Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη
  • Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»
  • Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου
  • Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*
  • Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!
  • Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»ΕΙΝΑΠ: Τζούφια καταγγελία για την ιδιωτικοποίηση στο «Αττικόν»
Υγεία

ΕΙΝΑΠ: Τζούφια καταγγελία για την ιδιωτικοποίηση στο «Αττικόν»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Σεπ 2022, 18:14
Η Παπαευαγγέλου (μπροστά, με την παρδαλή μπλούζα) και πίσω της ένας επίκουρος της κλινικής «της», ποζάρουν με τα στελέχη του «ΙΑΣΩ», η πλειοψηφία των οποίων δεν έχει σχέση με την Ιατρική, αλλά είναι μανατζαραίοι του ιδιωτικού καπιταλιστικού ομίλου.

Επρεπε να γράψουμε εμείς για την κραυγαλέα προώθηση της ιδιωτικοποίησης στο «Αττικόν» από τη Βάνα Παπαευαγγέλου,  για να δεήσει η Διοίκηση της ΕΙΑΝΠ να βγάλει σήμερα μια ανακοίνωση καταγγελίας. Σημειώνουμε ότι πέρασαν δυο μήνες από τότε (14 Ιούλη) που ο καπιταλιστικός όμιλος ΙΑΣΩ ΑΕ (εισηγμένος στο Χρηματιστήριο Αθηνών) ανακοίνωσε τη σύμπραξή του με την Γ’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ, η οποία λειτουργεί στο Νοσοκομείο του ΕΣΥ «Αττικόν». Αλλά τι είναι δυο μήνες μπροστά στην… αιώνια αταραξία της Ματίνας Παγώνη;

Η ΕΙΝΑΠ ορθώς καταγγέλλει ότι η Παπαευαγγέλου «παραχωρεί κατά παράβαση της νομοθεσίας ειδικευόμενους γιατρούς και νοσηλευτές για εκπαίδευση και εργασία στην ιδιωτική κλινική», ότι «ετοιμάζεται να στέλνει και ασθενείς στο ΙΑΣΩ “όταν προκύπτουν ανάγκες εξειδικευμένης φροντίδας ή χρήσης ειδικού εξοπλισμού”». Σωστά σημειώνει ότι «το νοσοκομείο ανήκει στο ΕΣΥ και θα λειτουργεί με τη νομοθεσία του ΕΣΥ».

Ομως ένα συνδικαλιστικό όργανο δεν είναι μόνο για να καταγγέλλει τα κακώς κείμενα, αλλά για να διεκδικεί, να κατακτά και να επιβάλλει, ειδικά όταν πρόκειται για την τήρηση της νομιμότητας. Η ΕΙΝΑΠ όφειλε ήδη να έχει κάνει τουλάχιστον τα εξής:

  • Να ζητήσει την παραπομπή της Βάνας Παπαευαγγέλου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου.
  • Να ερευνήσει ποιοι άλλοι εμπλέκονται σ’ αυτή τη βρόμικη ιστορία, από το Νοσοκομείο και από τη 2η ΥΠΕ.
  • Να συντάξει μηνυτήρια αναφορά και να την αποστείλει στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, με αίτημα για κατά προτεραιότητα εξέτασή της (επειδή υπάρχει δημόσιο συμφέρον), για διερεύνηση διάπραξης και ποινικών αδικημάτων.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη είναι και μέλος του Κεντρικού Πειθαρχικού Συμβουλίου Ιατρών ΕΣΥ (ΚΠΣΙΕ) του υπουργείου Υγείας. Γνωρίζει πολύ καλά την ισχύουσα νομοθεσία, γιατί πρόσφατα το ΚΠΣΙΕ αντιμετώπισε την υπόθεση του «παραμάγαζου» (Μονάδα Εφηβικής Υγείας) που μια άλλη πανεπιστημιακός έστησε μέσα στο Νοσοκομείο Παίδων «Π&Α Κυριακού». Ανεξάρτητα από την ποινή-χάδι, στην επιβολή της οποίας συνέπραξε και η Μ. Παγώνη, όλες οι κινήσεις της εν λόγω πανεπιστημιακού (να χρησιμοποιεί ανθρώπους του ιδιωτικού τομέα, να βάζει εισιτήριο για τους ασθενείς, να ισχυρίζεται με θράσος ότι στις πανεπιστημιακές κλινικές δεν ισχύουν οι νόμοι του ΕΣΥ) κρίθηκαν παράνομες σε πειθαρχικό και δικαστικό επίπεδο, παρά τη στήριξη που αφειδώς προσέφερε στη συνάδελφό του το κατεστημένο της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Τα ίδια ακριβώς ισχύουν για την καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου και τη σύμπραξή της με το ιδιωτικό καπιταλιστικό μαγαζί ΙΑΣΩ ΑΕ. Για να κοπεί η φόρα αυτής της κυρίας και των συναδέλφων της πανεπιστημιακών που -όπως ορθώς επισημαίνει η ΕΙΝΑΠ- είναι «οι καλύτεροι επισπεύδοντες της ιδιωτικοποίησης της δημόσιας υγείας, στρώνοντας το έδαφος για την προώθηση αντίστοιχων κυβερνητικών αποφάσεων» και «αυθαιρετούν διαρκώς με βάση τη δική τους εργασιακή σχέση και προοπτική που συμπεριλαμβάνει και δημόσια θέση και ιδιωτικό ιατρείο. Και αυτή τη σύμπραξη θέλουν de facto να την επιβάλλουν», πρέπει η ΕΙΝΑΠ και η ΟΕΝΓΕ να απαιτήσουν εμφατικά και εξαντλώντας όλα τα μέσα που υπάρχουν, να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ διαδικασία πειθαρχικού και ποινικού ελέγχου.

Οχι να κοροϊδευόμαστε, με εκκλήσεις προς την Παπαευαγγέλου και το κατεστημένο των πανεπιστημιακών «να σηκώνουν επιστημονικό ανάστημα απέναντι στις κυβερνήσεις που μειώνουν τις δαπάνες υγείας, δεν προσλαμβάνουν το αναγκαίο προσωπικό, κάνουν το παν για να προωθήσουν τα συμφέροντα των επιχειρηματιών και εργολάβων της υγείας, απάλλαξαν προκλητικά τα ιδιωτικά νοσοκομεία και ΜΕΘ από την περίθαλψη ασθενών με κορονοϊό, ανέχονται τα ράντζα και την επικίνδυνη νοσηλεία στους διαδρόμους». Θα σηκώσουν ανάστημα αυτοί που είναι χωμένοι μέχρι τα μπούνια στην κονόμα και στη συνεργασία με τα ιδιωτικά μαγαζιά;

Για να τελειώνουμε: Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο νόμος είναι με το μέρος των μαχόμενων γιατρών. Οι οποίοι, επιπροσθέτως, μπορούν και πρέπει να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό πώς τα «βαριά ονόματα» της Ιατρικής στοχεύουν πρώτα στο πορτοφόλι του και μετά στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Κόβοντας τη φόρα του πανεπιστημιακού κατεστημένου, θα κοπεί και η φόρα του Μητσοτάκη.

Η ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ

ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ 2ης ΥΠΕ - ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΙΑΣΩ -13.09.22
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑκόμη δεν κόπασε το θερινό (έκτο) κύμα της πανδημίας
Επόμενο άρθρο Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρία του Μπαμπινιώτη απέλυσε εκπαιδευτικό γιατί τόλμησε να αγγίξει την υπόθεση Λιγνάδη

Σχετικά Αρθρα

Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου

Υγεία 14 Οκτ 2026, 19:52

Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*

Ηπειρος: Ασθενοφόρα off - Εγκαίνια σε «χωριά Ποτέμκιν»

Υγεία 14 Οκτ 2026, 18:58

Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους του ΨΝΑ

Εργατικά 13 Οκτ 2026, 12:02

Εργαζόμενοι Παίδων Πεντέλης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους εργαζόμενους του ΨΝΑ

Εργατικά 12 Οκτ 2026, 00:05

Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι: Καταγγέλλουν την ΕΔΕ σε βάρος συνδικαλιστών και εργαζόμενων του ΨΝΑ

Εργατικά 8 Οκτ 2026, 14:43

Ο Σπυράδωνης προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους του ΕΣΥ

ΕΔΕ ενάντια σε εργαζόμενους και συνδικαλιστές του ΨΝΑ, επειδή του χάλασαν τηλεοπτικό «στήσιμο»

Εργατικά 8 Οκτ 2026, 10:17
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

15 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Οι νεοναζιστές εξακολουθούν να «ακονίζουν τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια»

14 Οκτ 2026, 22:05
Υγεία

Νοσοκομείο «Αττικόν»: 1.300 ασθενείς νοσηλεύτηκαν στους διαδρόμους τις πρώτες 40 μέρες του φθινόπωρου

14 Οκτ 2026, 19:52
Υγεία

Απ’ όξω μπέλα μπέλα κι από μέσα κατσιβέλα*

Ηπειρος: Ασθενοφόρα off - Εγκαίνια σε «χωριά Ποτέμκιν»

14 Οκτ 2026, 18:58
Εργατικά

Χαρτζουλάκης – Χοτζόγλου: Στο στόχαστρο για τη συνδικαλιστική δράση – Η αλληλεγγύη θα νικήσει στις 23/10!

14 Οκτ 2026, 14:42
Παιδεία

Οι Πρυτάνεις στηρίζουν τους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση, μόνο που θέλουν να τους ορίζουν οι ίδιοι

Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και κλειστό αριθμό εισακτέων

14 Οκτ 2026, 14:34
Διεθνή

Τα κρεμαστάρια του πορτοκαλομαλλιά φασίστα

14 Οκτ 2026, 14:18
Καταστολή

Αμετανόητοι στις απολογίες τους οι μπάτσοι βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

14 Οκτ 2026, 11:44
Διεθνή

«Ο Γιάχια Σινουάρ νίκησε την ισραηλινή κοινωνία για ολόκληρες γενιές»: Αρθρογράφος της Χααρέτζ προειδοποιεί για καταστροφή που θα διαρκέσει γενιές

14 Οκτ 2026, 11:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Οκτώβρη

14 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Ενας ανασφαλής πρωθυπουργός και ένα γκάλοπ… τίγκα στην αξιοπιστία

13 Οκτ 2026, 22:07
Διεθνή

Οι θέσεις των ανταγωνιζόμενων ισραηλινών πολιτικών κομμάτων για το Παλαιστινιακό ζήτημα και οι πιθανές επιπτώσεις τους

13 Οκτ 2026, 20:09
Παιδεία

Φοιτητές κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα για το κόστος σπουδών και τη στέγη

13 Οκτ 2026, 18:57
Κόντρες

Αχ καρδιά μου και εγώ

13 Οκτ 2026, 18:48
Παιδεία

Στηρίζουν με απροσμέτρητο κυνισμό τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τη νομιμοποίηση της επιθετικότητας των σιωναζιστών

Κυβέρνηση και υπουργείο Παιδείας

13 Οκτ 2026, 13:52
Εργατικά

Εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης: Συμπαράσταση στους διωκόμενους του ΨΝΑ

13 Οκτ 2026, 12:02
Διεθνή

«Θεία δίκη»: Ενας μαθητής νεκρός και 24 τραυματίες από έκρηξη μη εκραγέντος πυρομαχικού στη βόρεια σιωνιστική οντότητα

13 Οκτ 2026, 11:51
Καταστολή

Ο Γιάννης Καρατσώλης έχει καταδικαστεί άδικα

Στις 29 Οκτώβρη ξεκινά η δίκη του σε δεύτερο βαθμό

13 Οκτ 2026, 10:46
Διεθνή

Iράν: «Ανεπαρκείς» οι μερικές παραχωρήσεις των ΗΠΑ στους ιρανικούς όρους

13 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Οκτώβρη

13 Οκτ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Οκτώβρη

Ημέρα αγρότισσας.

Ημέρα πλυσίματος χεριών.

Ημέρα τυφλών.

1907: Η Εβστιλία Ρογκοζινίκοβα εκτελεί τον διευθυντή των φυλακών της Πετρούπολης Μακσιμόβσκι.

1920: Φασίστες πυρπολούν τα γραφεία σοσιαλιστικής εφημερίδας στην Τεργέστη (Ιταλία).

1945: Εκτελείται για προδοσία ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Πιερ Λαβάλ.

1951: Δολοφονείται ο πακιστανός πρωθυπουργός Λιακουάτ Αλί Χαν.

1973: Σε έφοδο τανκς κατά φοιτητών διαδηλωτών στην Ταϊλάνδη σκοτώνονται περισσότερα από τριακόσια άτομα.

1979: Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον στην πρώτη παρέλαση για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo