Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 5 Ιούλη
  • Είναι ή δεν είναι ξεμωραμένος;
  • Πώς τα λες και δεν γελάς ή δεν κοκκινίζεις;
  • Κι ο διάολος φοβέρα θέλει: ο Αούν δηλώνει ότι δε σχεδιάζει να διώξει τον αρχηγό του Λιβανέζικου Στρατού
  • Γάζα: Εκτελέστηκε δωσίλογος
  • Κηδεία Αλί Χαμενεΐ: «Αλλαξαν τα κόζια» στη Μέση Ανατολή
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Tι τρέχει με τον Φλώρο και τον Μητσοτάκη;
Πολιτική

Tι τρέχει με τον Φλώρο και τον Μητσοτάκη;

Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Δεκ 2022, 21:38

Το δημοσίευμα στο in.gr ήταν απ’ αυτά που γράφονται για να μην περάσουν απαρατήρητα. Τίτλος: «Κάτι (σοβαρό) τρέχει με τον Κωνσταντίνο Φλώρο». Υπότιτλος: «Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει αυτονομηθεί και ασκεί δική του… πολιτική». Υπογραφόταν από τον Ανδρέα Παναγόπουλο, στέλεχος του Συγκροτήματος Μαρινάκη, παλιά καραβάνα της συντηρητικής δημοσιογραφίας και με θητεία σε διευθυντικά πόστα. Το σημειώνουμε για να αποκλειστεί κάθε σκέψη περί «προσωπικής πρωτοβουλίας» ενός συντάκτη. Κανένας συντάκτης στα αστικά Συγκροτήματα δεν παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες, ερήμην των διευθυντών και της ιδιοκτησίας. Αντίθετα, συντάκτες-στελέχη εκτελούν παραγγελίες της ιδιοκτησίας. Και βέβαια, τίποτα δεν δημοσιεύεται χωρίς προηγουμένως να περάσει από έλεγχο.

Το δημοσίευμα παρομοίαζε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Φλώρο, με τους… χουντικούς! «Η χώρα έχει πικρή εμπειρία…» ήταν οι τελευταίες λέξεις του, αφού προηγουμένως αναρωτήθηκε «αν ο αρχηγός θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη»! Υποστήριζε ότι ο Φλώρος «έχει δημιουργήσει μια ομάδα από δικούς του πιστούς αξιωματικούς, δικά του media και ακολουθεί πιστά τις ανορθόδοξες τακτικές πολέμου στην καθημερινή του πρακτική διοίκησης». Οτι σαμποτάρισε τη συνάντηση Παναγιωτόπουλου-Ακάρ στις Βρυξέλλες, διοργανώνοντας «στη Χίο στρατιωτική φιέστα με τους νεοσύλλεκτους να κραυγάζουν συνθήματα – απάντηση στην τουρκική προπαγάνδα – απειλή “θα έλθουμε μια νύκτα“» και έτσι «το κλίμα και οι συνεννοήσεις που είχαν γίνει για την έκδοση ακόμη και κοινής δήλωσης των δύο υπουργών χάλασαν». Κατηγορεί τον Φλώρο ότι «μέχρι και ασκήσεις τις νύκτες με φουσκωτά και ΟΥΚάδες σε βραχονησίδες είχε δώσει διαταγή να γίνονται, έως ότου μαθεύτηκε και κόπηκαν μαχαίρι άγνωστο με παρέμβαση ποίου». 

«Πόσο εύκολα ένας άλλος τούρκος στρατηγός θα μπορούσε να δώσει διαταγή να τους εγκλωβίσουν αναβιώνοντας τα Ιμια;» αναρωτιέται ο αρθρογράφος του ΔΟΜ. Και συνεχίζει: «Τι θέλει ο κ. Φλώρος; Πόλεμο με την Τουρκία; Εχει φαντασιωθεί τον εαυτό του στρατηλάτη και τη χώρα σε πολεμική σύρραξη; Τον εξυπηρετεί στον προσωπικό του σχεδιασμό η ένταση;»! Για να καταλήξει πως «είναι απλά εθνικά και θεσμικά επικίνδυνο να δρα ο αρχηγός με δική του ατζέντα»!

Είχε και… αλατοπίπερο το δημοσίευμα, με τον Φλώρο να κατηγορείται για «εκρηκτικό χαρακτήρα» που είχε ως αποτέλεσμα «περιστατικό όπου έκανε λαμπόγυαλο το γραφείο του». Και ότι «στην γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων, στις 21 Νοεμβρίου, ο κ. Φλώρος οργάνωσε μια υπερπαραγωγή αυτοπροβολής -κιτς κατ’ ορισμένους- παρουσία του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος έφυγε πολύ νωρίς».

«Iσως ο κ. Φλώρος να έχει πολιτικές φιλοδοξίες και να αναζητά την ευκαιρία να συνεχίσει την καριέρα του στην πολιτική ή να δημιουργήσει μια νέα δομή συγκροτώντας αρχηγείο Ενόπλων Δυνάμεων και καταργώντας το ΓΕΕΘΑ» υποστηρίζει ο αρθρογράφος, σημειώνοντας ότι ο Φλώρος θα μείνει ακόμη και αν αλλάξει η κυβέρνηση και στο μεταξύ «θα έχει προωθήσει δικούς του ανθρώπους στις θέσεις κλειδιά και θα ελέγχει τα πάντα», γιατί -εκτός των άλλων- «και με την προηγούμενη κυβέρνηση μια χαρά τα πήγαινε. Από τραγούδια του ΕΑΜ στη ΛΑΕΔ έως και συνοδός του τότε υπουργού Εξωτερικών για την παραλαβή των δύο στρατιωτικών τον Αύγουστο του 2018 που είχαν συλληφθεί στον Εβρο».

Μέχρι και ότι «κάποιες φορές δημιουργεί και προβλήματα με διαρροές που πρέπει να αποφεύγονται για επισκέψεις ξένων παραγόντων».

Δε χρειάζεται να πούμε τι σημαίνει μια τέτοιας έντασης και τέτοιου περιεχομένου επίθεση ενάντια στον μοναδικό στρατηγό τεσσάρων αστέρων που έχει το ελληνικό στράτευμα, τον οποίο μάλιστα μέχρι τώρα στόλιζαν με αηδιαστικά κοσμητικά επίθετα για το πόσο σπουδαίο «κομάντο» είναι, που πηγαίνει στο Μαξίμου με στολή παραλλαγής, έτοιμος να ριχτεί στη μάχη κτλ. κτλ. Θα περίμενε κανείς άμεση αντίδραση από την κυβέρνηση. Αν όχι από τον πρωθυπουργό, τουλάχιστον από τον υπουργό Αμυνας. Δεν ακούστηκε «κιχ». Ούτε ο Φλώρος αντέδρασε, μολονότι έμεινε ακάλυπτος από την κυβέρνηση. Δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό του με κάποια δήλωση ή έστω μέσω «κύκλων».

Το δημοσίευμα κατέβηκε σήμερα το πρωί, αφού έκανε τη δουλειά του. Κατέβηκε χωρίς να δοθεί καμιά εξήγηση (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Τα συριζαϊκά Μέσα ερμήνευσαν την κατά μέτωπο επίθεση στον Φλώρο ως επιχείρηση αποδόμησής του για να δικαιολογηθεί η παρακολούθησή του από την ΕΥΠ/ΚΥΠ! Αν ήταν έτσι, τότε ο Μητσοτάκης θα έπρεπε να παραδεχτεί ότι ο αρχιστράτηγός του είναι «εθνικά επικίνδυνος» και γι’ αυτό τον βυσμάτωσε. Και τότε ο Μητσοτάκης θα δεχόταν την κατηγορία ότι παίζει με τη φωτιά, αφού αφήνει στη θέση του έναν «εθνικά επικίνδυνο στρατόγκαβλο», αντί να τον ξηλώσει αμέσως, όπως έχει δικαίωμα και υποχρέωση.

Κάποιες «στρατόγκαβλες» ιστοσελίδες έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Φλώρο. Προφανώς, είναι τα «δικά του media», που ανέφερε ο αρθρογράφος του Συγκροτήματος Μαρινάκη. Αναφερόμενο στο κατέβασμα του άρθρου, το militaire.gr του Καρβουνόπουλου έγραψε: «Ποιος παρενέβη, τι διαπραγματεύσεις έγιναν, ήταν ή δεν ήταν “κυανόκρανος” η Ντόρα Μπακογιάννη είναι πραγματικά αδιάφορο, ειδικά αυτή την περίοδο που τα ελληνοτουρκικά πάνε από το κακό στο χειρότερο. Οι πολίτες λαμβάνουν το μήνυμα ότι την ίδια ώρα που μας λένε ότι είμαστε πολύ κοντά ακόμη και σε σύγκρουση με την Τουρκία, στον Χολαργό γίνονται “βυζαντομαχίες” και …πόλεμος “πολιτικών-στρατιωτικών”!!!». Την υπεράσπιση του Φλώρου ανέλαβε και το Συγκρότημα Φιλιππάκη («Κάτω τα χέρια από τις ένοπλες δυνάμεις» είναι το πρωτοσέλιδο της σημερινής «δημοκρατίας», που συνοδεύεται από γιγαντοφωτογραφία του Φλώρου με πλάκα τα γαλόνια), καθώς και το κόμμα του Βελόπουλου.

Προφανώς κάτι τρέχει μεταξύ κυβέρνησης Μητσοτάκη και Φλώρου. Εχει να κάνει με τα εξοπλιστικά (είναι πολλά τα λεφτά Αρη…); Εχει να κάνει με τα ελληνοτουρκικά; Εχει να κάνει και με τα δύο και κάποια θέματα ακόμη; Δε θα παραστήσουμε τον Χορταρέα της πολιτικής, υπάρχει ο Χαϊκάλης γι’ αυτό. Είναι, όμως, πρωτοφανές να εξαπολύεται τέτοιας έντασης και περιεχομένου επίθεση από ένα φιλοκυβερνητικό Συγκρότημα ΜΜΕ, ιδιοκτησίας ενός ισχυρού εφοπλιστή, ενάντια στον επιλεγμένο από την παρούσα κυβέρνηση αρχιστράτηγο και η κυβέρνηση να μην κάνει έστω μια τυπική δήλωση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του αρχιστράτηγου, αλλά να αρκείται στην απόσυρση του άρθρου μια μέρα σχεδόν μετά την ανάρτησή του.

Προς το παρόν περιοριζόμαστε να σημειώσουμε πως έχουμε μια ακόμη απόδειξη για το ότι ο Μητσοτάκης βρίσκεται σε απελπισία. Ο κύκλος του κλείνει, το αισθάνεται, το βλέπει, γι’ αυτό και δεν μπορεί να ελέγξει ούτε τόσο σοβαρά για τη θεσμική λειτουργία της αστικής δημοκρατίας θέματα.

ΥΓ. Θα έχει πλάκα οι συριζαίοι να έχουν ρίξει τα δίχτυα τους κατά Φλώρο μεριά και να δούμε τον ακραίο εθνικιστή και «τουρκοφάγο» καραβανά να κοσμεί τη… «δεύτερη φορά Αριστερά».

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΔικαίωση Κουφοντίνα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο

Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 8 Δεκέμβρη

Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

Σχετικά Αρθρα

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

Αγροτικά 3 Ιούλ 2026, 11:42

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

Αγροτικά 3 Ιούλ 2026, 10:03

Ο Μητσοτάκης ντελίβερι μπόι του Νετανιάχου και των Αμερικανών

Προσφέρει στήριξη στους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού και στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν

Πολιτική 2 Ιούλ 2026, 17:12

Διορισμοί στον Αρειο Πάγο: «Πόρτα για τον χειμώνα» πιάνει ο Μητσοτάκης

Πολιτική 1 Ιούλ 2026, 20:35

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταπέλτης ο εισαγγελέας στη δίκη των Μελά-Ρέππα

Αγροτικά 1 Ιούλ 2026, 13:11

Apsys for president ή δόγμα Βαμβακούλα;

Πολιτική 1 Ιούλ 2026, 12:49
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

5 Ιούλ 2026, 00:01
Διεθνή

Είναι ή δεν είναι ξεμωραμένος;

4 Ιούλ 2026, 14:04
Η παπάρα

Πώς τα λες και δεν γελάς ή δεν κοκκινίζεις;

4 Ιούλ 2026, 11:44
Διεθνή

Κι ο διάολος φοβέρα θέλει: ο Αούν δηλώνει ότι δε σχεδιάζει να διώξει τον αρχηγό του Λιβανέζικου Στρατού

Την καταγγελία είχε κάνει η Χεζμπολά

4 Ιούλ 2026, 10:14
Διεθνή

Ηταν υπεύθυνος για τη διευκόλυνση της δολοφονίας του Εζεντίν Αλ-Χαντάντ

Γάζα: Εκτελέστηκε δωσίλογος

4 Ιούλ 2026, 09:26
Διεθνή

Κηδεία Αλί Χαμενεΐ: «Αλλαξαν τα κόζια» στη Μέση Ανατολή

4 Ιούλ 2026, 08:39
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

4 Ιούλ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2026, 00:01
Κόντρες

Μετά τον Φεύγα κι άλλος φευγάτος

3 Ιούλ 2026, 19:36
Διεθνή

ΗΠΑ: Η καταγγελία της γεονοκτονίας στην Παλαιστίνη βγάζει βουλευτές

Υποψήφια υπέρ της Παλαιστίνης εκτόπισε βετεράνο που υποστηριζόταν από την AIPAC στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών στο Κολοράντο

3 Ιούλ 2026, 12:04
Αγροτικά

Ομόφωνα ένοχοι Μελάς-Ρέππα – Παραπέμπονται και στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για κακούργημα

Συνεχής ενημέρωση από τη δίκη

3 Ιούλ 2026, 11:42
Αγροτικά

Οι εκλεκτοί του Βορίδη πλήρωσαν παράνομα τα λαμόγια που είχε αποκαλύψει η Τυχεροπούλου!

Επιβεβαίωση με απόφαση του δικαστήριου που καταδίκασε τους 57 της Κρήτης

3 Ιούλ 2026, 10:03
Διεθνή

Θα πληρώνουν τέλη υπηρεσιών στο Ορμούζ και θα πουν κι ένα τραγούδι

Bloomberg: Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις αποδέχονται τα τέλη διέλευσης από το Στενό του Ορμούζ ως νέα πραγματικότητα

3 Ιούλ 2026, 09:00
Σαν Σήμερα

Σαν 3 σήμερα Ιούλη

3 Ιούλ 2026, 00:01
Εργατικά

Ανοιχτή συνέλευση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις

2 Ιούλ 2026, 21:06
Διεθνή

1000 ημέρες γενοκτονίας στη Γάζα: Συγκλονιστικά στοιχεία για τη συνεχιζόμενη οδύνη

Οι Παλαιστινιακές Οργανώσεις Αντίστασης επαναβεβαιώνουν το δικαίωμα αντίστασης στην κατοχή με όλα τα μέσα

2 Ιούλ 2026, 21:01
Διεθνή

Το καθεστώς της Συρίας διακηρύσσει ουδετερότητα στις λιβανικές υποθέσεις

Ο ΥΠΕΞ της Συρίας επισκέφτηκε τη Βηρυτό, συναντήθηκε με τον Ναμπίχ Μπέρι και δήλωσε ανοιχτός σε συνάντηση με τη Χεζμπολά

2 Ιούλ 2026, 19:07
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ντελίβερι μπόι του Νετανιάχου και των Αμερικανών

Προσφέρει στήριξη στους ξενόδουλους αστούς της Βηρυτού και στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν

2 Ιούλ 2026, 17:12
Κόντρες

Τώρα με το app ποιος τους πιάνει

2 Ιούλ 2026, 12:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούλη

Βενεζουέλα: Ημέρα ανεξαρτησίας (1811).

Ρουάντα, Μπουρούντι: Ημέρα εθνικής ενότητας – ειρήνης.

1932: Πραξικόπημα Σαλαζάρ στην Πορτογαλία, εγκαθίδρυση δικτατορίας (ως το 1974).

1975: 32 βασανιστές της δικτατορίας παραπέμπονται σε στρατοδικείο.

1988: Βόμβες στον πρώτο όροφο της Διεύθυνσης Βιομηχανίας Νομαρχίας Δυτικής Αττικής και στον ημιόροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του ΠΕΡΠΑ (ΕΛΑ).

1994: Επιστρέφει ο Γιάσερ Αραφάτ στη Δυτική Οχθη μετά από 27 χρόνια εξορίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

– Τι σας έπεισε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα μπορεί να εκφράσει τον προοδευτικό χώρο;

Συνάντησα έναν ώριμο, πεπειραμένο και κατασταλαγμένο άνθρωπο χωρίς την οποιαδήποτε προσωπική φιλόδοξη ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, αφού έχει βιώσει την εμπειρία αυτή. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα, που τον παρακίνησε να βγει μπροστά για να υπάρξει και πάλι μια Ελλάδα της αξιοπρέπειας, όπου ο ήλιος θα λάμπει για όλους. Και ήδη περπατά με σοβαρά βήματα και με συνδυασμό οραματισμού και ρεαλισμού για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Στην ΕΛΑΣ εναποτίθενται πια οι ελπίδες της χώρας για να υπάρξει ο προοδευτικός πόλος που θα βάλει τέλος στην κυβέρνηση της ΝΔ και θα εργαστεί για το κοινωνικό σύνολο και όχι για τα συμφέροντα. Ο δρόμος έχει ανοίξει.

Συνέντευξη Μαρίνου Σκανδάμη στην Political

(Πλάκα μας κάνεις; Αυτό είναι το ερώτημα που θα έρθει στα χείλη όποιου ή όποιας διαβάσει αυτό το απόσπασμα από συνέντευξη στην καραδεξιά Political του Μαρίνου Σκανδάμη, ο οποίος τη μια μέρα αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και την επομένη «ορκίστηκε» σκιώδης υπουργός Προ Πο του Τσίπρα. Ωραία, πρέπει να γλείψει τον νέο αρχηγό, αλλιώς θα πέσει το τσιπρόκομμα να τον πλακώσει. Μα μ’ αυτό τον εντελώς γελοίο τρόπο; Δεν είχε, λέει, ανάγκη να γίνει πρωθυπουργός, γιατί… έχει βιώσει την εμπειρία αυτή! Δηλαδή, όποιος γίνεται μια φορά πρωθυπουργός «κλείνει»; Τότε γιατί διεκδικούν με νύχια και με δόντια δεύτερη και τρίτη άμα λάχει θητεία; Ο Τσίπρας τη διεκδίκησε το 2019, τη διεκδίκησε και το 2023. Εχασε και τις δυο φορές. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί να παραιτηθεί από πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν επιλογή του. Εκλογές άλλες δεν έγιναν από το 2023. Οι επόμενες θα είναι αυτές του 2027 στις οποίες θα είναι και πάλι αρχηγός κόμματος εξουσίας. Δεν μπορεί καν να το παίξει Κιγκινάτος που είχε αποσυρθεί στα κτήματά του και τον παρακάλεσε η σύγκλητος να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της Ρώμης. Επί τρία χρόνια σχεδιάζει και ξανασχεδιάζει το πώς θα επιστρέψει. Μέχρι και «αλμυρή» εταιρία γάλλων συμβούλων προσέλαβε για να του κάνει τον προσωπικό πολιτικό σχεδιασμό. Και κάτι Σκανδάμηδες προσπαθούν να μας πείσουν ότι τον επανέφερε η… η εσωτερική του αγωνία για τον λαό μας που βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα! Και ο Σκανδάμης, βέβαια, την ίδια δοαδρομή ακολουθεί, σε πιο χαμηλό όροφο: κατάλαβε ότι έδρα στην Αχαΐα με το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να δει και έριξε γέφυρες προς το τσιπρόκομμα, διαπραγματευόμενος μια θέση σκιώδους υπουργού που θα του δώσει το προβάδισμα στη σταυροδοσία. Οταν μας φτύνουν μέσα στα μούτρα μας με τέτοιες παπάρες, εκείνο που ομολογούν είναι ότι δεν έχουν ούτε ένα τόσο δα ιδεολογικοπολιτικό επιχείρημα. Ενα επιχείρημα προγραμματικό. Η πολιτική είναι δεδομένη για όλους τους. Κατευθυνόμενη από τον αυτόματο πιλότο των Βρυξελλών. Εκείνο που διεκδικούν ν’ αλλάξει είναι οι διαχειριστές της. Γι’ αυτό καταφεύγουν σε τέτοιες γελοιότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Εφετείο 17Ν

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

  • ΕΛΑ

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

  • Επικοινωνία

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

  • Όροι χρήσης

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

  • Ποιοι είμαστε

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

  • Επικοινωνία

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

  • Όροι χρήσης

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

    Πρωτοφανής επίθεση από το Συγκρότημα Μαρινάκη, σιωπή από την κυβέρνηση

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo