Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ
  • Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης
  • Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών
  • Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ
  • Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Δεν τους έφταναν οι νέοι αιχμάλωτοι, «κατέφθασαν» και οι πύραυλοι στο Τελ Αβίβ
Διεθνή

Δεν τους έφταναν οι νέοι αιχμάλωτοι, «κατέφθασαν» και οι πύραυλοι στο Τελ Αβίβ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Μάι 2024, 21:40

Αν η ανακοίνωση και το βίντεο με τους νέους αιχμάλωτους του σιωναζιστικού στρατού, που έπιασαν οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ στη Τζαμπάλια, ήταν η προειδοποίηση, το μπαράζ ρουκετών που εκτοξεύτηκαν σήμερα από τη Ράφα προς το Τελ Αβίβ και τη γύρω περιοχή, το πολιτικό, οικονομικό και διοικητικό κέντρο της σιωνιστικής οντότητας, ήταν το «ματ».

Mε ένα βίντεο και μια λακωνική ανακοίνωση των Αλ-Κασάμ ανακοινώθηκε η πυραυλική επίθεση: Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ βομβάρδισαν το Τελ Αβίβ με ένα μπαράζ πυραύλων, απαντώντας στις σιωνιστικές σφαγές κατά αμάχων.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/al-Qasam_missiles_TelAviv_26-5.mp4

Η τελευταία φορά που βομβαρδίστηκε το Τελ Αβίβ ήταν πριν από τέσσερις μήνες, στις 29 Γενάρη. Οι σιωνιστές μάλιστα ανακοίνωσαν και το… άνοιγμα του τουρισμού, γιατί -όπως έλεγαν- το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν ήταν ασφαλές, όπως και οι τουριστικοί προορισμοί. Ως το πιο σύντομο ανέκδοτο χαρακτηρίσαμε εκείνη την ανακοίνωση. Και δεν είχαμε άδικο. Οσο για την ασφάλεια των τουριστικών προορισμών, δείτε πώς τρέχουν οι λουόμενοι στην πλαζ της Χερζλίγια, καθώς ακούνε τις σειρήνες να ουρλιάζουν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/sionistes_paralia.mp4

Ιδιες σκηνές και στο… ασφαλές Τελ Αβίβ. Κλαίνε οι σιωνιστές μαγαζάτορες γιατί άφησαν μπίρες, καφέδες και αναψυκτικά απλήρωτα και το έβαλαν στα πόδια.

Οι σειρήνες ουρλιάζουν, λίγο προτού «καταφθάσουν» οι πύραυλοι.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/sirines_Tel-Aviv_26-5.mp4

Kαι οι σιωνιστές τρέχουν να κρυφτούν στα καταφύγια.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/tel-aviv_missiles_trexoun_26-5.mp4

Κοντράστ: Στην Καλκίλια της Δυτικής Οχθης οι Παλαιστίνιοι βλέπουν τους πυραύλους και πανηγυρίζουν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/Qalkilia_panigirismoi_missiles_26-5.mp4

Με τον ίδιο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν την εκτόξευση πυραύλων οι Γαζάουϊ.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/Gazawi_missiles_panigirismoi_26-5.mp4

Οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν -όχι τυχαία, φυσικά- από τη Ράφα, ακριβώς δίπλα από τις θέσεις των σιωναζιστικών στρατευμάτων που εισέβαλαν στα ανατολικά της πόλης. Ο στρατός δήλωσε στα σιωνιστικά ΜΜΕ ότι οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο που βρίσκονταν οι δυνάμεις του! Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική: οι σιωναζιστές που έχουν καταλάβει το πέρασμα της Ράφα παρακολουθούν τους πυραύλους να εκτοξεύονται σε απόσταση αναπνοής από τις θέσεις τους.

Οι πύραυλοι ήταν πολλοί και απλώθηκαν σε όλη την περιοχή γύρω από το Τελ Αβίβ (περίπου 20 πόλεις και κωμοπόλεις).

Μπορεί οι σιωναζιστές να κομπορρημονούν για τον Σιδερένιο Θόλο, όμως τουλάχιστον δύο πύραυλοι χτύπησαν στο Τελ Αβίβ.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/tel-aviv_missile_1_26-5.mp4

Xτυπήθηκαν σπίτια στη Χερζλίγια.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/herzliya_missiles_26-5.mp4

Το Κφαρ Σάμπα.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/Kfar-Saba_Missiles_26-5.mp4

Το κιμπούτς Εκόν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/05/ekom_missiles_26-5.mp4

Στα σιωνιστικά Μέσα άρχισε πάλι το κλάμα.

Ραδιόφωνο του Ισραηλινού Στρατού: Το μπαράζ πυραύλων που εκτοξεύτηκαν στο Τελ Αβίβ εκτοξεύτηκαν από λίγα μέτρα μακριά από την παρουσία των δυνάμεών μας ανατολικά της Ράφα.

Intelli Times: Η Χαμάς προκαλεί το Ισραήλ με ένα μπαράζ πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς. Η εκτόξευση ρουκετών στο κέντρο της χώρας εκπλήσσει το Ισραήλ. Παρουσιάζονται εκθέσεις πληροφοριών, αλλά αλλά στη στρατηγική δοκιμή φαίνεται ότι η Χαμάς σχεδίασε την τελευταία της γραμμή άμυνας (Ράφα) με έναν ισχυρό και εκπληκτικό τρόπο.

Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγή ασφαλείας: Η Χαμάς έχει περισσότερους πυραύλους που μπορεί να εκτοξεύσει στο Gush Dan (η κεντρική περιοχή του Ισραήλ) από τη Ράφα.

Σερίτ Αβιτάν στην Yisrael Hayom: Μετά την εκτόξευση ρουκετών στο κέντρο της χώρας, είναι φυσικά καιρός να συζητήσουμε για τον τερματισμό του πολέμου, τη διατήρηση των δυνατοτήτων στα χέρια της Χαμάς και τη διατήρηση της ίδιας της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Εμείς δε χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα. Γράφουμε συνέχεια ότι η Παλαιστινιακή Αντίσταση παραμένει επιχειρησιακά αλώβητη. Σε κουβέντες καφενείου ακούγεται το κοντό και το μακρύ του καθένα («τους τελείωσαν οι πύραυλοι», «είναι στριμωγμένοι» κτλ.), όμως η Αντίσταση έχει τους δικούς της σχεδιασμούς, δεν ασχολείται με την καφενειακή μπουρδολογία. Οποιος θέλει να δει βλέπει πως η σημερινή κίνηση με το μπαράζ πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς είναι ένα μήνυμα στους Αμερικανούς που προσπαθούν να παρουσιαστούν σαν σωτήρες των Παλαιστίνιων.

Μετά από οκτώ μήνες πολέμου και χερσαίες επιχειρήσεις του στρατού κατοχής σε διάφορες περιοχές της Λωρίδας της Γάζας, η Αντίσταση διατηρεί και τις πυραυλικές της δυνατότητες που χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τους υπολογισμούς της. Η Αντίσταση λέει στους Ισραηλινούς και τους Αμερικανούς, που έθεσαν το στόχο της εξάλειψης της Χαμάς και των στρατιωτικών της δυνατοτήτων, ότι βρίσκονται ακόμα στο σημείο μηδέν. Και ότι οι διαπραγματευτικοί υπολογισμοί πρέπει να βασίζονται στο γεγονός ότι η Αντίσταση δεν έχει αποδυναμωθεί αλλά διατηρεί πλήρως τις δυνατότητές της.

Το ηγετικό στέλεχος της Χαμάς, Σάμι Αμπού Ζούχρι, δήλωσε:

Ο βομβαρδισμός του Τελ Αβίβ είναι απόδειξη ότι η Κατοχή απέτυχε να κερδίσει τους στόχους της επιθετικότητας. Η αμερικανική διοίκηση δεν έχει άλλη επιλογή από το να πιέσει την κατοχή να σταματήσει την επιθετικότητά της κατά της Γάζας. Ο βομβαρδισμός του Τελ Αβίβ είναι ένα μήνυμα προς την Κατοχή ότι η Αντίσταση είναι ισχυρή και συνεκτική. Αυτό που πετυχαίνει η Αντίσταση εξυπηρετεί τη θέση της διαπραγματευτικής μας αντιπροσωπίας και εμποδίζει τον δρόμο για την επιβολή όρων. Δεν υπάρχει υποχώρησή μας από την πλήρη απόσυρση της Κατοχής και την αποδοχή μόνιμης κατάπαυσης του πυρός. Δεν έχουμε λάβει τίποτα νεότερο σχετικά με το τι προωθείται στις επικοινωνίες για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα. Επαναλαμβάνω: Καμία υποχώρηση στην πλήρη απόσυρση της Κατοχής και την αποδοχή μόνιμης εκεχειρίας.

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς, Ιζάτ Αλ-Ρισκ, δήλωσε:

Αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τις διαπραγματεύσεις, δεν έχουμε λάβει τίποτα από τους διαμεσολαβητές. Αυτό που ξεκάθαρα απαιτούμε είναι: Μια μόνιμη και πλήρη κατάπαυση της επιθετικότητας σε όλη τη Λωρίδα της Γάζας, όχι μόνο στη Ράφα. Αυτό περιμένει ο λαός μας και αυτό είναι η βάση και το σημείο αφετηρίας για τα πάντα.

Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι ότι ο Νετανιάχου σκοτώνει [σιωνιστές] αιχμάλωτους και δεν ενδιαφέρεται για τους αιχμάλωτους και τις οικογένειές τους. Εμπλέκεται συνεχώς σε εξαπάτηση και δίνει ψεύτικες εντυπώσεις ενδιαφέροντος γι’ αυτούς, προσπαθώντας να αγοράσει περισσότερο χρόνο για να συνεχίσει την επιθετικότητα.

Ο χρόνος τρέχει και τα διόδια αυξάνονται. Ευλογήστε τους ηρωικούς άνδρες των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ, των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς και όλων των οργανώσεων της Αντίστασης.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροNέους σιωναζιστές αιχμάλωτους έπιασε η Παλαιστινιακή Αντίσταση στη Τζαμπάλια (video)
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 27 Μάη

Σχετικά Αρθρα

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

Διεθνή 6 Σεπ 2026, 10:02

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

Διεθνή 6 Σεπ 2026, 09:04

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 09:39

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 08:51

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

Διεθνή 5 Σεπ 2026, 08:26

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

Διεθνή 4 Σεπ 2026, 11:38
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Δικαστήριο-κολυμβήθρα του Σιλωάμ για 22 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οφείλει να ασκήσει έφεση στην απόφαση του του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας

6 Σεπ 2026, 20:03
Διεθνή

Χαμάς: Προκατειλημμένο κατά των Παλαιστίνιων το υπό την ηγεσία των ΗΠΑ Συμβούλιο Ειρήνης

Προς όξυνση οι σχέσεις Βρετανίας-Ισραήλ

6 Σεπ 2026, 10:02
Διεθνή

Αποκαλύφθηκε η γερμανική χρηματοδότηση των σιωνιστικών εποικισμών

6 Σεπ 2026, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

6 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας.

1792: «Σφαγές Σεπτεμβρίου» στη Γαλλία, 1.100 νεκροί σε τέσσερις μέρες.

1861: Αποτυχημένη απόπειρα κατά της βασίλισσας Αμαλίας από τον φοιτητή Αριστείδη Δόσιο στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

1985: Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος αποσκιρτά από τη Νέα Δημοκρατία και ιδρύει τη Δημοκρατική Ανανέωση.

1991: Το Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου αποφασίζει την αποφυλάκιση του επικεφαλής του πραξικοπήματος του 1974 Νίκου Σαμψών.

2003: Διπλό βομβιστικό χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo