Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη
  • Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;
  • Εις την οδόν της μετανοίας
  • Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία
  • Το Τρίο Μπελκάντο σε νέες επιτυχίες
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Δείξε μου τον έπαινό σου, να σου πω την πολιτική σου
Πολιτική

Δείξε μου τον έπαινό σου, να σου πω την πολιτική σου

Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Μαρ 2023, 20:10

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έσπευσε να χαρακτηρίσει ειρωνικό το άρθρο του γαλλικού περιοδικού Le Point με τίτλο «Υπάρχει ένας Τσίπρας να μεταρρυθμίσει τη Γαλλία;». Να μην διάβασε το άρθρο και να έμεινε μόνο στον τίτλο αποκλείεται. Ακόμη κι αν τα γαλλικά του είναι επιπέδου Δημητρακόπουλου και όχι Κουτσούμπα, σίγουρα υπάρχει κόσμος στη γενική γραμματεία Ενημέρωσης που μπορούσε να κάνει μια τέλεια μετάφραση στο λεπτό. Επομένως, ο Οικονόμου αισθάνθηκε αμήχανα που ένα γαλλικό περιοδικό χαρακτηρίζει τον Τσίπρα σπουδαίο μεταρρυθμιστή και έβγαλε κόμπλεξ. Διότι μεταρρυθμιστής πρέπει να θεωρείται μόνο το αφεντικό του Οικονόμου, ο Κούλης.

Ο Τσίπρας από την άλλη, έσπευσε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του μέσω Twitter:

 

Γιατί το Le Point αναζητά έναν Τσίπρα για να μεταρρυθμίσει τη Γαλλία; Γιατί ο Τσίπρας κατάφερε να περάσει μια εφιαλτική αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση (νόμος Κατρούγκαλου) χωρίς ν’ ανοίξει μύτη, ενώ ο Μακρόν, με μια πιο ήπια αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση βρίσκεται αντιμέτωπος με κύματα οργής και φωτιές αγώνα του γαλλικού προλεταριάτου.

«Αφού ανέμισε τις κόκκινες σημαίες για να διαπραγματευθεί την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους», γράφει για τον Τσίπρα ο διευθυντής του Le Point, «αποδείχτηκε ένας πραγματικός μεταρρυθμιστής. Αν η Ελλάδα μπορεί να ανακοινώσει φέτος ένα πρωτογενές δημοσιονομικό πλεόνασμα, το οφείλει πρωτίστως σ’ αυτόν». Σημειώνει ακόμη πως ο Τσίπρας «αύξησε τη νόμιμη ηλικία συνταξιοδότησης, καθορίζοντάς την, ανάλογα με τα χρόνια καταβολής εισφορών, μεταξύ 62 και 67».

Ο Τσίπρας, λοιπόν, καμαρώνει επειδή τον επαινούν για μια από τις κορυφαίες αντεργατικές μεταρρυθμίσεις της μνημονιακής περιόδου. Που ένα γαλλικό περιοδικό του κάνει προμόσιον και στην ιμπεριαλιστική Ευρώπη και στην ελληνική κεφαλαιοκρατία. Θεωρεί ότι τον αξίζει αυτό τον έπαινο. Και μας δίνει έτσι ένα δείγμα γραφής για την πολιτική που πρόκειται ν’ ακολουθήσει.

Στα προεκλογικά μπαλκόνια, βέβαια, οι συριζαίοι (πρώτος και καλύτερος ο Τσίπρας) κόπτονται υπέρ των εργατικών συμφερόντων, καταγγέλλοντας την πολιτική του Μητσοτάκη. Αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά πόσο αδίστακτοι λαοπλάνοι είναι.

Πρέπει, όμως, να σημειώσουμε πως το 2023 δεν είναι αντιγραφή του 2014-15. Τους θυμόμαστε, για παράδειγμα, να δικαιολογούνται για τα Μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους που θέσπισαν, ότι το έκαναν με το πιστόλι στον κρόταφο, προκειμένου να μη χρεοκοπήσει η χώρα και βρεθεί εκτός ευρωζώνης. Τους θυμόμαστε, επίσης, από το 2018 μέχρι σήμερα να καμαρώνουν ότι έβγαλαν τη χώρα από τα Μνημόνια. Ποτέ δεν τους ακούσαμε, όμως, να λένε πως τώρα, που δεν έχουν το πιστόλι στον κρόταφο, θα επαναφέρουν το ασφαλιστικό τουλάχιστον εκεί που βρισκόταν πριν από το νόμο Κατρούγκαλου ή μάλλον πριν από τους νόμους Λοβέρδου και Κουτρουμάνη του 2010, που επίσης έπληξαν καίρια τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργατών και εργαζόμενων.

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί επιβεβλημένη και σωστή την αντιασφαλιστική μεταρρύθμιση και θέλει αυτό να του το πιστώνει η κεφαλαιοκρατία, στην οποία ο Τσίπρας κλείνει πονηρά το μάτι. Πραγματικά, ο έπαινος του Le Point είναι ό,τι χρειάζονταν ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ως διαπιστευτήρια προς την κεφαλαιοκρατία. Η οποία -για να τα λέμε όλα- δε δείχνει να ανησυχεί από το ενδεχόμενο επανόδου του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και του Τσίπρα στην πρωθυπουργία. Κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο για τον Μητσοτάκη. Του στέλνει το μήνυμα ότι τον θεωρούν τελειωμένο.

Εκτύπωση 🖨
ΣΥΡΙΖΑ ΤΣΙΠΡΑΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠανδημία: Στην ίδια κατάσταση

Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 31 Μάρτη

Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

Σχετικά Αρθρα

Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;

Πολιτική 2 Οκτ 2026, 19:30

Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία

H μάπα του Κασιδιάρη σε διαδραστικό πίνακα σχολείου!

Παιδεία 2 Οκτ 2026, 17:55

Η παραπομπή Τριαντόπουλου αποκαλύπτει το κουκούλωμα του εγκλήματος στα Τέμπη, που έκανε ο Μητσοτάκης

Πολιτική 2 Οκτ 2026, 13:43

Τριαντόπουλος: όπως λέμε Μητσοτάκης

Πολιτική 30 Σεπ 2026, 22:03

Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ

Ψήφισμα του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών για τα «έργα και ημέρες» διδάσκοντα

Παιδεία 30 Σεπ 2026, 09:17

Οχι στην παραχώρηση του σχολείου της Βασιλικής στο Διεθνές Ισραηλινό Σχολείο

Καταγγελία της Πρωτοβουλίας Ιεράπετρας για την Παλαιστίνη

Πολιτική 29 Σεπ 2026, 14:47
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

3 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

3 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μας δουλεύετε; Ποια αξιοπιστία ψάχνετε;

2 Οκτ 2026, 19:30
Κόντρες

Εις την οδόν της μετανοίας

2 Οκτ 2026, 19:09
Παιδεία

Ο φασισμός δεν έχει θέση στα σχολεία

H μάπα του Κασιδιάρη σε διαδραστικό πίνακα σχολείου!

2 Οκτ 2026, 17:55
Υγεία

Το Τρίο Μπελκάντο σε νέες επιτυχίες

2 Οκτ 2026, 14:40
Πολιτική

Η παραπομπή Τριαντόπουλου αποκαλύπτει το κουκούλωμα του εγκλήματος στα Τέμπη, που έκανε ο Μητσοτάκης

2 Οκτ 2026, 13:43
Διεθνή

Εκλογικό μέτωπο της Παλαιστινιακής Αντίστασης με την οργάνωση του Νταχλάν

2 Οκτ 2026, 11:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Οκτώβρη

2 Οκτ 2026, 00:01
Οικονομία

Τιμές και φορολογία καυσίμων: Σύντομη ανατομία μιας ληστρικής επιδρομής

1 Οκτ 2026, 21:46
Διεθνή

REUTERS: Η Συρία και η Χεζμπολά συναντήθηκαν μυστικά στην Τουρκία σε μια προσπάθεια αποκλιμάκωσης των εντάσεων

1 Οκτ 2026, 18:11
Υγεία

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η κατάσταση στην Ψυχιατρική κλινική του ΠΓΝ Αττικόν λόγω έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων

1 Οκτ 2026, 17:12
Κόντρες

Αδερφοσφαγή

1 Οκτ 2026, 14:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Οκτώβρη

1 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Τριαντόπουλος: όπως λέμε Μητσοτάκης

30 Σεπ 2026, 22:03
Καταστολή

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης της κατηγορούμενης για Μarfin

30 Σεπ 2026, 20:00
Διεθνή

Το Ιράν έλαβε, μέσω διαμεσολαβητών, την απάντηση των ΗΠΑ στην πρόταση ειρήνης

30 Σεπ 2026, 18:52
Κόντρες

Aρχοντας νοικοκύρης και όχι πλεμπαίος κακομοίρης

30 Σεπ 2026, 13:07
Παιδεία

Ενας φασίστας καθηγητής στα αμφιθέατρα του ΕΚΠΑ

Ψήφισμα του Τμήματος Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών για τα «έργα και ημέρες» διδάσκοντα

30 Σεπ 2026, 09:17
Πολιτισμός

Αν πιστεύεις το NAZA, αλλά όχι τους ίδιους τους Παλαιστίνιους, είσαι συνένοχος

30 Σεπ 2026, 09:07
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Οκτώβρη

Ιράκ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1932).

Νότια Κορέα: Ημέρα ίδρυσης.

Γερμανία: Ημέρα επανένωσης (1990).

Μπαρμπάντος: Ημέρα Ηνωμένων Εθνών.

1979: Αυτοκτονεί ο Νίκος Πουλαντζάς.

1979: Βόμβες σε δύο αυτοκίνητα Αμερικάνων σε Νέα Σμύρνη και Βριλήσσια.

1980: Βόμβα σε εβραϊκή συναγωγή στο Παρίσι, τέσσερις νεκροί.

1990: Ενοποίηση Ανατολικής και Δυτικής Γερμανίας.

1991: Στρατιωτικό πραξικόπημα στην Αϊτή ανατρέπει τον πρόεδρο Αριστίντ, περισσότεροι από 150 νεκροί.

1995: Βόμβα σε αυτοκίνητο στα Πατήσια (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Εφετείο 17Ν

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

  • ΕΛΑ

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

  • Επικοινωνία

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

  • Όροι χρήσης

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

  • Ποιοι είμαστε

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

  • Επικοινωνία

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

  • Όροι χρήσης

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

    Ο Τσίπρας καμαρώνει που το Le Point τον χαρακτήρισε αντιλαϊκό μεταρρυθμιστή

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo