Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ρεσάλτο στο Madleen: Μια ακόμα πειρατική ενέργεια των σιωναζιστών
  • Σαν σήμερα 9 Ιούνη
  • Αναζωπύρωση των κρουσμάτων ευλογιάς στην ελληνική κτηνοτροφία
  • Η Παλαιστίνη και ο αλληλέγγυος οπορτουνισμός στη μουσική «βιομηχανία»
  • Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκτός από τη συγκάλυψη των δύο σκανδάλων για τα βοσκοτόπια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φρόντισε και για την ποινική ασυλία των απατεώνων
  • Σαν σήμερα 8 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αθλητισμός»Θα τολμήσουν να δώσουν άδεια λειτουργίας στο γήπεδο Μελισσανίδη;
Αθλητισμός

Θα τολμήσουν να δώσουν άδεια λειτουργίας στο γήπεδο Μελισσανίδη;

Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Σεπ 2022, 19:03

«Εμείς βάλαμε κώλο για να γίνει αυτό, βάλαμε λεφτά»! Ετσι απάντησε ο Πατούλης στους χουλιγκάνους της ΑΕΚ, που στην προχτεσινή φιέστα εγκαινίων της υπογειοποίησης διαμαρτύρονταν για την καθυστέρηση της έκδοσης άδειας λειτουργίας του γηπέδου Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με τα στοιχεία που φέρνουμε σήμερα στη δημοσιότητα (όλα επίσημα έγγραφα, όχι εικασίες και σπέκουλα) μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι εννοούσε ο Πατούλης όταν έλεγε πως, εκτός από τα λεφτά του ελληνικού λαού (σχεδόν 35 εκατ. ευρώ μόνο για το γήπεδο, χώρια η υπογειοποίηση και τα συνοδά έργα, το κόστος των οποίων δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια, αλλά πιθανόν να ξεπερνά τα 20 εκατ. ευρώ), έβαλε και «κώλο».

Οι ημερομηνίες έχουν τη σημασία τους σ’ αυτή τη νέα φάση του διαχρονικού σκανδάλου «γήπεδο Μελισσανίδη», γι’ αυτό παρακαλούμε να τις προσέξετε.

  • Ο Μελισσανίδης θέλει να κάνει φιέστα εγκαινίων στις 30 Σεπτέμβρη και να παίξει η ΑΕΚ τον πρώτο αγώνα τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη.
  • Εν γνώσει τους ότι το γήπεδο δεν θα είναι τότε έτοιμο (ο συμβατικός χρόνος παράδοσης έχει παραταθεί για τις 25 Νοέμβρη του 2023), στέλνουν την Επιτροπή Παραλαβής να κάνει έλεγχο και να εισηγηθεί την έκδοση άδειας λειτουργίας στις 2 Σεπτέμβρη. Η Επιτροπή βρίσκει ένα γήπεδο ημιτελές και αρνείται να εισηγηθεί την έκδοση άδειας λειτουργίας. Τότε –σύμφωνα με όσα περιγράφει σε μήνυση που κατέθεσε στο Τμήμα Εκβιαστών της ΓΑΔΑ η Ευαγγελία Πολυζώη, μηχανικός στη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων της Περιφέρειας Αττικής και μέλος της Επιτροπής- εισέβαλε στην αίθουσα που συνεδρίαζε η Επιτροπή των υπηρεσιακών παραγόντων ο Δ. Μελισσανίδης, βρίζοντας και απειλώντας. Στη συνέχεια είχαμε την παραίτηση της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου Μαργαρίτας Βάρσου, που έχει την αρμοδιότητα της υπογραφής της άδειας λειτουργίας του γηπέδου. Ο Πατούλης μετέφερε την αρμοδιότητα στον Χάρη Ρώμα, τον οποίο αναβάθμισε σε αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού.
  • Εν γνώσει τους ότι οι εκκρεμότητες είναι τεράστιες (γι’ αυτό άλλωστε έδωσαν παράταση στη σύμβαση μέχρι τα τέλη Νοέμβρη του 2023) και ότι μεταξύ αυτών των εκκρεμοτήτων είναι η μη έγκριση και αναθεώρηση της άδειας ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ξαναέστειλαν σήμερα την Επιτροπή στο γήπεδο, ασκώντας ασφυκτική πίεση για την έκδοση μιας παράνομης άδειας λειτουργίας.

Ας δούμε τώρα τι προκύπτει από τα έγγραφα.

  • Στις 19-7-2022 συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας, που αποφάσισε: Α) Να παραλάβει κάποια υλικά για το Τμήμα 7 της Σύμβασης με την εταιρία NEUROSOFT και Β) Την αναβολή λήψης απόφασης για το Τμήμα 4, μέχρι την έγκριση και αναθεώρηση της ισχύουσας άδειας ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την γνωστοποίησή της στην Περιφέρεια Αττικής.
ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 1597-2022

Μήπως στο μεταξύ δόθηκε η έγκριση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία; Η κοινή πείρα λέει πως αποκλείεται μέσα σε δυο μήνες (με τον ένα να είναι μήνας αδειών) να ελεγχθεί και να εγκριθεί η αναθεώρηση μελετών πυροπροστασίας για ένα τόσο μεγάλο έργο, όμως δεν χρειαζόμαστε την κοινή πείρα, γιατί έχουμε τα στοιχεία.

  • Στις 6-9-2022, δηλαδή τέσσερις μέρες μετά τον έλεγχο της Επιτροπής και το «ντου» του Δ. Μελισσανίδη, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας και συζήτησε ως έκτακτο θέμα (εκτός ημερήσιας διάταξης) τα του γηπέδου Μελισσανίδη. Πέρα από τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ των υπηρεσιών του μηχανισμού Πατούλη, που μπορείτε να διαβάσετε στο Πρακτικό, θα διαπιστώσετε ότι δόθηκε δεύτερη παράταση στη NEUROSOFT για την παράδοση των Τμημάτων 3, 4, 5, 6, 7 και 8 (σ’ αυτά περιλαμβάνεται και η πυρασφάλεια). Οι δύο παρατάσεις έφτασαν τους τρεις μήνες, η ολοκλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων της αναδόχου εταιρίας μετατέθηκε για τις 12-11-2022 και η ολοκλήρωση της σύμβασης για τις 12-12-2022. Και βέβαια, η έγκριση και αναθεώρηση της ισχύουσας άδειας ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας από την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν έχει ακόμη δοθεί! Γι’ αυτό και πάνε από παράταση σε παράταση. Παρά ταύτα, θέλουν να δώσουν άδεια λειτουργίας, επειδή το απαιτεί ο Μελισσανίδης!
ΠΑΡΑΤΑΣΗ σε NEUROSOFT ως 12.12.2022_1907-2022
  • Πηγαίνοντας ενάμιση μήνα πίσω, βρίσκουμε μια άλλη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας. Στις 2-8-2022, σε τακτική της συνεδρίαση αποφάσισε να δώσει την πρώτη παράταση στη NEUROSOFT (ενός μήνα), αλλά και μια… βαρβάτη παράταση στην COSMOTE ΑΕ, που έχει αναλάβει τα Τμήματα 1 και 2 του έργου. Πόση παράταση; Εξι συναπτούς μήνες! Η COSMOTE ΑΕ θα ολοκληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις στις 12-2-2023!
ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1707-2022

Οπως μπορείτε να δείτε στη σύμβαση, η COSMOTE ΑΕ, μεταξύ των άλλων, έχει αναλάβει και έργα που αφορούν την ασφάλεια των θεατών και την πυρασφάλεια.

COSMOTE ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 1-2

Kαι για να είμαστε πλήρεις στην ενημέρωση, παραθέτουμε και το συμβατικό αντικείμενο της NEUROSOFT.

NEUROSOFT τμήματα 3 - 8

Aς ανακεφαλαιώσουμε. Εχουμε ένα έργο που η ολοκλήρωσή του έχει πάρει παράταση για τις 25-11-2023. Εχουμε κρίσιμες συμβάσεις του έργου που παίρνουν τη μια παράταση μετά την άλλη (οι συμβάσεις θα ολοκληρωθούν στις 12-12-2022 και στις 12-2-2023, αν δεν πάρουν και άλλες παρατάσεις στο μεταξύ). Εχουμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία να μην έχει εγκρίνει τις αναθεωρημένες μελέτες ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας. Αυτά προκύπτουν από έγγραφα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, δεν έχει αναθεωρηθεί ούτε η οικοδομική άδεια, μετά τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στην κατασκευή. 

Θα βάλουν οι υπηρεσιακοί παράγοντες την υπογραφή τους κάτω από θετική εισήγηση για την έκδοση άδειας λειτουργίας, εν γνώσει τους ότι παρανομούν; Εκτός αν το μοναδικό πρόβλημα που βρήκαν ήταν… το χαμηλό ύψος στα κάγκελα, που δεν ήταν δύσκολο να μεγαλώσει. Θα πάρουν αυτοί/ές την ευθύνη, απαλλάσσοντας τον Πατούλη και τον Ρώμα; Αύριο, ίσως και αργότερα σήμερα, θα ξέρουμε.

Εκτύπωση 🖨
ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΑΤΟΥΛΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΓκάγκα και Πλεύρης βάζουν την ταφόπλακα στο ΕΣΥ 

Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

Επόμενο άρθρο Τα κολπάκια της Ματίνας Παγώνη

Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

Σχετικά Αρθρα

Paddy McCorry: Πανηγύρισε σαν Παλαιστίνιος και όχι ως Ιρλανδός

Αθλητισμός 1 Ιούν 2025, 12:43

H αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη παρούσα (και) στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Από τους οπαδούς της Παρί Σαν Ζερμέν

Αθλητισμός 1 Ιούν 2025, 09:10

Eπέλεξαν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία, παρά να σηκώσουν το Κύπελλο

Αγγλία, ποδόσφαιρο γυναικών

Αθλητισμός 29 Μάι 2025, 10:53

Από τη Φεϊρούζ στον Πίπο Ιντσάγκι

Αθλητισμός 13 Μάι 2025, 10:36

Αουτς, αυτό πόνεσε…

Αθλητισμός 29 Απρ 2025, 14:04

Παιχταράδες άλλων εποχών…

…και ολίγη από Μπαρτζώκα

Αθλητισμός 2 Απρ 2025, 13:32
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Ρεσάλτο στο Madleen: Μια ακόμα πειρατική ενέργεια των σιωναζιστών

9 Ιούν 2025, 20:00
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούνη

9 Ιούν 2025, 00:01
Αγροτικά

Αναζωπύρωση των κρουσμάτων ευλογιάς στην ελληνική κτηνοτροφία

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα εντεταλμένα όργανά της «πνίγουν» την αλήθεια

8 Ιούν 2025, 21:13
Πολιτισμός

Η Παλαιστίνη και ο αλληλέγγυος οπορτουνισμός στη μουσική «βιομηχανία»

8 Ιούν 2025, 19:03
Αγροτικά

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Εκτός από τη συγκάλυψη των δύο σκανδάλων για τα βοσκοτόπια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φρόντισε και για την ποινική ασυλία των απατεώνων

8 Ιούν 2025, 06:00
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Ιούνη

8 Ιούν 2025, 00:01
Εργατικά

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας παριστάνει τον δικαστή των εκπαιδευτικών

Παράνομη εντολή να κληθεί εκπαιδευτικός για εξηγήσεις, επειδή συμμετείχε σε νόμιμη στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ!

7 Ιούν 2025, 09:37
Πολιτική

Χωρίς αρχές αλισβερίσι για μια πρόταση που θα απορριφθεί

7 Ιούν 2025, 08:48
Πολιτική

Προκαλούν κιόλας τα σιωναζίδια

7 Ιούν 2025, 05:58
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Ιούν 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Ιούνη

7 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Τουλάχιστον πέντε νεκροί σιωναζιστές στρατιώτες

Και αρκετοί τραυματίες

6 Ιούν 2025, 18:37
Διεθνή

Η ένοπλη Αντίσταση στη Γάζα στηρίζει τον διπλωματικό πόλεμο που γίνεται στη Ντόχα

6 Ιούν 2025, 12:19
Κόντρες

Οι όμορφες σχέσεις όμορφα καίγονται

6 Ιούν 2025, 09:36
Οικονομία

Το μεγάλο φαγοπότι των απευθείας αναθέσεων

6 Ιούν 2025, 06:30
Εργατικά

Δημοτική αρχή Ηλιόπουλης: «Σκάσε και σκάβε»…

6 Ιούν 2025, 05:20
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Ιούνη

6 Ιούν 2025, 00:01
Uncategorized

24ωρη απεργία στα ΜΜΕ

5 Ιούν 2025, 08:43
Παιδεία

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής: Οι φοιτητές απαίτησαν τη διακοπή της συνεργασίας με το Ισραήλ

5 Ιούν 2025, 06:08
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Ιούνη

5 Ιούν 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Ιούνη

1963: Παραιτείται ο Καραμανλής από την πρωθυπουργία μετά τη ρήξη του με το παλάτι.

1967: Συλλαμβάνονται εννιά κάτοικοι των χωριών Σέλλια και Σουρή Χανίων “ενώ επραγματοποίουν παράνομον κομμουνιστικήν συγκέντρωσιν”.

1969: Συλλαμβάνεται ο δραπέτης Αλέξανδρος Παναγούλης μετά από κατάδοση των Π. Περδικάρη και Δ. Πατίτσα σε διαμέρισμα (Πάτμου 51) στα Πατήσια).

1972: Παραπέμπονται στο Στρατοδικείο επτά μέλη της οργάνωσης “Κίνημα 20ής Οκτώβρη“.

1997: Τερματίζεται η βρετανική κυριαρχία στο Χονγκ Κονγκ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Oταν ανέλαβα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είχα ξεκάθαρη εντολή από τον πρωθυπουργό: πλήρης κάθαρση στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Από τον Νοέμβριο ήλθα σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την έρευνα που ξεκίνησε. Δεν πρόκειται για υπόθεση που ξέφυγε από τον έλεγχο, αλλά για μια υπόθεση που εμείς φέραμε ξανά υπό θεσμικό και νομικό έλεγχο. Ως υπουργείο κινούμαστε μεθοδικά και σεβόμαστε απόλυτα τόσο το εθνικό όσο και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Το μόνο μας μέλημα είναι να διασφαλίσουμε ότι οι ευρωπαϊκοί πόροι φτάνουν στους πραγματικούς δικαιούχους, δηλαδή στους ελληνες αγρότες.

Κώστας Τσιάρας

(Μια συνέντευξη στην καραδεξιά Political δεν έχει follow up ερωτήματα και αμφισβήτηση της «απόλυτης αλήθειας» του υπουργού. Εχει μόνο ερωτήσεις-πάσες, εμφανώς συμφωνημένες εκ των προτέρων, ώστε η υπουργάρα να ξετυλίξει το αφήγημά της. Θα μπορούσε -λέμε τώρα- να ρωτήσει η… αγιογράφος Ελλη Τριανταφύλλου: Γιατί οι τέσσερις υπουργοί των κυβερνήσεων Μητσοτάκη που προηγήθηκαν -Βορίδης, Λιβανός, Γεωργαντάς, Αυγενάκης- δεν έκαναν «πλήρη κάθαρση» στον ΟΠΕΚΕΠΕ και χρειάστηκε -ξαναλέμε τώρα- ο πρωθυπουργός να δώσει «ειδική εντολή» στον Τσιάρα; Θα μπορούσε ακόμα να ρωτήσει: Αφού στήριξες την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, γιατί αυτή χρειάστηκε να οργανώσει αστυνομικό «ντου» για να κατασχέσει υπολογιστές αναζητώντας στοιχεία; Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν εμπιστευόταν τις διαβεβαιώσεις σου ή -ακόμα χειρότερα- ότι διαπίστωσε προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων; Και γιατί ο πρόεδρος που εσύ διόρισες, ο συνταξιούχος δικαστής Σαλάτας, κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και αναγκάστηκες να τον «παραιτήσεις», μετ’ επαίνων; Ενας δημοσιογράφος -και όχι αγιογράφος υπουργών- θα ρωτούσε, επίσης: Γιατί επί των ημερών σου συνεχίστηκε ο ανελέητος υπηρεσιακός διωγμός της υπαλλήλου Παρασκευής Τυχεροπούλου, η οποία είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων για βοσκότοπους-μαϊμούδες; Τρεις μέρες μετά τον ορισμό της πρώτης δικασίμου κατά του Χλύκα, των παιδιών του και μελών της οικογένειας Καλφούτζου, που δήλωναν… ιδιωτικά βοσκοτόπια στον… Γράμμο, η Τυχεροπούλου εκδιώχτηκε και από τη θέση-ψυγείο όπου είχε τοποθετηθεί, με το αισχρό επιχείρημα «και λόγω υπηρεσιακής ανεπάρκειας»! Επί υπουργίας Τσιάρα. Δεν ήξερε τίποτα αυτός; Αν δεν ήξερε, γιατί μπλοκάρισε την απόσπαση της Τυχεροπούλου στην υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα; Η ίδια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζήτησε από τον Τσιάρα να αποσπαστεί η Π. Τυχεροπούλου σ’ αυτήν, προκειμένου να βοηθήσει στη διενεργούμενη έρευνα, ο Φλωρίδης δέχτηκε την αιτηθείσα απόσπαση, αλλά ο Τσιάρας ακόμα δεν έχει υπογράψει. Δεν αποκαλύπτει αυτή η στάση του συμμετοχή στο διωγμό της υπαλλήλου που αποκάλυψε το σκάνδαλο, αλλά και άρνηση συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γεράσιμου Λιόντου στο ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr:

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυπτε και συγκαλύπτει τα δύο σκάνδαλα με τα βοσκοτόπια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Εφετείο 17Ν

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

  • ΕΛΑ

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

  • Επικοινωνία

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

  • Όροι χρήσης

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

  • Ποιοι είμαστε

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

  • Επικοινωνία

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

  • Όροι χρήσης

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

    Δεν έχει εγκριθεί ούτε η αναθεώρηση της μελέτης ενεργητικής και παθητικής πυρασφάλειας από την Πυροσβεστική!

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo