Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback
  • Σαν σήμερα 4 Ιούλη
  • Πρόκληση: Aποφυλακίζουν τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας
  • Αηδιάζει ακόμα και ο γυμνοσάλιαγκας
  • Η διασύνδεση με τους «κοινωνικούς εταίρους» πασπαλισμένη με μπόλικη προπαγανδιστική φλυαρία
  • Λωρίδα της Γάζας, 2.7.2025: Μην αποστρέφετε το βλέμμα από τα εγκλήματα του κτήνους (βίντεο φρίκης)
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Υγεία»Μαγική εικόνα οι ΜΕΘ – απατεωνιές Κοντοζαμάνη
Υγεία

Μαγική εικόνα οι ΜΕΘ – απατεωνιές Κοντοζαμάνη

Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Ιούν 2021, 11:16

Με τον αριθμό των διασωληνωμένων ασθενών covid να πέφτει σταδιακά και πλέον να είναι κάτω από τους 500 (θυμίζουμε ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα κινούνταν πάνω από τους 800), είναι λογικό να χαμηλώνει η πίεση στο ΕΣΥ και ιδιαίτερα στον τομέα της Εντατικής Θεραπείας. Αυτή η φάση, όμως, της αποκλιμάκωσης της πίεσης για κλίνες ΜΕΘ-COVID, μας βοηθάει ταυτόχρονα να αντιληφθούμε τι συνέβαινε την περίοδο της μεγάλης πίεσης.

Οταν, λοιπόν, στη φάση των 500- διασωληνωμένων, έχουμε καθημερινά 10-20 αιτήματα διακομιδής ασθενών covid, ακόμα και από νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής (Ευαγγελισμός, Σωτηρία, Θριάσιο, Νίκαια), ορισμένα από τα οποία παραμένουν για μέρες ανικανοποίητα, μπορούμε να φανταστούμε τι συνέβαινε όταν οι διασωληνωμένοι ασθενείς ήταν 800+: ένα πολύ μεγάλο ποσοστό απ’ αυτούς παρέμενε εκτός ΜΕΘ, επειδή δεν υπήρχε ελεύθερο κρεβάτι ούτε στις ψευδο-ΜΕΘ (τις έστησαν άρον-άρον, χρησιμοποιώντας χειρουργεία, θαλάμους ανάνηψης, ακόμα και απλούς θαλάμους, και φυσικά με τίποτα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ΜΕΘ) και οι περισσότεροι κατέληγαν διασωληνωμένοι σε κοινούς θαλάμους, χωρίς οι γιατροί να μπορούν να τους προσφέρουν τη βοήθεια που δικαιούνταν.

Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα για τους non-covid ασθενείς που διασωληνώνονται και πρέπει να μεταφερθούν σε ΜΕΘ. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, βλέποντας ότι η προσοχή της «κοινής γνώμης» είναι στραμμένη στη διαχείριση των ασθενών covid, μετέτρεψε τα νοσοκομεία σε νοσοκομεία μιας νόσου. Εκτός του ότι επί της ουσίας κατήργησε τα προγραμματισμένα χειρουργεία (η μείωση κατά 80% δεν απέχει πολύ από την κατάργηση), πήρε και όλα τα κρεβάτια ΜΕΘ που αφορούσαν τη λοιπή (πλην covid) νοσηρότητα και τα μετέτρεψε σε ΜΕΘ-COVID. Υποτίθεται ότι τα υπόλοιπα περιστατικά θα αντιμετωπίζονταν στα μαγαζιά των εμπόρων της υγείας. Αυτοί, όμως, διέθεσαν λίγα κρεβάτια ΜΕΘ για τους ασθενείς του ΕΣΥ, ίσα-ίσα για ξεκάρφωμα, και τα υπόλοιπα τα κράτησαν για τη δική τους πελατεία, η οποία αυξήθηκε κατακόρυφα, καθώς τα δημόσια νοσοκομεία έκλεισαν.

Παρά ταύτα, προκύπτουν πάντοτε επείγοντα περιστατικά, τα οποία διασωληνώνονται και πρέπει να μεταφερθούν σε ΜΕΘ. Και βέβαια, καθώς δεν υπήρχαν ελεύθερα κρεβάτια ΜΕΘ, αυτοί οι ασθενείς παρέμεναν διασωληνωμένοι σε κοινούς θαλάμους και η εξέλιξή τους μας είναι άγνωστη. Δεν ξέρουμε, δηλαδή, τι επίδραση είχε στην αύξηση της θνητότητας το γεγονός ότι αυτοί οι ασθενείς, μολονότι διασωληνώθηκαν, δεν μεταφέρθηκαν σε ΜΕΘ, αλλά παρέμειναν σε κοινούς θαλάμους.

Τις συνέπειες αυτής της εγκληματικής πολιτικής τις βλέπουμε καθαρότερα τώρα, στη φάση της μείωσης των διασωληνωμένων ασθενών covid. Ενώ η λίστα αναμονής στην ηλεκτρονική βάση του ΕΚΑΒ για διασωληνωμένους ασθενείς covid κινείται στα επίπεδα των 10-20 αιτημάτων ημερησίως, η λίστα αναμονής για διασωληνωμένους ασθενείς non-covid παραμένει στα ίδια υψηλά επίπεδα, με πάνω από 30 ασθενείς ημερησίως.

Κι ενώ αυτή είναι η πραγματιικότητα, ο Κοντοζαμάνης εξακολουθεί να λέει ψέματα. Οπως διαβεβαίωνε με απύθμενο θράσος ότι κανένας διασωληνωμένος covid ασθενής δεν περιμένει περισσότερο από 24, το πολύ 36 ώρες, έτσι διαβεβαιώνει τώρα («ενημέρωση» 28 Μάη): «Εχουν ανοίξει και άλλες δραστηριότητες. «Να θυμίσω επί τη ευκαιρία ότι έχουμε γυρίσει κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που ήταν αποκλειστικά για Covid, για χρήση non Covid περιστατικών. Εχουν επιστρέψει στην κανονικότητα και συγκεκριμένες Μονάδες σε Νοσοκομεία, όπως είναι Καρδιοχειρουργικές Μονάδες, προκειμένου να συνεχιστούν και να προχωρήσουν χειρουργεία, όπως και οι χειρουργικές αίθουσες». Αν πράγματι συνέβαινε αυτό, τότε δε θα διατηρούνταν στα ίδια υψηλά επίπεδα, η λίστα αναμονής των non-covid ασθενών που έχουν διασωληνωθεί και περιμένουν να βρεθεί ελεύθερο κρεβάτι ΜΕΘ.

Covid ασθενείς

Παρακάτω βλέπετε την εξέλιξη των διασωληνωμένων covid ασθενών στην ηλεκτρονική βάση του ΕΚΑΒ. Οι διακυμάνσεις το τελευταίο διάστημα είναι σημαντικές (έστω και σε χαμηλό επίπεδο). Για παράδειγμα, στις 29 Μάη, τελευταία μέρα του πίνακα, στη λίστα αναμονής υπήρχαν 5 αιτήματα, όμως στις 2 Ιούνη τα αιτήματα ήταν 11.

Νon-covid ασθενείς

Η λίστα αναμονής για non-covid ασθενείς εξελίσσεται όπως ακριβώς περιγράφουμε στην εισαγωγή αυτού του άρθρου.

Εκτύπωση 🖨
covid-19 NON-COVID ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΜΙΔΕΣ ΜΕΘ ΨΕΥΔΟ-ΜΕΘ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤα μικροκομματικά συμφέροντα και τα ψηφαλάκια ανάβουν φωτιές

Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

Επόμενο άρθρο Ο Μητσοτάκης κάνει test drive διαφημίζοντας VW

Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

Σχετικά Αρθρα

Και η απεξάρτηση στους εμπόρους της Υγείας

Υγεία 16 Ιούν 2025, 14:37

Πλυντήρια «Ο Μπουμπούκος»: Ξεπλένουν ακόμα και τους Γλίξμπουργκ

Αθλια φιέστα στην καρδιά του ΕΣΥ, στον «Ευαγγελισμό»

Πολιτική 4 Ιούν 2025, 15:08

Βραχιολάκια για ιθαγενείς…

Υγεία 3 Ιούν 2025, 10:37

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και «Πλεύση Ελευθερίας» στο πλευρό του Αδωνι Γεωργιάδη

Στηρίζουν το κυβερνητικό σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Υγεία 8 Μάι 2025, 10:46

Ιδιωτικό μαγαζί υγείας σκοπεύει να στήσει στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με τη σύμπραξη των μεγαλογιατρών του πανεπιστημιακού κατεστημένου

Υγεία 6 Μάι 2025, 22:02

Καταρρέει το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο Κρήτης – Ομαδική παραίτηση των γιατρών της Πνευμονολογικής

Υγεία 30 Απρ 2025, 21:58
Ροή Ειδήσεων
Καταστολή

«Στον κουβά» η έφεση της ελληνικής κυβέρνησης για την καταδίκη της για παράνομο pushback

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποφάσισε να μην εξεταστεί καν η έφεση από τη Μείζονα Σύνθεση του ΕΔΔΑ

4 Ιούλ 2025, 09:40
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

4 Ιούλ 2025, 00:01
Πολιτική

Πρόκληση: Aποφυλακίζουν τα γκεσέμια της νεοναζιστικής εγκληματικής συμμορίας

Μετά τον Καιάδα, έξω και οι Παππάς-Παναγιώταρος - Ετοιμάζουν και τον Κασιδιάρη

3 Ιούλ 2025, 22:02
Πολιτική

Αηδιάζει ακόμα και ο γυμνοσάλιαγκας

3 Ιούλ 2025, 14:53
Παιδεία

Στρατηγικό Σχέδιο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης 2025 – 2027

Η διασύνδεση με τους «κοινωνικούς εταίρους» πασπαλισμένη με μπόλικη προπαγανδιστική φλυαρία

3 Ιούλ 2025, 08:52
Διεθνή

Λωρίδα της Γάζας, 2.7.2025: Μην αποστρέφετε το βλέμμα από τα εγκλήματα του κτήνους (βίντεο φρίκης)

3 Ιούλ 2025, 07:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Ιούλη

3 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Να σπάσει εν τη γενέσει της η προσπάθεια ποινικής απαλλαγής των λαμόγιων

Την καταδίκη σύμφωνα με το κατηγορητήριο ζήτησε η εισαγγελέας Νταγιάντα στη δίκη των 7 μελών των οικογενειών Χλύκα και Καλφούτζου

2 Ιούλ 2025, 22:08
Διεθνή

Γάζα: Παιχνίδια ψυχολογικού πολέμου από Τραμπ-Νετανιάχου

2 Ιούλ 2025, 13:36
Η παπάρα

Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του

2 Ιούλ 2025, 12:01
Κόντρες

Κούλη πεσόντος πας Σαλμάς ξυλεύεται

2 Ιούλ 2025, 09:59
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούλη

2 Ιούλ 2025, 00:01
Αγροτικά

Για την ταμπακιέρα… μούγκα στη στρούγκα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Απάντηση του γενικού διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφέρειας Θεσσαλίας σε δημοσίευμά μας

1 Ιούλ 2025, 22:11
Εργατικά

Και άλλο ιδιωτικό σχολείο αρπάχτηκε από τις δαγκάνες ξένου fund

1 Ιούλ 2025, 21:50
Διεθνή

Οταν φεύγουν τα πηλήκια από τα κεφάλια των σιωναζιστών στρατηγών

Εντυπωσιακά βίντεο από τον ανταρτοπόλεμο της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Ιούλ 2025, 20:12
Κόντρες

Ο θρίαμβος του Κριστιάν Λουμπουτέν

1 Ιούλ 2025, 13:41
Πολιτισμός

Πολεμάμε και τραγουδάμε: Δυο νέα τραγούδια από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

1 Ιούλ 2025, 09:59
Διεθνή

Γιατί λυσσάει ο σιωναζιστικός όχλος;

1 Ιούλ 2025, 08:42
Διεθνή

Γάζα: To τελευταίο ρεπορτάζ

Θερίζουν τους δημοσιογράφους της Γάζας οι σιωναζιστές

1 Ιούλ 2025, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούλη

1 Ιούλ 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Ιούλη

ΗΠΑ: Ημέρα Ανεξαρτησίας.

Ιταλία: Ημέρα Garibaldi (1807).

Φιλιππίνες: Ημέρα φιλιππινοαμερικανικής φιλίας (1946).

1848: Εκδίδεται το “Κομμουνιστικό Μανιφέστο“.

1948: Η Γιουγκοσλαβία αποβάλλεται από την Κομινφόρμ.

1958: Επαναστατική εξέγερση στο Ιράκ, εκτελούνται ο βασιλιάς Φεϊζάλ Β’, ο πρωθυπουργός Νουρί Ες Σαΐντ και ο πρίγκιπας διάδοχος.

1982: Αυτοκτονεί ο πρόεδρος της Δομινικανής Δημοκρατίας Σιλβέστερ Γκουθμάν Φερνάντες.

1994: Εκτελείται ο σύμβουλος της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα Ομέρ Σιπαχίογλου (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σοβαρή και δεν την υποτιμούμε. Είναι, όπως είπε ο πρωθυπουργός, μια αποτυχία. Δυστυχώς αντίστοιχα ζητήματα απασχολούν πολλά κράτη-μέλη της ΕΕ, δείχνοντας ένα διαχρονικό πρόβλημα διαχείρισης αγροτικών ενισχύσεων. Οι στρεβλώσεις, με εικονικά βοσκοτόπια και ανύπαρκτους ελέγχους, δεν ξεκίνησαν σήμερα είναι γνωστές εδώ και δεκαετίες. Υπάρχουν ευθύνες και σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Ωστόσο, η δική μας κυβέρνηση δεν αποποιείται τις ευθύνες της. Είμαστε εκείνοι που πήραμε τις πρώτες ουσιαστικές πρωτοβουλίες, θέτοντας αρχικά τον ΟΠΕΚΕΠΕ υπό ειδική εποπτεία και τώρα μεταφέροντας την αρμοδιότητα στην ΑΑΔΕ.

Νότης Μηταράκης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ

Οι παρατυπίες και η κακοδιαχείριση κοινοτικών κονδυλίων είναι πράγματι ένα πρόβλημα που το βλέπουμε να εξελίσσεται σε όλη την Ευρώπη και δυστυχώς και στη χώρα μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ένα πρόβλημα εξαιρετικά σοβαρό, καθώς στερεί από τη μεγάλη πλειοψηφία των έντιμων παραγωγών κεφάλαια που δικαιούνται και είναι απαραίτητα για τη δουλειά τους. Η κυβέρνηση κάθε άλλο παρά απαθής έμεινε σε αυτή την κατάσταση. Αφενός προσπάθησε να λύσει αυτό τον γόρδιο δεσμό του ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς να διακόψει τη λειτουργία του, αφετέρου έγινε πολύ σοβαρή δουλειά στο να κλείσουν διάφορα παραθυράκια που επέτρεπαν τις παράνομες δοσοληψίες. Μιλάω για τους χάρτες βόσκησης, το κτηματολόγιο αλλά και την ψηφιοποίηση των διαδικασιών. Δυστυχώς οι παθογένειες ήταν τόσο βαθιά ριζωμένες που απαιτήθηκε τελικά η δραστική λύση της κατάργησης του οργανισμού και της μεταφοράς των αρμοδιοτήτων του στην ΑΑΔΕ. Μια ανεξάρτητη αρχή με εχέγγυα διαφάνειας και αποτελεσματικότητας. Πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να λύσει προβλήματα που κανείς άλλος δεν είχε τολμήσει.

Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ

(Πώς το έγραψε ο Κούλης στο facebook; «Για να ξεκαθαρίσω εξαρχής ότι από εμένα δεν πρόκειται να ακούσετε κανένα συμψηφισμό με το παρελθόν -στη λογική “και οι άλλοι τα ίδια έκαναν”- που να δικαιολογεί αδράνεια για το παρόν και για το μέλλον». Την ίδια στιγμή βάζει τα παρτάλια του να υποστηρίξουν το ακριβώς αντίθετο. Να ανοίξουν τη βεντάλια σε όλη την Ευρωλάνδη: «Σε όλη την Ευρώπη το ίδιο γινόταν εδώ και χρόνια». Και με αφετηρία αυτόν τον συμψηφισμό του κερατά, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω: «Εμείς είμαστε αυτοί που κόψαμε το γόρδιο δεσμό και βάλαμε τέλος στο σκάνδαλο»! Είναι να τους στήνεις στη σειρά και να τους μπατσίζεις όλους μαζί με μια κίνηση: παφ-παφ-παφ-παφ… Ο τελευταίος πρόεδρος που έβαλαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ο συνταξιούχος δικαστικός Σαλάτας -ναι, ναι, αυτός που είχε τη γνώμη ότι η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση!- δεν έδινε τα στοιχεία που του ζητούσε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, η οποία πήρε τους μπάτσους και έκαναν ντου στα γραφεία του οργανισμού εξυπηρέτησης λαμόγιων, κατάσχοντας κομπιούτερ και συρταροθήκες! Κι έχουν το θράσος να λένε ότι αυτοί προχώρησαν σε δραστικές λύσεις. Προκαλούν ο Κούλης και τα παρτάλια του. Προκαλούν τον ελληνικό λαό που -αν μη τι άλλο- διαθέτει τον λεγόμενο κοινό νου για να αντιληφθεί -πέρα από λεπτομέρειες- ότι είχαν στήσει μια μηχανή και γάζωναν τις επιδοτήσεις. Και τα λεφτά τα μοιράζονταν λαμόγια, κομματάρχες, διεφθαρμένοι υπάλληλοι και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Εφετείο 17Ν

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

  • ΕΛΑ

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

  • Επικοινωνία

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

  • Όροι χρήσης

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

  • Ποιοι είμαστε

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

  • Επικοινωνία

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

  • Όροι χρήσης

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

    Σύστημα μιας νόσου παραμένει το ΕΣΥ

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo