Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 22 Αυγούστου
  • Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;
  • Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο
  • Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης
  • Σαν σήμερα 21 Αυγούστου
  • Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ο,τι κόλπα κι αν μηχανευτείτε, η ήττα σας είναι σίγουρη
Διεθνή

Ο,τι κόλπα κι αν μηχανευτείτε, η ήττα σας είναι σίγουρη

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr4 Ιαν 2024, 21:03

Στις 12:40 χτες το μεσημέρι, ανώτερη στρατιωτική πηγή των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ είπε στο Αλ-Τζαζίρα ότι ο σιωναζιστικός στρατός προσπαθεί να αποκαλύψει τις θέσεις των μαχητών της Αντίστασης χρησιμοποιώντας ρομπότ παραπλάνησης. Οπως είπε η πηγή της Αντίστασης, στην περιοχή του προσφυγικού καταυλισμού Μπουρέιζ, ο εχθρός χρησιμοποιεί ρομπότ που εκπέμπουν ήχους τανκ και άλλων τεθωρακισμένων οχημάτων, συνοδευόμενους από ήχους πυροβολισμών, ώστε να εξαπατήσει τους μαχητές, να βγουν από τις θέσεις τους και να τους χτυπήσουν οι σιωναζιστές στρατιώτες. «Η Αντίσταση είναι σε εγρήγορση και ματαιώνει την παραπλάνηση» ήταν η κοφτή κατάληξη.

Στις 20:50, δηλαδή μετά από οχτώ ώρες, ο εκπρόσωπος Τύπου του σιωναζιστικού στρατού Ντανίλ Χαγκάρι είπε στην καθημερινή του ενημέρωση ότι οι ισραηλινές δυνάμεις συνεχίζουν να εργάζονται υπόγεια στη Χαν Γιούνις και πως αυτή η διαδικασία θα πάρει χρόνο επειδή ο στρατός έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί «μυστικές και νέες» μεθόδους μάχης που δεν θέλει να αποκαλύψει!

Τι μυστικές μεθόδους, ρε κακομοίρη, όταν αυτοί που κυνηγάς σε έχουν ήδη πάρει χαμπάρι, σε έχουν ξεμπροστιάσει και σπάνε πλάκα με σένα και τα ρομποτάκια σου;

Σε λίγο θα βρουν τρόπο να τα πιάνουν κι αυτά, όπως κάνουν με τα drone, που πλέον είτε τα κατεβάζουν και τα κάνουν δικά τους είτε τα γκρεμίζουν με βολές. Xτες, σε κοινή επιχείρηση, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ και οι Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν κατάφεραν να καταρρίψουν ένα αναγνωριστικό drone Hermes 900 με αντιαεροπορικό πύραυλο ανατολικά της πόλης της Γάζας. Πρόκειται για το καμάρι της σιωναζιστικής αεροπορίας, καθώς το συγκεκριμένο UAV, με άνοιγμα φτερών 15 μέτρα, βάρος 970 κιλά και δυνατότητα μεταφοράς ωφέλιμου φορτίου 300 κιλών, μπορεί να πετάει για 30 ώρες, φτάνοντας σε μέγιστο ύψος τα 30.000 πόδια. Φέρει ηλεκτρονικό εξοπλισμό πληροφοριών και επικοινωνιών, εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου, ραντάρ συνθετικού ανοίγματος και υπερφασματικούς αισθητήρες. Και όμως, οι οργανώσεις της Αντίστασης το χτύπησαν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/Drone_Hermes.mp4

Αλλο ένα drone «κατέβασαν» οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ χτες, στον ουρανό της συνοικίας Αλ-Ζαϊτούν στην πόλη της Γάζας.

Ο κατάλογος των χτεσινών ενεργειών της Αντίστασης είναι και πάλι μακρύς, μολονότι οι σιωναζιστές έχουν απομακρυνθεί από τον αστικό ιστό στη βόρεια Γάζα, οπότε και η Αντίσταση πρέπει να σχεδιάσει νέου τύπου επιχειρήσεις, χτυπώντας τους στις ανοιχτές αγροτικές περιοχές και στα μετόπισθέν τους.

Σταχυολογούμε μερικές από τις χτεσινές ενέργειες.

Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ

  • Χτύπημα αυτοκινητοπομπής και στρατιωτών στη Χαν Γιούνις με όλμους.
  • Χτύπημα συγκεντρωμένων οχημάτων ανατολικά των συνοικιών Αλ-Τουφάχ και Αλ-Νταράζ στην πόλη της Γάζας με όλμους.
  • Χτύπημα τανκ με ρουκέτα Al-Yassin 105, στην περιοχή Σεΐχ Αζλίν στην πόλη της Γάζας.
  • Χτύπημα αρχηγείου διοίκησης και συγκεντρώσεων στρατιωτών ανατολικά του Ζαμπάλ Αλ-Ραΐς με βλήματα όλμων.
  • Χτύπημα θωρακισμένης μπουλντόζας D9 με βλήμα Al-Yassin 105 ανατολικά της Χαν Γιούνις στη νότια Λωρίδα.
  • Χτύπημα μπουλντόζας με εκρηκτικό μηχανισμό Shawaz και τανκ με ρουκέτα Al-Yassin 105, ανατολικά της γειτονιάς Αλ-Τουφάχ στην πόλη της Γάζας.
  • Χτύπημα και άλλης μπουλντόζας στη Χαν Γιούνις.
  • Πυροδότηση δύο μηχανισμών κατά προσωπικού σε σιωνιστική πεζή δύναμη αποτελούμενη από 7 στρατιώτες ανατολικά της Χουζάα στη νότια Λωρίδα της Γάζας, αφήνοντάς τους νεκρούς και τραυματίες.
  • Χτύπημα δύο τανκ με ρουκέτες Al-Yassin 105 στη Χαν Γιούνις.
  • Πυροδότηση μηχανισμού κατά προσωπικού εναντίον μιας ομάδας σιωνιστών στρατιωτών στη Χαν Γιούνις, αφήνοντάς τους νεκρούς και τραυματίες.

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Συγκρούσεις με πολυβόλα με σιωνιστική δύναμη στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
  • Χτυπήματα ελεύθερου σκοπευτή σε δύο σιωνιστές στρατιώτες στον άξονα Taqaddum, βόρεια του στρατοπέδου Μπουρέιζ. Ο ένας σκοτώθηκε, ο άλλος τραυματίστηκε.
  • Βομβαρδισμός με μπαράζ βλημάτων όλμων διαμετρήματος 60 των εχθρικών στρατιωτικών συγκεντρώσεων γύρω από το Τζαμί Ιμάμ Αλί στην περιοχή Ma’an, ανατολικά της Χαν Γιούνις.
  • Ανατίναξη τανκ Merkava με ισχυρό εκρηκτικό μηχανισμό τύπου Thaqib και χτύπημα ενός άλλου τανκ με RPG, βορειοανατολικά της Χαν Γιούνις.
  • Σε κοινή επιχείρηση με τις Ταξιαρχίες Al-Qassam, βομβαρδισμός με μπαράζ βλημάτων όλμων 60, συγκεντρώσεων εχθρικών οχημάτων και στρατιωτών στην πρώτη γραμμή της προέλασης προς το κέντρο της Χαν Γιούνις.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/Al-Qassam_Al-Quds_olmoi_3-1.mp4

Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης – Δυνάμεις του Μάρτυρα Omar Al-Qasim

  • Χτύπημα τριών τανκ με οβίδες RPG ανατολικά του στρατοπέδου Αλ-Μαγάζι.
  • Κατάρριψη αναγνωριστικού αεροσκάφους της σιωνιστικής ειδικής μονάδας στα βόρεια προάστια του στρατοπέδου Αλ-Σάτι (Παραλία).
  • Ενέδρα σε σιωνιστική πεζή δύναμη στα περίχωρα του Στρατοπέδου Αλ-Σάτι και χτύπημά της με τα κατάλληλα όπλα. Οι μαχητές επιβεβαίωσαν ότι υπήρξαν πολλοί θάνατοι και τραυματισμοί στις τάξεις αυτής της μονάδας του στρατού κατοχής.

Η αντιστασιακή οργάνωση παρουσίασε φωτογραφίες από το υλικό που εγκατέλειψαν οι σιωναζιστές στρατιώτες και από τα συντρίμμια του drone που κατέρριψε.

Ταξιαρχίες μαρτύρων Αλ-Ακσα

  • Βομβαρδισμός με μπαράζ οβίδων όλμου μιας συγκέντρωσης σιωνιστών στρατιωτών στη Χαν Γιούνις.
  • Χτύπημα με βλήμα RPG μιας στρατιωτικής μπουλντόζας D9 στον άξονα Taqaddam στο κέντρο της. Επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του πληρώματός της.

Ταξιαρχίες Αμπού Αλί Μουσταφά

Xτύπημα σιωνιστών στρατιωτών που είχαν εγκλωβιστεί σε ένα σπίτι πίσω από το Κάστρο Barquq στο κέντρο της Χαν Γιούνις με ένα βλήμα RPG. Είναι η πρώτ φορά που η οργάνωση δημοσιεύει τέτοιο βίντεο (συνήθως είχε βίντεο από χτυπήματα με όλμους και ρουκέτες).

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/Abu-Ali-Mustafa_3-1.mp4

Aν αναρωτιόσαστε γιατί δεν έχουμε πολλά βίντεο, θα επαναλάβουμε πως οι σιωναζιστές έχουν αποσυρθεί από τον οικιστικό ιστό, οπότε η Αντίσταση πρέπει να σχεδιάσει νέου τύπου επιθέσεις και θα θυμίσουμε πως όταν οι επιχειρήσεις γίνονται σε ανοιχτές περιοχές δεν έχουμε πολλά βίντεο από την Αντίσταση.

Εχουμε όμως ένα βίντεο από κάμερες ασφάλειας, που δείχνει τη δολοφονική φύση του σιωναζισμού. Μια οικογένεια ειδοποιείται τηλεφωνικά μέσα στη νύχτα να εγκαταλείψει το σπίτι της. Τρία αδέρφια βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλο και δολοφονούνται εν ψυχρώ από σιωναζιστικό drone. Απλοί άμαχοι πολίτες!

ΥΓ1. Η Μονάδα Διάσωσης 669 του σιωναζιστικού στρατού ανακοίνωσε ότι διακόμισε περισσότερους από 1.000 τραυματίες από την έναρξη της χερσαίας επιχείρησης στη Λωρίδα της Γάζας. Η Χααρέτζ κάνει έναν άλλο απολογισμό:

  • 1.600 ισραηλινοί στρατιώτες υποφέρει από πολεμικά τραύματα και συμπτώματα άγχους από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα.
  • 90 ισραηλινοί στρατιώτες έχουν απολυθεί από την υπηρεσία λόγω ψυχολογικών προβλημάτων από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα.
  • 3.000 Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν έρθει σε επαφή με τη γραμμή βοήθειας ψυχικής υγείας από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα.

ΥΓ2. Ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, δεξί χέρι του Μπάιντεν, δήλωσε: «Δεν πιστεύουμε ότι οι στρατιωτικές επιθέσεις θα εξαλείψουν την ιδεολογία της Χαμάς και από αυτή τη σκοπιά πρέπει να αποδεχτούμε ότι η Χαμάς θα συνεχίσει να υπάρχει». Συ είπας…

ΥΓ3. Haaretz: Η ισραηλινή αστυνομία δυσκολεύεται να βρει αυτόπτες μάρτυρες για να επιβεβαιώσουν ότι διαπράχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις στις 7 Οκτώβρη. Ελα, δεν το πιστεύω. Αφού το είπε ο Νετανιάχου…

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠολ Λαρούντι: Οι δολοφονίες και η γενοκτονία είναι αναπόσπαστο στοιχείο του Σιωνισμού
Επόμενο άρθρο Οταν «φάνε» τη ρουκέτα θα ρεκάζουν…

Σχετικά Αρθρα

Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο

Διεθνή 21 Αυγ 2026, 10:57

Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης

Διεθνή 21 Αυγ 2026, 08:56

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

Διεθνή 20 Αυγ 2026, 10:43

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

Διεθνή 20 Αυγ 2026, 10:06

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

Διεθνή 19 Αυγ 2026, 10:28

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

Διεθνή 19 Αυγ 2026, 08:42
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

22 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Θα δώσουν έδρα στο ακροδεξιό γκεσέμι;

21 Αυγ 2026, 20:11
Διεθνή

Ναφτάλι Μπένετ: Εχουμε χάσει τις ΗΠΑ, έχουμε χάσει τον κόσμο

21 Αυγ 2026, 10:57
Διεθνή

Παλαιστίνη: Ευρύ εκλογικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αντίστασης

21 Αυγ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Αυγούστου

1909: Πέντε νεκροί και είκοσι τραυματίες σε χαλυβουργείο του Πίτσμπουργκ, απόπειρα ανατίναξης εργοστασίων, βόμβες από ομάδες γυναικών των εργαζομένων.

1922: Δολοφονείται ο διοικητής του IRA Μάικλ Κόλινς.

1954: 101 βασιλείς και πρίγκιπες πραγματοποιούν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, προσκεκλημένοι των ελλήνων βασιλέων.

1962: Τρίτη αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του γάλλου προέδρου Σαρλ ντε Γκολ.

1971: Πραξικόπημα στη Βολιβία.

1980: Βόμβες στον Αρειο Πάγο (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo