Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση
  • Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές
  • Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…
  • Σαν σήμερα 15 Απρίλη
  • Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου
  • Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Γραβατωμένοι φασίστες!
Διεθνή

Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

Γραβατωμένοι φασίστες!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Δεκ 2017, 00:00

Η νέα κυβέρνηση της Αυστρίας δεν αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία λόγω του νεαρού της ηλικίας του πρωθυπουργού της, του 31χρονου Σεμπάστιαν Κουρτς (είναι ο νεότερος πρωθυπουργός του πλανήτη), αλλά και λόγω της συμμετοχής των νεοναζί σ’ αυτή, οι οποίοι πήραν έξι υπουργεία, μεταξύ των οποίων τα Εξωτερικών, Εσωτερικών και Αμυνας (δηλαδή, στρατός, αστυνομία και διπλωματία παραδίδονται στη διοίκηση των νεοναζί). Το γεγονός δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία σε μία χώρα που ο ναζισμός δεν εξαφανίστηκε ποτέ, καθώς το «Κόμμα των Ελευθέρων», που τώρα συμμετέχει στην κυβέρνηση, είναι ένα κόμμα που ιδρύθηκε το 1956 από πρώην ναζιστές και όλα αυτά τα χρόνια συμμετέχει χωρίς κανένα πρόβλημα στο πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.

Στις προεδρικές εκλογές του 2016, ο εμφανιζόμενος ως «μετριοπαθής» Νόρμπερτ Χόφερ έχασε κυριολεκτικά στο νήμα την καγκελαρία από τον οικολόγο Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν που εμφανίστηκε κι αυτός ως «ανεξάρτητος» έχοντας όμως τη στήριξη του κόμματος των Πρασίνων.

Ανεξάρτητα όμως από το ποιοι βρίσκονται στις καρέκλες της εξουσίας (είτε «σοσιαλδημοκράτες», είτε Πράσινοι, είτε καθαροί ναζιστές), η αυστριακή πολιτική ολισθαίνει όλο και περισσότερο στον ακροδεξιό της κατήφορο. Η ανακοίνωση για απέλαση 50.000 αιτούντων άσυλο έγινε από τη σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση του Κρίστιαν Κερν, ο οποίος αναγκάστηκε να προσφύγει στις κάλπες πρόωρα, μετά από την πολιτική κρίση που κρατούσε για μήνες στη χώρα με τις διαμάχες εντός του «μεγάλου συνασπισμού» του δεξιού Λαϊκού Κόμματος (του οποίου ηγείται ο Κουρτς που ήταν και υπουργός Εξωτερικών) και των σοσιαλδημοκρατών. Η Αυστρία είναι από τις χώρες που έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο) τις ποσοστώσεις που έχει αποφασίσει η ΕΕ για την υποδοχή προσφύγων και μεταναστών από Ελλάδα και Ιταλία στο πλαίσιο της «κοινοτικής αλληλεγγύης» (γράφουμε αναλυτικά στη διπλανή σελίδα), φτάνοντας στο σημείο να στέλνει στρατό στα σύνορα για να εμποδίσει ένα ενδεχόμενο μαζικό πέρασμα μεταναστών από την Ιταλία.

Η ακροδεξιά στροφή στο κοινωνικό τοπίο της Αυστρίας αποτυπώθηκε και στην αντιφασιστική διαδήλωση που έγινε στη Βιέννη, η οποία δεν κατόρθωσε να συγκεντρώσει παρά μερικές χιλιάδες άτομα (5.500 κατά την αστυνομία) και αντιμετωπίστηκε «δεόντως» από την αστυνομία. Αριθμός που απέχει παρασάγγας από τους 150.000 που είχαν κατέβει στους δρόμους το 2000, όταν το ναζιστικό «Κόμμα των Ελευθέρων» είχε συμμετάσχει για πρώτη φορά στην κυβέρνηση.

Ετσι, η νέα κυβέρνηση έχει λυμένα τα χέρια της για να πιάσει δουλειά. Ενα από τα πρώτα της μέτρα θα είναι η μείωση των επιδομάτων στους νόμιμους μετανάστες που έχουν ήδη πάρει άσυλο, στα 365 ευρώ (με ένα επιπρόσθετο ποσό της τάξης των 155 ευρώ το πολύ σε όσους έχουν κατορθώσει να χαρακτηριστούν ως «ενσωματωμένοι» στην αυστριακή κοινωνία) και η αύξηση του μέγιστου ορίου της εργάσιμης ημέρας στις 12 ώρες (από 10) και της εβδομάδας στις 60 ώρες (από 50).

Οι απειλές του «οικολόγου» προέδρου Βαν ντερ Μπέλεν, ότι δε θα όρκιζε κυβέρνηση στην οποία θα συμμετείχαν φασίστες εξαφανίστηκαν, με τον πρόεδρο να περιορίζεται σε εκκλήσεις για «πολιτισμένη διακυβέρνηση» και «προστασία των ασθενέστερων»!  Τώρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι!

Ο φασισμός αποτελεί ξαδελφάκι του καπιταλισμού. Σε καιρούς κρίσης τού είναι χρήσιμος για να περάσει την πιο άγρια αντιλαϊκή πολιτική πολύ πιο εύκολα, αφού ο καπιταλισμός μένει στο απυρόβλητο, καθώς κύριοι εχθροί βαφτίζονται οι μετανάστες και οι καπιταλιστές τρίβουν τα χέρια τους. Η υποδοχή της νέας κυβέρνησης από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Ευρώπης, Ντόναλντ Τουσκ είναι ενδεικτική για το πώς αντιμετωπίζονται οι φασίστες από τους «δημοκράτες» συνοδοιπόρους τους. Ο Τουσκ δήλωσε ότι εμπιστεύεται τη νέα κυβέρνηση και προσδοκά να συνεργαστεί μαζί της για να παίξει έναν εποικοδομητικό και φιλοευρωπαϊκό ρόλο εντός ΕΕ. Πόσο πιο καθαρά να το πει ο άνθρωπος;

Ακόμα πιο χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Γιούνκερ: «Πρόκειται για μια κυβέρνηση που έχει ξεκάθαρη φιλοευρωπαϊκή στάση κι αυτό είναι που έχει αξία για μένα. Θα συνεργαστούμε με όλους τους υπουργούς της Αυστρίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως συνεργάζομαι άλλωστε με τον ακροδεξιό κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα και όπως έχω συνεργαστεί και με τα ακροδεξιά κόμματα στη Βουλγαρία και τη Σλοβενία. Γιατί κάνουμε ολόκληρο θέμα για την Αυστρία όταν εθελοτυφλούμε σε ό,τι αφορά άλλες χώρες; Πρόκειται για μια φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση και αυτό είναι που μετράει». Η πονηρή αλεπού της Ευρωλάνδης ξέρει να σφάζει με το βαμβάκι. Και να πετυχαίνει μ' ένα σμπάρο δυο τρυγώνια. Και τους υποκριτικά ανησυχούντες ξεμπροστιάζει (τους ζητά να μην είναι επιλεκτικοί απέναντι στους φασίστες) και τον «φίλο» του Τσίπρα -το πουλέν της Ευρωζώνης- καρφώνει (ο Καμμένος τον αφήνει απλά αδιάφορο).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

Πάνω απ’ όλα, η Ευρώπη φρούριο!
Επόμενο άρθρο

Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

Γερμανικό παζάρι

Σχετικά Αρθρα

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

Διεθνή 15 Απρ 2026, 19:56

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

Διεθνή 15 Απρ 2026, 06:08

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

Διεθνή 15 Απρ 2026, 05:20

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

Διεθνή 14 Απρ 2026, 19:18

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

Διεθνή 14 Απρ 2026, 10:21

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

Διεθνή 13 Απρ 2026, 19:18
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Nαυτικός αποκλεισμός για εσωτερική αμερικάνικη κατανάλωση

Γιγάντια πλοία περνούν από το Στενό του Ορμούζ πλέοντας προς ή αποπλέοντα από ιρανικά λιμάνια

15 Απρ 2026, 19:56
Διεθνή

Γαλλία: Προωθείται πρόταση νόμου που απειλεί με βαριά φυλάκιση όσους καταγγέλλουν τους γενοκτόνους σιωνιστές

15 Απρ 2026, 06:08
Διεθνή

Πετσόκομμα μετά ψαλμωδίας…

15 Απρ 2026, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

15 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

ΙΣΡΑ

Χααρέτζ: Το Ισραήλ δεν μπορεί να αντέξει επαναλαμβανόμενους γύρους πολέμου

14 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Ναΐμ Κάσεμ: «Δεν θα ξεκουραστούμε, δεν θα σταματήσουμε, ούτε θα παραδοθούμε. Αντίθετα, θ’ αφήσουμε το πεδίο της μάχης να μιλήσει»

14 Απρ 2026, 10:21
Πολιτική

Η Μοσάντ χτυπάει στο κέντρο της Αθήνας: Εμπρησμός γκαλερί στου Ψυρρή…

…επειδή η ιδιοκτήτριά της δηλώνει αλληλέγγυη στους Παλαιστίνιους

14 Απρ 2026, 09:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Απρίλη

14 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Ναυτικός αποκλεισμός του Ιράν από τις ΗΠΑ: Και αν μπορούσε να εφαρμοστεί, θα τίναζε στον αέρα την ενεργειακή ισορροπία του παγκόσμιου καπιταλισμού

13 Απρ 2026, 19:18
Διεθνή

Η Χεζμπολά αντιστέκεται στις ισραηλινές δυνάμεις που πολιορκούν τη Μπιντ Τζμπέιλ στον νότιο Λίβανο

13 Απρ 2026, 07:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Απρίλη

13 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Χωρίς αποτέλεσμα τερματίστηκαν οι διαπραγματεύσεις Ιράν-ΗΠΑ στο Ισλαμαμπάντ

12 Απρ 2026, 09:32
Διεθνή

Η Συνωμοσία του Λιβάνου: Σφαγές, Διαπραγματεύσεις και μια Νέα Τάξη

12 Απρ 2026, 05:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Απρίλη

12 Απρ 2026, 00:01
Διεθνή

Η ξενόδουλη κυβέρνηση του Λιβάνου μαχαιρώνει πισώπλατα τον λαό και τη χώρα

Η Αντίσταση συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις επιχειρήσεις της

11 Απρ 2026, 19:00
Πολιτισμός

Το μυθιστόρημα του Γιάχια Σινουάρ είναι μια ιστορία για την Παλαιστίνη και για το δικό του παρελθόν

Το έργο που έγραψε στη φυλακή ο ηγέτης της Χαμάς προσφέρει πληροφορίες για τις πολιτικές του απόψεις και την προσωπική του πορεία

11 Απρ 2026, 05:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Απρίλη

11 Απρ 2026, 00:01
Uncategorized

Χεζμπολά: Θα γονατίσουμε τον εχθρό

10 Απρ 2026, 18:51
Βαθύ Κόκκινο

Υπόθεση Λαζαρίδη: Λερώνεσαι όπου κι αν τους ακουμπήσεις

10 Απρ 2026, 13:45
Διεθνή

Le Monde: Ο Τραμπ οδηγεί σε ήττα τον ιμπεριαλισμό της Δύσης με τον πόλεμο κατά του Ιράν

10 Απρ 2026, 10:45
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Απρίλη

Ημέρα δράσης κατά των στρατιωτικών δαπανών.

1902: Σοσιαλεπαναστάτες εκτελούν τον αρχηγό της μυστικής αστυνομίας Σιπιένγκιν (Ρωσία).

1955: Αρχίζει η παροχή νοσοκομειακής περίθαλψης στους συνταξιούχους του ΤΕΒΕ.

1956: Καθαιρείται ο Νίκος Ζαχαριάδης από την ΚΕ του ΚΚΕ.

1967: Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις ΗΠΑ κατά του πολέμου στο Βιετνάμ.

1970: Δεκαπέντε δυτικοευρωπαϊκά κράτη κατηγορούν την Ελλάδα για βασανισμό κρατουμένων.

1973: Βόμβα έξω από το ΙΣΤ’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1986: Αγγλοαμερικανοί βομβαρδίζουν τη Λιβύη σκοτώνοντας άμαχους ως αντίποινα για βομβιστική επίθεση σε club της Γερμανίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η παράταξή μας υπηρετεί διαχρονικά μια αξία: διαφάνεια, δικαιοσύνη, νομιμότητα, ευθύνη παντού. Αυτό οφείλουμε να κάνουμε πράξη όλοι μας», επισήμανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στην εκπομπή “Σήμερα” στον ΣΚΑΪ με τους Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο. Αναφορικά με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε πως «πρόκειται για ένα διαχρονικό σκάνδαλο, όπου εκατοντάδες άνθρωποι πήραν περισσότερα χρήματα απ’ αυτά που δικαιούνταν…» […] αποτελεί σοβαρό ερωτηματικό για ποιο λόγο αυτό το θέμα έρχεται τμηματικά στη δημόσια ζωή από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία. […] Ο κ. Θεοδωρικάκος υπογράμμισε πως «η ηθική απαξίωση που επιχειρείται  από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης κατά της ΝΔ και της κυβερνητικής πλειοψηφίας δε θα περάσει και είναι κάτι που πλήττει και τη δημοκρατία μας». Τόνισε επίσης ότι κανείς δεν πρέπει να σιωπηλός απέναντι σε αυτή την επιχείρηση απαξίωσης της παράταξης. «Ο χαρακτηρισμός πλειοψηφία των υποδίκων είναι απαράδεκτος, άθλιος και αστήρικτος…».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης

(Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός υπουργός Μπουμπούκος απέκτησε ανταγωνιστή. Ο Τάκης (παλιά ήμουν ΚΚΕ, μετά Συνασπισμός, μετά ΠΑΣΟΚ, τώρα ΝΔ) Θεοδωρικάκος είναι ο δεύτερος που ισχυρίζεται δημόσια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υλοποιεί σχέδιο απαξίωσης της ΝΔ. Αν είχε έστω και στοιχειώδη νομική μόρφωση θα ήξερε ότι ο συλλογισμός πάσχει. Οταν αποδίδεται σε κάποιον – εν προκειμένω στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – κατηγορία, θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αποκάλυψη του κινήτρου: για ποιο λόγο η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να έχει βάλει στο στόχαστρό της τη ΝΔ, την κυβέρνησή της, τον Μητσοτάκη και υλοποιεί ένα τόσο βρόμικο σχέδιο σε βάρος τους; Ποιες είναι οι… σκοτεινές δυνάμεις που υπηρετεί ένα θεσμικό όργανο της Ευρωλάνδης, που δεν είναι δα επαναστατικό ή λαϊκό δικαστήριο; Οταν δεν δίνεται απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, τότε η κατηγορία που εκτοξεύεται κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας είναι σκέτος γκεμπελισμός, που αναζητά ευήκοα ώτα σε ηλίθιους πολίτες. Τα άλλα δε θα τα σχολιάσουμε. Τι να σχολιάσουμε, μας λέτε; Οτι η Δεξιά του μοναρχοφασισμού, των έκτακτων στρατοδικείων, της φυλακής, της εξορίας, των εκτελέσεων αγωνιστών υπηρετεί την αξία της δικαιοσύνης; Οτι η δεξιά του Predator και των «νόμιμων επισυνδέσεων», που παρακολουθούσε ακόμα και τους υπουργούς της, ακόμα και τους ανώτατους στραταίους, υπηρετεί την αξία της διαφάνειας; Αυτά είναι για τους εν υπηρεσία δημοσιοκάφρους, τους και ΑΡΔάκια αποκαλούμενους, που παρακολουθούν σαν χάνοι τον κάθε Θεοδωρακόπουλο να ξεστομίζει τέτοια «φίδια»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    17Ν
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Εφετείο 17Ν
  • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    ΕΛΑ
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Ποιοι είμαστε
  • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Επικοινωνία
  • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Όροι χρήσης
  • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Ποιοι είμαστε
  • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Επικοινωνία
  • Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Νέα κυβέρνηση στην Αυστρία

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo