Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Το κίνημα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό δεν έχει ανάγκη από fake news…
  • Ο δασικός πλούτος της χώρας σε πλήρη εγκατάλειψη, διαχρονικά
  • Φωτιά στην Πάτρα: Ο 25χρονος «βρέθηκε στην περιοχή αποκλειστικά με την ιδιότητα του εθελοντή» – Η αποκαλυπτική αυτοψία της Πυροσβεστικής
  • Σαν σήμερα 18 Αυγούστου
  • Γιατί ο «Μάκης το τσεκούρι» υπέγραφε Ο ΙΔΙΟΣ αποφάσεις να πληρωθούν παράνομες επιδοτήσεις τα λαμόγια που είχαν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα;
  • Σύλληψη ισραηλινών στρατιωτών και των συνεργών τους
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Παπάρες πρωινάδικου από έναν απελπισμένο Κούλη
Πολιτική

Παπάρες πρωινάδικου από έναν απελπισμένο Κούλη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Αυγ 2022, 12:19

Οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας: τους υπερτιμήσαμε. Χθες το μεσημέρι γράψαμε ότι πρέπει να αναμένουμε δήλωση Κούλη για την «έξοδο από την ενισχυμένη εποπτεία» (όχι όμως και για την έναρξη της «μεταπρογραμματικής εποπτείας, που θα κρατήσει μέχρι το 2060 – αυτό το κρύβουν), σημειώνοντας ότι η δήλωση θα είναι «μάλλον έντυπη, γιατί τα τηλεοπτικά εσχάτως… δεν του πάνε, αλλά ας μην το αποκλείσουμε κατηγορηματικά». Προβλέψαμε σωστά ότι θα κάνει δήλωση, είχαμε όμως σφοδρή αμφιβολία ότι θα κάνει τηλεοπτικό διάγγελμα.

Ε, λοιπόν, το έκανε. Και όχι απόγευμα προς βραδάκι, που κάνει συνήθως τα διαγγέλματα με τα γουρλωμένα μάτια, αλλά πρωί-πρωί, μπαίνοντας σφήνα στα πρωινάδικα! Εκεί που μεταδιδόταν κάποιο ρεπορτάζ παραλίας (γνωστό και ως ρεπορτάζ κώλου) ή κάποιο ρεπορτάζ για τον επερχόμενο τρύγο στους αμπελώνες της Πάνω Τραχανοπλαγούλας, έπεσε CUT και εμφανίστηκε ο Κούλης ο γουρλομάτης. Φαντάζεστε τι μπινελίκι έπεσε -άμα τη εμφανίσει του, όπως έγραφαν παλιά οι εφημερίδες- από όσους/ες είχαν ανοιχτή την τηλεόραση πίνοντας τον πρωινό καφέ και σχεδιάζοντας τα της ημέρας.

Και τι είπε; Τα ίδια που είχε πει τον Ιούνη, όταν το Eurogroup αποφάσισε αυτό που ισχύει από σήμερα. Τα ίδια που είπε ο Σταϊκούρας πριν από μερικές μέρες, όταν έλαβε την επιστολή από τον Τζεντιλόνι (για να μην τα επαναλαμβάνουμε, μπορείτε να τα διαβάσετε αναλυτικά εδώ).

Είπε και άλλα, όμως. Καταρχάς, επιτέθηκε βρόμικα στο αντιμνημονιακό κίνημα, ταυτίζοντάς το με τη Χρυσή Αυγή. Κι ύστερα, απέδωσε ευθύνες σε όλες τις άλλες κυβερνήσεις, εκτός από τη δική του. «Ξέχασε» ακόμη και την περίοδο που ο ίδιος ήταν υπουργός των Σαμαροβενιζέλων και κράδαινε τη χατζάρα των απολύσεων πάνω από τα κεφάλια των δημόσιων υπάλληλων. «Η τελευταία τριετία απαντά, έτσι, στην πράξη στα διδάγματα της τελευταίας 12ετίας», είπε, σπάζοντας την έως τώρα επίσημη γραμμή που αντιπαρέθετε την περίοδο της «συνετής διακυβέρνησης» 2010-2014, με ΓΑΠ, Παπαδήμο και Σαμαροβενιζέλους, σε αυτή της «άφρονος διακυβέρνησης και του λαϊκισμού» 2015-2019, με Τσιπροκαμμένους. Τους έβαλε όλους μαζί στη δωδεκαετία και αντιπαρέθεσε τη δική του τριετία.

Είναι σίγουρο ότι αυτό θα εκληφθεί ως πρόκληση, όχι μόνο από τους συριζαίους, που έτσι κι αλλιώς ήταν μαθημένοι, αλλά από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, που τους έβαλε στο ίδιο τσουβάλι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το γεγονός ότι επέλεξε ν’ ανοίξει ένα τέτοιο μέτωπο αυτή τη στιγμή, δείχνει το αίσθημα απομόνωσης που διακατέχει τον Μητσοτάκη και τον πανικό που τον έχει καταλάβει.

Υπάρχει και κάτι ακόμη. Τη διαδικασία της «ενισχυμένης εποπτείας» την είχε συμφωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2018. Η κυβέρνηση Τσίπρα διαχειρίστηκε τα δύο πρώτα εξάμηνα (με θετικές εκθέσεις από τους ελεγκτές της ΕΕ) και η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα υπόλοιπα πέντε. Το Εurogroup συμφώνησε να δώσει «έξοδο» τέσσερις μήνες πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία. Αντί για Δεκέμβρη, Αύγουστο του 2022. Ομως, η τελευταία δόση των κονδυλίων που πρέπει να επιστραφούν για να μειώσουν το χρέος δεν εκταμιεύτηκε τώρα. Θα εκταμιευτεί τον Δεκέμβρη, αφού προηγουμένως γίνει η πρώτη επιθεώρηση και η πρώτη έκθεση ελέγχου στο πλαίσιο της «μεταπρογραμματικής εποπτείας» (δείτε αναλυτικά εδώ).

Την κορυφαία παπάρα ο Μητσοτάκης την κράταγε για το τέλος: «Σήμερα η κυβέρνηση, πριν ακόμη κλείσει η πρώτη της τετραετία, γράφει τους τίτλους τέλους σε μία πολυετή δοκιμασία. Ας τους μετατρέψουμε, λοιπόν, σε πρόλογο μιας νέας συναρπαστικής διαδρομής. Με πρώτο σταθμό την ανάκτηση της Επενδυτικής Βαθμίδας και σταθερή πυξίδα το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης που θα οικοδομήσει την ισχυρή, σύγχρονη και αυτοδύναμη Ελλάδα. Με σταθερότητα, συνέχεια και συνέπεια»!

Αυτό που θα γίνει θα είναι η συνέχιση της μνημονιακής «κανονικότητας». Τίποτ’ άλλο. Για ν’ αλλάξουν τα πράγματα, θα πρέπει να ξεσηκωθεί η εργατική τάξη και ο ελληνικός λαός και να τους πάρει και να τους σηκώσει. Τον Μητσοτάκη και όλους τους υπόλοιπους που περιμένουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη Κούλη.

ΥΓ. Ο Μητσοτάκης δεν είπε τίποτα για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων-υποκλοπών, χώνοντας το κεφάλι στην άμμο σαν τη στρουθοκάμηλο. Ο ίδιος και οι εξίσου πανικόβλητοι σύμβουλοί του πίστεψαν ότι μπορεί να πουλήσει καλοκαιριάτικα αυτό το φθαρμένο απ’ όλες τις μπάντες προϊόν. Οτι είναι τόσο δυνατό το brand Κούλης, ώστε με παπάρες πρωινάδικου να κρύψει αυτό για το οποίο συζητούν οι πάντες και που θα τροφοδοτήσει με νέα ένταση την πολιτική επικαιρότητα από τη Δευτέρα. Και τι να πεις για την ακρίβεια που έχει ήδη δημιουργήσει ένα νέο κύμα φτωχοποίησης του ελληνικού λαού…

Εκτύπωση 🖨
ΜΕΤΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤους χιτλερικούς εγκληματίες που καταδικάστηκαν στη Νυρεμβέργη υπερασπίζονται και τιμούν οι χρυσαυγίτες!
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

Σχετικά Αρθρα

Γιατί ο «Μάκης το τσεκούρι» υπέγραφε Ο ΙΔΙΟΣ αποφάσεις να πληρωθούν παράνομες επιδοτήσεις τα λαμόγια που είχαν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα;

Παρακάμπτοντας τον ΟΠΕΚΕΠΕ και υπογράφοντας ο ίδιος να πληρωθούν τα λαμόγια, ο Βορίδης διέπραξε - απολύτως συνειδητά - ποινικά αδικήματα

Αγροτικά 17 Αυγ 2025, 13:05

Eλληνική συμμετοχή στο έγκλημα της ρίψης «βοήθειας» από αέρα στη Γάζα

Διεθνή 16 Αυγ 2025, 13:27

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Βορίδης, εν πλήρη συνειδήσει, υπέγραφε να πληρωθούν τα λαμόγια της εγκληματικής οργάνωσης του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ

Με γκεμπελίστικα ψεύδη παραμύθιασε την Ολομέλεια της Βουλής

Πολιτική 12 Αυγ 2025, 20:08

Μεγάλη νίκη των σπουδαστών του Deree. Ακυρώνεται η συμμετοχή στο «εκπαιδευτικό» ταξίδι στο Ισραήλ

Πολιτική 12 Αυγ 2025, 18:01

Βουλώστε το – δεν ξεχάσαμε

Πολιτική 11 Αυγ 2025, 19:13

Ολη η Ελλάδα Παλαιστίνη

Πολιτική 11 Αυγ 2025, 18:09
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Το κίνημα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό δεν έχει ανάγκη από fake news…

…και το Reuters είναι διαχρονικά φιλο-σιωνιστικό

18 Αυγ 2025, 18:34
Περιβάλλον

Ο δασικός πλούτος της χώρας σε πλήρη εγκατάλειψη, διαχρονικά

18 Αυγ 2025, 10:58
Περιβάλλον

Φωτιά στην Πάτρα: Ο 25χρονος «βρέθηκε στην περιοχή αποκλειστικά με την ιδιότητα του εθελοντή» – Η αποκαλυπτική αυτοψία της Πυροσβεστικής

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση του 25χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τη φωτιά στην περιοχή του Γηροκομείου Πάτρας

18 Αυγ 2025, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2025, 00:01
Αγροτικά

Γιατί ο «Μάκης το τσεκούρι» υπέγραφε Ο ΙΔΙΟΣ αποφάσεις να πληρωθούν παράνομες επιδοτήσεις τα λαμόγια που είχαν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα;

Παρακάμπτοντας τον ΟΠΕΚΕΠΕ και υπογράφοντας ο ίδιος να πληρωθούν τα λαμόγια, ο Βορίδης διέπραξε - απολύτως συνειδητά - ποινικά αδικήματα

17 Αυγ 2025, 13:05
Διεθνή

Σύλληψη ισραηλινών στρατιωτών και των συνεργών τους

17 Αυγ 2025, 12:50
Πολιτισμός

Γασσάν Καναφάνι: Διηγήματα – Από τη γη των πικραμένων πορτοκαλιών

Μετάφραση - Πρόλογος - Σημειώσεις Νασίμ Αλάτρας

17 Αυγ 2025, 10:09
Διεθνή

Ο μάγκας με το τρίκυκλο…

…ή η ενότητα λαού και Αντίστασης στην πράξη

17 Αυγ 2025, 09:02
Διεθνή

Υπόκλιση στη σινιόρα

17 Αυγ 2025, 06:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Eλληνική συμμετοχή στο έγκλημα της ρίψης «βοήθειας» από αέρα στη Γάζα

16 Αυγ 2025, 13:27
Κόντρες

Aμπού Ομπάιντα, αγαπημένε, χτύπα, χτύπα το Τελ Αβίβ

16 Αυγ 2025, 12:42
Διεθνή

Μπορεί ο σιωναζιστικός στρατός να καταλάβει τη Γάζα ή έστω την Πόλη της Γάζας;

Εντυπωσιακά βίντεο αντιστασιακών επιχειρήσεων

16 Αυγ 2025, 11:02
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

16 Αυγ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Αυγούστου

16 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Ο σιωναζιστής Μπεν Γκβιρ απειλεί με δολοφονία τον κρατούμενο ηγέτη Μαρουάν Μπαργούτι

15 Αυγ 2025, 20:32
Αγροτικά

Καλπάζει η ευλογιά των αιγοπροβάτων – Στην πείνα πάνω από τρεις χιλιάδες κτηνοτρόφοι

15 Αυγ 2025, 18:40
Περιβάλλον

Εικόνες της καταστροφής από την πυρκαγιά στα χωριά γύρω από τη Φιλιππιάδα

15 Αυγ 2025, 17:54
Διεθνή

Ζορζ Αμπνταλλά: «Οταν ένας ηγέτης όπως ο Γιάχια Σινουάρ πέφτει ως μάρτυρας και όχι ως φυγάς σε κάποιο καταφύγιο στο Κατάρ ή αλλού, η Αντίστασή του είναι καταδικασμένη να θριαμβεύσει»

15 Αυγ 2025, 17:24
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Αυγούστου

15 Αυγ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

Ημέρα φάρων.

1947: Εννιά ηγέτες του ΚΚΕ και του ΕΑΜ της περιφέρειας Πάτρας καταδικάζονται σε θάνατο από το στρατοδικείο της Κορίνθου.

1978: Επεισόδια εναντίον της εγκατάστασης εργοστασίου πετροχημικών στην Καβάλα.

1980: Εμπρησμός τεσσάρων φορτηγών ψυγείων του Μαρινόπουλου (ΕΛΑ).

1985: Πεθαίνει ο Σάκης Καράγιωργας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή ένδειξη που να με αφορά. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση με την υπογραφή μου. Δεν υπάρχει ούτε email, ούτε μήνυμα, ούτε τηλεφωνική επικοινωνία που να αποδεικνύει παρέμβασή μου. Aρα, δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνιστούν ποινικό αδίκημα. Το να ζητήσεις από έναν υφιστάμενό σου την παραίτησή του δεν συνιστά ποινικό αδίκημα. Ο κ. Σημανδράκος είχε θητεία περίπου ενός έτους στον ΟΠΕΚΕΠΕ πριν αναλάβω εγώ. Κατά τη διάρκεια αυτής της θητείας υπήρξαν σωρεία προβληματικών αποφάσεων και κακών διοικητικών πρωτοβουλιών. Αυτή τη στιγμή, οι ελληνικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν. Η πρόθεσή μου ήταν ξεκάθαρη: να ελεγχθούν όλα αυστηρά. Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα — ούτε ο κ. Βορίδης. Το πρόβλημα του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι διαχρονικό. Αν κάποιοι τρίτοι επικαλούνται το όνομά μου, δεν με εμπλέκει αυτό. Αρκετά με τη στοχοποίηση της Κρήτης. Δεν είναι η Κρήτη οι 5, 10 ή 15 παραβατικοί που μπορεί να υπάρχουν. Εκπλήσσομαι που ο κ. Ανδρουλάκης, προσπαθώντας να καλύψει την πολιτική του ανεπάρκεια, στοχοποιεί την Κρήτη. Το ΠΑΣΟΚ διοικούσε τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου ίδρυσης και λειτουργίας του ΟΠΕΚΕΠΕ. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε πραγματικά τι συνέβη, ας γίνει εξεταστική επιτροπή σε βάθος χρόνου. Oχι άλλη υποκρισία. Oχι άλλη πολιτική εκμετάλλευση.

Λευτέρης Αυγενάκης (σε Οικονόμου-Παυλόπουλο, ΣΚΑΪ)

(Να ρωτήσουμε: ο Φραπές, ο Χασάπης, ο Γρύλλος και μερικά ακόμα λεβεντόπαιδα που -όπως προκύπτει από τη δικογραφία- πίνουν νερό στ’ όνομά του είναι «παραβατικοί», οι οποίοι ανακάτευαν το όνομά του για να τον εκθέσουν; Πώς ήξεραν ότι τα τηλέφωνά τους παρακολουθούνται και μιλούσαν έτσι για να εκθέσουν αυτόν τον αδάμαντα της πολιτικής; Οταν τρωγόπινε μ’ αυτά τα καλόπαιδα δεν ήξερε τι κάνουν; Με το ποου σιγουρεύτηκε ότι ο Μητσοτάκης θάβει την ποινική πλευρά του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ, της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, ο Αυγενάκης έτρεξε στο προστατευμένο περιβάλλον του ΣΚΑΪ και άρχισε να μας φτύνει κατάμουτρα. Να μας λέει ότι η γίδα στην πλάτη του δεν είναι κλεψιμαίικη, αλλά ήταν άρρωστη η κακομοίρα και την πήρε για να την πάει στον κτηνίατρο. Και κάνει σπέκουλα με την Κρήτη, προσπαθώντας να «δέσει» την εκλογική του πελατεία, εκθέτοντας ταυτόχρονα τον Ανδρουλάκη. Σε μια αθλια λογική συμψηφισμού και συγκάλυψης, που πρέπει να εξοργίσει κάθε έντιμο άνθρωπο σ’ αυτή τη χώρα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo