Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών
  • Kατα-κατα-καταρρέω…
  • Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη
  • Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους
  • Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»
  • Πατσαβουριές
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Aπάντηση σε έναν κατασκευαστή ανεκδότων…
Διεθνή

Aπάντηση σε έναν κατασκευαστή ανεκδότων…

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Δεκ 2023, 12:26

Χτες, ο Μπενιαμίν (για τους φίλους σαν τον Κούλη, Μπίμπι) Νετανιάχου είπε το ανέκδοτο της ημέρας. Κάλεσε τους «μαχητές της Χαμάς» να βγουν από τα τούνελ και να παραδοθούν εντός τριών ημερών, γιατί αλλιώς θα τους εξοντώσει όλους.

Το δυστύχημα γι’ αυτόν ήταν ότι οι μαχητές, οργισμένοι έτσι κι αλλιώς από τη μαζική δολοφονία αμάχων και τη συστηματική καταστροφή κατοικιών και υποδομών στη Λωρίδα της Γάζας, πήραν στα σοβαρά το ανέκδοτο. Και έδωσαν μια ξεγυρισμένη απάντηση, δημοσιεύοντας δύο βίντεο, γυρισμένα και τα δύο στην Αλ-Σουζάια, την ανατολικότερη γειτονιά της πόλης της Γάζας. Εκεί που εδρεύουν τα πιο σκληροτράχηλα και εμπειροπόλεμα τάγματα της Αντίστασης.

Το ένα βίντεο είναι από τις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ και το άλλο από τις Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς. Πέραν των άλλων, αποδεικνύουν ότι η Αντίσταση δεν είναι τίποτα ομάδες ατάκτων, αλλά ένας αντάρτικος στρατός που διοικείται από ενιαίο κέντρο και έχει καθορισμένες θέσεις μάχης.

Στο πρώτο βίντεο, των Αλ-Κασάμ, βλέπουμε τους μαχητές να κινούνται ανάμεσα στα χαλάσματα και να σπέρνουν τον όλεθρο στα σιωνιστικά τεθωρακισμένα και πεζούς. «Σήμερα είναι η επέτειος της ίδρυσης της Χαμάς. Γιορτάζουμε την ίδρυση της Χαμάς, ανατινάζοντας τα τανκ σας» λέει ο μαχητής. Τα χτυπήματα των σιωναζιστικών τανκ γίνονται όλα από πολύ κοντά. Τα σπίτια που βομβάρδισε η αεροπορία τους γίνονται η καλύτερη κάλυψη για τους μαχητές. Είναι χαρακτηριστική η σκηνή που αφού έχουν ανατινάξει ένα τανκ, οι μαχητές δεν φεύγουν αλλά περιμένουν να εμφανιστεί η θωρακισμένη μπουλντόζα που θα το ρυμουλκήσει και τη χτυπούν και αυτή.

Σε άλλο σημείο βλέπουμε σιωναζιστές στρατιώτες να σταματούν κάποιον άμαχο (δε φαίνεται καλά τι ακριβώς κάνουν).. Οι μαχητές, που αισθάνονται πολύ άνετα και συνεχώς μιλούν μεταξύ τους χωρίς κανένα άγχος στη φωνή, περιμένουν να φύγει ο άμαχος. «Σήμερα θα πάρουμε εκδίκηση για τις γυναίκες μας και τα παιδιά μας», λέει ένας μαχητής. Περιμένουν τους σιωνιστές να βγουν από το κτίριο και τους χτυπούν με χειροβομβίδες. Οι μαχητές δε φεύγουν, περιμένουν στο ίδιο σημείο να φτάσει η ομάδα διάσωσης. Τη χτυπούν και αυτή με χειροβομβίδες και την αποτελειώνουν με Καλάσνικοφ.

Κάποια στιγμή βλέπουμε και το «Ζουζούνι», όπως το αποκαλούν οι Παλαιστίνιοι, το σιωναζιστικό drone καταγραφής. Το δείχνει η κάμερα των μαχητών και κάποιος ακούγεται να λέει: «Παρόλο που έρχεται το drone, εμείς δε φεύγουμε». Περιμένουν και κάνουν και το δεύτερο χτύπημα με το drone πάνω από τα χαλάσματα!

Οπως αντιλαμβάνεστε, αυτοί οι μαχητές είναι έτοιμοι… να παραδοθούν στον Νετανιάχου!

Αντίστοιχα περιστατικά βλέπουμε και στο βίντεο των Αλ-Κουντς από την Αλ-Σουζάια. Είναι χαρακτηριστικό το εξής. Κάποια στιγμή περνάει μια μπουλντόζα. Ο μαχητής δεν την χτυπάει (η μπουλντόζα έχει μόνο τον οδηγό), αλλά περιμένει να φτάσει το Tiger, το τεθωρακισμένο μεταφοράς προσωπικού, που έχει στο κήτος του τουλάχιστον 14 στρατιώτες με τον αξιωματικό τους. Το αφήνει να περάσει, βγαίνει λίγο έξω από το άνοιγμα (που έχει ανοίξει κάποια βόμβα των σιωναζιστών) και το χτυπάει από πίσω, στο πιο ευαίσθητο σημείο του (αποθήκη πυρομαχικών), για σίγουρο ξεπάστρεμα των κτηνών που κουβαλάει στο εσωτερικό του.

Οπως αντιλαμβάνεστε, και αυτοί οι μαχητές είναι έτοιμοι… να παραδοθούν στον Νετανιάχου!

Εκείνο που εντυπωσιάζει περισσότερο (εμάς τουλάχιστον) είναι η άνεση με την οποία κινούνται οι μαχητές της Αντίστασης. Ηρεμα, μιλώντας μεταξύ τους, σαν να βγήκαν για κυνήγι λαγού. Επίσης, η αποτελεσματικότητά τους. Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε κάποια στιγμή μαχητή να πυροδοτεί ρουκέτα χωρίς να στηρίζει το RPG στον ώμο του, αλλά κρατώντας το ψηλά!

Bonus track 1: Χτεσινό βίντεο με εκτόξευση βλημάτων όλμου διάφορων διαμετρημάτων και από διάφορα σημεία από τις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ (έτοιμο και το πυροβολικό να… παραδοθεί στον Νετανιάχου).

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/Al-Qassam_olmoi_11-12.mp4

Bonus track 2: Χτεσινό βίντεο από ανατίναξη τανκ από τους μαχητές Αλ-Κασάμ στο Ταλ-Αλ-Ζάταρ, στις 9 Δεκέμβρη. Να μην μείνουν παραπονεμένοι και οι μαχητές αυτής της περιοχής.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/merkava_Tal-al_Zaatar.mp4

ΥΓ1. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις χτεσινές ενέργειες της Αντίστασης. Ο κατάλογος ενεργειών, απ’ όλες τις οργανώσεις, είναι ιδιαίτερα μακρύς, δείγμα της έντασης των μαχών.

ΥΓ2. Εντυπωσιασμένος δήλωσε μετά τα δύο χτεσινά βίντεο ο στρατιωτικός αναλυτής του Αλ-Τζαζίρα, υποστράτηγος ε.α. Φαγιέζ Αλ-Ντουαΐρι. Οπως είπε, οι δορυφορικές εικόνες που έλαβε το Al Jazeera επιβεβαιώνουν ότι ο στρατός κατοχής δεν μπόρεσε να πολιορκήσει τη συνοικία Shuja’iya μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου. Οι μάχες διεξάγονται στο εξωτερικό πλαίσιο της γειτονιάς Al-Shuja’iya και δεν έχουν φτάσει στο βάθος του αστικού μπλοκ. Οι περιοχές στις οποίες μπήκε ο ισραηλινός στρατός γκρεμίζοντας τον φράχτη θεωρούνται νεκρές και άδεια εδάφη. Μέχρι την οδό Βαγδάτης. Οι μάχες συνεχίζονται στις βορειοανατολικές περιοχές της συνοικίας και είναι ακόμη έντονες, παρόλο που το μέγεθος της ισραηλινής δύναμης που επιτίθεται στη Shuja’iya είναι τουλάχιστον μια τεθωρακισμένη ταξιαρχία.

Ο στρατιωτικός και στρατηγικός εμπειρογνώμονας, υποστράτηγος Fayez Al-Duwairi, θεώρησε τη συζήτηση του ισραηλινού υπουργού Άμυνας Yoav Gallant για τον στρατό του που πολιορκούσε το τελευταίο προπύργιο του Ισλαμικού Κινήματος Αντίστασης (Χαμάς) στη συνοικία Shujaiya, ανατολικά της πόλης της Γάζας, «εσωτερικό μήνυμα προς τους Ισραηλινούς κοινωνία που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα». Που σημαίνει 97 έως 105 οχήματα μάχης. Το 70% από αυτά είναι τανκ, ενώ το 30% είναι τεθωρακισμένα οχήματα Tiger, που υποστηρίζονται από μπουλντόζες, με το σύνολο να φτάνει τα 150 ισραηλινά οχήματα.

Οι μάχες γίνονται από μηδενική απόσταση, που κυμαίνεται από μηδέν έως 130 μέτρα. Είναι η αποτελεσματική απόσταση για όπλα αντίστασης, όπως ρουκέτες κατά θωράκισης και κατά προσωπικού, επιχειρήσεις σκοπευτών, ρίψη χειροβομβίδων και τερματισμός στρατιωτών από σημείο μηδέν. Ιστορικά, το τάγμα Shuja’iya, μαζί με το τάγμα Al-Tuffah, θεωρούνται τάγματα της δύναμης κρούσης Qassam, με μεγάλη επιρροή σε προηγούμενους πολέμους, ειδικά στον πόλεμο του 2014.

Το δίκτυο των σηράγγων είναι άγνωστο. Είναι γνωστό μόνο στους μαχητές και έχει ανοίγματα από τα οποία βγαίνουν μέλη της Αντίστασης, που στη συνέχεια εισέρχονται σε κατεδαφισμένα κτίρια, αφού έχει προηγηθεί παρακολούθηση και επιχειρήσεις συλλογής πληροφοριών των κινήσεων των στρατιωτών κατοχής. Οποιος πραγματοποιεί τις παρακολουθήσεις γνωρίζει με βεβαιότητα ότι μπορεί να είναι η τελευταία αποστολή του, αλλά πρέπει να την πραγματοποιήσει συλλέγοντας πληροφορίες και επικοινωνώντας μέσω ενσύρματου τηλεφώνου. Αυτό επιβεβαιώνει ότι το σύστημα διοίκησης και ελέγχου εξακολουθεί να είναι αποτελεσματικό. Ο αξιωματικός που παίρνει αυτές τις πληροφορίες για την παρουσία των ισραηλινών οχημάτων προετοιμάζει τη δύναμη και καθορίζει τον αριθμό των μαχητών της με βάση τον στόχο που έχει καταγραφεί. Στη συνέχεια η δύναμη βγαίνει για να εκτελέσει την αποστολή.

ΥΓ3. Στην Αλ-Σουζάια είδαμε βερμούδα αλλά πουθενά σαντάλι. Πρέπει να σκαρφαλώνουν στα μπάζα από τα χαλάσματα και φορούν αναγκαστικά παπούτσια.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΓλεντάνε τον Μητσοτάκη στο λιμάνι και του ετοιμάζουν το επόμενο χουνέρι
Επόμενο άρθρο Δεν βρήκαν τον δημοσιογράφο, σκότωσαν τον πατέρα του!

Σχετικά Αρθρα

Kατα-κατα-καταρρέω…

Διεθνή 3 Σεπ 2026, 09:32

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

Διεθνή 2 Σεπ 2026, 22:07

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

Διεθνή 1 Σεπ 2026, 21:36

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

Διεθνή 1 Σεπ 2026, 10:41

Οποιος διαθέτει αυτή την Αντίσταση, αυτούς τους νέους που θυσιάζονται και έναν λαό που θυσιάζεται για την πατρίδα του δεν μπορεί να ηττηθεί

Διεθνή 31 Αυγ 2026, 09:40

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς στην Τεχεράνη αποκαλεί το Ισραήλ «εχθρό της ανθρωπότητας»

Διεθνή 31 Αυγ 2026, 09:03
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
Καταστολή

Νίκος Μαζιώτης: Αποφυλακίζομαι με λήξη ποινής

2 Σεπ 2026, 07:15
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Σεπτέμβρη

2 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Μαχητές της Αντίστασης απέκρουσαν σιωναζιστικές ειδικές δυνάμεις που εισέβαλαν στη Γάζα

1 Σεπ 2026, 21:36
Κόντρες

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

1 Σεπ 2026, 20:09
Παιδεία

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

1 Σεπ 2026, 18:46
Οικονομία

Ευτυχώς, δεν ζούμε στην εποχή του Νασρεντίν Χότζα

1 Σεπ 2026, 13:55
Καταστολή

Να σταματήσει τώρα ο εγκλεισμός των μεταναστών και προσφύγων

Ανακοίνωση του ΔΣ του Συλλόγου Υπαλλήλων Υπηρεσίας Ασύλου και Αρχής Προσφυγών

1 Σεπ 2026, 10:51
Διεθνή

Εκεί που καμαρώνουν επειδή βασανίζουν τους κρατούμενους…

1 Σεπ 2026, 10:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

1 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο

31 Αυγ 2026, 18:28
Πολιτική

Οι Patriot πήγαν στη Σαουδική Αραβία με αμερικάνικη εντολή και μόνο με αμερικάνικη εντολή θα φύγουν

Ο ελληνικός λαός πληρώνει το κόστος για την πολεμική οχύρωση του αιμοσταγούς βασίλειου των Σαούδ

31 Αυγ 2026, 18:21
Κόντρες

Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι

31 Αυγ 2026, 12:16
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

Μονακό: Ημέρα απελευθέρωσης.

1843: Επαναστατική κίνηση στρατιωτικών μονάδων των Αθηνών και πολιτών υπό την αρχηγία των Καλλέργη, Μακρυγιάννη και Λόντου, με κύριο αίτημα την παραχώρηση συντάγματος και αποχώρηση των ξένων.

1919: Δικαίωμα ψήφου στις Ιταλίδες.

1929: Συλλαμβάνεται όλο το προσωπικό του «Ριζοσπάστη» και κατηγορείται για εσχάτη προδοσία.

1938: Δ’ Διεθνής υπό τον Τρότσκι.

1953: Κατάσχεται το φύλλο της «Απογευματινής» επειδή δημοσίευσε συνέντευξη του Νίκου Ζαχαριάδη.

1958: Ιδρύεται το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

1958: Αρχίζει το κούρεμα με την ψιλή ως μέσο καταστολής για τους «τεντιμπόηδες» (Ν.4000).

1972: Βόμβες της «Ομάδας Αρης» στο προαύλιο της ΓΣΕΕ.

1974: Ιδρύεται το ΠαΣοΚ (Ανδρέας Παπανδρέου).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo