Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 28 Σεπτέμβρη
  • Χεζμπολά: Η στήριξή μας στη Γάζα απέναντι στον σιωνιστικό πόλεμο εξόντωσης είναι μια τιμημένη ιστορική στάση
  • Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές
  • Ο αφθώδης πυρετός συνεχίζει να κάνει θραύση στο ζωικό κεφάλαιο της Λέσβου
  • Σαν σήμερα 27 Σεπτέμβρη
  • Ο Κασιδιάρης σε ρόλο… εθνικού ευεργέτη και ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε ρόλο αβανταδόρου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»«Μην μας αφήσετε να γεράσουμε εδώ»…
Διεθνή

«Μην μας αφήσετε να γεράσουμε εδώ»…

Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Δεκ 2023, 22:25

«Το όνομά μου είναι Χάιεμ Μπέρι (79 ετών) από το κιμπούτς Ναΐρ Οζ. Είμαι εδώ με μια ομάδα άλλων ηλικιωμένων. Ολοι έχουν χρόνιες ασθένειες και ζουν σε πολύ ακληρές συνθήκες. Είμαστε η γενιά που έχτισε τα θεμέλια για τη δημιουργία του Ισραήλ. Είμαστε αυτοί που ξεκίνησαν το στρατό των IDF (σ.σ. κατ’ ευφημισμόν Ισραηλινές Δυνάμεις Αμυνας). Δεν καταλαβαίνουμε γιατί έχουμε εγκαταλειφθεί εδώ. Πρέπει να μας απελευθερώσετε από εδώ ανεξαρτήτως κόστους. Δε θέλουμε να γίνουμε απώλειες ως άμεσο αποτέλεσμα των αεροπορικών βομβαρδισμών των IDF. Απελευθερώστε μας χωρίς όρους. Μην μας αφήσετε να γεράσουμε εδώ».

Αυτή κι αν ήταν μαχαιριά στο στήθος του Νετανιάχου και της σιωναζιστικής ηγεσίας. Τρεις ηλικιωμένοι απόστρατοι καραβανάδες, εξτρεμιστές εβραίοι, από τους ιδρυτές του ισραηλινού στρατού, που ζουν στους εποικισμούς γύρω από τη Γάζα, όπως επεσήμανε ο Αλ-Ντουαΐρι, ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας του Αλ-Τζαζίρα, εμφανίζονται μπροστά στην κάμερα των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ και στέλνουν αυτό το μήνυμα στη σιωναζιστική ηγεσία. Στο τέλος επαναλαμβάνουν και οι τρεις μαζί, σαν σύνθημα: «Μην μας αφήσετε να γεράσουμε εδώ».

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/sionistes_geroi_aixmalotoi.mp4

Το βίντεο δε θα μπορούσε παρά να έχει σοβαρό αντίκτυπο στη σιωνιστική κοινωνία. Μεγαλύτερο εκείνου που προκάλεσε η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας τριών αιχμαλώτων από τον ίδιο το στρατό τους (δείτε εδώ και εδώ). Φάνηκε αυτό και από την αμηχανία με την οποία απάντησε η σιωναζιστική ηγεσία. «Αυτό που μετέδωσε η Χαμάς σχετικά με τους απαχθέντες είναι μια τρομοκρατική ταινία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού! Και συνέχισε, αφήνοντάς τους όλους τέζα: «Κάνουμε τα πάντα για να ανακτήσουμε τους απαχθέντες που εμφανίστηκαν στο τελευταίο βίντεο της Χαμάς»!

Οικογένειες των αιχμάλωτων της Παλαιστινιακής Αντίστασης έχουν κατασκηνώσει μπροστά από το αρχηγείο του στρατού στο Τελ Αβίβ. Κάπου-κάπου αποκλείουν την είσοδο φωνάζοντας συνθήματα και απαιτώντας άμεση ανταλλαγή κρατούμενων.

Από την κατασκήνωσή τους περνούν διάφορες φιγούρες του σιωνισμού. Χθες το πρωί, ο απόστρατος ταξίαρχος Αμίρ Χάσκελ πέρασε από άλλη κατασκήνωση των οικογεν ειών των αιχμάλωτων, μπροστά από την Κνεσέτ, για να πει ότι η Χαμάς έχει κάνει την ισραηλινή αποτροπή ανέκδοτο και να ζητήσει την απόλυση του Νετανιάχου.

Μαύρη μαυρίλα επικρατεί στα σιωνιστικά Μέσα. Ο Αβι Ντίχτερ, απόστρατος αξιωματικός της διαβόητης Σιν Μπετ (εσωτερική ασφάλεια), έλεγε στο Κανάλι 12: «Πληρώνουμε πολύ υψηλό τίμημα στη Γάζα και οι πολεμικές προσπάθειες εκεί είναι πολύ επίπονες. Ο εχθρικός στρατός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τόσο μεγάλες δυνάμεις στους πολέμους του, ούτε έχει χρησιμοποιήσει τόσο τεράστια ποσότητα βομβών και πυρών σε μια πολύ μικρή περιοχή».

Πρώην διοικητής της ταξιαρχίας Γκολάνι σιγοντάριζε τον ασφαλίτη: «Από τις 7 Οκτώβρη, η ταξιαρχία έχασε το ένα τέταρτο των δυνάμεών της που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν. Σκοτώθηκαν 82 αξιωματικοί και στρατιώτες».

O Xιλι Τρόπερ, που από το Εργατικό Κόμμα μεταπήδησε στο κόμμα του Γκαντζ και μετά τις 7 Οκτώβρη ορκίστηκε υπουργός χαρτοφυλακίου στην «κυβέρνηση εθνικής ενότητας» του Νετανιάχου, είπε στη Γεντιότ Αχρονότ: «Μπορούμε να εξαλείψουμε τη Χαμάς και στο μέλλον (!!). Τώρα είναι ακόμα πιο επείγον να απελευθερωθούν οι κρατούμενοι, επειδή δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό στο μέλλον. Κατανοούμε ότι η νέα συμφωνία θα είναι περίπλοκη (sic!) και ότι θα υπάρξει κόστος».

Ο πρόεδρος της σιωνιστικής οντότητας Ισαάκ Χέρτσογκ κάλεσε πρέσβεις και άλλους διπλωμάτες από 80 χώρες για «μασάζ». Τους είπε ότι «το Ισραήλ είναι έτοιμο για μια ακόμα ανθρωπιστική παύση και επιπρόσθετη ανθρωπιστική βοήθεια προκειμένου να γίνει δυνατή η επελευθέρωση των ομήρων». Τόνισε ότι «η ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στον Σινουάρ και την ηγεσία της Χαμάς». Ο Χέρτσογκ πρόσθεσε ότι το Ισραήλ δεν είναι σε πόλεμο με τον παλαιστινιακό λαό (sic!) αλλά με τη Χαμάς και κάλεσε τους διεθνούς οργανισμούς να κάνουν περισσότερα για να διαχειριστούν τη μεταφορά της βοήθειας στη Γάζα. [Χρειάζεται να σχολιάσουμε για τι σιωνιστικό κάθαρμα μιλάμε;]

Το Axios μετέδωσε ότι ο Νετανιάχου και ο Γκάλαντ είπαν στον υπουργό Πολέμου των ΗΠΑ, Λόιντ Οστιν, ότι το Ισραήλ είναι έτοιμο να δώσει μια ευκαιρία στη διπλωματία, υπό την προϋπόθεση ότι θα σημειωθεί πρόοδος εντός εβδομάδων.

Το σιωνιστικό Κανάλι 13 μετέδωσε ότι ο Νετανιάχου πήγε να επισκεφτεί τραυματισμένους στρατιώτες στο νοσοκομείο Sheba και ορισμένοι νοσηλευόμενοι αρνήθηκαν να τον συναντήσουν.

Το ίδιο κανάλι επικαλέστηκε «ενημερωμένο αξιωματούχο» που δήλωσε ότι το κόστος της νέας συμφωνίας είναι πιθανό να είναι υψηλό για το Ισραήλ. Ομως, το Ισραήλ είναι αποφασισμένο να επιτύχει μια σημαντική πρόοδο στις συνομιλίες, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πως θα πληρώσει βαρύ τίμημα.

Το Κανάλι 12 ήταν… επιφυλακτικό: Γίνονται σημαντικές, σοβαρές και σε βάθος συνομιλίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ομήρων, αλλά δεν επίκειται συμφωνία. «Ξέχασε» να αναφέρει το λόγο. Οτι δηλαδή η Αντίσταση ξεκαθάρισε και σήμερα, με την ίδια κατηγορηματικότητα, ότι δε μπαίνει σε διαπραγμάτευση για ανταλλαγή κρατούμενων, αν οι σιωναζιστές δεν σταματήσουν τον πόλεμο.

Στριμωγμένος ο Νετανιάχου, μετά και το φτύσιμο που δέχτηκε από τραυματίες του σιωναζιστικού στρατού στο νοσοκομείο, αναγκάστηκε να δεχτεί αντιπροσωπεία των οικογενειών των αιχμαλώτων (το επιτελείο του φρόντισε να εξαιρέσει τους «σκληρούς»), στην οποία είπε: «Είμαστε δεσμευμένοι, είμαι προσωπικά δεσμευμένος στην απελευθέρωση όλων των ομήρων. Η διάσωσή τους είναι η ύψιστη αποστολή. Μόλις τώρα έστειλα τον διοικητή της Μοσάντ δυο φορές στην Ευρώπη για να προωθήσει την απελευθέρωση των ομήρων μας. Θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για το ζήτημα και η απαίτηση είναι να τους επιστρέψουμε όλους στα σπίτια τους».

Είναι προφανέστατο ποιος έχει το πάνω χέρι στις ποθούμενες διαπραγματεύσεις και ποιος καθορίζει την ατζέντα: η Παλαιστινιακή Αντίσταση, η οποία έχει αντιληφθεί πλήρως ποιος είναι ο τρέχων συσχετισμός των δυνάμεων και ξέρει τι να κάνει.

ΥΓ1. Ολα τα σιωνιστικά Μέσα τόνιζαν σήμερα πως μεταξύ των 9 ισραηλινών αξιωματικών και στρατιωτών που σκοτώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες (σιγά μην ήταν μόνο τόσοι), οι 4 ανήκαν στις επίλεκτες δυνάμεις του σιωναζιστικού στρατού.

ΥΓ2. Μπορεί στους ομήρους να μην μπορούν να φτάσουν (εκτός από τουλάχιστον τέσσερις που φρόντισαν να τους ξεπαστρέψουν οι ίδιοι!), όμως κατάφεραν να… ανακτήσουν ένα ποδήλατο, το οποίο είχε πάρει ένας πολίτης στις 7 Οκτώβρη και το μετέφερε στη Γάζα. Το ποδήλατο… απελευθερώθηκε και το σπίτι του… άρπαγα πυρπολήθηκε. Τεράστια στρατιωτική επιτυχία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Διαπραγματεύσεις ζητάει αυτός που ηττάται

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑργήσατε… Η αποστολή έχει ήδη εκτελεστεί!

Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 20 Δεκέμβρη

Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

Σχετικά Αρθρα

Χεζμπολά: Η στήριξή μας στη Γάζα απέναντι στον σιωνιστικό πόλεμο εξόντωσης είναι μια τιμημένη ιστορική στάση

Θα αποτελέσει πηγή υπερηφάνειας και ελπίδας για όλες τις γενιές

Διεθνή 27 Σεπ 2026, 18:38

Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές

Διεθνή 27 Σεπ 2026, 09:54

Κράτος απαρτχάιντ: Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του Ισραήλ απαγόρευσε τη συμμετοχή στις εκλογές όλων των κομμάτων που εκπροσωπούν Παλαιστίνιους

Απέρριψε την προσφυγή για απαγόρευση του κόμματος του Μπεν Γκβιρ

Διεθνή 26 Σεπ 2026, 12:48

Καθολικοί κληρικοί έκαναν πορεία προς το Βατικανό, απαιτώντας τον τερματισμό της γενοκτονίας στη Γάζα

Διεθνή 25 Σεπ 2026, 21:06

Ο Νετανιάχου, η Σούζαν Σαράντον και ο ορισμός της είδησης

Διεθνή 25 Σεπ 2026, 09:30

Ρεζαεΐ: Το Ιράν δεν θα διαπραγματευτεί ούτε θα ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ μέχρι να ικανοποιηθούν οι όροι του

Διεθνή 24 Σεπ 2026, 21:23
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Σεπτέμβρη

28 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Χεζμπολά: Η στήριξή μας στη Γάζα απέναντι στον σιωνιστικό πόλεμο εξόντωσης είναι μια τιμημένη ιστορική στάση

Θα αποτελέσει πηγή υπερηφάνειας και ελπίδας για όλες τις γενιές

27 Σεπ 2026, 18:38
Διεθνή

Προς αναβολή οι παλαιστινιακές εκλογές

27 Σεπ 2026, 09:54
Αγροτικά

Ο αφθώδης πυρετός συνεχίζει να κάνει θραύση στο ζωικό κεφάλαιο της Λέσβου

27 Σεπ 2026, 09:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 27 Σεπτέμβρη

27 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Ο Κασιδιάρης σε ρόλο… εθνικού ευεργέτη και ένας Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε ρόλο αβανταδόρου

26 Σεπ 2026, 19:06
Πολιτισμός

Ο Macklemore, οι Γαζαίοι και οι τεκτονικές δονήσεις στην αμερικάνικη βιομηχανία της ψυχαγωγίας

26 Σεπ 2026, 14:30
Παιδεία

Δικηγορικοί Σύλλογοι για ιδιωτικά «πανεπιστήμια»-πανεπιστημιοποιημένα κολλέγια: Ναι μεν, αλλά…

26 Σεπ 2026, 13:35
Διεθνή

Κράτος απαρτχάιντ: Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή του Ισραήλ απαγόρευσε τη συμμετοχή στις εκλογές όλων των κομμάτων που εκπροσωπούν Παλαιστίνιους

Απέρριψε την προσφυγή για απαγόρευση του κόμματος του Μπεν Γκβιρ

26 Σεπ 2026, 12:48
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

26 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 26 Σεπτέμβρη

26 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Καθολικοί κληρικοί έκαναν πορεία προς το Βατικανό, απαιτώντας τον τερματισμό της γενοκτονίας στη Γάζα

25 Σεπ 2026, 21:06
Πολιτική

Μητσοτάκης: Γλάστρα του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου στον ΟΗΕ, όταν όλα τα κράτη τον απομόνωσαν

25 Σεπ 2026, 20:41
Περιβάλλον

Εδωσαν «μπιρ παρά» το Ελληνικό στους Λάτσηδες και τώρα η περιφέρεια Αττικής νοικιάζει πανάκριβα αθλητικές εγκαταστάσεις

25 Σεπ 2026, 20:17
Κόντρες

Πόθοι στον καταραμένο βάλτο

25 Σεπ 2026, 19:30
Καταστολή

Ο Βασίλης Μάγγος βασανίστηκε (και) μέσα στην Ασφάλεια Βόλου: αυτό προκύπτει από τα ντοκουμέντα

25 Σεπ 2026, 18:19
Υγεία

Πατούλης και στα εβραϊκά

Υπερασπίζεται τον ιατρικό τουρισμό και τον σιωναζισμό

25 Σεπ 2026, 13:44
Διεθνή

Ο Νετανιάχου, η Σούζαν Σαράντον και ο ορισμός της είδησης

25 Σεπ 2026, 09:30
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 25 Σεπτέμβρη

25 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ρεζαεΐ: Το Ιράν δεν θα διαπραγματευτεί ούτε θα ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ μέχρι να ικανοποιηθούν οι όροι του

24 Σεπ 2026, 21:23
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Σεπτέμβρη

Ημέρα κατά της λύσσας.

Ημέρα Ινδιάνων Αμερικής.

1864: Ιδρύεται η Πρώτη Διεθνής.

1941: Εξέγερση ελλήνων κομμουνιστών κατά βουλγάρων φασιστών στην περιοχή Δράμας, νεκροί τέσσερις βούλγαροι χωροφύλακες.

1941: Συγκροτείται το ΕΑΜ.

1970: Η Αλβανία αποχωρεί από το Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

1974: Καθιερώνεται με νόμο η δημοτική γλώσσα στα δημοτικά σχολεία.

1989: Παραπέμπονται σε Ειδικό Δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά ο Ανδρέας Παπανδρέου και οι πρώην υπουργοί Κουτσόγιωργας, Τσοβόλας, Ρουμελιώτης και Πέτσος.

2000: Κατά της ένταξης στη ζώνη του ευρώ τάσσεται το 63,4% των Δανών.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από την πρώτη μέρα κιόλας, στις πρώτες εβδομάδες που ήρθαμε στο υπουργείο Οικονομικών, ξεκινήσαμε με 250 ευρώ στο 60% των συνταξιούχων άνω των 65 (ετών) και διαρκώς το διευρύναμε και φτάσαμε στα 400 ευρώ καθαρά για τους άνω των 65 (ετών). Εκ των πραγμάτων, παρά το γεγονός ότι έχουμε δώσει ευελιξίες για να μπορούν να εργάζονται παραλλήλως, είναι πιο δύσκολο να εργάζεται κανείς σε μεγαλύτερες ηλικίες σε σχέση με νεότερες. Αρα, αυτό σίγουρα ήταν ένα κριτήριο. Και, βέβαια, κρατήστε το εξής: αυτό που λέμε «εθνική σύνταξη» είναι 446 ευρώ μεικτά. Εδώ μιλάμε για 400 ευρώ καθαρά. Για ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων που μας ακούν, στην πραγματικότητα, αυτά τα 400 ευρώ είναι μία 13η σύνταξη.

Κυριάκος Πιερρακάκης

(Μετά την ομιλία του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ γράψαμε και το εξής σχόλιο: «O Mητσοτάκης δίνει φιλοδώρημα 400 ευρώ στους συνταξιούχους, αρκεί να είναι άνω των 65 ετών. Μην ρωτήσετε “οι κάτω των 65 στο πηγάδι κατούρησαν;”. Οι κάτω των 65 να πάνε να δουλέψουν. Αυτό είναι το μήνυμα. Μιλάμε για συνταξιούχους που έφαγαν τα νιάτα τους στα Βαριά και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα και για συνταξιούχους που ήταν “τυχεροί” και κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένσημα 40 ετών δουλειάς για να συνταξιοδοτηθούν στα 62. Η νεοφιλελεύθερη λύσσα κατά των ανθρώπων της δουλειάς φαίνεται και σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αφού έκοψαν από τους συνταξιούχους τα δώρα χριστουγέννων, πάσχα και άδειας (δύο μισθούς το χρόνο), τώρα τους δίνουν φιλοδωρήματα αλλά με ηλικιακό κόφτη. Ενας/μία που δούλεψε 40 πλήρη χρόνια, έχοντας καταβάλει ένα σκασμό λεφτά για ασφαλιστικές εισφορές, αποκλείεται από το φιλοδώρημα αν είναι κάτω των 65, επειδή θεωρείται ικανός να δουλέψει κι άλλα χρόνια. Μιλάμε για λογική γαλέρας». Σε συνέντευξή του στον Real fm, στους Χατζηνικολάου-Δελατόλλα, ο Πιερρακάκης, με τον κυνισμό του χρυσοκάνθαρου μάνατζερ, επιβεβαιώνει πλήρως το σχόλιό μας: υπάρχει πλήρης ευελιξία και οι κάτω των 65, αν δεν τους φτάνει η σύνταξη, μπορούν να αναζητήσουν δουλειά! Δηλαδή, εξαναγκάζονται να αρνηθούν την ίδια την έννοια του συνταξιούχου, του απόμαχου της δουλειάς. Με τον ίδιο κυνισμό και με την αλαζονεία του αυτοκρατορικού απεσταλμένου που μπορεί να φτύνει κατάμουτρα τους υπηκόους, βαφτίζει «13η σύνταξη» τα 400 ευρώ επειδή ισούνται με μια «εθνική σύνταξη»!)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Εφετείο 17Ν

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

  • ΕΛΑ

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

  • Επικοινωνία

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

  • Όροι χρήσης

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

  • Ποιοι είμαστε

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

  • Επικοινωνία

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

  • Όροι χρήσης

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

    Οι σιωναζιστές εκλιπαρούν για συμφωνία, η Αντίσταση βάζει όρους

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo