Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση
  • «Δεν πειράζει… όλα για την Παλαιστίνη»: Η ψυχή της Γάζας σ’ ένα τραγούδι
  • Εθνική Επιτροπή Διαλόγου για το «Εθνικό Απολυτήριο»: Ούτε ένας διευθυντής Λυκείου και εκπαιδευτικός της τάξης
  • Ακόμα τρεις απεργοί εκπαιδευτικοί παραπέμπονται στο Πειθαρχικό της Πελοποννήσου
  • Σαν σήμερα 16 Φλεβάρη
  • Ο Πιτσιλής έδιωξε από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ» και τον Γρηγόρη Καλιούρη, που πρώτος αποκάλυψε το σκάνδαλο και στοχοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η επίλεκτη «αντιτρομοκρατική» 900 Ταξιαρχία Κφιρ αποχωρεί ηττημένη από τη Τζαμπάλια και τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας
Διεθνή

Η επίλεκτη «αντιτρομοκρατική» 900 Ταξιαρχία Κφιρ αποχωρεί ηττημένη από τη Τζαμπάλια και τη βόρεια Λωρίδα της Γάζας

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Ιαν 2025, 20:17

Aυτός ο σιωναζιστής, που καπνίζει επιδεικτικά το πούρο του στα ερείπια της Γάζας, δε θα έχει την ευκαιρία να το ξανακάνει. Ο λοχίας Ιντο Σάμιαχ, 20 ετών, είναι ένας από τους τρεις βαθμοφόρους των οποίων το θάνατο ανακοίνωσε χτες ο σιωναζιστικός στρατός.

Οι άλλοι δύο νεκροί που ανακοινώθηκαν είναι ο ταγματάρχης Ντβιρ Σιόν Ρεβάχ (28), διοικητής λόχου, και ο λοχαγός Εϊτάν Ισραέλ Σικνάζι (24) υποδιοικητής λόχου.

Και οι τρεις σκοτώθηκαν στη Μπέιτ Χανούν, στο βορειοανατολικό άκρο της Λωρίδας της Γάζας, σε τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης σε διάστημα 24 ωρών. Και οι τρεις ανήκαν στην επίλεκτη Ταξιαρχία Ναχάλ, που επιχειρεί στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Επειδή όπου υπάρχουν νεκροί και μάλιστα αξιωματικοί, υπάρχουν και τραυματίες, η ανακοίνωση του θανάτου των τριών βαθμοφόρων του σιωναζιστικού στρατού έρχεται να επιβεβαιώσει τις ανακοινώσεις των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ για τα σιωνιστικά τανκ και τανκ μεταφοράς προσωπικού που ανατινάζουν στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.

Οπως μετέδωσαν τα σιωνιστικά μίντια, από τη βόρεια Γάζα αποσύρθηκε ήδη η 900 Ταξιαρχία Κφιρ, ύστερα από δύο μήνες μαχών στην περιοχή της Τζαμπάλια. Ο σιωναζιστικός στρατός έχει ανακοινώσει 13 νεκρούς από την Ταξιαρχία Κφιρ στη διάρκεια αυτών των δύο μηνών και επειδή ο πραγματικός αριθμός των νεκρών, συν τους τραυματίες είναι μεγαλύτερος, μπορούμε να αντιληφθούμε τους λόγους της απόσυρσής της από τη βόρεια Γάζα. Κάπως έτσι θα αποσυρθεί και η Ταξιαρχία Ναχάλ, η βασική επίλεκτη δύναμη του σιωναζιστικού στρατού που επιχειρεί τώρα στη βόρεια Γάζα.

Και να σκεφτείτε ότι η Ταξιαρχία Κφιρ είναι η πιο καινούργια μονάδα του σιωναζιστικού στρατού. Φτιάχτηκε το 2005 με τη συνένωση Διακεκριμένων Ταγμάτων Πεζικού και εξειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση του ανταρτοπόλεμου και της «τρομοκρατίας». Τα γυμνάσια που λαμβάνει μέρος προσομοιώνουν τη Λωρίδα της Γάζας, στην οποία επρόκειτο να αναπτυχθεί η εν λόγω μονάδα, η εκπαιδευμένη στην αντιμετώπιση του λεγόμενου ανορθόδοξου πολέμου. Και δεν άντεξε παρά μόνο δύο μήνες στη Τζαμπάλια.

Μια μικρή γεύση από το τι συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει στη Τζαμπάλια τους τελευταίους μήνες δίνει ένα βίντεο που δημοσίευσαν χτες οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ με σκηνές από μια σειρά επιθέσεις ενάντια σε τεθωρακισμένα οχήματα των σιωναζιστών μόνο σε ένα σημείο, ανατολικά του κόμβου Αλ-Σαφτάουϊ στη δυτική Τζαμπάλια.

0:16 Το πρώτο απόσπασμα δείχνει την πυροδότηση ενός υψηλής ισχύος εκρηκτικού μηχανισμού κάτω από ένα τανκ Merkava IV.

0:39 Η δεύτερη επίθεση έγινε στην ίδια τοποθεσία. Ενα τανκ Merkava IV χτυπιέται στο πίσω μέρος με έναν εκρηκτικό μηχανισμό Shuath. Οι φλόγες που ξεπετάγονται δείχνουν ότι πυροδοτήθηκαν τα πυρομαχικά του και το τανκ καταστράφηκε.

1:31 Η μονάδα των μαχητών Αλ-Κασάμ στοχεύει στην πλαϊνή θωράκιση ένα ακόμα τανκ Merkava IV(M) με ρουκέτα Tandem-85mm.

1:59 Το βίντεο τελειώνει με εικόνες από τα απομεινάρια μιας στρατιωτικής μπουλντόζας D9 που καταστράφηκε τελείως, μάλλον με εκρηκτικό μηχανισμό.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/alQasam_Jabalia_7-1-25.mp4

Σε ένα άλλο βίντεο, που δημοσίευσαν σήμερα, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ δείχνουν σκηνές από τις επιθέσεις τους ενάντια σε μονάδες του σιωναζιστικού στρατού καθώς και την αρπαγή drones EVO Max Quad-Copter, επίσης στην περιοχή της Τζαμπάλια.

0:21 Το βίντεο δείχνει τη στόχευση ενός τανκ Merkava IV(M) με μια ρουκέτα Al-Yassin-105. To τανκ καταστράφηκε.

0:55 Μια ομάδα μαχητών, οπλισμένη με ένα πολυβόλο PKM, τουφέκια AK-107 και Type-56, σωλήνα εκτόξευσης ρουκετών PG7-VR και αρκετές χειροβομβίδες, στόχευσε ένα κτίριο όπου οι σιωναζιστές είχαν εγκαταστήσει αρχηγείο διοίκησης και ελέγχου πεδίου. Το κτίριο βρισκόταν υπό παρακολούθηση από τους μαχητές επί δέκα ημέρες. Το σιωναζιστικό αρχηγείο πεδίου χτυπήθηκε κατευθείαν με ρουκέτα Yassin-105mm (TBG7-VR).

2:30 Το βίντεο δείχνει ένα… μπουκέτο κατασκοπευτικών Drones EVO Max Quad-Copter, που «κατέβασαν» οι μαχητές, παίρνοντας και το πολύτιμο υλικό από τις κάμερές τους. Στο τέλος παρουσιάζεται μια μικρή γεύση από το υλικό των κατασκοπευτικών καμερών που πήρε η Αντίσταση.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/alQasam_9-1-25.mp4

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ ανακοίνωσαν χτες ότι στόχευσαν δύο ακόμα τανκ Merkava, με έναν υψηλής ισχύος εκρηκτικό μηχανισμό και έναν εκρηκτικό μηχανισμό Shawaz, δυτικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια.

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς δημοσίευσαν σκηνές από στόχευση των σιωναζιστικών δυνάμεων στο Διάδρομο Νετζαρίμ και στη στρατιωτική θέση Μαλάκα με ρουκέτες 107 mm και βλήματα όλμου, σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/alQuds_alAqsa_olmoi_Netzarim_7-1-25.mp4

Οι Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν στόχευσαν το αρχηγείο διοίκησης και ελέγχου του σιωναζιστικού στρατού στο Jabalia Services Club με όλμους των 60mm.

Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ και Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς διεξήγαγαν μια κοινή επιχείρηση στη δυτική Μπέιτ Λάχια.  Οι ομάδες των μαχητών επιτέθηκαν με τουφέκια και χειροβομβίδες σε μια σιωνιστική δύναμη πεζικού 10 στρατιωτών, σκοτώνοντας και τραυματίζοντάς τους. Ενας από τους σιωναζιστές στρατιώτες προσπάθησε να δραπετεύσει από τη σκηνή της σύγκρουσης, αλλά οι μαχητές τον κυνήγησαν και τον αποτελείωσαν από μηδενική απόσταση.

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς επιτέθηκαν σε ένα κτίριο στη Τζαμπάλια, όπου προσπάθησε να οχυρωθεί μια σιωνιστική δύναμη πεζικού. Οι μαχητές χρησιμοποίησαν εκρηκτικές νάρκες, λάφυρα, για να ανατινάξουν το κτίριο. Μετά την ανατίναξη, παρατήρησαν ελικόπτερα διάσωσης για τη διακομιδή των απωλειών του σιωναζιστικού στρατού.

ΥΓ. Η σιωνιστική Israel Hayom έγραψε: Οι κάτοικοι του Σντερότ είναι οργισμένοι για τη συνεχιζόμενη εκτόξευση ρουκετών από τη Γάζα. «Εχουμε επιστρέψει σε κατάσταση πολέμου. Αυτή η πραγματικότητα είναι ανυπόφορη. Οδεύουμε προς αναστολή των σπουδών στην πόλη. Αυτό έχει καταντήσει ανυπόφορο».

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠεριφραστικός ορισμός του οπορτουνισμού
Επόμενο άρθρο Τι γίνεται στις διαπραγματεύσεις της Ντόχα μεταξύ Χαμάς και Ισραήλ;

Σχετικά Αρθρα

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

Διεθνή 16 Φεβ 2026, 10:12

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

Διεθνή 14 Φεβ 2026, 09:34

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

Διεθνή 13 Φεβ 2026, 10:44

Ο Τραμπ αντιμετωπίζει τον Νετανιάχου χειρότερα απ’ ό,τι τον μπάτλερ του Μαρ-α-Λάγκο

Διεθνή 12 Φεβ 2026, 18:43

Σουμάγια Γανούσι | Από τον Επστιν μέχρι τη Γάζα: Η διαφθορά της δυτικής ελίτ έχει πλέον αποκαλυφθεί πλήρως

Η Γάζα δεν ήταν απόκλιση από τις αξίες τους, ήταν η κορύφωσή τους

Διεθνή 11 Φεβ 2026, 21:14

Ισπανία: Ενας άλλος δρόμος είναι εφικτός;

Διεθνή 11 Φεβ 2026, 12:01
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Σιωναζιστικές φυλακές: Βασανισμός παλαιστίνιων κρατούμενων σε ζωντανή μετάδοση

Κίνδυνος για τη ζωή του Αμπντουλάχ Αλ-Μπαργούτι

16 Φεβ 2026, 10:12
Πολιτισμός

«Δεν πειράζει… όλα για την Παλαιστίνη»: Η ψυχή της Γάζας σ’ ένα τραγούδι

16 Φεβ 2026, 08:30
Παιδεία

Εθνική Επιτροπή Διαλόγου για το «Εθνικό Απολυτήριο»: Ούτε ένας διευθυντής Λυκείου και εκπαιδευτικός της τάξης

Μόνο πανεπιστημιακοί, ομότιμοι καθηγητές ΑΕΙ, στελέχη της διοικητικής πυραμίδας της εκπαίδευσης, φροντιστηριάδες, διώκτες εκπαιδευτικών

16 Φεβ 2026, 07:46
Εργατικά

Ακόμα τρεις απεργοί εκπαιδευτικοί παραπέμπονται στο Πειθαρχικό της Πελοποννήσου

16 Φεβ 2026, 05:31
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Φλεβάρη

16 Φεβ 2026, 00:01
Αγροτικά

Ο Πιτσιλής έδιωξε από τον «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ» και τον Γρηγόρη Καλιούρη, που πρώτος αποκάλυψε το σκάνδαλο και στοχοποιήθηκε από την εγκληματική οργάνωση

15 Φεβ 2026, 20:27
Ιστορία

Ετούτ’ η μάντρ’ αγνάντια σου το σύνορο του κόσμου. / Σ’ αφτήν απάνου βρόντηξεν ο Διγενής το Χάρο.

15 Φεβ 2026, 12:45
Πολιτισμός

Oι Παλαιστίνιοι τσάκισαν το «No Politica» στη Μπερλινάλε

15 Φεβ 2026, 10:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Φλεβάρη

15 Φεβ 2026, 00:01
Πολιτισμός

«Ωρίμασε Πιρς»: Το ξεφτίλισμα μιας τηλεοπτικής πριμαντόνας

14 Φεβ 2026, 20:12
Διεθνή

Η Γάζα αποχαιρέτησε τον «Σνάιπερ της Μπέιτ Χανούν» και τον βοηθό του

14 Φεβ 2026, 09:34
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Φεβ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Φλεβάρη

14 Φεβ 2026, 00:01
Κόντρες

Πού να ξέρουν τα Γαλλάκια!

13 Φεβ 2026, 20:58
Πολιτική

Δένδιας γιοκ: καζάν-καζάν για τρεις (με άνισα μερίδια)

13 Φεβ 2026, 19:24
Αγροτικά

Συνεχίζουν το ψέμα περί «αποκλιμάκωσης της ευλογιάς»

Mε κρατικό χρήμα μπαίνουν στην προπαγάνδα και τα αστικά ΜΜΕ

13 Φεβ 2026, 18:47
Πολιτική

Πού το πάει η καμαρίλα των Γλίξμπουργκ;

13 Φεβ 2026, 14:25
Αθλητισμός

Αλ-Ιράντα σημαίνει θέληση, αποφασιστικότητα και επιμονή

13 Φεβ 2026, 13:12
Αγροτικά

Γιατί η EFSA αποδέχεται τα μαϊμουδισμένα στοιχεία που της δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

10.830.204 ήταν τα αιγοπρόβατα στην Ελλάδα το 2023, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ

13 Φεβ 2026, 12:50
Διεθνή

Η 7η Οκτώβρη επηρεάζει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και στην αμερικάνικη Δεξιά

13 Φεβ 2026, 10:44
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Φλεβάρη

Λιθουανία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1918).

1833: Εκδίδεται το πρώτο φύλλο της «Εφημερίδος της Κυβερνήσεως» (ΦΕΚ).

1923: Παύει να ισχύει για την Ελλάδα το ιουλιανό ημερολόγιο και τίθεται σε ισχύ το γρηγοριανό.

1942: Ιδρύεται ο Ελληνικός Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός.

1945: Αφοπλισμός του ΕΛΑΣ.

1968: Διασπάται το ΚΚΕ.

1973: Πρώτη κατάληψη της Νομικής από 2.500 φοιτητές, έξοδος υπό μορφή πορείας και συμπλοκές με την αστυνομία και παρακρατικούς ΕΚΟΦίτες.

2003: Εκλέγεται Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ο Τάσσος Παπαδόπουλος.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo