Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ιρανικός Στρατός: Οι αμερικανικές επιθέσεις δε θ’ ανοίξουν το Στενό του Ορμούζ
  • Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω
  • Φράξια με το φελλό
  • Ενα τεράστιο, προσβάσιμο ψηφιακό αρχείο συγκεντρώνει τα πειστήρια της σιωναζιστικής θηριωδίας στη Γάζα
  • Λίβανος: Σταθερά αντίθετος στο αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο ο πρόεδρος της Βουλής, Ναμπίχ Μπέρι
  • Σαν σήμερα 16 Ιούλη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Eπανεμφάνιση των νεοναζιστικών ταγμάτων εφόδου με αστυνομική κάλυψη
Καταστολή

Eπανεμφάνιση των νεοναζιστικών ταγμάτων εφόδου με αστυνομική κάλυψη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr2 Νοέ 2023, 11:13
Από παλαιότερη κοινή... εμφάνιση ΜΑΤ και νεοναζιστώ ν, όταν τα τάγματα εφόδου βρίσκονταν στην ακμή τους.

Την ώρα που ο Οικονόμου έκανε προπαγάνδα με τη σύλληψη 21 ιταλών νεοναζιστών στο αεροδρόμιο της Αθήνας και την απόφαση διοικητικής απέλασής τους «για λόγους δημόσιας τάξης και εθνικής ασφάλειας»,  οι νεοναζιστές μαζεύονταν νυχτιάτικα στο Νέο Ηράκλειο, στο σημείο που εκτελέστηκαν το 2013 οι δύο χρυσαυγίτες, και έκαναν την εκδήλωση «μνήμης». Λίγες δεκάδες ήταν και η μάζωξή τους κράτησε λίγο, ενώ έγινε πριν από τα μεσάνυχτα που άρχιζε η αστυνομική απαγόρευση της 1ης Νοέμβρη.

Τα φασισταριά μόνο νύχτα και απροειδοποίητα μπορούν να μαζευτούν, γιατί μέρα και προγραμματισμένα ξέρουν ότι θ’ αντιμετωπίσουν την αντιφασιστική οργή. Το θέμα εδώ είναι η κάλυψη που είχαν από τον αστυνομικό μηχανισμό και η προσυνεννόηση να πάνε νύχτα, πριν από τα μεσάνυχτα. Μιλάμε για προσυνεννόηση, όχι μόνο γιατί το ΑΤ Ηρακλείου βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, αλλά και γιατί υπήρχαν μπάτσοι στο σημείο σε 24ωρη βάση, για τυχόν «ανεπιθύμητες επισκέψεις» (όχι φασιστών, εννοείται). Είναι πέραν κάθε αμφιβολίας ότι οι ελάχιστοι φασίστες έκαναν την αηδιαστική τους φιέστα σε συνεννόηση με την αστυνομία και υπό την κάλυψή της.

Η απαγόρευση αφορούσε την αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία που είχε ανακοινωθεί. Για όσα έγιναν στον αντιφασιστικό χώρο, με κέντρο την επαίσχυντη στάση των δυνάμεων του ΚΚΕ παραπέμπουμε στο χτεσινό μας άρθρο. Εδώ θα ασχοληθούμε με όσα συνέβησαν χθες, 1η Νοέμβρη.

Η κινητοποίηση των μπάτσων ήταν τεράστια. Μπορεί να μην ήταν 3.000 που έλεγαν (πάντα φουσκώνουν τα νούμερα για να σπείρουν τρόμο), αλλά ήταν σίγουρα πολλές εκατοντάδες. Δυο κλούβες ΜΑΤ φύλαγαν το νεκροταφείο του Ηράκλειου. Υπήρχαν ακροβολισμένοι μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ, που έπαιρναν από πίσω όποιον περνούσε από μπροστά και τους φαινόταν «ύποπτος», μέχρι να σιγουρευτούν ότι απομακρύνεται από την περιοχή (το διαπίστωσε συντάκτης μας που τράβηξε τους μπάτσους σε στενά πίσω από το νεκροταφείο και είδε να τον ακολουθούν δύο μηχανές, ακόμα και σε μονόδρομους, χωρίς να τον ενοχλήσουν για την τροχαία παράβαση).

Μετά τη διασταύρωση της Ηρακλείου με την Αττική Οδό ήταν ομάδα μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ. Πάνω στη διασταύρωση μια κλούβα ΜΑΤ και οι ΜΑΤάδες ακροβολισμένοι τριγύρω. Από εκεί μέχρι το σημείο της εκτέλεσης των νεοναζιστών δεκάδες ασφαλίτες στάλιζαν σαν παλιόσκυλα στις εισόδους όλων των κτιρίων και από τις δυο πλευρές της Ηρακλείου. Στο σημείο της εκτέλεσης μια κλούβα ΜΑΤ, μια αύρα (αυτή με το μπλε χρώμα), περιπολικό, μοτοσικλέτες και ασφαλίτες.

Στα «τρία αστέρια» είχαν κάνει τον μεγάλο κλοιό με δώδεκα κλούβες ΜΑΤ και την αύρα με το λευκό χρώμα. Σε διάφορα σημεία σε παράλληλους στην Ηρακλείου δρόμους στάθμευαν οι «φονιάδες με τα παπιά», κατά ομάδες. Κλούβα στον κλειστό σταθμό του Ηράκλειου, κλούβα στο σταθμό της Νέας Ιωνίας. Πολύ διακριτική παρουσία στο κέντρο της Νέας Ιωνίας, όπου θα γινόταν η συγκέντρωση των «φορέων» με θέμα το Παλαιστινιακό, όχι τους φασίστες.

Περίπου 200 άτομα που μαζεύτηκαν μπροστά από το σταθμό του Νέου Ηράκλειου δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε βήμα. Καθηλώθηκαν εκεί από τα ΜΑΤ, χωρίς πρόθεση άσκησης βίας. Απλά, τους απαγόρευσαν να προχωρήσουν.

Στο σταθμό της Νέας Ιωνίας έκαναν face control και άρπαζαν όσους τους φαίνονταν «ύποπτοι» (νέοι με μαύρα ρούχα…). Φόρτωσαν καμιά εικοσαριά σ’ ένα λευκό βανάκι και τους πήγαν για «προσαγωγή». Τους υπόλοιπους που κατέβαιναν δεν τους ενοχλούσαν και τους επέτρεπαν να πάνε προς την Ηρακλείου (άλλωστε, ο Ηλεκτρικός λειτουργούσε και δεν μπορούσαν να ξέρουν ποιος πηγαίνει για τη συγκέντρωση ή στο σπίτι του ή στη δουλειά του.

Το νέο μαθεύτηκε και έτσι η μεγάλη μάζα των νέων (φοιτητικοί σύλλογοι και κάποιες συλλογικότητες) κατέβηκε στα Πευκάκια. Ηταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση της ημέρας, φτάνοντας περίπου τα 1.000 άτομα. Οταν οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να βαδίσουν προς τη Νέα Ιωνία, τα ΜΑΤ τους έφραξαν το δρόμο. Εγιναν μερικές αψιμαχίες ενώ από την Ηρακλείου, που την είχαν αποκλείσει από την κυκλοφορία, κατέβαιναν συνεχώς διμοιρίες (μαύρισε ο τόπος από τα Πευκάκια μέχρι το φανάρι στην αρχή της Νέας Ιωνίας) και η άσπρη αύρα. Ετσι, και αυτό το κομμάτι των αντιφασιστών δεν μπόρεσε να κάνει πορεία. Παρέμεινε καθηλωμένο στα Πευκάκια και αφού φώναξε τα αντιφασιστικά συνθήματά του αποχώρησε συντεταγμένα προς το σταθμό και πήρε τον Ηλεκτρικό για επιστροφή. Η επιδίωξη των μπάτσων ήταν προφανής. Οι εντολές τους δεν ήταν να επιτεθούν και να μακελέψουν τη συγκέντρωση, αλλά να μην της επιτρέψουν να μετατραπεί σε πορεία.

Πορεία επετράπη μόνο στους «φορείς» που διαδήλωναν για… την Παλαιστίνη. Ξεκίνησαν από τη Νέα Ιωνία, διήνυσαν περίπου 700 μέτρα μέχρι την αρχή του Ηράκλειου (το Πνευματικό Κέντρο του δήμου που φέρει το όνομα της Ηλέκτρας Αποστόλου και έχει στην είσοδο άγαλμα της κομμουνίστριας ηρωίδας του αντιφασιστικού αγώνα), χωρίς καμιά ενόχληση από τους μπάτσους!

Ακολούθησε επίθεση φασιστών στο Μοναστηράκι, σε συρμό που έφερνε νέους από την αντιφασιστική συγκέντρωση. Οι μπάτσοι γνώριζαν για την παρουσία των φασιστών, αφού προηγουμένως τους είχαν δει ν’ ανάβουν πυρσούς στην Πνύκα (έκαναν και έξι «προσαγωγές»). Τους άφησαν να κάνουν την επίθεση στο συρμό και «επενέβησαν» μόνο όταν οι φασίστες είχαν αποκρουστεί από αντιφασίστες.

Μέχρι και φωτιά σε βαγόνι πήγαν να βάλουν οι νεοναζιστές, χρησιμοποιώντας μπιτόνι με βενζίνα, γεγονός που σημαίνει ότι είχαν προσχεδιάσει την επίθεση και δεν ήταν της στιγμής.

Ανατριχιαστικό βίντεο βγαλμένο από ναζιστικό εγχειρίδιο. Νεοναζί ρίχνει βενζίνη σε βαγόνι για να του βάλει φωτιά. Για να κάψει ανθρώπους ζωντανούς, όπως κάνανε οι πολιτικοί του προγονοι.
Όλα αυτά στον πιο τουριστικό σταθμό της χώρας, με την ελληνική αστυνομία να βρίσκεται λίγο… pic.twitter.com/Z9Yik0aG18

— Chris Avramidis (@chris_avramidis) November 1, 2023

Αντίθετα, στη Βικτώρια, όπου χτυπήθηκαν δυο μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ, έπεσαν πάνω σε όποιον έβρισκαν μπροστά τους και τον σάπιζαν στο ξύλο, ακόμα και πεσμένο κάτω:

Εκτύπωση 🖨
ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 2 Νοέμβρη
Επόμενο άρθρο Ο σιωνισμός είναι ο σύγχρονος ναζισμός

Σχετικά Αρθρα

Υπόθεση Marfin: Μια σκευωρία, δύο προφυλακισθέντες ήδη

Καταστολή 14 Ιούλ 2026, 20:13

Γκεμπελίστικο παραλήρημα του υπουργού Πλεύρη ενάντια στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Καταστολή 13 Ιούλ 2026, 12:27

Μπόνους απέλασης: 250 ευρώ σε δικηγόρους άμα πείθουν τον αιτούντα άσυλο να δεχτεί την απέλαση

Με ΚΥΑ ντροπής, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θέλει να μετατρέψει τους δικηγόρους σε ρουφιάνους

Καταστολή 12 Ιούλ 2026, 09:19

Αργος: Μπάτσοι σκότωσαν εν ψυχρώ 20χρονο, επειδή αμφισβήτησε την εξουσία τους

Καταστολή 9 Ιούλ 2026, 10:35

Με λογική χούντας οι ασφαλίτες του Χρυσοχοΐδη: Απαίτησαν από τους γιατρούς της ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» πληροφορίες για τον Αρ. Χαντζή

Καταστολή 30 Ιούν 2026, 18:39

ΕΙΝΑΠ: Υστατη έκκληση για την υγεία του απεργού πείνας Α. Χατζή

Καταστολή 24 Ιούν 2026, 18:37
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ιρανικός Στρατός: Οι αμερικανικές επιθέσεις δε θ’ ανοίξουν το Στενό του Ορμούζ

Και οι 17 αμερικανικές βάσεις στην περιοχή έχουν καταστραφεί

16 Ιούλ 2026, 20:33
Πολιτική

Με ύφος δικτάτορα, ο Μητσοτάκης, πρωθυπουργός «κυβέρνησης υποδίκων», προσπαθεί να βγει από πάνω

16 Ιούλ 2026, 19:59
Κόντρες

Φράξια με το φελλό

16 Ιούλ 2026, 13:39
Διεθνή

Ενα τεράστιο, προσβάσιμο ψηφιακό αρχείο συγκεντρώνει τα πειστήρια της σιωναζιστικής θηριωδίας στη Γάζα

16 Ιούλ 2026, 11:53
Διεθνή

Λίβανος: Σταθερά αντίθετος στο αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο ο πρόεδρος της Βουλής, Ναμπίχ Μπέρι

16 Ιούλ 2026, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούλη

16 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ανοιξε και το μέτωπο της Υεμένης

15 Ιούλ 2026, 21:09
Διεθνή

Σκληραίνει τη στάση του το Ιράν, σε στρατιωτικό και διπλωματικό επίπεδο

15 Ιούλ 2026, 20:02
Κόντρες

Μαρινακίες

15 Ιούλ 2026, 14:25
Παιδεία

Καμία απάντηση από τη δημοτική αρχή για την αναγκαιότητα μελέτης στατικής επάρκειας των σχολείων στη γραμμή 4 του Μετρό!

15 Ιούλ 2026, 13:26
Παιδεία

Ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Πανεπιστημίου Αιγαίου για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος

Αποτελεί μια εξαιρετικά εχθρική πράξη σε βάρος των μορφωτικών δικαιωμάτων της νέας γενιάς, των φοιτητών, της εκπαίδευσης και της έρευνας στα δημόσια πανεπιστήμια

15 Ιούλ 2026, 13:14
Πολιτική

Το σκάνδαλο των υποκλοπών/παρακολουθήσεων «μετακόμισε» σε σιωνιστικό δικαστήριο

Στριμωγμένος ο νεοδιρισθείς εισαγγελέας του ΑΠ Μπακέλας

15 Ιούλ 2026, 13:07
Εργατικά

Τρεις ακόμη εκπαιδευτικοί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Πελοποννήσου για συμμετοχή στην Απεργία-Αποχή

Κυβερνητική εκπαιδευτική πολιτική μέσω της τρομοκράτησης, της επιβολής και του πειθαναγκασμού

15 Ιούλ 2026, 12:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Ιούλη

15 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Ο πορτοκαλομαλλιάς φασίστας πήρε πίσω το φόρο 20% που υποτίθεται ότι θα έβαζε στα πλοία για να περάσουν από το Ορμούζ

14 Ιούλ 2026, 21:02
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Μια σκευωρία, δύο προφυλακισθέντες ήδη

14 Ιούλ 2026, 20:13
Κόντρες

Στα «σκληρά» έπεσαν οι σιωνιστές

14 Ιούλ 2026, 19:01
Η παπάρα

Ο Πιερρακάκης φτύνει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό

14 Ιούλ 2026, 14:09
Διεθνή

Μπακαεΐ: Το Ιράν ενήργησε με καλή πίστη, αλλά οι ΗΠΑ οδήγησαν το Μνημόνιο της Ισλαμαμπάντ σε κρίση

14 Ιούλ 2026, 11:52
Διεθνή

Σταυροβελονιά με 48 λέξεις

14 Ιούλ 2026, 09:26
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Ιούλη

1918: Εκτελείται η αυτοκρατορική οικογένεια στη Ρωσία.

1941: Ιδρύεται το Εργατικό Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο.

1945: Πρώτη έκρηξη ατομικής βόμβας σε δοκιμή στο New Mexico (ΗΠΑ).

1946: Οι δύο πρώτες εκτελέσεις του εμφυλίου στο Επταπύργιο (Θεσσαλονίκη).

1972: Συλλαμβάνονται εννιά Ελληνες και τέσσερις Γερμανοί για συμμετοχή στο “Κίνημα 20ής Οκτώβρη“.

1991: Απόπειρα κατά του τούρκου επιτετραμμένου Ντενίς Μπουλούκμπασι, τρεις τραυματίες (17Ν).

1991: Τέσσερις βόμβες σε γραφεία ασφαλιστικών εταιρειών (ΕΛΑ-1η Μάη).

2002: Συλλαμβάνονται οι Χριστόδουλος και Βασίλης Ξηρός και Διονύσης Γεωργιάδης για συμμετοχή στη 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…
Ποιος είναι λοιπόν ο επόμενος στόχος; Δεν είναι ένας αριθμός σε έναν πίνακα. Είναι ο στόχος που θα τον βρείτε στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας. Πιο πολλές δουλειές. Πιο καλές δουλειές. Υψηλότεροι μισθοί, ευημερία που να τη νιώθει ο πολίτης. Το όχημα είναι η ταχύτερη ανάπτυξη και η παραγωγικότητα. Και το στοίχημα άλλαξε τάξη μεγέθους: για δεκαπέντε περίπου χρόνια παλεύαμε να σταθούμε όρθιοι, τώρα παλεύουμε για το πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. […] Κυρίες και κύριοι, πριν από δεκαπέντε χρόνια, το ερώτημα ήταν αν το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα επιβιώσει. Πριν από δέκα, αν θα σταθεροποιηθεί. Πριν από πέντε, αν θα ανακάμψει. Ολα αυτά τα ερωτήματα απαντήθηκαν, θετικά. Το σημερινό ερώτημα είναι διαφορετικής τάξης: Πόσο μεγάλοι μπορείτε να γίνετε και πόσο μεγάλη Ελλάδα μπορείτε να χτίσετε γύρω σας. Η δική μου απάντηση, και η πρόσκλησή μου προς εσάς, είναι μία: ο ρόλος που αξίζει στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα δεν είναι του ωφελημένου της ανάκαμψης. Είναι του αρχιτέκτονα της επόμενης φάσης. Μιας οικονομίας με περισσότερες και καλύτερες δουλειές. Μιας κοινωνίας που δεν αφήνει κανέναν εκτός. Μιας δυνατής Ελλάδας σε μια δυνατή Ευρώπη. Αυτό είναι το επόμενο κατόρθωμα, που μας αναλογεί από κοινού. Και είμαι βέβαιος ότι, όπως πετύχαμε τα προηγούμενα, θα πετύχουμε και αυτό μαζί.
Κυριάκος Πιερρακάκης
(Το ορφανό του σημητισμού, που προσέτρεξε στην αυλή του Μητσοτάκη και κάνει καριέρα με τον αδίστακτο τρόπο του νεοφιλελεύθερου τεχνοκράτη, εκφώνησε ομιλία στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών. Η κατακλείδα της ομιλίας του ήταν τα παραπάνω παρατιθέμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που αστοί πολιτικοί, πρωθυπουργοί και υπουργοί Οικονομικών, γλείφουν τους τραπεζίτες. Μόνο τα λόγια που χρησιμοποιεί ο καθένας τους αλλάζουν, η ουσία παραμένει η ίδια. Ο λογογράφος του Πιερρακάκη είναι προφανές ότι έχει σημιτικές ρίζες. Γι’ αυτό και δε διστάζει, με έναν τρόπο πραγματικά εμετικό, όχι απλά να αναγορεύσει τις τράπεζες σε «ραχοκοκαλιά της οικονομίας» και σε «ατμομηχανή της ανάπτυξης», όπως λένε όλοι, αλλά να τους προσδώσει και… κοινωνικό ρόλο! Οι τράπεζες θα ανοίξουν «δουλειές», θα οδηγήσουν στην αύξηση των μισθών, θα αυξήσουν καθοριστικά την ευημερία για όλους! Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζουν τις βασικές αρχές πολιτικής οικονομίας, το ρόλο των τραπεζών στον καπιταλισμό, την πραγματοποίηση της υπεραξίας κτλ, έχουν την εμπειρία των τελευταίων δεκαπέντε ετών. Τη διάσωση των τραπεζών και το φόρτωμα των βαρών στις πλάτες εργαζόμενων και συνταξιούχων. Τα κόκκινα δάνεια που ξεπουλήθηκαν στα vulture funds, τους γύπες του χρηματιστικού κεφάλαιου. Την επιδημία των πλειστηριασμών που ακόμα συνεχίζεται. Με απλά λόγια: έκοψαν μισθούς-συντάξεις για να διασώσουν τις τράπεζες – οι άνθρωποι φτώχυναν βίαια και δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους – τα δάνεια πουλήθηκαν στους γύπες οι οποίοι άρχισαν εκβιασμούς και πλειστηριασμούς. Συμπέρασμα: ο Πιερρακάκης, αυτός ο αδίστακτος αριβίστας φτύνει κατάμουτρα τον ελληνικό λαό)
Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo