Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;
  • Ο αποκαλυπτικός θρήνος ενός συνεπούς σιωνιστή
  • Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές
  • Σαν σήμερα 18 Ιούνη
  • PosoKaneiToDoulema?
  • «Το Ισραήλ είναι πιο αδύναμο»: To ισραηλινό πολιτικο προσωπικό αντιδρά οργισμένα στη συμφωνία ειρήνης ΗΠΑ–Ιράν
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Βάλτε και τα κολλύρια στον οικογενειακό προϋπολογισμό
Αθλητισμός

Βάλτε και τα κολλύρια στον οικογενειακό προϋπολογισμό

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr5 Σεπ 2021, 10:47

Την περασμένη βδομάδα, αξιολογώντας τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των ομάδων και των συνδρομητικών καναλιών για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος της Super League, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η μοναδική λύση για το ελληνικό ποδοσφαιρικό οικοδόμημα είναι η κατεδάφισή του, καθώς η καθοδική πορεία από άποψη θεάματος και η εικόνα απαξίωσής του συνεχίζονται, χωρίς να υπάρχει φως στο τούνελ.

Στην αρχή του καλοκαιριού, όταν ξεκινούσαν οι διαπραγματεύσεις, υπήρχε ένα αισιόδοξο κλίμα στην ποδοσφαιρική πιάτσα και οι ιδιοκτήτες των ομάδων πίστευαν ότι θα βγουν κερδισμένοι από τον ανταγωνισμό μεταξύ των δυο συνδρομητικών καναλιών Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική, αφού τα δυο κανάλια επέλεξαν να μην κονταροχτυπηθούν αλλά να διαθέσουν ένα συγκεκριμένο ποσό (αθροιστικά NOVA και Cosmote θα δώσουν λιγότερα φράγκα από αυτά που έδωσε πέρσι η NOVA), να κλείσουν συμφωνία με τις εμπορικές πρωτοκλασάτες ομάδες και να δώσουν ό,τι περισσέψει στις μικρομεσαίες ομάδες, με αποτέλεσμα τις συνεχείς αναβολές της έναρξης του πρωταθλήματος.

Κάποια δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» προσπαθούν να πείσουν ότι η στάση των συνδρομητικών καναλιών οφείλεται κατά κύριο λόγο στη γενικότερη οικονομική κρίση, λόγω της πανδημίας, και δευτερευόντως στη μίζερη κατάσταση που βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το βασικό τους επιχείρημα είναι ότι αργά ή γρήγορα θα εφαρμοστεί η «ολιστική μελέτη» που ετοίμασαν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ και συνεπώς το ποδόσφαιρο θα βγει από το σημερινό τέλμα και θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητά του. Κατά την άποψή τους, έχοντας αυτό το δεδομένο, θεωρούσαν σίγουρο ότι οι μάνατζερ των τηλεοπτικών καναλιών θα έσπευδαν να «δέσουν» τις ομάδες, προσφέροντας καλύτερους οικονομικούς όρους και μεγαλύτερη διάρκεια στις συμφωνίες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Δεν το έκαναν, γιατί υπάρχει ένα «θολό» οικονομικό τοπίο λόγω της πανδημίας, που τους αναγκάζει να μην πάρουν το ρίσκο και να ακολουθήσουν πιο «συντηρητικές» πρακτικές.

Δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια για να αντικρούσουμε την άποψή τους. Ως «παπαγαλάκια» έχουν στόχο να αβαντάρουν τον Αυγενάκη και τους κολαούζους του και να μας πείσουν ότι θα αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ομως, όσο κι αν προσπαθούν, εκτός από τη πραγματικότητα τους διαψεύδει και ο τρόπος που αντιμετώπισαν την κατάσταση τα συνδρομητικά κανάλια, τα οποία επέλεξαν να μειώσουν τα φράγκα για τις ελληνικές ομάδες και να αντιμετωπίσουν το ελληνικό πρωτάθλημα ως ένα «αναγκαίο κακό».

Οσοι έχουν μια στοιχειώδη επαφή με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο καταλαβαίνουν ότι οι μανατζαραίοι των καναλιών έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η πορεία απαξίωσής του θα συνεχιστεί. Αν θεωρούσαν ότι η εφαρμογή της «ολιστικής μελέτης» θα άλλαζε τα δεδομένα, θα έπαιρναν το ρίσκο και θα έριχναν φράγκα στην πιάτσα, αξιοποιώντας προς όφελός τους τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι περισσότερες ομάδες. Φράγκα υπάρχουν, όχι γιατί το είπε ο Γιωργάκης, αλλά γιατί το αποδεικνύουν τα δυο κανάλια με τις επιλογές τους. Αν δούμε το τηλεοπτικό τοπίο που έχει διαμορφωθεί, θα διαπιστώσουμε ότι παρά την επίδραση της πανδημίας στην οικονομική τους κατάσταση, τα δυο κανάλια, με εξαίρεση το πρωτάθλημα της Super League, έδωσαν μάχη για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και διοργανώσεων.

H NOVA, που εξαγοράστηκε από τον όμιλο United Group που ανήκει στη BC Partners, μπήκε δυναμικά και στο χώρο των αθλητικών μεταδόσεων. Ανανέωσε τα δικαιώματα της Euroleague (μπάσκετ), που έχει μια σημαντική μερίδα τηλεθεατών, και αποφάσισε να μειώσει το μπάτζετ για το ελληνικό πρωτάθλημα, κλείνοντας συμφωνία μόνο με το ερυθρόλευκο μπλοκ (Ολυμπιακός, Αρης, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννενα) και τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να διεκδικήσει πιο εμπορικές διοργανώσεις. Κατάφερε να πάρει τα δικαιώματα της γερμανικής Bundesliga και της ισπανικής Primera Division από την Cosmote, διατήρησε τη γαλλική Ligue 1, η οποία αναβαθμίζεται με τη μεταγραφή του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, και από τη σεζόν 2022-23 θα έχει και τα δικαιώματα της αγγλικής Premier League.

Στην αντίπερα όχθη, η Cosmote «έβαλε πόδι» στο πρωτάθλημα της Super League έχοντας την πλειοψηφία των ομάδων (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ιωνικός, Παναιτωλικός, Λαμία, Βόλος, Απόλλωνας Σμύρνης), διατήρησε την ιταλική Serie A, «έσωσε» για τη φετινή χρόνια την αγγλική Premier League και μετά από σκληρή μάχη με τη NOVA κατάφερε να κρατήσει τα δικαιώματα του ΝΒΑ και να αποκτήσει τα δικαιώματα για όλες τις ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις (Champions League, Europa League, Europa Conference League). Οπως τόνισε ο CEO της Cosmote, Χρήστος Μαζαράκης, ο όμιλος αποφάσισε να επενδύσει στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να αυξήσει τα έσοδά του και να καλύψει τις απώλειες που είχε το 2020 (οι απώλειες πλησίασαν το 10%).

Από τα παραπάνω γίνεται φανερό ότι τα δυο συνδρομητικά κανάλια έδωσαν σκληρή μάχη για τα εξασφαλίσουν τα δικαιώματα των διοργανώσεων που θα τους επιτρέψουν να αυξήσουν τα έσοδά τους, αδιαφορώντας για το ελληνικό πρωτάθλημα, γεγονός που αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για τη συνέχεια της καθοδικής του πορείας.

Κος Πάπιας

ΥΓ. Με βάση τη συμφωνία των ομάδων της Super League και των συνδρομητικών καναλιών, κάθε Σαββατοκύριακο θα βλέπουμε ζωντανά τέσσερις από του επτά αγώνες του πρωταθλήματος (ποσοστό 57%). Για κάποιους ίσως να αποτελεί μια θετική εξέλιξη του παζαριού για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και να ακούγεται «ελκυστικό», όμως η ζωή θα τους προσγειώσει. Το θέαμα που προσφέρουν οι ελληνικές ομάδες είναι κάτω του κακού και όπως λένε στην ποδοσφαιρική αργκό «το παιχνίδι δε βλέπεται». Σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, όσοι συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος, θα πρέπει στα γενικά οικογενειακά έξοδα να προσθέσουμε και το κόστος αγοράς κολλυρίων που είναι απαραίτητα για την προστασία των ματιών μας.

Εκτύπωση 🖨
SUPER LEAGUE
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη
Επόμενο άρθρο Τέσσερα γκεσέμια των νεοναζιστών ζητούν αποφυλάκιση

Σχετικά Αρθρα

Γιούχα στη Νέα Υόρκη, γιούχα και στο Μέριλαντ

Αθλητισμός 15 Ιούν 2026, 20:01

«Αλλάξαν τα κόζα, άλλαξε και το αποτέλεσμα»: Πάμε για πέντε τελικούς κι όποιος αντέξει…

Αθλητισμός 8 Ιούν 2026, 09:11

Χαιρετισμός στον Λαμίν Γιαμάλ από το λαό της Γάζας

Αθλητισμός 14 Μάι 2026, 11:02

Γιατί λύσσαξαν με τον Λαμίν Γιαμάλ οι σιωναζιστές;

Αθλητισμός 12 Μάι 2026, 08:29

Τeam Melli: Με τις φωτογραφίες των δολοφονημένων στα χέρια και τη θλίψη στα μάτια

Αθλητισμός 1 Απρ 2026, 22:39

Team Melli: Στη μνήμη των δολοφονημένων κοριτσιών του Μινάμπ

Αθλητισμός 28 Μαρ 2026, 08:26
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Πονάνε, ωρέ Μπριζίτ, τα παλικάρια;

18 Ιούν 2026, 14:53
Διεθνή

Ο αποκαλυπτικός θρήνος ενός συνεπούς σιωνιστή

18 Ιούν 2026, 13:54
Διεθνή

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

Πεζεσκιάν και Τραμπ υπέγραψαν από απόσταση το Μνημόνιο Κατανόησης

18 Ιούν 2026, 12:29
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούνη

18 Ιούν 2026, 00:01
Οικονομία

PosoKaneiToDoulema?

17 Ιούν 2026, 22:19
Διεθνή

«Το Ισραήλ είναι πιο αδύναμο»: To ισραηλινό πολιτικο προσωπικό αντιδρά οργισμένα στη συμφωνία ειρήνης ΗΠΑ–Ιράν

17 Ιούν 2026, 20:39
Κόντρες

Τα παπαγαλάκια μεταμφιέστηκαν σε βαρυπενθούσες χήρες

17 Ιούν 2026, 13:58
Διεθνή

Νew York Times: Το τζογάρισμα του Τραμπ με το Ιράν καταλήγει σε ταπεινωτική ήττα

17 Ιούν 2026, 11:44
Καταστολή

Αρειος Πάγος για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: Με καθαρά μοναρχοφασιστική λογική

17 Ιούν 2026, 09:35
Παιδεία

Το 45% των εκπαιδευτικών ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τις εργασιακές γαλέρες των ιδιωτικών σχολείων για το δημόσιο σχολείο

Κόλαφος για τους σχολάρχες και τους αστογραφειοκράτες της ΟΙΕΛΕ

17 Ιούν 2026, 08:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Ιούνη

17 Ιούν 2026, 00:01
Υγεία

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει στους εργαζόμενους του Αττικόν 68.000 μέρες κανονικής άδειας και 10.000 ρεπό!

16 Ιούν 2026, 22:23
Διεθνή

Αραγτσί: Χωρίς την αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τα εδάφη που κατέλαβαν κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου, δεν θα θεωρείται πλήρης τερματισμός του πολέμου

16 Ιούν 2026, 20:43
Πολιτική

Ποιος και γιατί φοβάται την Παρασκευή Τυχεροπούλου και την αποκλείει από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»;

Εντελώς ξεδιάντροπα, με φωτογραφική διάταξη, ο Πιτσιλής στέλνει στη «βαθιά κατάψυξη» την υπάλληλο που πρωταγωνίστησε στην αποκάλυψη του σκανδάλου των παράνομων επιδοτήσεων

16 Ιούν 2026, 18:59
Παιδεία

Εν κρυπτώ προωθείται η ίδρυση ξενόγλωσσων προπτυχιακών με δίδακτρα

Καταγγελία του Συλλόγου Διδασκόντων Θετικών Επιστημών ΕΚΠΑ

16 Ιούν 2026, 17:46
Διεθνή

Ηραν τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές

16 Ιούν 2026, 13:44
Διεθνή

Ο Αούν προσπάθησε να κρύψει ότι ο Αραγτσί του τηλεφώνησε το βράδυ της Κυριακής και τον ενημέρωσε για τη συμφωνία

16 Ιούν 2026, 13:11
Διεθνή

Η Χεζμπολά απάντησε με «φωτιά» στα νταηλίκια των σιωναζιστών

16 Ιούν 2026, 12:29
Καταστολή

Τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι…

Ο Αρειος Πάγος υλοποίησε την αμερικάνικη διαταγή και ξαναέστειλε τον Αλ. Γιωτόπουλο στη φυλακή

16 Ιούν 2026, 11:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούνη

16 Ιούν 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Ιούνη

Σεϋχέλλες: Εθνική εορτή.

1925: 29 χώρες υπογράφουν το πρωτόκολλο της Γενεύης που απαγορεύει τη χρήση δηλητηριωδών αερίων στον πόλεμο.

1946: Δημοσιεύεται το γ’ ψήφισμα που νομιμοποιεί τις εκτελέσεις κομμουνιστών.

1946: Ιδρύεται το ΝΑΤΟ.

1988: Αποτυχημένη απόπειρα κατά του τούρκου πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ.

1999: Η ρωσική Δούμα ψηφίζει νομοσχέδιο με το οποίο χορηγείται αμνηστία σε 94.000 φυλακισμένους.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Στα πολιτικά και διπλωματικά πηγαδάκια των Βρυξελλών και του Παρισιού σχολιάστηκε έντονα ότι ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν βλέπει στο πρόσωπο του Έλληνα υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και προέδρου του Eurogroup έναν πολύτιμο και σταθερό σύμμαχο για τη νέα βιομηχανική πολιτική της Ευρώπης. Η Γαλλία πιέζει συστηματικά για τη δημιουργία κοινών χρηματοδοτικών εργαλείων και κοινού ευρωπαϊκού δανεισμού στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και η Αθήνα ευθυγραμμίζεται πλήρως με αυτήν τη στρατηγική επιλογή. Η συνάντηση αυτή στέλνει ένα σαφές μήνυμα προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, καθώς αποδεικνύει ότι οι δύο χώρες χτίζουν ένα κοινό μέτωπο απέναντι στις δημοσιονομικές αγκυλώσεις του Βορρά, διεκδικώντας μεγαλύτερη ευελιξία και γενναίες επενδύσεις για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μιλάμε για την απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Political

(Ο ίδιος ο εκδότης της Political υπογράφει το παραπάνω σχόλιο. Μιλάμε μας έφυγε το σαγώνι. Δεν φανταζόμασταν ότι οι παραμυθάδες θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρις εκεί. Ο Μακρόν περίπου εκλιπαρεί τη συμμαχία του Πιερρακάκη! Η Γαλλία του Μακρόν συμμαχεί με την Ελλάδα του Μητσοτάκη για να κάμψουν τη δημοσιονομική πειθαρχία του Βερολίνου! Κι όλα αυτά επειδή ο Πιερρακάκης είχε μια συνάντηση με τον προσωπάρχη του Ελιζέ και πέρασε κι ο Μακρόν να πει μια καλημέρα στα όρθια, αποτυπωμένη σε μια στραβοχυμένη φωτογραφία τραβηγμένη με κινητό. Ισα-ίσα για να αποκαλυφτεί το επαρχιώτικο κόμπλεξ του «βουτυρομπεμπέ». Η τελευταία φορά που είχαμε ακούσει παρόμοια αφηγήματα ήταν την περίοδο της μεγάλης κρίσης και των Μνημονίων. Τότε έλεγαν πως η Γαλλία του Ολάντ και η Ελλάδα του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Τσίπρα πιέζουν το γερμανικό δίδυμο Μέρκελ-Σόιμπλε να συμφωνήσει στην έκδοση ευρωομολόγων. Τα οποία, ως γνωστόν, δεν εκδόθηκαν ποτέ. Ούτε διαταράχτηκε ο γερμανογαλλικός άξονας. Αλλά τότε έδιναν τον πρώτο λόγο στο Ολάντ. Κρέμονταν από τα «καλαμπαλίκια» του γάλλου προέδρου μπας και καταφέρει να πετύχει την έκδοση ευρωομολόγων. Τώρα το τερμάτισαν. Τώρα ισχυρίζονται ότι ο γάλλος πρόεδρος κρέμεται από τα «καλαμπαλίκια» του Πιερρακάκη και τον θέλει οπωσδήποτε σύμμαχο για να κάνει πίσω η Γερμανία του Μερτς! Τη ζημιά την έκανε ο Τραμπ. Από τότε που ο ξεμωραμένος πορτοκαλομαλλιάς φασίστας άρχισε να γράφει τα πιο μεγάλα «φίδια», θεωρούν πως μπορούν όλοι τους να κάνουν το ίδιο. Μόνο που εδώ οι rednecks είναι πολύ λίγοι…)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo