Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αμπάς Αραγτσί: Η συμφωνία «ποτέ δεν ήταν πιο κοντά» στην ολοκλήρωσή της
  • Τι γύρευε η Εφη Αχτσιόγλου σε δίκη λαμόγιων του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ;
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 13 Ιούνη
  • Χαρά στο κουράγιο του(ς)
  • Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Επιτρέπουν στην «Ολυμπος» να παράγει γιαούρτι «ελληνικού τύπου» με ρουμάνικο γάλα!
Αγροτικά

Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

Επιτρέπουν στην «Ολυμπος» να παράγει γιαούρτι «ελληνικού τύπου» με ρουμάνικο γάλα!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr8 Ιούν 2019, 00:00

Στις 9 Απρίλη του 2019, σε άρθρο μας, με τίτλο «Αποκαλυπτικό έγγραφο της Ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι: “Ελληνικό γιαούρτι“ παραγωγής Ρουμανίας»(δείτε εδώ) αποκαλύπταμε ότι στη Ρουμανία η ελληνική εταιρία «Ολυμπος», συμφερόντων Σαράντη εμπορεύεται «ελληνικό γιαούρτι», το οποίο παράγει στο εκεί εργοστάσιό τηςμε γάλα Ρουμανίας. Η είδηση προερχόταν από έγγραφο της της ελληνικής πρεσβείας στο Βουκουρέστι, το οποίο δημοσιεύσαμε, για να μη μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την εγκυρότητα του ρεπορτάζ μας (δείτε εδώ).

Στις 14 Απρίλη του 2019, ο βουλευτής της ΝΔ Στύλιος πήρε το έγγραφο της ελληνικής πρεσβείας που είχαμε αποκαλύψει και χωρίς να αναφέρει την πηγή (ούτε φυσικά το άρθρο μας), κατέθεσε Ερώτηση στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ο Στύλιος έκανε τη βλακώδη κίνηση να αποσιωπήσει τα πραγματικά περιστατικά. Δηλαδή, το γεγονός ότι η «Ολυμπος» παράγει στη Ρουμανία «ελληνικό γιαούρτι», αλλά και ότι υπάρχουν και άλλες εταιρίες που πωλούν στη Ρουμανία «ελληνικό γιαούρτι» ή γιαούρτι «ελληνικού τύπου». Αυτή η συμπεριφορά του Στύλιου, καίτοι βλακώδης, είναι πλήρως εξηγήσιμη. Ο ίδιος και το κόμμα του θέλουν να προστατέψουν την ασυδοσία των γαλακτοβιομήχανων, όπως κάνει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Εχουν φτιάξει μια ασπίδα προστασίας των ελληνικών γαλακτοβιομηχανιών, σε βάρος των κτηνοτρόφων και της ελληνικής κτηνοτροφίας. Και φυσικά, όταν γίνουν κυβέρνηση, θα συνεχίσουν την ίδια πολιτική.

Στον Στύλιο απάντησε στις 10 Μάη η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Τελιγιορίδου, ισχυριζόμενη από τη μια ότι «δεν νομιμοποιούνται να χρησιμοποιούν άλλες χώρες σε δικά τους προϊόντα» «τους όρους “ελληνικό γιαούρτι” και “γιαούρτι ελληνικού τύπου”» και από την άλλη ότι «ενημερώθηκε (σ.σ. από τον ΣΕΒΓΑΠ, το συνδικάτο των γαλακτοβιομηχανιών) ότι η εν λόγω επιχείρηση (ελληνικών συμφερόντων) θα προσαρμόσει την επισήμανση των προϊόντων της στη ρουμανική αγορά, έτσι ώστε να μη θίγονται τα ελληνικά συμφέροντα» (η απάντηση της Τελιγιορίδου στον Στύλιο εδώ).

Αρα, σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, το θέμα θεωρείται λήξαν. Το έλυσαν οι γαλακτοβιομήχανοι μεταξύ τους και ενημέρωσαν το υπουργείο, όταν αυτό τους ζήτησε «εξηγήσεις»!

Πώς ακριβώς «λύθηκε» το ζήτημα; Η Τελιγιορίδου ξέρει πολύ καλά πως η «Ολυμπος» στη Ρουμανία άλλαξε απλώς τον όρο «ελληνικό γιαούρτι» με τον όρο «ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ τύπου». Στις ετικέτες της κυρίαρχες είναι οι λέξεις «ΓΙΑΟΥΡΤΙ» και «ΕΛΛΗΝΙΚΟ», με τη δεύτερη να είναι με πιο μεγάλα γράμματα. Το «τύπου» είναι με μικρά γράμματα. Για τη βιομηχανία των αδελφών Σαράντη το αποτέλεσμα στη ρουμάνικη αγορά θα είναι το ίδιο. Δείτε τις ετικέτες που θα έχουν τα ρουμάνικα γιαούρτια της «Ολυμπος» και θα καταλάβετε τι εννοούμε. 



 
Η Τελιγιορίδου είναι πλήρως ενήμερη γι’ αυτό, το απέκρυψε όμως, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η «Ολυμπος» «συμμορφώθηκε προς τις υποδείξεις». Και ο Στύλιος δεν έδωσε καμιά συνέχεια, διότι -όπως είπαμε- και η ΝΔ κινείται στο ίδιο μήκος κύματος με την κυβέρνηση, προστατεύοντας τα συμφέροντα των γαλακτοβιομηχανιών και προσπαθώντας να παραμυθιάσει τους αγανακτισμένους κτηνοτρόφους.

Για μια φορά ακόμα αποδείχτηκε ότι η εκστρατεία «Ελληνικό Γιαούρτι ΠΓΕ» είναι μια επιχείρηση εξαπάτησης των κτηνοτρόφων. Θα υποβάλουν, λέει, ένα φάκελο στην Κομισιόν για να αναγνωριστεί το ελληνικό γιαούρτι ως ΠΓΕ. Εναν φάκελο που δεν έχει καμιά τύχη, όπως έχουμε αποκαλύψει. Οι ίδιοι έχουν αποδεχτεί πλήρως τη θέση της Κομισιόν ότι γαλακτοβιομηχανίες σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα μπορούν να παράγουν γιαούρτι, το οποίο δε θα το βαφτίζουν «ελληνικό», αλλά «ελληνικού τύπου/στιλ/συνταγής». Αυτό έκανε και η «Ολυμπος» στη Ρουμανία, με τη σύμφωνη γνώμη και του ΣΕΒΓΑΠ και της κυβέρνησης, που -κατά τα άλλα- διατείνονται ότι τάχαμου δε δέχονται ούτε τους όρους «ελληνικού τύπου/στιλ/συνταγής», που έχει δεχτεί η Κομισιόν. Γι’ αυτό μιλάμε για χονδροειδή προσπάθεια εξαπάτησης των κτηνοτρόφων.

O όμιλος «Ελληνικά Γαλακτοκομεία», στον οποίο ανήκει και η «Ολυμπος», δεν παρανομεί μόνο στη Ρουμανία, αλλά και στην Ελλάδα. Πρόσφατα πιάστηκε να παράγει φέτα ΠΟΠ με εισαγόμενο συμπυκνωμένο (εβαπορέ) γάλα και παρολαυτά δεν της αφαιρέθηκε η άδεια παραγωγής φέτας ΠΟΠ. Οταν αποκαλύψαμε την υπόθεση, μας έστειλε εξώδικο (γι’ αυτή την… πονεμένη ιστορία δείτε αναλυτικά εδώ).

Η κυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, με την ΚΥΑ του Αυγούστου του 2016, νομιμοποίησε τη μαζική χρήση εισαγόμενου συμπυκνωμένου γάλακτος για την παραγωγή ελληνικού γιαουρτιού. Με την απόφαση αυτή έβαλε την ταφόπλακα στη διεκδίκηση της αναγόρευσης του ελληνικού γιαουρτιού σε προϊόν ΠΓΕ (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ενδειξης).

Διαχρονικά, όλες οι κυβερνήσεις, όλων των χρωμάτων, άφησαν τα πράγματα ελεύθερα, επιτρέποντας σιωπηρά σε εταιρίες πολλών χωρών της ΕΕ (και όχι μόνο της Τσεχίας, με την οποία έγινε κάποιος ντόρος τα τελευταία χρόνια) να παράγουν είτε «ελληνικό γιαούρτι»είτε γιαούρτι «ελληνικού τύπου» (στραγγιστό κυρίως, που είναι αυτό που «τραβιέται» στις ευρωπαϊκές χώρες).

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

Προβατόμορφοι λύκοι
Επόμενο άρθρο

Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

«Ο Ελληνας ψηφίζει με βάση τα δύο “τσ”: τσέπη και τσαπού»…

Σχετικά Αρθρα

Τι γύρευε η Εφη Αχτσιόγλου σε δίκη λαμόγιων του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ;

Για τις 30 Ιούνη διακόπηκε η νέα δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου

Αγροτικά 13 Ιούν 2026, 09:41

Τον πήρε για οπλοπολυβόλο και του βγήκε νεροπίστολο

Προκλητική δήλωση Σχοινά για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Αγροτικά 5 Ιούν 2026, 10:17

Αρχισε το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων: Δώδεκα νέες εστίες μεταξύ 21 και 29 Μάη

Επλήγη για πρώτη φορά και η Αρκαδία (δύο εστίες μέχρι στιγμής)

Αγροτικά 30 Μάι 2026, 10:45

Με τον εμβολιασμό (στη ζούλα) των αιγοπροβάτων η Ελλάδα έγινε ενδημική χώρα για τον ιό της ευλογιάς

Αγροτικά 26 Μάι 2026, 10:21

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και η ΝΔ συνεχίζει ακόμα να παραβιάζει την Τεχνική Λύση για τους βοσκότοπους, για να βολέψει το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Γι' αυτό καθυστερούν πάνω από 11 χρόνια τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

Αγροτικά 20 Μάι 2026, 19:41

Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Εσπρωξαν τους κτηνοτρόφους σε μαζικούς εμβολιασμούς «στη ζούλα», με δική τους δαπάνη και χωρίς ελπίδα εκρίζωσης της νόσου

Αγροτικά 2 Μάι 2026, 06:15
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Αμπάς Αραγτσί: Η συμφωνία «ποτέ δεν ήταν πιο κοντά» στην ολοκλήρωσή της

13 Ιούν 2026, 10:28
Αγροτικά

Τι γύρευε η Εφη Αχτσιόγλου σε δίκη λαμόγιων του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ;

Για τις 30 Ιούνη διακόπηκε η νέα δίκη των Χλύκα (πατέρα και γιού) και Καλφούτζου

13 Ιούν 2026, 09:41
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Ιούν 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

13 Ιούν 2026, 00:01
Κόντρες

Χαρά στο κουράγιο του(ς)

12 Ιούν 2026, 20:15
Πολιτική

Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…

12 Ιούν 2026, 13:22
Η παπάρα

Τι έχουν τα έρ’μα και ψοφούν;

12 Ιούν 2026, 11:28
Διεθνή

Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα

12 Ιούν 2026, 11:06
Διεθνή

Ισραήλ: Απέλασαν γαλλίδα δημοσιογράφο

12 Ιούν 2026, 08:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούνη

12 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

11 Ιούν 2026, 21:26
Πολιτική

Περονόσπορος θερίζει γενικούς γραμματείς

11 Ιούν 2026, 19:32
Υγεία

EΣΥ: Τα ψέματα του Μητσοτάκη και η αλήθεια των αριθμών

11 Ιούν 2026, 12:07
Καταστολή

ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ! | Δίκη 5 αγωνιστών – Συνεχής ενημέρωση

11 Ιούν 2026, 11:54
Η παπάρα

Ο Μητσοτάκης με το πηλίκιο του Παπαδόπουλου και το σκήπτρο του Λουδοβίκου ΙΕ

11 Ιούν 2026, 10:44
Παιδεία

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: απροκάλυπτοι και «ντροπαλοί» υποστηρικτές

11 Ιούν 2026, 07:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούνη

11 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Ολοι αύριο (11/6) στις 9:30 στην Ευελπίδων (κτίριο 6 αίθουσα 4): Να σταθούμε στο πλευρό των αγωνιστών και να απαιτήσουμε την αθώωσή τους

10 Ιούν 2026, 22:24
Καταστολή

Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης υλοποιούν το βρόμικο αφήγημα της Μοσάντ

10 Ιούν 2026, 21:12
Διεθνή

Ποιανού η σημαία κυματίζει; Οι ηγέτες του Λιβάνου συντάσσονται με το Ισραήλ εναντίον του ίδιου τους του λαού

10 Ιούν 2026, 20:07
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

Ημέρα softball.

1956: Λήγει η 72χρονη κατοχή της διώρυγας του Σουέζ από τους Αγγλους.

1969: Βόμβα στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Βουκουρεστίου, τέσσερις τραυματίες.

1978: Τα ισραηλινά στρατεύματα εγκαταλείπουν τον Νότιο Λίβανο.

1989: Βόμβες στον πέμπτο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών, έξω από τη Σχολή Δημόσιας Διοίκησης και στη ΔΟΥ Νίκαιας (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η ακρίβεια κλέβει τη λάμψη των μακροοικονομικών επιτυχιών και στο Μέγαρο Μαξίμου οι επικοινωνιολόγοι αναλύουν με προβληματισμό τις ποιοτικές μετρήσεις των πρόσφατων δημοσκοπήσεων. Όπως μαθαίνουμε, διαπιστώνουν ένα πολιτικό παράδοξο. Την ώρα που η χώρα εισπράττει επαίνους από την Κομισιόν και τις αγορές και έχει πρόεδρο στο Eurogroup τον Πιερρακάκη, εντούτοις η δημοφιλία του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης πιέζονται στα… ράφια των σουπερμάρκετ και στις… αντλίες των πρατηρίων! Τι λένε οι ειδικοί μέσα στην κυβέρνηση; Οτι οι μεγάλες οικονομικές επιτυχίες χρειάζονται μήνες για να διαχυθούν στην πραγματική οικονομία και στο πορτοφόλι του πολίτη. Οπότε όλοι είναι στο… περίμενε, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για το περιβάλλον που θα επικρατεί όταν φτάσουμε στις εκλογές!

Political

(Το παραπάνω σχόλιο το υπογράφει ο ίδιος ο εκδότης της καραδεξιάς Political, που έχει «ανοιχτή γραμμή» με το μέγαρο Μαξίμου. Εχει τίτλο «Γιατί είναι προβληματισμένοι οι επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη». Το «παράδοξο» δεν βλέπουμε. Ούτε ο εκδότης το βλέπει, είμαστε σίγουροι. Κάτι πρέπει να γράψει, όμως, για να μην καρφωθεί. Φόρεσε κάπα, πήρε και μια γκλίτσα στο χέρι και παριστάνει τον αφελή βοσκό που νόμιζε ότι τα πρόβατα μπορούν να επιζήσουν χωρίς τροφή φτάνει να τα αφήνει να λιάζονται. Εχει, λέει, τεράστιες μακροοικονομικές επιτυχίες ο Μητσοτάκης, παίρνει συγχαρητήρια από την Ούρσουλα και την καμαρίλα της, του έκαναν και τον Πιερρακάκη παιδί για τα θελήματα στο Eurogroup, αλλά χρειάζεται καιρός για ν’ αποδώσουν οι… μακροοικονομικές επιτυχίες. Οπότε, ο κόσμος βρίζει, φτύνει και μουτζώνει, γιατί στενάζει από την ακρίβεια. Ο λαϊκός κόσμος, χωρίς να γνωρίζει πολιτική οικονομία, βλέπει, συγκρίνει και κρίνει. Βλέπει ότι αυτά που ονομάζουν «μακροοικονομικές επιτυχίες» ήδη αποδίδουν. Μόνο που αποδίδουν μονόπλευρα. Οι ιμπεριαλιστές δανειστές εισπράττουν τους τόκους τους και οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις, ντόπιες και ξένες, βλέπουν τα κέρδη τους να εκτινάσσονται, καθώς ενθυλάκωσαν και τα λεφτά από το περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης. Τα μεροκάματα, όμως, παραμένουν καθηλωμένα σε πραγματικούς – συχνά και σε ονομαστικούς – όρους, ο πληθωρισμός καλπάζει, σε επίπεδα πολύ πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ οι συνέπειες της κρίσης εκτινάσσουν τις τιμές σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Οσος χρόνος κι αν περάσει, αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, γιατί δεν υπάρχει ζήτημα «χρόνου για να αποδώσουν οι μακροοικονομικές επιτυχίες», αλλά ζήτημα εφαρμογής μιας σκληρής ταξικής πολιτικής. Κι αυτό κάθε άλλο παρά παράδοξο είναι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    17Ν
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Εφετείο 17Ν
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    ΕΛΑ
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Ποιοι είμαστε
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Επικοινωνία
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Όροι χρήσης
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Ποιοι είμαστε
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Επικοινωνία
  • Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Κυβέρνηση και ΣΕΒΓΑΠ

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo