Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα
  • Σαν σήμερα 17 Αυγούστου
  • Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική
  • JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ
  • Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ
  • Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Τζενίν: Σιωνιστική θηριωδία σε βάρος αμάχων
Διεθνή

Τζενίν: Σιωνιστική θηριωδία σε βάρος αμάχων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Ιούλ 2023, 20:10

Με μια νέα επίθεση στη μαρτυρική Τζενίν, που θυμίζει τις θηριωδίες των ναζί σε βάρος των πληθυσμών στις περιοχές που συναντούσαν αντίσταση, οι σιωνιστές έχουν δολοφονήσει μέχρι στιγμής 10 Παλαιστίνιους και έχουν τραυματίσει περισσότερους από 100 (σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής), από τους οποίους μόνο οι μισοί φαίνεται να ανήκουν σε κάποια οργάνωση της Αντίστασης, ενώ ανάμεσα τους είναι τρία παιδιά.

Η ισραηλινή εισβολή στο στρατόπεδο προσφύγων της Τζενίν ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, με αξιωματούχους του ισραηλινού στρατού να δηλώνουν ότι θα συνεχιστεί μέχρι να πετύχει τους διακηρυγμένους στόχους της. Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της εισβολής, ειδικές μονάδες του ισραηλινού στρατού έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα και μπλόκαραν τις τηλεπικοινωνίες, προκειμένου να εμποδίσουν τις ομάδες των ένοπλων μαχητών της Αντίστασης να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, αλλά και για να αποτρέψουν τη μετάδοση εικόνας και ήχου που θα αποτύπωναν τις θηριωδίες που θα ακολουθούσαν. Στη συνέχεια, τεράστιες θωρακισμένες μπουλντόζες του ισραηλινού στρατού όργωσαν στην κυριολεξία τους κεντρικούς δρόμους του στρατοπέδου, καταστρέφοντας τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης.

http://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/07/jenin_video_5.mp4

Ακολούθησε η ανάπτυξη περίπου 1.000 ισραηλινών στρατιωτών σε μια περιοχή που δεν υπερβαίνει σε έκταση το μισό τετραγωνικό χιλιόμετρο. Παράλληλα, οπλισμένα με βόμβες drones και μαχητικά ελικόπτερα τύπου Apache πετούσαν πάνω από το στρατόπεδο, προκειμένου να καταγράφουν τις κινήσεις των μαχητών της Αντίστασης και είτε να δίνουν το στίγμα τους στις χερσαίες μονάδες του ισραηλινού στρατού είτε να τους βομβαρδίζουν τα ίδια, μέσα σε εξαιρετικά πυκνοκατοικημένο αστικό ιστό.

Περισσότεροι από 3.000 κάτοικοι του στρατοπέδου, ηλικιωμένοι και παιδιά, αναγκάστηκαν να φύγουν λόγω της έκτασης της επίθεσης, ενώ η νεολαία του στρατοπέδου αμύνθηκε μαζικά με ό,τι μέσο είχε στην διάθεση της (πέτρες, βεγγαλικά και μολότοφ) στη νέα σιωνιστική επίθεση, καλύπτοντας και προστατεύοντας τα ένοπλα τμήματα της Αντίστασης, που επιχειρούσαν μέσα στο στρατόπεδο.

http://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/07/jenin_video_1.mp4
http://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/07/jenin_video_3.mp4

 

Οι μαχητές της Αντίστασης κατάφεραν να ανατινάξουν τουλάχιστον δυο θωρακισμένα, σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές ενημέρωσης, ενώ φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν τραυματίες ισραηλινούς στρατιώτες σε φορεία να φορτώνονται σε ελικόπτερα του στρατού, χωρίς φυσικά κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από τον ισραηλινό στρατό.

Οι σιωνιστές δε δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον του νοσοκομείου της Τζενίν, πνίγοντας την περιοχή στα δακρυγόνα, χωρίς να αποτελεί κίνδυνο για τους ίδιους, ενώ πυροβόλησαν δημοσιογράφους που κάλυπταν την επίθεση και το κτίριο του Θεάτρου της Ελευθερίας, που ίδρυσε η ισραηλινή κομμουνίστρια και υπέρμαχος της Παλαιστινιακής Υπόθεσης Αρνα Μερ Χαμίς.

http://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/07/jenin_video_2.mp4

Ο ισραηλινός στρατός έχει συλλάβει περισσότερους από 120 Παλαιστίνιους, ενώ εμποδίζει συστηματικά την πρόσβαση διασωστών της Ερυθράς Ημισελήνου στο εσωτερικό του στρατοπέδου προκειμένου να παράσχουν ιατρική βοήθεια και να πάρουν τους τραυματίες και του νεκρούς που σε κάποιες περιπτώσεις κείτονταν για ώρες στους δρόμους.

Λίγο περισσότερο από ένα εικοσιτετράωρο από την έναρξη της νέας ισραηλινή επιδρομής, αγωνιστής της Χαμάς επιτέθηκε εναντίον ισραηλινών στο Τελ Αβίβ, τραυματίζοντας 10, προτού δολοφονηθεί από τα πυρά ισραηλινού που οπλοφορούσε και βρισκόταν στο σημείο της επίθεσης. Αυτού του είδους οι επιθέσεις που πλέον γίνονται μετά από κάθε μεγάλη ισραηλινή επίθεση στη Δυτική Οχθη αποτελούν πονοκέφαλο για τους σιωνιστές που διαπιστώνουν ότι δεν μπορούν να περιορίσουν την παλαιστινιακή αντιβία σε ένα πλαίσιο στρατιωτικά και προπαντώς προπαγανδιστικά διαχειρίσιμο απ’ αυτούς.

Η βαρβαρότητα των σιωνιστών σε βάρος άμαχων και η συστηματική και ευρεία καταστροφή πολιτικών υποδομών στοχεύουν να βυθίσουν ακόμα περισσότερο τους Παλαιστίνιους αυτών των περιοχών στη φτώχεια και την εξαθλίωση, με στόχο να τους στρέψουν ενάντια στην Αντίσταση. Την τακτική της ναζιστικής έμπνευσης συλλογικής ευθύνης, που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν στη Γάζα, πλέον εφαρμόζουν συστηματικά και στις περιοχές της Δυτικής Οχθης όπου η Αντίσταση έχει αποκτήσει έρεισμα και αναπτύσσεται δυναμικά. 

Τα χαστούκια που δέχτηκαν οι σιωνιστές στην προηγούμενη εισβολή πριν από λίγες μέρες στη Τζενίν, όπου η Αντίσταση τους τίναξε στον αέρα 7 θωρακισμένα οχήματα και τραυμάτισε σοβαρά τουλάχιστον 6 ισραηλινούς στρατιώτες που χρειάστηκε να απομακρυνθούν από την περιοχή με ελικόπτερο, ήχησαν στα αυτιά τους σαν καμπανάκια. Η Παλαιστινιακή Αρχή και ο Αμπάς έχουν απαξιωθεί πλήρως και έχουν χάσει κάθε έλεγχο στο τρίγωνο μεταξύ Νάμπλους, και Τουλκαρέμ, το επονομαζόμενο και «Τρίγωνο της Αντίστασης» στη βόρεια Δυτική Οχθη. Προκειμένου να εμποδίσουν τη γιγάντωση της Αντίστασης στη Δυτική Οχθη, που χρησιμοποιεί σύγχρονα αμερικάνικα όπλα και εμφανίζεται δημόσια με κάθε ευκαιρία επιδεικνύοντας αυτά τα όπλα, οι σιωνιστές έκριναν ότι έπρεπε να δράσουν άμεσα. 

Παρολαυτά, ισραηλινοί πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι αυτού του είδους οι επιθέσεις δεν έχουν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα. Χαρακτηριστική είναι η άποψη του παλιού ισραηλινού πολεμικού ανταποκριτή Ρον Μπεν-Γισάι που αμφισβητεί τη μακροπρόθεσμη επιτυχία των συνεχιζόμενων στρατιωτικών επιδρομών των σιωνιστών στη Τζενίν. Στη στήλη του για τη δεξιά σιωνιστική καθημερινή εφημερίδα Ynet news, ο Μπεν-Γισάι είπε ότι «είναι δύσκολο να κρίνουμε αν η επιχείρηση στη Τζενίν θα έχει αποτρεπτική δύναμη κατά των παλαιστινιακών ομάδων. Υπάρχουν ακόμη εκατοντάδες ένοπλοι άνδρες στον προσφυγικό καταυλισμό Τζενίν, που κρύβονται και όταν τελειώσει η επιχείρηση το πιθανότερο είναι ότι θα βγουν από τις κρυψώνες τους και θα προσπαθήσουν να εκδικηθούν. Είναι επίσης δυνατό να εκτιμηθεί με μεγάλη πιθανότητα ότι πολλά από τα ένοπλα μέλη της “Ταξιαρχίας Τζενίν”, που είναι η τοπική οργάνωση της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ, της Χαμάς και της Φατάχ, θα επιστρέψουν στη δράση όταν ο ισραηλινός στρατός αποχωρήσει από το στρατόπεδο», κατέληξε ο Μπεν-Γισάι.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΖΕΝΙΝ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροDentist pass: Προπαγάνδα κι άγιος ο θεός!
Επόμενο άρθρο To μεγάλο φαγοπότι (1)

Σχετικά Αρθρα

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

Διεθνή 16 Αυγ 2026, 08:51

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

Διεθνή 16 Αυγ 2026, 08:36

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

Διεθνή 16 Αυγ 2026, 08:11

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

Διεθνή 14 Αυγ 2026, 19:33

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

Διεθνή 14 Αυγ 2026, 18:32

Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος

Διεθνή 14 Αυγ 2026, 07:38
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
Κόντρες

Από τους κομμουνιστάς στους τζιχαντιστάς

16 Αυγ 2026, 07:48
Η παπάρα

Οταν χτυπάς ένα φουσκωμένο μπαλόνι με μια καρφίτσα

16 Αυγ 2026, 05:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2026, 00:01
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

15 Αυγ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Εκτακτη περιοδεία Κούσνερ σε Ισραήλ και Αίγυπτο για τον οδικό χάρτη για τη Γάζα

14 Αυγ 2026, 19:33
Διεθνή

Εσμαΐλ Καανί προς Ιρακινή Αντίσταση: Μην παραδώσετε τα όπλα, αλλά μην συγκρούεστε με τις κρατικές δυνάμεις

14 Αυγ 2026, 18:32
Καταστολή

Υπόθεση Marfin: Mια σκευωρία, τρεις οι προφυλακισθέντες

Προσφυγή εναντίον του εντάλματος προφυλάκισής της κατέθεσε η τρίτη κατηγορούμενη

14 Αυγ 2026, 17:54
Διεθνή

Το Ιράν καταδικάζει κάθε προσπάθεια παραγκωνισμού του παλαιστινιακού ζητήματος

14 Αυγ 2026, 07:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Αυγούστου

14 Αυγ 2026, 00:01
Αγροτικά

Χτύπησε και στην – μέχρι τώρα καθαρή – Αρτα η ευλογιά των αιγοπροβάτων

13 Αυγ 2026, 20:38
Κόντρες

Kάτι τρέχει με τον Τάκη (;)

13 Αυγ 2026, 19:50
Η παπάρα

Ο φιδέμπορος του Μαρ-α-Λάγκο

13 Αυγ 2026, 11:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Αυγούστου

13 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτισμός

Μassive Attack: Αποθέωση στη Μελβούρνη όταν ύψωσαν την παλαιστινιακή σημαία

12 Αυγ 2026, 19:58
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

Ινδονησία: Ημέρα ανεξαρτησίας (1945).

Γκαμπόν: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

Αργεντινή: Ημέρα San Martin (1850).

1936: Καίγονται χιλιάδες «κομμουνιστικά» βιβλία σε τεράστια πυρά στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

1944: Μπλόκο της Κοκκινιάς (150 νεκροί).

1954: Εκτελείται ο Νίκος Πλουμπίδης.

1956: Η Δυτική Γερμανία θέτει εκτός νόμου το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo