Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εγκληματική εγκατάλειψη των δημόσιων ψυχιατρικών δομών
  • Ξινό τους βγήκε το σόου στο Κάστρο Μποφόρ
  • «Ενας τόπος όπου οι άνθρωποι συνεχίζουν να φυτεύουν λουλούδια μέσα στα ερείπια, ενώ κάτω από τα πόδια τους οι τάφοι είναι ακόμα νωποί»
  • Ζαχαράκη και Μητσοτάκης «χορηγοί» του ιδιωτικού πανεπιστημιοποιημένου κολλέγιου Ανατόλια
  • Σαν σήμερα 7 Ιούνη
  • H Παλαιστίνη «εισέβαλε» ορμητικά και στη Biennale
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Αποκαλύπτεται ο σιωνιστικός γκεμπελισμός
Διεθνή

Αποκαλύπτεται ο σιωνιστικός γκεμπελισμός

Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Μάι 2024, 06:00

Η 85χρονη Γιοχβέντ Λίφσιτζ, η μία από τις δύο ηλικιωμένες που απελευθερώθηκαν από τους Παλαιστίνιους στις 23 Οκτώβρη του 2023, αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει στα μίντια. Η κόρη της Σάρον Λίφσιτζ, καλλιτέχνιδα και ακαδημαϊκός στο Λονδίνο, μετέφραζε στα αγγλικά όσα έλεγε η μητέρα της. «Γιατί έκανες χειραψία με τους μαχητές της Χαμάς, όταν σε απελευθέρωσαν;» ρώτησε ρεπόρτερ. «Επειδή μας μεταχειρίστηκαν πολύ ευγενικά» ήταν η απάντηση της Λίφσιτζ.

 

Τη μέρα που ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστήριου του ΟΗΕ εξίσωνε τον θύτη με το θύμα, ζητώντας την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης και για τον επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Ισμαΐλ Χανίγια, τον επικεφαλής της αντιστασιακής οργάνωσης στη Γάζα, Γιάχια Αλ-Σινουάρ, και τον ανώτατο στρατιωτικό διοικητή των Ταξιαρχιών Ιζεντίν Αλ-Κασάμ, Μοχάμεντ Αλ-Ντέιφ, μια ακόμα πτυχή της γκεμπελίστικης σιωνιστικής προπαγάνδας για τα δήθεν εγκλήματα των παλαιστίνιων μαχητών κατά αμάχων αποκαλυπτόταν, με τους ίδιους τους εμπνευστές της να κάνουν πίσω.

Η ΜΚΟ Physicians for Human Rights-Israel (PHRI) εξέδωσε διευκρινίσεις σχετικά με αναφορά που δημοσίευσε τον Νοέμβρη του 2023, ένα μήνα μετά την έναρξη της επιχείρησης Κατακλυσμός του Αλ-Ακσα και του αντιστασιακού έπους της Παλαιστίνης. Στο έγγραφο αυτό υποστήριζε πως στις 7 Οκτώβρη και κατά τις πρώτες μέρες της παλαιστινιακής επίθεσης στις κατεχόμενες από το Ισραήλ περιοχές, πραγματοποιήθηκαν μαζικοί βιασμοί, σεξουαλικές επιθέσεις και άλλες θηριωδίες από τους μαχητές της Χαμάς και των άλλων αντιστασιακών οργανώσεων εναντίον ισραηλινών γυναικών, προτρέποντας τα διεθνή σώματα να διεξάγουν ενδελεχή έρευνα για να καθοριστούν τα εγκλήματα πολέμου και/ή κατά της ανθρωπότητας που διαπράχθηκαν από τους παλαιστίνιους μαχητές.

Το έγγραφο της ισραηλινής ΜΚΟ με το άλλοθι της «ανθρωπιστικής ουδετερότητας» αποτέλεσε για μήνες όπλο στη φαρέτρα της σιωνιστικής προπαγάνδας, με στόχο την πρόκληση αποτροπιασμού στην κοινή γνώμη των δυτικών κοινωνιών και την απανθρωποποίηση των Παλαιστίνιων, παρουσιάζοντάς τους ως βάρβαρα κτήνη. 

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως η αναφορά δεν παρείχε κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τους ισχυρισμούς της και βασιζόταν σχεδόν αποκλειστικά σε μαρτυρίες τρίτων που βρέθηκαν εκεί μετά τα γεγονότα (όπως ενός μόνο αυτόπτη μάρτυρα, εφέδρων του ισραηλινού στρατού και εθελοντών «διασωστών» της ισραηλινής οργάνωσης ΖΑΚΑ που είναι πασίγνωστη για τις εξτρεμιστικές θρησκευτικές της απόψεις) και σε βίντεο και υλικό που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο ή διανεμήθηκαν στα Μέσα από την ισραηλινή αστυνομία και την ισραηλινή υπηρεσία ασφαλείας! 

Ουδέν πρόβλημα για το μηχανισμό προπαγάνδας του σιωνισμού, που μας έχει δώσει ήδη απαράμιλλα παραδείγματα αδίστακτης διαστρέβλωσης της αλήθειας. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Τα σχολικά πινακάκια με τις μέρες της εβδομάδας, που βαφτίζονταν «βαρδιολόγιο δεσμοφυλάκων»; Τα βρεφικά γάλατα και πάνες στο νοσοκομείο Αλ-Σίφα, που «αποδείκνυαν» ότι εκεί κρατούνταν όμηροι; Ή το περιβόητο παπούτσι του Σινουάρ σ’ έναν κρατήρα βόμβας στη Χαν Γιούνις;

Τους επόμενους μήνες, το τείχος των ψεμάτων άρχισε να καταρρέει, με τη συστηματική δουλειά κάποιων ειδησεογραφικών ιστοσελίδων και μεμονωμένων ερευνητών που κατέρριπταν ένα-ένα όλους τους ισχυρισμούς των σιωνιστών. Την κατάσταση ήρθε να σώσει, σαν πρόθυμο παπαγαλάκι του σιωναζισμού, ο ΟΗΕ, μέσω της ειδικής αντιπροσώπου του για τη σεξουαλική βία στις ένοπλες διαμάχες, Πραμίλα Πάτεν. Η Πάτεν και η ομάδα της επισκέφθηκαν το Ισραήλ τον Ιανουάριο 2024 και τον Μάρτιο εξέδωσαν μια κατάπτυστη έκθεση, στην οποία επιχείρησαν όπως-όπως να παρέχουν νομιμοποίηση στη διαστρέβλωση της αλήθειας εκ μέρους των σιωνιστών. 

Αξίζει να αναφέρουμε πως, παρόλο που η έκθεση παραδέχεται την πλήρη απουσία αποδεικτικών στοιχείων (π.χ. επιζώντες της 7ης Οκτώβρη που να καταγγέλλουν ότι υπέστησαν σεξουαλική επίθεση, οποιοδήποτε ιατροδικαστικό εύρημα στις σορούς που ανασύρθηκαν από το φεστιβάλ Νόβα ή τους εποικισμούς που δέχτηκαν την επίθεση), πως παραδέχεται ότι το υπό μελέτη υλικό βασίστηκε κυρίως σε ισραηλινούς αξιωματούχους και απρόθυμους μάρτυρες (εκ των οποίων κανείς δεν ανέφερε πως υπέστη ή παρέστη μπροστά σε τέτοια γεγονότα) και πως, αντίθετα, η συντριπτική πλειοψηφία των «καταγγελιών» δεν μπόρεσε να αποδειχτεί ή και σε κάποιες περιπτώσεις αποδείχτηκε πως ήταν ψευδείς ή κατασκευασμένες, καταλήγει ωστόσο ότι «υπάρχει λογικό έδαφος για να πιστέψουμε πως σεξουαλική βία σχετιζόμενη με τη διαμάχη διαπράχθηκε σε διάφορες τοποθεσίες» και ότι συλλέχθηκαν «ξεκάθαρες και πειστικές πληροφορίες» πως κάποιοι αιχμάλωτοι που μεταφέρθηκαν στη Γάζα και στη συνέχεια απελευθερώθηκαν υπέστησαν «διάφορες μορφές σεξουαλικής βίας». Δεν το είδαμε, δεν το αποδείξαμε, αλλά μας το είπαν οι σιωνιστές, άρα ο γάιδαρος πετάει!

Μετά από τη δημοσίευση της έκθεσης της ειδικής αντιπροσωπείας του ΟΗΕ, η PHRI εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση λέγοντας πως δεν έχει το προσωπικό ή την τεχνογνωσία για να διεξάγει μια ενδελεχή διερεύνηση των όσων ανέφερε στο έγγραφό της του Νοεμβρίου, πως ο σκοπός τους ήταν να προκαλέσουν μια πλήρη ανεξάρτητη έρευνα και πως, το κυριότερο, τους μήνες που ακολούθησαν τη δημοσίευση της αναφοράς τους πολλές από τις μαρτυρίες που χρησιμοποίησαν κατέπεσαν ως ψευδείς ή αναπόδεικτες. 

Δεν γνωρίζουμε αν «τσουρουφλίστηκαν» από την έκθεση του ΟΗΕ, αν τους την «έπεσαν» συγγενείς των θυμάτων ή αν δέχτηκαν πιέσεις από την πελατεία τους και αποφάσισαν να εμφανιστούν ως ανανήψαντες (καθώς υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων, πως υπερασπίζονται τα δικαιώματα και την ίση μεταχείριση των Παλαιστίνιων της Δυτικής Οχθης). Μάλλον το τελευταίο θεωρούμε πιθανότερο, καθώς η ανακοίνωσή τους καταλήγει σε καταγγελία της ισραηλινής κυβέρνησης για εκμετάλλευση του πόνου των θυμάτων και τη χρησιμοποίησή του για τη νομιμοποίηση της βάρβαρης επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας.

ΥΓ. Μετά τους ΜηΚυάδες, και η Πάτεν φαίνεται να προσπαθεί να πάρει αποστάσεις από τους σιωναζιστές, αποσύροντας το όνομά της από ένα πάνελ του Συμβουλίου Ασφαλείας με θέμα την «καταδίκη της αιχμαλωσίας ομήρων στο Ισραήλ στις 7 Οκτώβρη ως ψυχολογικό εργαλείο τρομοκρατίας». Οι σιωνιστές έχουν ήδη λυσσάξει, σε συνδυασμό με το ότι ο γ.γ. του ΟΗΕ Γκουτέρες αρνήθηκε να κατονομάσει τη Χαμάς ως υπεύθυνη για σεξουαλικά εγκλήματα που διαπράχτηκαν στο Ισραήλ στις 7 Οκτώβρη. Ξυδάκι…

ΠΗΓΗ: electronicintifada.net

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια είναι τα ανθρωπόμορφα κτήνη;

Τη σφαγή των αμάχων Ισραηλινών την έκαναν οι ειδικές δυνάμεις των σιωνιστών!

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 23 Μάη

Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

Επόμενο άρθρο Με δυο σμπάρους τρία τρυγόνια

Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

Σχετικά Αρθρα

Ξινό τους βγήκε το σόου στο Κάστρο Μποφόρ

Διεθνή 7 Ιούν 2026, 09:34

«Ενας τόπος όπου οι άνθρωποι συνεχίζουν να φυτεύουν λουλούδια μέσα στα ερείπια, ενώ κάτω από τα πόδια τους οι τάφοι είναι ακόμα νωποί»

Διεθνή 7 Ιούν 2026, 08:40

Τι έρχεται μετά την καταστροφή της Γάζας; Μια απάντηση στον Γκιντεόν Λεβί

Διεθνή 6 Ιούν 2026, 10:22

Αραγτσί και Αλ-Χάγια επιβεβαίωσαν την ενότητα των μετώπων

Διεθνή 5 Ιούν 2026, 19:30

Ο επόμενος, την επόμενη φορά, δε θα προλάβει…

Στο τσακ γλίτωσε ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης του σιωναζιστικού στρατού

Διεθνή 5 Ιούν 2026, 08:37

«Δεν είμαστε από εκείνους που προδίδουν την παρακαταθήκη των μαρτύρων, της γης και του μέλλοντος των επόμενων γενεών»

Δήλωση του γενικού γραμματέα της Χεζμπολά Ναΐμ Κάσεμ

Διεθνή 5 Ιούν 2026, 07:20
Ροή Ειδήσεων
Υγεία

Εγκληματική εγκατάλειψη των δημόσιων ψυχιατρικών δομών

7 Ιούν 2026, 11:15
Διεθνή

Ξινό τους βγήκε το σόου στο Κάστρο Μποφόρ

7 Ιούν 2026, 09:34
Διεθνή

«Ενας τόπος όπου οι άνθρωποι συνεχίζουν να φυτεύουν λουλούδια μέσα στα ερείπια, ενώ κάτω από τα πόδια τους οι τάφοι είναι ακόμα νωποί»

7 Ιούν 2026, 08:40
Παιδεία

Ζαχαράκη και Μητσοτάκης «χορηγοί» του ιδιωτικού πανεπιστημιοποιημένου κολλέγιου Ανατόλια

7 Ιούν 2026, 07:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούνη

7 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτισμός

H Παλαιστίνη «εισέβαλε» ορμητικά και στη Biennale

6 Ιούν 2026, 11:18
Διεθνή

Τι έρχεται μετά την καταστροφή της Γάζας; Μια απάντηση στον Γκιντεόν Λεβί

6 Ιούν 2026, 10:22
Πολιτική

Υποκλοπές-παρακολουθήσεις: Ενα ζόμπι που κυνηγάει τον Μητσοτάκη

6 Ιούν 2026, 08:50
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

6 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούνη

6 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Πρόδωσε την τάξη του για χάρη του λαού

5 Ιούν 2026, 20:26
Διεθνή

Αραγτσί και Αλ-Χάγια επιβεβαίωσαν την ενότητα των μετώπων

5 Ιούν 2026, 19:30
Οικονομία

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Διπλασιάζουν τους μισθούς των δεσποτάδων!

5 Ιούν 2026, 18:52
Αγροτικά

Τον πήρε για οπλοπολυβόλο και του βγήκε νεροπίστολο

Προκλητική δήλωση Σχοινά για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

5 Ιούν 2026, 10:17
Διεθνή

Ο επόμενος, την επόμενη φορά, δε θα προλάβει…

Στο τσακ γλίτωσε ο διοικητής της Βόρειας Διοίκησης του σιωναζιστικού στρατού

5 Ιούν 2026, 08:37
Διεθνή

«Δεν είμαστε από εκείνους που προδίδουν την παρακαταθήκη των μαρτύρων, της γης και του μέλλοντος των επόμενων γενεών»

Δήλωση του γενικού γραμματέα της Χεζμπολά Ναΐμ Κάσεμ

5 Ιούν 2026, 07:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

5 Ιούν 2026, 00:01
Διεθνή

O σιωναζιστής υπουργός Πολέμου υπόσχεται συνέχιση των επιθέσεων στον Λίβανο στο πλαίσιο μιας «υπό όρους» εκεχειρίας

Η Χεζμπολά έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν θα αποδεχτεί καμία συμφωνία που δεν περιλαμβάνει πλήρη ισραηλινή αποχώρηση και οριστικό τερματισμό των επιθέσεων

4 Ιούν 2026, 23:01
Πολιτική

Νέα προβοκάτσια του «συστήματος Μαξίμου» κατά της Π. Τυχεροπούλου: προσπαθούν να τη βγάλουν «βρόμικη»!

4 Ιούν 2026, 22:06
Κόντρες

Ο Αγώνας του Αιώνα

4 Ιούν 2026, 20:30
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούνη

1775: Οι Ηνωμένες Αποικίες μετονομάζονται σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

1929: Το Βατικανό γίνεται ανεξάρτητο κράτος, το μικρότερο στον κόσμο.

1968: Πρώτο θύμα της ΕΤΑ ο αστυνομικός Χοσέ Παρδίνες Αθκάι σε χτύπημα κοντά στο Σαν Σεμπαστιάν.

1970: Βόμβα στο Γαλάτσι.

1979: Οι πρώτες άμεσες εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο διεξάγονται στις εννιά χώρες-μέλη της ΕΟΚ.

1981: Πολεμικά αεροσκάφη του Ισραήλ καταστρέφουν πυρηνικό εργοστάσιο του Ιράκ.

1990: Αρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης στη Νότια Αφρική μετά από δεκατέσσερα χρόνια.

1994: Εντοπίζεται βόμβα στην πρεσβεία του Βελγίου (ΕΛΑ-1η Μάη).

1999: Πρώτες ελεύθερες εκλογές μετά από σαράντα χρόνια στην Ινδονησία.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει τα καθήκοντα του Υπουργού Ανάπτυξης έχω πει ότι είναι απολύτως σεβαστό το δικαίωμα της επιχειρηματικότητας στο κέρδος. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει οικονομία, δεν υπάρχουν επενδύσεις, δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας. Αλλά, εξίσου, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στο τμήμα εκείνο της κοινωνίας που τα βγάζει πιο δύσκολα πέρα ή δεν τα βγάζει καθόλου πέρα. Απευθύνθηκα προς την ελληνική βιομηχανία τροφίμων και προς τα σούπερ μάρκετ, ζητώντας να πετύχουμε μία εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα.

Τάκης Θεοδωρικάκος (ΕΡΤnews, 29 Μάη)

«Το πλαφόν στο περιθώριο κέρδους είναι ένα μέτρο σκληρό αλλά δίκαιο στις δεδομένες συνθήκες. Λειτουργεί θετικά και βοηθάει την Ανεξάρτητη Αρχή να κάνει τους ελέγχους», τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε. Ο κ. Θεοδωρικάκος παρουσίασε στοιχεία για την αποτελεσματικότητα του μέτρου, τονίζοντας ότι στις 63 κατηγορίες προϊόντων που αφορά το πλαφόν «έχουν γίνει 50 φορές λιγότερες ανατιμήσεις τον μήνα απ’ ό,τι γίνονταν πριν και 67 φορές περισσότερες μειώσεις τιμών». Όπως επισήμανε, αυτό αποδεικνύει «τη χρησιμότητα του ελέγχου και τη χρησιμότητα του μέτρου», καθώς χωρίς το πλαφόν, «η Ανεξάρτητη Αρχή δεν θα είχε τίποτα να ελέγξει». Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν αποτελεί μόνιμο μέτρο: «Δεν είναι για πάντα. Δεν είναι το σχέδιό μας, δεν είναι το όραμά μας για την οικονομία. Αλλά όταν υπάρχει κόσμος ο οποίος δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει βασικές ανάγκες και υποχρεώσεις, δεν είναι ανάγκη εκεί να κερδίζεις 120%. Πρέπει να υπάρχει μέτρο, λογική και ισορροπία».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Ανάπτυξης (4 Ιούνη)

(Πρώτα πετάς την παπάρα της «εθνικής κοινωνικής συμφωνίας που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα». Φυσικά, επιλέγεις το προστατευμένο περιβάλλον της ΕΡΤ με την απροκάλυπτη δημοσιοκαφρίλα. Χιλιοειπωμένη είναι, βέβαια, η παπάρα, αλλά έτσι και τσιμπούσαν και αποδέχονταν να παίξουν στο σόου οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων, φαντάζεστε τι θα είχαμε περάσει. Μια βδομάδα πρώτη μούρη στα κανάλια θα ήταν ο πολιτικός γυρολόγος. Οι σουπερμαρκετάδες και οι βιομήχανοι τροφίμων δεν έχουν όρεξη για τέτοια, οπότε τον έγραψαν στο γνωστό σημείο. Ο γυρολόγος, όμως, έχει αποδείξει ότι είναι αδίστακτος. Αυτή τη φορά διάλεξε το ακόμα πιο προστατευμένο περιβάλλον του Πορτοσάλτε για να κάνει γαργάρα την «εθνική κοινωνική συμφωνία που θα περιλαμβάνει σοβαρές μειώσεις τιμών σε βασικά προϊόντα» και να αναφωνήσει σαν άλλος βουλευτής Καλοχαιρέτας: «Ετελείωσε, με το πλαφόν στο περιθώριο κέρδος, αυτό το πολύ σκληρό μέτρο, η ακρίβεια θα εξαφανιστεί». Ολοι ξέρουμε ότι το περιβόητο πλαφόν έχει ξαναεφαρμοστεί, για μεγάλο χρονικό διάστημα, και κάθε άλλο παρά εξαφάνισε την ακρίβεια. Δεν υπάρχει περίπτωση, όμως, να κάνει αυτή την παρατήρηση και σχετική ερώτηση ο Πορτοσάλτες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Εφετείο 17Ν

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

  • ΕΛΑ

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

  • Επικοινωνία

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

  • Όροι χρήσης

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

  • Ποιοι είμαστε

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

  • Επικοινωνία

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

  • Όροι χρήσης

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

    Ισραηλινή ΜΚΟ παραδέχεται πως έπαιξε το βρόμικο παιχνίδι της σιωνιστικής προπαγάνδας

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo