέσου για ένοπλη επέμβαση στην Κούβα.

1923: Ο Μουσολίνι ανακηρύσσει αργία και εθνική γιορτή την ημέρα ίδρυσης της Ρώμης και καταργεί την αργία της Πρωτομαγιάς.

1932: Η Ελλάδα κηρύσσει πτώχευση.

1947: Ο Παύλος ορκίζεται βασιλεύς των Ελλήνων.

1967: Στρατιωτικό πραξικόπημα, εγκαθίδρυση δικτατορίας.

1967: Η Μαρία Καλαβρού και ο 15χρονος Βασίλης Πεσλής γίνονται οι πρώτοι νεκροί της χούντας.

1969: Βόμβα της ΔΑ στην πλατεία Κολοκοτρώνη (Αθήνα).

1969: Γιορτή για τα δίχρονα της δικτατορίας, καταλήγει σε παρατεταμένο γιουχάισμα του Παπαδόπουλου από τους μαθητές.

1971: Βόμβα έξω από τα γραφεία της τσιμεντοβιομηχανίας “Ηρακλής-Ολυμπος” του αντιπροέδρου της “Συμβουλευτικής” της χούντας, Τσάτσου.

1972: Καθιστική διαμαρτυρία εκατό φοιτητών στα Προπύλαια στην πέμπτη επέτειο του πραξικοπήματος, επέμβαση της αστυνομίας, έντεκα συλλήψεις.

1973: Διαδήλωση εκατοντάδων φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας με αντιδικτατορικά συνθήματα, βόμβες σε αυτοκίνητα ξένων αποστολών σε Αθήνα, Καλαμάκι και Κολωνάκι, τραυματισμός περαστικού.

1977: Βόμβες σε τέσσερα αυτοκίνητα Βορειοαμερικανών στη Θεσσαλονίκη.

1994: Δύο βόμβες καταστρέφουν τα αυτοκίνητα οικονομικού συμβούλου και υπαλλήλου της Γαλλικής Ακαδημίας, άλλη βόμβα κάτω από αυτοκίνητο υπαλλήλου της ολλανδικής πρεσβείας δεν εξερράγη (ΕΛΑ-1η Μάη).

1994: Βόμβα σε φορτηγό έξω από τα γραφεία της εταιρείας «Miele» (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo