Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη
  • Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη
  • Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ
  • «Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»
  • Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν
  • Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Καταστολή»Ελεύθεροι οι τρεις πολιτικοί πρόσφυγες από τη Δυτική Σαχάρα
Καταστολή

Νίκη της αλληλεγγύης

Ελεύθεροι οι τρεις πολιτικοί πρόσφυγες από τη Δυτική Σαχάρα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Νοέ 2011, 00:00

Από την Πέμπτη 3 Νοέμβρη, οι τρεις πολιτικοί πρόσφυγες από τη Δυτική Σαχάρα είναι ελεύθεροι. Πρόκειται για μια σημαντική νίκη της αλληλεγγύης, η οποία δεν άφησε ούτε στιγμή την υπόθεση και πάλεψε με όλα τα μέσα για να σπάσει ο τσαμπουκάς της Αστυνομίας, που ενεργούσε κόντρα ακόμη και στο νόμο. Οι τρεις πολιτικοί πρόσφυγες όχι μόνο είναι ελεύθεροι, αλλά έχουν στα χέρια τους και τις ροζ κάρτες, για να μπορούν να διαμένουν νόμιμα και να εργάζονται νόμιμα, μέχρι να εξεταστούν τελεσίδικα οι αιτήσεις ασύλου που έχουν υποβάλει.

Οι αποφάσεις απελευθέρωσης των τριών πολιτικών προσφύγων έχουν γενικότερη σημασία, γιατί είναι πολλοί οι αιτούντες άσυλο που κρατούνται παράνομα σε διάφορα αστυνομικά κελιά σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχουν υπερβεί από καιρό τον ανώτατο προβλεπόμενο χρόνο κράτησης των τριών μηνών (ή έξι μηνών αν έχουν κρατηθεί και άλλη φορά), που προβλέπει η αρμόδια νομική διάταξη (Προεδρικό Διάταγμα 114/2010).
 
Ο ένας από τους τρεις Σαχράουϊ πολιτικούς πρόσφυγες είχε κρατηθεί και προηγούμενη φορά και είχε αφεθεί ελεύθερος μετά παρέλευση 180 ημερών. Επομένως, η αστυνομία δεν είχε κανένα δικαίωμα να τον κρατήσει ούτε για μια μέρα. Επειδή είχε κάνει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου (και μόνο η καταγωγή από την κατεχόμενη Δυτική Σαχάρα, την Παλαιστίνη της Αφρικής, αποτελεί επαρκή λόγο για να δοθεί άσυλο, πόσο μάλλον όταν στη χώρα τους αντιμετωπίζουν διώξεις από το μαροκινό κατοχικό καθεστώς), έπρεπε να αφεθεί αμέσως ελεύθερος και να του χορηγηθεί η ροζ κάρτα, μέχρις ότου εξεταστεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό η αίτηση ασύλου που είχε υποβάλει.
 
Η Αστυνομία, όμως, ερμηνεύει κατά το δοκούν τη σχετική διάταξη. Λέει δηλαδή ότι κάθε φορά που συλλαμβάνει έναν αιτούντα άσυλο έχει το δικαίωμα να τον κρατά για έξι μήνες! Ετσι, όμως, ο περιορισμός ως προς τον ανώτατο χρόνο κράτησης, που τέθηκε από το ΠΔ 114, καταργείται. Η αστυνομία θα μπορεί να συλλαμβάνει κάποιον αιτούντα άσυλο, να τον αφήνει στους τρεις μήνες, να τον ξαναπιάνει σε λίγες μέρες, να τον ξαναφήνει μετά από έξι μήνες, να τον ξαναπιάνει για ένα εξάμηνο και ούτω καθ’ εξής.
 
Ετσι, για τον συγκεκριμένο πολιτικό πρόσφυγα, εκδόθηκε νέα απόφαση κράτησης για 180 μέρες, εν γνώσει του γεγονότος ότι αυτός είχε κρατηθεί προηγούμενη φορά επίσης για 180 μέρες!
 
Οταν όλες οι αιτήσεις που κατέθεσε ο πολιτικός πρόσφυγας έπεσαν στο κενό, απευθύνθηκε στον συνήγορο του πολίτη, ο οποίος με παρέμβασή του σημείωσε πως ο νόμος απαγορεύει κάθε κράτηση αιτούντος άσυλο για περισσότερες από 90 μέρες ή 180 μέρες αν έχει κρατηθεί και προηγούμενη φορά. Ετσι η Αστυνομία αναγκάστηκε να απελευθερώσει και τους τρεις, αναγνωρίζοντας πως η σωστή ερμηνεία του νόμου είναι αυτή που και ο συνήγορος του πολίτη υπέδειξε και όχι αυτή που αυθαίρετα και με κατασταλτική διάθεση εφαρμόζει η αστυνομία.
 
Στα υπηρεσιακά σημειώματα που έλαβαν κατά την απελευθέρωσή τους οι συγκεκριμένοι πολιτικοί πρόσφυγες αναφέρεται:
 
«Κρατήθηκε προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία Διοικητικής απέλασης από 27-07-2011 έως 30-10-2011. Σήμερα 30-10-211 και ώρα 16:00 αφέθηκε ελεύθερος διότι ανεστάλη η εκτέλεση της απέλασής του με απόφαση του Δ/ντή της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής, σύμφωνα με το άρθρο του ΠΔ 114/10, λόγω του γεγονότος ότι έχει καταθέσει αίτημα ασύλου το οποίο εκκρεμεί προς εξέταση και συμπλήρωσε τον προβλεπόμενο μέγιστο χρόνο κράτησής του μέχρι την έκδοση τελεσίδικης απόφασης επί του αιτήματός του».
 
Ο μέγιστος χρόνος κράτησης, λοιπόν, για όσους έχουν υποβάλει αίτηση χορήγησης ασύλου, δεν μπορεί να υπερβαίνει τους τρεις μήνες. Τα αστυνομικά κρατητήρια, όμως, είναι γεμάτα από αιτούντες άσυλο που κρατούνται για μήνες. Μόνο που οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν φωνή. Διάφορες ΜΚΟ και μεταναστευτικά «μαγαζάκια», που παίρνουν επιχορηγήσεις για ν’ ασχοληθούν με προβλήματα προσφύγων και μεταναστών, αδιαφορούν γι’ αυτό το θέμα, ενώ η Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ το βλέπει καθαρά γραφειοκρατικά. Κανένας τους δεν έψαξε στα αστυνομικά κρατητήρια για να δει πόσοι αιτούντες άσυλο κρατούνται παράνομα, πέραν του ανώτατου προβλεπόμενου χρόνου κράτησης.
 
Ζητάμε απ’ όσους έχουν στοιχεία για περιπτώσεις αιτούντων άσυλο που κρατούνται για πάνω από τρεις μήνες να μας τα φέρουν και δεσμευόμαστε ότι θα κινήσουμε γη και ουρανό για να ελευθερωθούν οι άνθρωποι.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Νίκη της αλληλεγγύης

Δίκη “Επαναστατικού Αγώνα” – 4η συνεδρίαση Τετάρτη, 9.11.2011
Επόμενο άρθρο

Νίκη της αλληλεγγύης

Δίκη “Επαναστατικού Αγώνα” – 5η συνεδρίαση Δευτέρα, 14.11.2011

Σχετικά Αρθρα

ΕΜΠ: Εισβολή ΜΑΤ-ΟΠΚΕ στην Αρχιτεκτονική – Καταπάτηση ασύλου και συλλήψεις φοιτητών

Με την αμέριστη συνδρομή της Πρυτανικής Αρχής

Καταστολή 16 Οκτ 2025, 10:48

Tα ΜΑΤ έζωσαν τα Προπύλαια

Συγκέντρωση έξω από την Πρυτανεία ενάντια στα πρώτα πειθαρχικά κατά φοιτητών

Καταστολή 13 Οκτ 2025, 11:53

Νέα αναβολή: Συνεχίζεται η δικαστική ομηρία των συλληφθέντων στα Σεπόλια στις 17.11.2020

Καταστολή 9 Οκτ 2025, 20:40

Εγινε και αυτό: Συνέλαβαν αγροτοσυνδικαλιστή την ώρα που μιλούσε σε ραδιοφωνικό σταθμό!

Αγροτικά 8 Οκτ 2025, 21:57

Να αθωωθούν οι συλληφθέντες στις 6-3-2021, που προσπάθησαν να διαδηλώσουν για τον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα

Δίκη αύριο στο ΙΑ Μονομελές (Ευελπίδων, κτίριο 9, αίθουσα 12)

Καταστολή 16 Σεπ 2025, 19:31

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

Καταστολή 14 Σεπ 2025, 11:25
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

20 Οκτ 2025, 09:21
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

20 Οκτ 2025, 00:01
Υγεία

Μια πληρωμένη απάντηση στον διοικητή της 2ης ΥΠΕ

19 Οκτ 2025, 20:17
Ιστορία

«Και για την κόκκινη ελευθερία υπάρχει μια πόρτα, που τη χτυπά κάθε χέρι λουσμένο στο αίμα»

19 Οκτ 2025, 12:10
Διεθνή

Οι σιωναζιστές έκαναν κλοπή οργάνων από Παλαιστίνιους που δολοφόνησαν

Επίσημη καταγγελία από την κυβέρνηση της Γάζας, που ζητά διεθνή έρευνα

19 Οκτ 2025, 10:01
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Οκτώβρη

19 Οκτ 2025, 00:01
Ιστορία

Aχμαντ Σααντάτ: «Κεφάλι αντί κεφαλιού»

18 Οκτ 2025, 18:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

18 Οκτ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Οκτώβρη

18 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση δεν συζητά καν τον αφοπλισμό της

Ιδού η συμφωνία του Σαρμ Ελ-Σέιχ

17 Οκτ 2025, 21:04
Κόντρες

H επιτομή της βαρβαρότητας

17 Οκτ 2025, 19:06
Διεθνή

Bασάνιζαν, ακρωτηρίαζαν και εκτελούσαν εν ψυχρώ Παλαιστίνιους που έπαιρναν ομήρους από τη Γάζα

Αυτό αποκαλύπτουν οι σοροί ομήρων που παραδόθηκαν στις αρχές της Λωρίδας

17 Οκτ 2025, 14:27
Πολιτική

Oι νεοναζιστές της ΧΑ επανεμφανίστηκαν και στις Θερμοπύλες

17 Οκτ 2025, 10:07
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Οκτώβρη

17 Οκτ 2025, 00:01
Διεθνή

Ενας χρόνος από τον ηρωικό θάνατο του Γιάχια Σινουάρ

16 Οκτ 2025, 21:49
Κόντρες

Δεν ψιχαλίζει, σε φτύνουν

16 Οκτ 2025, 20:52
Εργατικά

30 Οκτώβρη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας-αλληλεγγύης για την προσφυγή της Χρύσας Χοτζόγλου κατά της απόφασης που την έθεσε σε δυνητική αργία

16 Οκτ 2025, 19:35
Υγεία

Ροϊλός (2η ΥΠΕ): Απαγορεύεται να μιλάτε σε δημοσιογράφους, αν δεν το εγκρίνω ΕΓΩ!

16 Οκτ 2025, 19:16
Παιδεία

Εξω από την «έγκριση» των προγραμμάτων σπουδών των πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων οι τρεις ιδιωτικές Νομικές Σχολές

16 Οκτ 2025, 13:09
Διεθνή

Σιωναζιστές: Οταν συντρίβεται το γκεμπελίστικο αφήγημα, πέφτει η κουρτίνα της λογοκρισίας

16 Οκτ 2025, 13:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Οκτώβρη

Ημέρα στατιστικής.

Ημέρα κατά της οστεοπόρωσης.

Ημέρα ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Ημέρα μακεδονικού αγώνα.

Γουατεμάλα: Ημέρα επανάστασης (1944).

Κένυα: Ημέρα Jomo Kenyatta.

1938: Το Κομμουνιστικό Κόμμα κηρύσσεται εκτός νόμου στην Τσεχοσλοβακία.

1967: Ανακαλύπτεται στην πλατεία Κολωνακίου αυτοσχέδια βόμβα που δεν εξερράγη.

1969: Πρώτη εμφάνιση οργάνωσης «20 Οκτώβρη» με βόμβα σε κάδο απορριμμάτων στη Δεξαμενή.

1977: Απόπειρα εμπρησμού των αποθηκών της AEG (Ρέντης), δολοφονία του Χρήστου Κασίμη (ΕΛΑ).

1977: Βόμβα στο γερμανικό προξενείο της Πάτρας.

1986: Βόμβα στο ΙΔ’ αστυνομικό τμήμα (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιστρέφοντας στα καθ’ ημάς και στο ζήτημα της απεργίας πείνας του Π. Ρούτσι, που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη δημόσια συζήτηση, θέλω να πω ότι η πολιτεία πρέπει να στέκεται με ευαισθησία δίπλα στους ανθρώπους που πονούν, ακόμη κι όταν την αμφισβητούν. Αυτό επιτάσσει η ανθρωπιά και ο πολιτισμός μας. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, όποιες κι αν είναι αυτες, χωρίς να τις σχολιάζουμε. Αυτό επιτάσσει το κράτος δικαίου το οποίο δεν μπορούμε να επικαλούμαστε α λα καρτ. Πόσο μάλλον σε θέματα που αποτελούν αποκλειστική αρμοδιότητα της Δικαιοσύνης, όπως είναι το συγκεκριμένο αίτημα, και βεβαίως η εκδίκαση αυτής της μεγάλης τραγωδίας, που μας έχει πληγώσει βαθιά όλους. Όπως, άλλωστε, ειπώθηκε από την ηγεσία του Αρείου Πάγου, δεν χάνεται κανένα δικαίωμα κανενός συγγενή, καθώς κατά τη διαδικασία στο ακροατήριο θα μπορεί να διατυπωθεί εκ νέου οποιοδήποτε αίτημα οποιασδήποτε πλευράς. Κι ας μην ξεχνάμε ότι νέες αέναες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και σε παραγραφές αδικημάτων, που θα ήταν η απόλυτη ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.

Kυριάκος Μητσοτάκης (facebook)

(Για να αφιερώνει ο Μητσοτάκης ένα «κεφάλαιο» της εβδομαδιαίας σινδονιάδας του στο facebook στην απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι σημαίνει πως αισθάνεται και πάλι στριμωγμένος. Μάλλον δεν είχε δει ακόμα τις συγκεντρώσεις που έγιναν στην Αθήνα και άλλες πόλεις, αλλά δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους συνεργάτες του να προβλέψουν το μέγεθός τους. Και τι έκανε; Το έριξε στην υποκρισία. Το έκανε τις προηγούμενες μέρες ο εκπρόσωπός του, χτες βγήκε μπροστά ο ίδιος ο Μητσοτάκης. «Ευαισθησία», «ανθρωπιά», «πολιτισμός», από τη μια, «ανεξάρτητη δικαιοσύνη», από την άλλη. Ο Μητσοτάκης έχει όλες αυτές τις σπουδαίες ιδιότητες, αλλά η αστική Δικαιοσύνη δεν τις έχει. Κι αυτός δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Μόνο που και αυτή η εκδήλωση υποκρισίας πάει κατευθείαν «στον κουβά». Γιατί ήταν ο δικός του μηχανισμός που προσπάθησε να συκοφαντήσει τον Ρούτσι όταν ξεκίνησε την απεργία πείνας. Και ήταν ο δικός του υπουργός, ο Φλωρίδης, που προανήγγειλε την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, γεγονός που κατέγραψαν όλα τα φιλοκυβερνητικά μίντια με τον πανομοιότυπο τίτλο: «Παράθυρο από τον Φλωρίδη». Από το Μαξίμου τους έδωσαν τον τίτλο, για να φανεί ότι η κυβέρνηση παρενέβη στην Εισαγγελία και δικαίωσε τον Ρούτσι. Μόνο που ικανοποιήθηκε το μισό αίτημα του απεργού πείνας: εκταφή της σορού του δολοφονηθέντα γιου του, αλλά μόνο για ταυτοποίηση, όχι για χημικές εξετάσεις που θα δείξουν την ακριβή αιτία θανάτου. Οταν ο Πάνος Ρούτσι ανακοίνωσε ότι συνεχίζει την απεργία πείνας, ο Μητσοτάκης, βλέποντας το κυβερνητικό σχέδιο να ναυαγεί, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φορτώσει την ευθύνη στην αστική Δικαιοσύνη. Μόνο που δεν ξεγελάει κανέναν. Θέλει δε θέλει, τη λύση θα την δώσει ο ίδιος, μέσω της αστικής Δικαιοσύνης. Και θα χρεωθεί την ευθύνη για μια ανάλγητη και απάνθρωπη συμπεριφορά έναντι ενός χαροκαμένου γονιού που υπέβαλε ένα απλούστατο και απόλυτα νόμιμο αίτημα)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    17Ν
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Εφετείο 17Ν
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    ΕΛΑ
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Νίκη της αλληλεγγύης

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Νίκη της αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Νίκη της αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Νίκη της αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Νίκη της αλληλεγγύης

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Ποιοι είμαστε
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Επικοινωνία
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Όροι χρήσης
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Ποιοι είμαστε
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Επικοινωνία
  • Νίκη της αλληλεγγύης

    Νίκη της αλληλεγγύης

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo