Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Μάρτη
  • Νέο ρεκόρ επιχειρήσεων-πληγμάτων από τη Λιβανέζικη Αντίσταση
  • Συζήτηση στην ΚΟΝΤΡΑ: Το Ιράν και η Χεζμπολά διεξάγουν ένα Δίκαιο Πόλεμο
  • Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Αθηνών: Κάτω τα χέρια από τη δωρεάν ελεύθερη τέχνη στους δημόσιους χώρους
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 21 Μάρτη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Το παιχνίδι της διαπλοκής
Πολιτική

Τηλεοπτικές Αδειες

Το παιχνίδι της διαπλοκής

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Ιούλ 2016, 00:00

Καλά ο κυπριακός όμιλος (πίσω από τον οποίο φέρονται να είναι οι Βαρδινογιάννηδες, που έχουν υποβάλει αίτηση άδειας και με την εταιρία του STAR), καλά η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ με το Mega, που την έχουν πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα οι Μπομπολοψυχάρηδες, αλλά να αποκλείεται από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και η εταιρία του Ιβάν Σαββίδη; Ενός «επιχειρηματία που έχει προσφέρει στην Ελλάδα και στον Ποντιακό Ελληνισμό»; Με τον οποίο  «έχει φιλικές σχέσεις» ο κυβερνητικός εταίρος Π. Καμμένος «όπως έχουν και άλλοι πολιτικοί από άλλα κόμματα, όπως ο Κώστας Καραμανλής ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Σταύρος Καλαφάτης»;

Τα εντός εισαγωγικών είναι φράσεις που είπε ο ίδιος ο Καμμένος σε συνέντευξη στη  Real News της περασμένης Κυριακής. Υπερασπίστηκε και τον υποδεικνυόμενο ως διευθυντή στο κανάλι του Σαββίδη: «Ο Γιώργος Κούσουλας είναι διευθυντής του γραφείου Τύπου μου, αλλά παράλληλα είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος ανεξάρτητος. Όταν του προτάθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει διευθυντική θέση, δέχθηκε και επέλεξε τους συνεργάτες του, οι οποίοι είναι οι συνεργάτες που επέλεξε και στο υπουργείο Αμυνας»!

Προσέξτε τι έγινε. Ο Κούσουλας, που εμφανίζεται ως διευθυντής ειδήσεων του Σαββίδη, είναι δεμένος με τον Καμμένο όπως το νύχι με το κρέας. Από το 2012 μέχρι το 2015 ήταν διευθυντής του γραφείου Τύπου των ΑΝΕΛ και μόλις ο Καμμένος έγινε υπουργός διορίστηκε διευθυντής Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Πριν από ένα μήνα παραιτήθηκε, για να γίνει στέλεχος του Σαββίδη. Και δεν παραιτήθηκε μόνος του, αλλά πήρε μαζί του την Ελένη Δουράκη (εργαζόμενη στη Διεύθυνση Ενημέρωσης του υπουργείου Αμυνας), τον Βασίλη Συριόπουλο (τεχνικό προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ενημέρωσης του υπουργείου Αμυνας και υπεύθυνο για την κάλυψη των εκδηλώσεων του υπουργού: βίντεο, φωτογραφίες, μοντάζ), όπως και τους Κώστα Λαβίδα, Αννα Μπάστα και Μανταλένα Παπαδοπούλου, που επίσης εργάζονταν στο υπουργείο Αμυνας.

Να το πούμε απλά. Ο υπεύθυνος προπαγάνδας του Καμμένου, τόσο στους ΑΝΕΛ όσο και στο υπουργείο Αμυνας, πήρε όλη την ομάδα του και μετακόμισε στο κανάλι του Σαββίδη, αφήνοντας τον υπουργό χωρίς προπαγανδιστικό επιτελείο! Ο υπουργός όχι μόνο δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά τους έδωσε και την ευχή του!

Αντίθετα, ο υπουργός έχει πρόβλημα με τον κουμπάρο του τον Καλογρίτσα. Το χοντραίνει κιόλας με τον γνήσιο καμένο τρόπο: «Η εμπλοκή του κ. Καλογρίτσα στα μέσα ενημέρωσης ως φερόμενου συνεταίρου του κ. Ευαγγελάτου, στις ιστοσελίδες Newsit και On Alert, νομίζω ότι αποτελεί ένα δείγμα του τι θα μπορούσε να συμβεί εάν είχε στη διάθεσή του κανάλι. Η παρουσία του κουμπάρου και συνεταίρου του, κ. Θεοδωρικάκου, στο στενό επικοινωνιακό team του κ. Μητσοτάκη νομίζω ότι είναι σαφές τι επιδιώκει».

Παρά ταύτα, ο Καλογρίτσας είναι στην προεπιλογή, ενώ ο Σαββίδης δεν είναι. Τι έγινε, ρε παιδιά; Πλακώθηκαν μεταξύ τους οι Τσιπροκαμμένοι; Οι παρατηρητικοί πρόσεξαν αμέσως ότι ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ελευθέριος Κρέτσος απηύθυνε ερώτημα προς την Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού, και την Εταιρία των Ορκωτών Λογιστών που υποστήριξε το έργο της Επιτροπής, κατά πόσο οι λόγοι απόρριψης των τριών υποψηφίων που αποκλείστηκαν από την προεπιλογή είναι θεραπεύσιμοι. Και οι πληροφορίες λένε πως ο λόγος αποκλεισμού του Σαββίδη (δεν έχει έγκυρο πιστοποιητικό ελέγχου από ορκωτό λογιστή) είναι «θεραπεύσιμος», χωρίς να χρειαστεί να κάνει προδικαστική προσφυγή.

Εν πάση περιπτώσει, σύντομα θα ξέρουμε αν αυτός ο μέγας πατριώτης, ευεργέτης της πατρίδας και του ποντιακού ελληνισμού, φίλος του υπουργού Αμυνας, όπως και άλλων δεξιών πολιτικών, που έστησε το επιτελείο του καναλιού του απαρφανίζοντας τον υπουργό από επιτελείο προπαγάνδας, θα είναι στην προεπιλογή, ώστε να γίνουν οχτώ οι μνηστήρες για τις τέσσερις άδειες. Τέσσερις; Μην παίρνετε και όρκο ότι θα είναι τέσσερις.

Εν πάση περιπτώσει, εμείς είμαστε σίγουροι ότι με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ξεριζώθηκε η διαπλοκή. Απόδειξη αυτοί που έμειναν στο διαγωνισμό: Κοντομηνάς (Alpha), Κυριακού (ΑΝΤ1), Βαρδινογιάννης (Star), Αλαφούζος (ΣΚΑΪ), Βρυώνης (Ε), Μαρινάκης, Καλογρίτσας. Πρόκειται για ανθρώπους που φλέγονται για την αντικειμενική ενημέρωση του ελληνικού λαού και για τίποτ' άλλο.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Τηλεοπτικές Αδειες

Ο ορισμός των δικαιούμενων άσυλο
Επόμενο άρθρο

Τηλεοπτικές Αδειες

Πλιάτσικο με το προσφυγικό

Σχετικά Αρθρα

Oι μάσκες έπεσαν: επίσημα στον πόλεμο η Ελλάδα!

Συστοιχία ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία έβαλε κατά ιρανικών πυραύλων

Πολιτική 19 Μαρ 2026, 13:24

Predator/παρακολουθήσεις: Ξανά εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης

Πολιτική 18 Μαρ 2026, 13:13

Εδώ καράβια καίγονται, βαρκούλες αρμενίζουν…

Πολιτική 16 Μαρ 2026, 14:43

Η σκανδαλώδης ευνοϊκή μεταχείριση των νεοναζιστών εγκληματιών επιβεβαίωσε ότι αυτοί θεωρούνται σάρκα από τη σάρκα του καπιταλιστικού συστήματος

Πολιτική 14 Μαρ 2026, 11:42

Ολοι/ες σήμερα στις 19:00 στο Σύνταγμα: Αντιπολεμική-αντιμπεριαλιστική συγκέντρωση και πορεία

Κάλεσμα της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

Πολιτική 12 Μαρ 2026, 00:03

Η Ζαρούλια στη φυλακή (για ξεκάρφωμα), οι υπόλοιποι έξω! Φινάλε-πρόκληση στη δίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής συμμορίας

Πολιτική 11 Μαρ 2026, 19:27
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάρτη

22 Μαρ 2026, 00:01
Διεθνή

Νέο ρεκόρ επιχειρήσεων-πληγμάτων από τη Λιβανέζικη Αντίσταση

21 Μαρ 2026, 19:57
Εκδηλώσεις

Συζήτηση στην ΚΟΝΤΡΑ: Το Ιράν και η Χεζμπολά διεξάγουν ένα Δίκαιο Πόλεμο

Παρασκευή 27 Μάρτη, στις 8 μμ

21 Μαρ 2026, 09:38
Πολιτισμός

Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Αθηνών: Κάτω τα χέρια από τη δωρεάν ελεύθερη τέχνη στους δημόσιους χώρους

21 Μαρ 2026, 07:06
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

21 Μαρ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Μάρτη

21 Μαρ 2026, 00:01
Κόντρες

Ο καλύτερος πελάτης των τρολ

20 Μαρ 2026, 20:35
Καταστολή

Να μην αφαιρεθεί το άσυλο από τον Τζαβέντ Ασλάμ

20 Μαρ 2026, 19:11
Διεθνή

Πού την είδατε την προέλαση του σιωναζιστικού στρατού στον Λίβανο;

Αποκαλυπτικά videos

20 Μαρ 2026, 16:35
Διεθνή

Το Ιράν έπληξε καίρια το διυλιστήριο και το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας στη Χάιφα

Χρησιμοποίησε για πρώτη φορά νέο βαλλιστικό πύραυλο

20 Μαρ 2026, 09:16
Διεθνή

Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά: το Ιράν κατέρριψε αμερικάνικο F-35

20 Μαρ 2026, 08:27
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Μάρτη

20 Μαρ 2026, 00:01
Κόντρες

Το σκέφτεται άραγε ο Σεφερλής;

19 Μαρ 2026, 21:07
Διεθνή

Οι Ιρανοί ανταποδίδουν ακαριαία κάθε πλήγμα – Το πετρέλαιο καλπάζει, ο Τραμπ σε παραλήρημα

19 Μαρ 2026, 18:59
Πολιτική

Oι μάσκες έπεσαν: επίσημα στον πόλεμο η Ελλάδα!

Συστοιχία ελληνικών Patriot στη Σαουδική Αραβία έβαλε κατά ιρανικών πυραύλων

19 Μαρ 2026, 13:24
Παιδεία

Παιδαγωγική επάρκεια υπό προθεσμία

19 Μαρ 2026, 12:54
Διεθνή

Αντιστασιακός περονόσπορος θερίζει τα σιωναζιστικά τανκ

19 Μαρ 2026, 12:21
Υγεία

Συνεχείς μετακινήσεις γιατρών ΕΣΥ: Μπαλώνουν μια τρύπα, ανοίγουν μια άλλη

19 Μαρ 2026, 10:40
Παιδεία

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών – Με ακέραιο τον αντιδραστικό του πυρήνα και χειρότερες διατάξεις

19 Μαρ 2026, 09:48
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Μάρτη

19 Μαρ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Μάρτη

Ημέρα νερού.

Ημέρα ευγένειας στους δρόμους.

1821: Ξεκινά η ελληνική επανάσταση κατά των Οθωμανών.

1930: Απεργία πείνας πραγματοποιούν όλοι οι κρατούμενοι στις φυλακές λόγω κακής διατροφής.

1935: Η Περσία μετονομάζεται σε Ιράν.

1975: Παραπέμπονται σε δίκη οι πρωταίτιοι του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967 με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

1977: Βόμβα ακροδεξιών καταστρέφει το ΙΧ του γενικού γραμματέα της ΕΣΔΗΝ Δ. Ξυριτάκη.

1987: Αυτοκτονεί στις φυλακές Κορυδαλλού ο χουντικός Οδυσσέας Αγγελής.

1988: Βόμβες σε αυτοκίνητα τούρκων διπλωματών (17Ν).

2004: Δολοφονείται με πυρά ισραηλινών ελικοπτέρων ο σεΐχης Αχμέντ Γιασίν, θρησκευτικός ηγέτης των Παλαιστίνιων και πνευματικός ηγέτης της Χαμάς.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ξέρω το αίτημά σας. Ξέρω τι περιμένετε από μένα. Εχω πλήρη επίγνωση – πιστέψτε με. Και της ευθύνης και του βάρους της ευθύνης (…) Μαζί να βάλουμε τα πανιά και τα ξάρτια στο νέο καράβι για την Ιθάκη. Ενα καράβι γερό, καλοτάξιδο, γρήγορο, που δεν θα φοβάται τους καιρούς και τις θύελλες που μας περιμένουν. Με αξιόμαχο πλήρωμα, νέους αλλά και έμπειρους ναύτες και αξιωματικούς (…) Μαζί να χαράξουμε τη ρότα της πατρίδας για την Ιθάκη.

Aλέξης Τσίπρας

(Γραμμένος από τους λογογράφους του ο νέος χρησμός, δεν είναι και τόσο χρησμός. Το «νέο καράβι» είναι το κόμμα που ετοιμάζει. Και η «Ιθάκη» είναι η κυβερνητική εξουσία. Το μόνο που δεν είπε είναι το πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το νέο κόμμα και ποιο θα είναι το όνομά του. Δεν τα έχει αποφασίσει; Εκτιμούμε πως όλα είναι αποφασισμένα και πως ακολουθείται συγκεκριμένη στρατηγική «επικοινωνίας», που εκπόνησε η γαλλική Publicis Communications. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί συνεργασία με την εν λόγω εταιρία, αλλά αυτά ποτέ δεν ανακοινώνονται ή ανακοινώνονται εκ των υστέρων. Ασχολείται πλέον κανείς με το βιβλίο του Τσίπρα; Οχι. Το βιβλίο χρησιμοποιείται απλά ως όχημα για να οργανώνονται πολιτικές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις της χώρας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Γιάννενα, Λάρισα, προφανώς θ’ ακολουθήσει το Ηράκλειο, ίσως καμιά Μυτιλήνη ή καμιά Ρόδος. Αυτές οι συγκεντρώσεις και οι αραιές αλλά στοχευμένες παρεμβάσεις του Τσίπρα με δηλώσεις, συντηρούν το εγχείρημα στην πολιτική επικαιρότητα και δημιουργούν ένα κλίμα αναμονής. Την ίδια στιγμή, το ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ βρίσκεται σε μια διαδικασία συνεχούς φθοράς, ενώ ΣΥΡΙΖΑ και κοινοβουλευτική ομάδα της ΝέΑρ έχουν «κατεβάσει τα μολύβια» και περιμένουν. Η Καρυστιανού, που ως πρόεδρος του συλλόγου των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών συγκέντρωνε υποστήριξη από τ’ αριστερά, κυρίως από νεολαία, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο απ’ αυτό το ακροατήριο και θα της μείνει μόνο το ακροατήριο των ψεκ. Προφανώς, η fabriqué en France εκλογική στρατηγική προβλέπει να ανακοινωθεί το κόμμα Τσίπρα όταν θα έχει βαθύνει κι άλλο η φθορά των όμορων χώρων, ώστε να μπορεί να έχει πολυσυλλεκτικότητα. Και θα μας φαινόταν παράξενο αν η ανακοίνωση του κόμματος δε συνοδευόταν και από κάποια ονόματα που θα πλαισιώσουν τον μεσσία. Οσο για την «αυτοοργάνωση» κατά το πρότυπο με το οποίο ο Ανδρέας Παπανδρέου οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ το 1974, μόνο ως ανέκδοτο ακούγεται. Καταρχάς, ο Παπανδρέου είχε γύρω του πληθώρα στελεχών: από το αντιδικτατορικό ΠΑΚ μέχρι τη λεγόμενη αριστερή πτέρυγα και τη νεολαία της προδικτατορικής Ενωσης Κέντρου. Και το 1974 ήταν μια εποχή τεράστια πολιτικοποίησης και κοινωνικής ενεργοποίησης, κάτι που δεν ισχύει για το 2026. Αυτό που θα στήσει ο Τσίπρας θα είναι απλά ένας μηχανισμός οργανωτικής δουλειάς και όχι ένα μαζικό κόμμα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Τηλεοπτικές Αδειες

    17Ν
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Εφετείο 17Ν
  • Τηλεοπτικές Αδειες

    ΕΛΑ
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Τηλεοπτικές Αδειες

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Τηλεοπτικές Αδειες

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Τηλεοπτικές Αδειες

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Τηλεοπτικές Αδειες

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Τηλεοπτικές Αδειες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Τηλεοπτικές Αδειες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Τηλεοπτικές Αδειες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Τηλεοπτικές Αδειες

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Τηλεοπτικές Αδειες

    Τηλεοπτικές Αδειες

    Ποιοι είμαστε
  • Τηλεοπτικές Αδειες

    Τηλεοπτικές Αδειες

    Επικοινωνία
  • Τηλεοπτικές Αδειες

    Τηλεοπτικές Αδειες

    Όροι χρήσης
  • Τηλεοπτικές Αδειες

    Τηλεοπτικές Αδειες

    Ποιοι είμαστε
  • Τηλεοπτικές Αδειες

    Τηλεοπτικές Αδειες

    Επικοινωνία
  • Τηλεοπτικές Αδειες

    Τηλεοπτικές Αδειες

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo