Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 6 Ιούνη
  • Πρόδωσε την τάξη του για χάρη του λαού
  • Αραγτσί και Αλ-Χάγια επιβεβαίωσαν την ενότητα των μετώπων
  • ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!
  • Τον πήρε για οπλοπολυβόλο και του βγήκε νεροπίστολο
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Διαδηλώσεις ενάντια στη φτώχεια και καταστολή τους από τη Χαμάς
Διεθνή

Γάζα

Διαδηλώσεις ενάντια στη φτώχεια και καταστολή τους από τη Χαμάς

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr6 Απρ 2019, 00:00

Εκατοντάδες διαδηλωτές συμμετείχαν στις διαδηλώσεις που οργάνωσε μια νεολαιίστικη οργάνωση στη Γάζα, ενάντια στη φτώχεια, το συνεχώς αυξανόμενο κόστος διαβίωσης και την αύξηση των φόρων. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της οργάνωσης, οι διαδηλωτές στράφηκαν με τα συνθήματά τους εξίσου ενάντια στην κυβέρνηση της Χαμάς στη Γάζα και στην Παλαιστινιακή Αρχή, απαιτώντας τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα και τη μείωση της ανεργίας. Η αστυνομία της Χαμάς στη Γάζα έσπευσε να καταστείλει τις διαδηλώσεις από τη μέρα που ξεκίνησαν, την Πέμπτη 14 Μάρτη, καταγγέλλοντας ότι πίσω από αυτές βρίσκονται η Παλαιστινιακή Αρχή και ο Αμπάς, που έχει ως στόχο να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση στη Γάζα.
 
Σύμφωνα με το Παλαιστινιακό Κέντρο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, που πρόσκειται στο Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, στο στρατόπεδο προσφύγων της Τζαμπάλια μονάδες των υπηρεσιών ασφαλείας της Χαμάς είχαν σταθμεύσει στο πιο κεντρικό σημείο του στρατοπέδου όπου θα γινόταν η συγκέντρωση, ενώ την ίδια ώρα οι Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ Κασάμ, ένοπλο σκέλος της Χαμάς, διοργάνωσαν στρατιωτική παρέλαση στο στρατόπεδο. Οταν οι διαδηλωτές ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται στο σημείο και πριν προλάβουν να γίνουν πολλοί, η αστυνομία της Χαμάς τους επιτέθηκε με ρόπαλα και δακρυγόνα διαλύοντάς τους, ενώ οπαδοί της Χαμάς κατέφτασαν στο σημείο σηκώνοντας πλακάτ που καλούσαν τον Αμπάς να παραιτηθεί, με στόχο να προκαλέσουν σύγχυση στους διαδηλωτές. Οι δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν δεκάδες, ανάμεσά τους και πολλούς τραυματίες από το τοπικό νοσοκομείο, όπου είχαν καταφύγει για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια με τραύματα από δακρυγόνα και ξυλοδαρμό.
 
Κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, που κράτησαν τρεις μέρες, το ΠΚΑΔ κατέγραψε δεκάδες μαρτυρίες θυμάτων και αυτοπτών μαρτύρων για συλλήψεις διαδηλωτών στο σωρό (ανάμεσά τους παιδιά και ηλικιωμένοι) με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στις διαδηλώσεις. Κάποιοι από αυτούς συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων, ενώ εκατοντάδες άλλοι συνελήφθησαν στα σπίτια τους από την αστυνομία ή σε αστυνομικά τμήματα όπου κλήθηκαν για ανάκριση, πολλές φορές μέσω τηλεφώνου. Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και δημοσιογράφοι που κάλυπταν τις διαδηλώσεις, καθώς και προσωπικό ανθρωπιστικών οργανώσεων που δρουν στη Γάζα. Οι συλληφθέντες υπέστησαν σε πολλές περιπτώσεις ξυλοδαρμούς και άλλου είδους βασανιστήρια, με αποτέλεσμα κάποιοι απ’ αυτούς να χρειαστεί να μεταφερθούν σε νοσοκομείο για περίθαλψη. Κάποιοι από τους συλληφθέντες απελευθερώθηκαν από την αστυνομία μόνο όταν υπέγραψαν δήλωση ότι δε θα συμμετάσχουν μελλοντικά σε τέτοιου είδους διαδήλωση.
 
Το ίδιο σκηνικό καταστολής εκτυλίχτηκε στην πόλη της Ράφα, στο στρατόπεδο προσφύγων Αλ Μπίρεχ και αλλού, ενώ στην πόλη Ντέιρ Αλ Μπάλαχ, όπου έγιναν οι πιο μαζικές διαδηλώσεις, οι δυνάμεις ασφαλείας της Χαμάς επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας τις βραδινές ώρες. Σύμφωνα με διάφορες πηγές, οι περισσότεροι συλληφθέντες από επιδρομές σε σπίτια ήταν μέλη της Φατάχ.
 
Η πλειοψηφία των πολιτικών οργανώσεων στη Γάζα, ανάμεσά τους και το ΛΜΑΠ, καταδίκασαν την καταστολή των διαδηλώσεων από τη Χαμάς και την κάλεσαν να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των διαδηλωτών. Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΜΑΠ δήλωσε: «Ο παλαιστινιακός λαός της Γάζας έχει κάνει μεγάλη υπομονή τα 12 χρόνια του ισραηλινού αποκλεισμού της Γάζας. Εμείς στηρίζουμε τις διαδηλώσεις. Ο λαός έχει το δικαίωμα να εκφράζεται. Ολοι ζούμε υπό κατοχή και οι θυσίες του λαού πρέπει να γίνονται σεβαστές».
 
Θορυβημένη από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η καταστολή των διαδηλώσεων, η Χαμάς έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση, στην οποία καταδικάζει τη βίαιη καταστολή των διαδηλώσεων, θεωρεί δίκαια τα αιτήματα των διαδηλωτών, και προβάλλει ως πρόσχημα για την καταστολή την προσπάθεια να αποτρέψει μια κατάσταση χάους και ανασφάλειας, παρόμοια με αυτή που επικράτησε στη Γάζα μετά τις εκλογές του 2006 και μέχρι να αναλάβει τη διακυβέρνηση της περιοχής η Χαμάς το 2007, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Νταχλάν. Παράλληλα, κάλεσε τις δυνάμεις ασφαλείας να αποζημιώσουν τους κατοίκους των περιοχών που υπέστησαν υλικές ζημιές από τις διαδηλώσεις.
 
Παρά το γεγονός ότι η Χαμάς αποτελεί την αιχμή του δόρατος της Παλαιστινιακής Αντίστασης, παραμένει ένα αστικό πολιτικό κόμμα που κυβερνά τη Γάζα υπό την πίεση του αποκλεισμού από το Ισραήλ, την Παλαιστινιακή Αρχή και την Αίγυπτο, καθώς και της υποχώρησης του παγκόσμιου κινήματος αλληλεγγύης στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού. Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί την καταστολή ενάντια σε διαδηλώσεις εναντίον της και σίγουρα δε θα είναι η τελευταία. Αν υπάρχει μια πιθανότητα οι διαδηλώσεις στη Γάζα να λειτουργήσουν τελικά προς όφελος του Αμπάς και να αδυνατίσουν το μέτωπο του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα ενάντια στους σιωνιστές, τότε η βίαιη καταστολή τους από τη Χαμάς εξυπηρετεί τον Αμπάς και τους σιωνιστές πολύ πιο αποτελεσματικά.
 
 
 
 
 
 
 
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Γάζα

Εκλογικό ράπισμα στον Ερντογάν, αλλά το σύστημα παραμένει αλώβητο
Επόμενο άρθρο

Γάζα

Το τρις εξαμαρτείν…

Σχετικά Αρθρα

Αραγτσί και Αλ-Χάγια επιβεβαίωσαν την ενότητα των μετώπων

Διεθνή 5 Ιούν 2026, 19:30

Ο επόμενος, την επόμενη φορά, δε θα προλάβει…

Στο τσακ γλίτωσε ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης του σιωναζιστικού στρατού

Διεθνή 5 Ιούν 2026, 08:37

«Δεν είμαστε από εκείνους που προδίδουν την παρακαταθήκη των μαρτύρων, της γης και του μέλλοντος των επόμενων γενεών»

Δήλωση του γενικού γραμματέα της Χεζμπολά Ναΐμ Κάσεμ

Διεθνή 5 Ιούν 2026, 07:20

O σιωναζιστής υπουργός Πολέμου υπόσχεται συνέχιση των επιθέσεων στον Λίβανο στο πλαίσιο μιας «υπό όρους» εκεχειρίας

Η Χεζμπολά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα αποδεχτεί καμία συμφωνία που δεν περιλαμβάνει πλήρη ισραηλινή αποχώρηση και οριστικό τερματισμό των επιθέσεων

Διεθνή 4 Ιούν 2026, 23:01

Οι κουκουβάγιες κυνηγούν τη νύχτα

Διεθνή 4 Ιούν 2026, 09:01

«Συνεχίζουν να βελτιώνονται»: Οι επιθέσεις drones της Χεζμπολά προκαλούν πανικό στο σιωναζιστικό στρατό

Διεθνή 3 Ιούν 2026, 09:31
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

6 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούνη

6 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Πρόδωσε την τάξη του για χάρη του λαού

5 Ιούν 2026, 20:26
Διεθνή

Αραγτσί και Αλ-Χάγια επιβεβαίωσαν την ενότητα των μετώπων

5 Ιούν 2026, 19:30
Οικονομία

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!

5 Ιούν 2026, 18:52
Αγροτικά

Τον πήρε για οπλοπολυβόλο και του βγήκε νεροπίστολο

Προκλητική δήλωση Σχοινά για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

5 Ιούν 2026, 10:17
Διεθνή

Ο επόμενος, την επόμενη φορά, δε θα προλάβει…

Στο τσακ γλίτωσε ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης του σιωναζιστικού στρατού

5 Ιούν 2026, 08:37
Διεθνή

«Δεν είμαστε από εκείνους που προδίδουν την παρακαταθήκη των μαρτύρων, της γης και του μέλλοντος των επόμενων γενεών»

Δήλωση του γενικού γραμματέα της Χεζμπολά Ναΐμ Κάσεμ

5 Ιούν 2026, 07:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

5 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

O σιωναζιστής υπουργός Πολέμου υπόσχεται συνέχιση των επιθέσεων στον Λίβανο στο πλαίσιο μιας «υπό όρους» εκεχειρίας

Η Χεζμπολά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα αποδεχτεί καμία συμφωνία που δεν περιλαμβάνει πλήρη ισραηλινή αποχώρηση και οριστικό τερματισμό των επιθέσεων

4 Ιούν 2026, 23:01
Πολιτική

Νέα προβοκάτσια του «συστήματος Μαξίμου» κατά της Π. Τυχεροπούλου: προσπαθούν να τη βγάλουν «βρόμικη»!

4 Ιούν 2026, 22:06
Κόντρες

Ο Αγώνας του Αιώνα

4 Ιούν 2026, 20:30
Πολιτική

Λειτουργούν βρόμικα κυκλώματα στο δικαστικό μηχανισμό;

Μια επιστολή στο TVXS που έμεινε αναπάντητη απ' αυτούς που «φωτογραφίζει»

4 Ιούν 2026, 14:36
Η παπάρα

Οι καλύτερες γαργάρες γίνονται στου Πορτοσάλτε

4 Ιούν 2026, 12:55
Πολιτική

Θα μας φέρει και αμερικάνικα πυρηνικά όπλα ο Μητσοτάκης;

4 Ιούν 2026, 12:32
Διεθνή

Οι κουκουβάγιες κυνηγούν τη νύχτα

4 Ιούν 2026, 09:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούνη

4 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Να παρέμβει το Αγιο Πνεύμα

3 Ιούν 2026, 19:01
Πολιτισμός

Γκλάμουρ γάμος σε αρχαιολογικό χώρο (!) με άδεια του Υπουργείου Πολιτισμού της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Μια τέτοια διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς μεθοδεύει και οργανώνει το Υπουργείο Πολιτισμού. Το brandname “hellenic heritage”, που λανσάρει ο ΟΔΑΠ..

3 Ιούν 2026, 13:53
Πολιτική

Εμπρός ΕΛΑΣ για τη μαρμίτα: Kαι οι μυστικές υπηρεσίες με τον Αλέξη

Από την ΕΛΑΣ της μπατσαρίας στην ΕΛΑΣ του Τσίπρα

3 Ιούν 2026, 13:44
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούνη

Ημέρα ρωσικής γλώσσας.

Σουηδία: Ημέρα συντάγματος – σημαίας (1523-1809).

1664: Το Νέο Αμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.

1863: Αντιπροσωπεία της ελληνικής βουλής φτάνει στην Κοπεγχάγη και προσφέρει το ελληνικό στέμμα στον δεκαοκτάχρονο πρίγκιπα της Δανίας Γουλιέλμο Γεώργιο, μετέπειτα βασιλιά Γεώργιο Α’.

1904: 22 νεκροί σε συγκρούσεις ανθρακωρύχων – αστυνομίας στο Ντένβερ (ΗΠΑ).

1933: Νέα δολοφονική απόπειρα κατά του Ελευθέριου Βενιζέλου στην Αθήνα.

1939: Πλοίο με 907 εβραίους πρόσφυγες από τη Γερμανία πλέει από λιμάνι σε λιμάνι χωρίς να γίνονται δεκτοί πουθενά.

1943: Εκτελούνται 106 κομμουνιστές κρατούμενοι σε στρατόπεδο της Λάρισας (Κούρνοβο).

1943: Πεθαίνει ο Παντελής Πουλιόπουλος (εκτελέστηκε στο Κούρνοβο).

1967: Η χούντα απαγορεύει την πώληση δίσκων του Μίκη Θεοδωράκη και την αναμετάδοση της μουσικής του.

1969: Βόμβες της ΔΑ στην οδό Ακαδημίας και του ΚΕΑ στο Παλαιό Φάληρο.

1975: Εκκαθαρίσεις τετρακοσίων δικηγόρων της Αθήνας για συνεργασία με τη χούντα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει τα καθήκοντα του Υπουργού Ανάπτυξης έχω πει ότι είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα της επιχειρηματικότητας στο κέρδος. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει οικονομία, δεν υπάρχουν επενδύσεις, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Αλλά, εξίσου, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στο τμήμα εκείνο της κοινωνίας που τα βγάζει πιο δύσκολα πέρα ή δεν τα βγάζει καθόλου πέρα. Απευθύνθηκα προς την ελληνική βιομηχανία τροφίμων και προς τα σούπερ μάρκετ, ζητώντας να πετύχουμε μία εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα.

Τάκης Θεοδωρικάκος (ΕΡΤnews, 29 Μάη)

«Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους είναι ένα μέτρο σκληρό αλλά δίκαιο στις δεδομένες συνθήκες. Λειτουργεί θετικά και βοηθάει την Ανεξάρτητη Αρχή να κάνει τους ελέγχους», τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε στοιχεία για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, τονίζοντας ότι στις 63 κατηγορίες προϊόντων που αφορά το πλαφόν «έχουν γίνει 50 φορές λιγότερες ανατιμήσεις τον μήνα απ’ ό,τι γίνονταν πριν και 67 φορές περισσότερες μειώσεις τιμών». Όπως επισήμανε, αυτό αποδεικνύει «τη χρησιμότητα του ελέγχου και τη χρησιμότητα του μέτρου», καθώς χωρίς το πλαφόν, «η Ανεξάρτητη Αρχή δεν θα είχε τίποτα να ελέγξει». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν αποτελεί μόνιμο μέτρο: «Δεν είναι για πάντα. Δεν είναι το σχέδιό μας, δεν είναι το όραμά μας για την οικονομία. Αλλά όταν υπάρχει κόσμος ο οποίος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις, δεν είναι ανάγκη εκεί να κερδίζεις 120%. Πρέπει να υπάρχει μέτρο, λογική και ισορροπία».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης (4 Ιούνη)

(Πρώτα πετάς την παπάρα της «εθνικής κοινωνικής συμφωνίας που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα». Φυσικά, επιλέγεις το προστατευμένο περιβάλλον της ΕΡΤ με την απροκάλυπτη δημοσιοκαφρίλα. Χιλιοειπωμένη είναι, βέβαια, η παπάρα, αλλά έτσι και τσιμπούσαν και αποδέχονταν να παίξουν στο σόου οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων, φαντάζεστε τι θα είχαμε περάσει. Μια βδομάδα πρώτη μούρη στα κανάλια θα ήταν ο πολιτικός γυρολόγος. Οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων δεν έχουν όρεξη για τέτοια, οπότε τον έγραψαν στο γνωστό σημείο. Ο γυρολόγος, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτος. Αυτή τη φορά διάλεξε το ακόμα πιο προστατευμένο περιβάλλον του Πορτοσάλτε για να κάνει γαργάρα την «εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα» και να αναφωνήσει σαν άλλος βουλευτής Καλοχαιρέτας: «Ετελείωσε, με το πλαφόν στο περιθώριο κέρδος, αυτό το πολύ σκληρό μέτρο, η ακρίβεια θα εξαφανιστεί». Ολοι ξέρουμε ότι το περιβόητο πλαφόν έχει ξαναεφαρμοστεί, για μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάθε άλλο παρά εξαφάνισε την ακρίβεια. Δεν υπάρχει περίπτωση, όμως, να κάνει αυτή την παρατήρηση και σχετική ερώτηση ο Πορτοσάλτες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Γάζα

    17Ν
    • Γάζα

      Εφετείο 17Ν
  • Γάζα

    ΕΛΑ
    • Γάζα

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Γάζα

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Γάζα

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Γάζα

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Γάζα

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Γάζα

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Γάζα

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Γάζα

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Γάζα

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γάζα

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Γάζα

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Γάζα

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Γάζα

      Γάζα

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Γάζα

      Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Γάζα

      Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Γάζα

      Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Γάζα

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Γάζα

    Γάζα

    Ποιοι είμαστε
  • Γάζα

    Γάζα

    Επικοινωνία
  • Γάζα

    Γάζα

    Όροι χρήσης
  • Γάζα

    Γάζα

    Ποιοι είμαστε
  • Γάζα

    Γάζα

    Επικοινωνία
  • Γάζα

    Γάζα

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo