Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Κοινής κουλτούρας μετέχοντες
  • Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη
  • Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών
  • Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος
  • Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς
  • Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Επιτρέπουν στην «Ολυμπος» να παράγει γιαούρτι «ελληνικού τύπου» με ρουμάνικο γάλα!
Αγροτικά

Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

Επιτρέπουν στην «Ολυμπος» να παράγει γιαούρτι «ελληνικού τύπου» με ρουμάνικο γάλα!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Ιούν 2019, 00:00

Στις 9 Απρίλη του 2019, σε άρθρο μας, με τίτλο «Αποκαλυπτικό έγγραφο της Ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι: “Ελληνικό γιαούρτι“ παραγωγής Ρουμανίας»(δείτε εδώ) αποκαλύπταμε ότι στη Ρουμανία η ελληνική εταιρία «Ολυμπος», συμφερόντων Σαράντη εμπορεύεται «ελληνικό γιαούρτι», το οποίο παράγει στο εκεί εργοστάσιό τηςμε γάλα Ρουμανίας. Η είδηση προερχόταν από έγγραφο της της ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι, το οποίο δημοσιεύσαμε, για να μη μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την εγκυρότητα του ρεπορτάζ μας (δείτε εδώ).

Στις 14 Απρίλη του 2019, ο βουλευτής της ΝΔ Στύλιος πήρε το έγγραφο της ελληνικής πρεσβείας που είχαμε αποκαλύψει και χωρίς να αναφέρει την πηγή (ούτε φυσικά το άρθρο μας), κατέθεσε Ερώτηση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο Στύλιος έκανε τη βλακώδη κίνηση να αποσιωπήσει τα πραγματικά περιστατικά. Δηλαδή, το γεγονός ότι η «Ολυμπος» παράγει στη Ρουμανία «ελληνικό γιαούρτι», αλλά και ότι υπάρχουν και άλλες εταιρίες που πωλούν στη Ρουμανία «ελληνικό γιαούρτι» ή γιαούρτι «ελληνικού τύπου». Αυτή η συμπεριφορά του Στύλιου, καίτοι βλακώδης, είναι πλήρως εξηγήσιμη. Ο ίδιος και το κόμμα του θέλουν να προστατέψουν την ασυδοσία των γαλακτοβιομήχανων, όπως κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Εχουν φτιάξει μια ασπίδα προστασίας των ελληνικών γαλακτοβιομηχανιών, σε βάρος των κτηνοτρόφων και της ελληνικής κτηνοτροφίας. Και φυσικά, όταν γίνουν κυβέρνηση, θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική.

Στον Στύλιο απάντησε στις 10 Μάη η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Τελιγιορίδου, ισχυριζόμενη από τη μια ότι «δεν νομιμοποιούνται να χρησιμοποιούν άλλες χώρες σε δικά τους προϊόντα» «τους όρους “ελληνικό γιαούρτι” και “γιαούρτι ελληνικού τύπου”» και από την άλλη ότι «ενημερώθηκε (σ.σ. από τον ΣΕΒΓΑΠ, το συνδικάτο των γαλακτοβιομηχανιών) ότι η εν λόγω επιχείρηση (ελληνικών συμφερόντων) θα προσαρμόσει την επισήμανση των προϊόντων της στη ρουμανική αγορά, έτσι ώστε να μη θίγονται τα ελληνικά συμφέροντα» (η απάντηση της Τελιγιορίδου στον Στύλιο εδώ).

Αρα, σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, το θέμα θεωρείται λήξαν. Το έλυσαν οι γαλακτοβιομήχανοι μεταξύ τους και ενημέρωσαν το υπουργείο, όταν αυτό τους ζήτησε «εξηγήσεις»!

Πώς ακριβώς «λύθηκε» το ζήτημα; Η Τελιγιορίδου ξέρει πολύ καλά πως η «Ολυμπος» στη Ρουμανία άλλαξε απλώς τον όρο «ελληνικό γιαούρτι» με τον όρο «ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ τύπου». Στις ετικέτες της κυρίαρχες είναι οι λέξεις «ΓΙΑΟΥΡΤΙ» και «ΕΛΛΗΝΙΚΟ», με τη δεύτερη να είναι με πιο μεγάλα γράμματα. Το «τύπου» είναι με μικρά γράμματα. Για τη βιομηχανία των αδελφών Σαράντη το αποτέλεσμα στη ρουμάνικη αγορά θα είναι το ίδιο. Δείτε τις ετικέτες που θα έχουν τα ρουμάνικα γιαούρτια της «Ολυμπος» και θα καταλάβετε τι εννοούμε. 



 
Η Τελιγιορίδου είναι πλήρως ενήμερη γι’ αυτό, το απέκρυψε όμως, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η «Ολυμπος» «συμμορφώθηκε προς τις υποδείξεις». Και ο Στύλιος δεν έδωσε καμιά συνέχεια, διότι -όπως είπαμε- και η ΝΔ κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την κυβέρνηση, προστατεύοντας τα συμφέροντα των γαλακτοβιομηχανιών και προσπαθώντας να παραμυθιάσει τους αγανακτισμένους κτηνοτρόφους.

Για μια φορά ακόμα αποδείχτηκε ότι η εκστρατεία «Ελληνικό Γιαούρτι ΠΓΕ» είναι μια επιχείρηση εξαπάτησης των κτηνοτρόφων. Θα υποβάλουν, λέει, ένα φάκελο στην Κομισιόν για να αναγνωριστεί το ελληνικό γιαούρτι ως ΠΓΕ. Εναν φάκελο που δεν έχει καμιά τύχη, όπως έχουμε αποκαλύψει. Οι ίδιοι έχουν αποδεχτεί πλήρως τη θέση της Κομισιόν ότι γαλακτοβιομηχανίες σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα μπορούν να παράγουν γιαούρτι, το οποίο δε θα το βαφτίζουν «ελληνικό», αλλά «ελληνικού τύπου/στιλ/συνταγής». Αυτό έκανε και η «Ολυμπος» στη Ρουμανία, με τη σύμφωνη γνώμη και του ΣΕΒΓΑΠ και της κυβέρνησης, που -κατά τα άλλα- διατείνονται ότι τάχαμου δε δέχονται ούτε τους όρους «ελληνικού τύπου/στιλ/συνταγής», που έχει δεχτεί η Κομισιόν. Γι’ αυτό μιλάμε για χονδροειδή προσπάθεια εξαπάτησης των κτηνοτρόφων.

O όμιλος «Ελληνικά Γαλακτοκομεία», στον οποίο ανήκει και η «Ολυμπος», δεν παρανομεί μόνο στη Ρουμανία, αλλά και στην Ελλάδα. Πρόσφατα πιάστηκε να παράγει φέτα ΠΟΠ με εισαγόμενο συμπυκνωμένο (εβαπορέ) γάλα και παρολαυτά δεν της αφαιρέθηκε η άδεια παραγωγής φέτας ΠΟΠ. Οταν αποκαλύψαμε την υπόθεση, μας έστειλε εξώδικο (γι’ αυτή την… πονεμένη ιστορία δείτε αναλυτικά εδώ).

Η κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, με την ΚΥΑ του Αυγούστου του 2016, νομιμοποίησε τη μαζική χρήση εισαγόμενου συμπυκνωμένου γάλακτος για την παραγωγή ελληνικού γιαουρτιού. Με την απόφαση αυτή έβαλε την ταφόπλακα στη διεκδίκηση της αναγόρευσης του ελληνικού γιαουρτιού σε προϊόν ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ενδειξης).

Διαχρονικά, όλες οι κυβερνήσεις, όλων των χρωμάτων, άφησαν τα πράγματα ελεύθερα, επιτρέποντας σιωπηρά σε εταιρίες πολλών χωρών της ΕΕ (και όχι μόνο της Τσεχίας, με την οποία έγινε κάποιος ντόρος τα τελευταία χρόνια) να παράγουν είτε «ελληνικό γιαούρτι»είτε γιαούρτι «ελληνικού τύπου» (στραγγιστό κυρίως, που είναι αυτό που «τραβιέται» στις ευρωπαϊκές χώρες).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

Προβατόμορφοι λύκοι
Επόμενο άρθρο

Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

«Ο Ελληνας ψηφίζει με βάση τα δύο “τσ”: τσέπη και τσαπού»…

Σχετικά Αρθρα

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

Αγροτικά 8 Σεπ 2026, 20:12

Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

Αγροτικά 8 Σεπ 2026, 19:28

Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να ασκήσει έφεση στην απόφαση του του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας

Αγροτικά 6 Σεπ 2026, 20:03

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έχει ξαναφουντώσει και στο ΥΠΑΑΤ αυτοαποθεώνονται για την «εκρίζωση της πανώλης»

Χωρίς πρακτική αξία η απόφαση του WOAH για την πανώλη

Αγροτικά 24 Αυγ 2026, 13:26

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

Αγροτικά 13 Αυγ 2026, 20:38

Δυο χρόνια ευλογιά των αιγοπροβάτων: Ενδημική στον ιό έγινε η χώρα μας

Αγροτικά 8 Αυγ 2026, 10:21
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Κοινής κουλτούρας μετέχοντες

10 Σεπ 2026, 20:53
Διεθνή

Προελαύνουν ασταμάτητα οι «Χούθι» στην Υεμένη

10 Σεπ 2026, 17:49
Διεθνή

Ανώτεροι βρετανοί ραβίνοι υποστηρίζουν τις κυρώσεις κατά των παράνομων ισραηλινών εποικισμών

Κόντρα στην κυρίαρχη εβραϊκή ηγεσία

10 Σεπ 2026, 14:22
Παιδεία

Εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα: Ενας πληθυσμός γερασμένος, με υψηλά προσόντα και χαμηλά αμειβόμενος

10 Σεπ 2026, 13:41
Διεθνή

Κοινή ανακοίνωση παλαιστινιακών πολιτικών δυνάμεων – κόλαφος για τον ραδιούργο Μαχμούντ Αμπάς

10 Σεπ 2026, 13:35
Παιδεία

Σε κίνδυνο η ζωή μαθητή Α΄ Δημοτικού με διαβήτη τύπου 1

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης τοποθέτησε νοσηλεύτρια για μόλις 7 ώρες την εβδομάδα αφήνοντας ακάλυπτο το παιδί για τις υπόλοιπες 18 ώρες στο Σχολείο!

10 Σεπ 2026, 12:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

10 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ιράν προς ΗΠΑ: Επιστρέψτε στο Μνημόνιο Κατανόησης του Ισλαμαμπάντ, γιατί δεν σας παίρνει

Ιρανικά πυραυλικά πλήγματα σε αμερικάνικα αντιτορπιλικά, αμερικάνικες βάσεις και τάνκερ

9 Σεπ 2026, 20:37
Παιδεία

Φοιτητές ΕΜΠ: Κανένας φοιτητής να μη διαγραφεί

9 Σεπ 2026, 20:03
Παιδεία

Σύλλογος Εστιακών Φοιτητών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Ο νέος χουντικός Εσωτερικός Κανονισμός χρεώνει τα πάντα στους φτωχότερους φοιτητές

9 Σεπ 2026, 19:20
Πολιτισμός

Και συ Βρούτε; Αλλιώς: Δύσκολοι καιροί για υποστηρικτές του σιωνισμού

9 Σεπ 2026, 19:03
Κόντρες

Μια χαρά τη δουλεύουν τη μηχανή

9 Σεπ 2026, 14:54
Πολιτική

Νέα βάρη στις πλάτες του ελληνικού λαού: Συμφωνία για αγορά δύο μεταχειρισμένων ιταλικών φρεγατών

9 Σεπ 2026, 11:08
Διεθνή

Δώδεκα χώρες ανακοίνωσαν κοινές κυρώσεις στο εμπόριο με παράνομους σιωνιστικούς εποικισμούς

9 Σεπ 2026, 08:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Σεπτέμβρη

9 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν απαιτεί την πλήρη τήρηση από τις ΗΠΑ της συμφωνίας του Ισλαμαμπάντ ως προϋπόθεση για την αποκλιμάκωση

8 Σεπ 2026, 20:49
Αγροτικά

Ασίγαστη η επιζωοτία της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

8 Σεπ 2026, 20:12
Αγροτικά

Η ΠΟΓΕΔΥ ζητά από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να ασκήσει έφεση στη δικαστική απόφαση για τα 22 λαμόγια του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

8 Σεπ 2026, 19:28
Κόντρες

Ναρκισσιστική διαταραχή

8 Σεπ 2026, 19:21
Υγεία

Αντιμετωπίζουν τους ψυχικά ασθενείς σαν σκουπίδια

Η αθλιότητα της Ψυχιατρικής Κλινικής του «Σωτηρία»

8 Σεπ 2026, 12:56
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της αυτοκτονίας.

Μπελίζ: Εθνική γιορτή.

1898: Εκτελείται η αυτοκράτειρα της Αυστροουγγαρίας Ελισάβετ.

1911: Στρατιωτικός νόμος λόγω γενικής απεργίας στη Βαλένθια (Ισπανία).

1957: Βόμβα καταστρέφει σχολείο που δέχτηκε μαύρους στο Νάσβιλ (ΗΠΑ).

1976: Βόμβα στο κτίριο του ΣΕΒ (ΕΛΑ).

1984: Ενοποίηση Χωροφυλακής και Αστυνομίας Πόλεων.

2003: Ψυχικά ασθενής νεαρός μαχαιρώνει θανάσιμα την υπουργό Εξωτερικών της Σουηδίας Ανα Λιντ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    17Ν
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Εφετείο 17Ν
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    ΕΛΑ
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Ποιοι είμαστε
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Επικοινωνία
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Όροι χρήσης
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Ποιοι είμαστε
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Επικοινωνία
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo