Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση
  • Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων
  • Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος
  • Σαν σήμερα 10 Μάη
  • Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν
  • 81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»5:700-800
Κόντρες

5:700-800

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr23 Ιούν 2023, 12:03

Πέντε ζάμπλουτοι έχωσαν ένα σκασμό λεφτά για να κάνουν υποβρύχια περιοδεία στο βυθό που προσάραξε ο «Τιτανικός». Επί μια βδομάδα, είχαν την ανθρωπότητα καθηλωμένη στο σίριαλ των προσπαθειών διάσωσής τους. Κι όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό, μάς είπαν ότι πρέπει να πενθήσουμε για τους αργόσχολους που προσπαθούσαν απλά να σπάσουν την ανία τους στο βυθό.

700-800 (κανένας δεν ξέρει πόσοι ακριβώς) πρόσφυγες έπλεαν επί ώρες πάνω σ’ ένα ακυβέρνητο σαπιοκάραβο ανοιχτά της Πύλου. Ουδείς ασχολήθηκε. Δεν αναχώρησε καραβάκι με δημοσιογράφους για την περιοχή, δεν έγιναν απευθείας ραδιοτηλεοπτικές συνδέσεις, δεν δημιουργήθηκε δραματική ατμόσφαιρα. Το ελληνικό Λιμενικό παρακολουθούσε περιμένοντας ν’ ανατραπεί το σαπιοκάραβο. Κι όταν διαπίστωσε ότι ο καιρός… δεν βοηθούσε (ήταν μπουνάτσα) και το σκάφος δεν είχε πια καύσιμα να κινηθεί, το έδεσε μέσα στη μαύρη νύχτα μ’ έναν κάβο, έκανε απότομα πρόσω ολοταχώς και το βύθισε, πνίγοντας εκατοντάδες ανθρώπους. Μόλις 104 σώθηκαν από τους 700-800.

Η ενασχόληση με το θέμα κράτησε μόνο δυο μέρες. Μετά, σιγή ασυρμάτου. Εγινε κι ένα φρικτό φονικό στην Κω, με θύμα μια 27χρονη πολωνή εργαζόμενη, και βρέθηκε η ευκαιρία. Από το πρωί μέχρι το βράδυ ακούμε κάθε λεπτομέρεια (σε επίπεδο φήμης) για τη δολοφονία της Αναστάζια. Απολύτως τίποτα για τη δολοφονία 600-700 ανθρώπων ανοιχτά της Πύλου με μπουνάτσα.

Αλοιφή ο Μπουμπούκος

Να έχεις γράψει τόσες… εργατοώρες στα κανάλια και να σε κάνει αλοιφή ο συριζαίος Μαμουλάκης δεν είναι και ότι πιο τιμητικό για έναν τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανό. Μιλάει ο Μαμουλάκης για ταπείνωση της αγοραστικής δύναμης του Ελληνα, κάνει γκριμάτσα αποδοκιμασίας ο Μπουμπούκος. Λέει ο Μαμουλάκης ότι η Ελλάδα έχει το δεύτερο χειρότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην ΕΕ, το αμφισβητεί ο Μπουμπούκος. Του λέει ο Μαμουλάκης ότι είναι στοιχεία της Eurostat, σκύβει βλοσυρός ο Μπουμπούκος στα χαρτιά του Μαμουλάκη, διαπιστώνει ότι δεν λέει ψέματα και το βουλώνει.

Δείτε το βίντεο (από το 0:46 μέχρι το 1:15 – τα υπόλοιπο είναι συριζαϊκή φλυαρία, καθώς το βίντεο ανέβασε ο Μαμουλάκης, βάζοντας μόνο τον εαυτό του):

Η πολιτική αλητεία σε περιτύλιγμα σοβαρότητας

«Σε έναν κόσμο που δεν ψήφισε καθόλου ή που ψήφισε άλλα προοδευτικά κόμματα και κόμματα της Αριστεράς, αυτή τη φορά το διακύβευμα είναι έντονο. Υπάρχει ο φόβος του ανεξέλεγκτου Μητσοτάκη». Τάδε έφη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, εκφέροντας με σοβαρό τρόπο την αλητεία της «χαμένης ψήφου». Καλά, για εκείνους που έκαναν αποχή δεν το συζητάμε. Σιγά μην έχουν λόγο να ψηφίσουν αυτή τη φορά. Οι άλλοι, όμως; Αυτοί που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, γιατί να μην ξαναψηφίσουν τα κόμματα που επέλεξαν την πρώτη φορά; Κάποιοι από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ γιατί να μην ψηφίσουν ΜέΡΑ25 ή κόμμα της καρδούλας, ώστε να μπουν και αυτά στη Βουλή; Δηλαδή, οι βουλευτές που θα βγάλουν όλα αυτά τα κόμματα, από ΠΑΣΟΚ μέχρι ΜέΡΑ25 δε θα περιορίζουν το ανεξέλεγκτο του Μητσοτάκη (σύμφωνα με τη λογική της Ξενογιαννακοπούλου, όχι τη δική μας); Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ θα περιορίζει το ανεξέλεγκτο του Μητσοτάκη; Ξεκαβαλήστε, κυρία Μαριλίζα. Δεν είναι άλογο, καλάμι είναι.

Σαν τους αλύτρωτους

Οι μεγαλύτεροι στην ηλικία ή οι –ανεξάρτητα από ηλικία- επιμελώς ανατρέχοντες σε ιστορικές λεπτομέρειες, θα θυμούνται πως μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ’80 είχαμε το Σύλλογο Αλυτρώτων. Μην πάει ο νους σας σε τίποτα εθνικιστικά, «αλύτρωτες πατρίδες» και τα παρόμοια. Ηταν απλοί άνθρωποι, γυναίκες και άνδρες, που κάποια στιγμή παντρεύτηκαν, κάποια στιγμή χώρισαν, αλλά δεν μπορούσαν να πάρουν διαζύγιο. Είχαν ξαναφτιάξει τη ζωή τους, είχαν δημιουργήσει νέες οικογένειες, είχαν παιδιά, όμως γάμο δεν μπορούσαν να κάνουν γιατί δεν είχε λυθεί ο προηγούμενος, ενώ τα παιδιά που έκαναν με τους/τις νέους/ες συντρόφους τους θεωρούνταν εκτός γάμου, νόθα! Και γιατί δεν μπορούσαν να πάρουν ένα συναινετικό διαζύγιο και να συνεχίσουν τη ζωή τους; Γιατί δεν υπέγραφε ο τοπικός δεσπότης! Ναι, όσο κι αν ακούγεται παράξενο στους νεότερους, μέχρι το 1983 που άλλαξε το οικογενειακό δίκαιο, διαζύγιο δεν εκδιδόταν αν δεν υπέγραφε ο δεσπότης. Διότι ο γάμος είχε γίνει «ενώπιον θεού», ο οποίος θεός είχε πρακτορείο σε κάθε νομό της χώρας, που το διηύθυνε ο τοπικός δεσπότης.

Τα θυμηθήκαμε όλ’ αυτά τα μεσαιωνικά, όταν ακούσαμε την «Ομάδα Παραγκωνισθέντων Υποψηφίων Βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας» να ζητά… debate με την πρόεδρο της καρδούλας. Οσο ο Αυγουστίνος Καντιώτης έκανε debate με τους διαζευγμένους που δεν τους επέτρεπε να πάρουν διαζύγιο (εδώ αυτός αφόρισε τον Θόδωρο Αγγελόπουλο, στα διαζευγμένα ζευγάρια θα κώλωνε;), άλλο τόσο θα κάνει η πρόεδρος της καρδούλας με τους παραγκωνισθέντες. Αγάπη, παιδιά, αγάπη μόνο…

Xεσμεντέν

Βάζει τον Μάρκο και του φτιάχνει βιντεάκια, τα ανεβάζει στο facebook γράφοντας πως και καλά τα έφτιαξαν οπαδοί του, τους οποίους ευχαριστεί. Την αισθητική δε θα τη σχολιάσουμε. Για το περιεχόμενο δυο λόγια μόνο: ο Αρης Βελουχιώτης με τον γέρο-παπατζή! Και Βενιζέλος, και Κυρκοφλωράκηδες (όχι παρέα με τον Μητσοτάκη) και Ανδρέας, γενικά να γέρνει προς το «πράσινο» η… εικαστική σύνθεση. Το κυριότερο, όμως, είναι ο διάχυτος και μη αποκρυπτόμενος φόβος μη χαθεί η έδρα στα Χανιά. Δείτε το βίντεο και θα το καταλάβετε.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑκοστολόγητοι, σαν να λέμε… ακομβίωτοι
Επόμενο άρθρο Γι’ αυτό τους βύθισαν

Σχετικά Αρθρα

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

Κόντρες 8 Μάι 2026, 19:13

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

Κόντρες 7 Μάι 2026, 21:01

Δυο σκηνές και δυο απορίες

Κόντρες 6 Μάι 2026, 21:57

Εμπλεξαν τους μηρούς τους

Κόντρες 5 Μάι 2026, 20:22

Για το πρεστίζ και τα ψηφαλάκια του Δούκα

Κόντρες 4 Μάι 2026, 19:27

Maple Leaf Rag

Κόντρες 30 Απρ 2026, 14:50
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Σκληρά χτυπήματα στους δωσίλογους από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

10 Μάι 2026, 12:09
Διεθνή

Kυριακάτικη καλημέρα από τη Χώρα των Κέδρων

10 Μάι 2026, 10:04
Διεθνή

Μια φασιστικοποιημένη κοινωνία σε ένα ναζιστικό κράτος

10 Μάι 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

10 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η Αντίσταση ως Ιδεολογία: Η πολιτική κουλτούρα επιβίωσης του Ιράν

9 Μάι 2026, 10:02
Ιστορία

81 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη, στον Λίβανο, στο Ιράν

9 Μάι 2026, 00:57
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

9 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Aυτό σημαίνει αυτοκρατορίσκος

8 Μάι 2026, 19:13
Εκδηλώσεις

ΣΗΜΕΡΑ | Η 7η Οκτώβρη ορόσημο για μια Μέση Ανατολή που αλλάζει σε έναν κόσμο που αλλάζει

Συζήτηση στην Κόντρα (8 μμ)

8 Μάι 2026, 12:58
Πολιτική

Οταν η ομάδα παραπαίει, φεύγει ο προπονητής

8 Μάι 2026, 12:56
Διεθνή

Ουμ Οσάμα Αλ-Χάγια: H περηφάνια μιας παλαιστίνιας μάνας που έδωσε τέσσερα παιδιά στον αγώνα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αζάμ Αλ-Χάγια

8 Μάι 2026, 09:44
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2026, 00:01
Κόντρες

Κόντρες αγίων (θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου)

7 Μάι 2026, 21:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ως υποστηρικτής των αμερικανόδουλων και σιωνιστόδουλων αραβικών καθεστώτων

7 Μάι 2026, 19:22
Διεθνή

Βαριά τραυματίας ο γιος του Χαλίλ Αλ-Χάγια, μετά από στοχευμένο σιωναζιστικό πλήγμα στην Πόλη της Γάζας

7 Μάι 2026, 12:26
Εργατικά

Κοινωνικός τουρισμός: Ηταν κοροϊδία, εξελίχτηκε σε φιάσκο

7 Μάι 2026, 09:08
Καταστολή

1.203 ανακλήσεις σε Σύρους σε χρόνο ρεκόρ: όταν η «ενδελεχής εξέταση» γίνεται αριθμητική άσκηση

7 Μάι 2026, 08:03
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2026, 00:01
Παιδεία

Φοιτητικοί Σύλλογοι: να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναθεώρηση του άρθρου 16

6 Μάι 2026, 22:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Μάη

1859: Φοιτητική εξέγερση στην Αθήνα («Σκιαδικά» που ξεκίνησε από το Πεδίο του Αρεως και εξαπλώθηκε, οδηγώντας αργότερα στην απομάκρυνση του Οθωνα.

1941: Η Λέλα Καραγιάννη συγκροτεί την αντιστασιακή ομάδα “Μπουμπουλίνα“.

1943: Ο Στέφανος Σαράφης γίνεται αρχιστράτηγος του ΕΛΑΣ.

1944: Εκτελούνται 92 πατριώτες (ανάμεσά τους και δέκα γυναίκες) από τους Γερμανούς στην Καισαριανή.

1955: Εισαγάγεται το πάγιο τέλος στους λογαριασμούς νερού, φωταερίου, ΟΤΕ, ΔΕΗ και της ΟΥΛΕΝ.

1956: Εκτελούνται με απαγχονισμό οι Μιχάλης Καραολής και Ανδρέας Δημητρίου στις φυλακές της Λευκωσίας από τις βρετανικές αποικιακές αρχές.

1968: “Νύχτα των οδοφραγμάτων” στη Γαλλία (12.000 διαδηλωτές σε οδοφράγματα) με απολογισμό 720 ελαφρά και 367 βαριά τραυματισμένους (οι 251 αστυνομικοί) και ογδόντα καμένα αυτοκίνητα.

1968: Δεκάδες συλλήψεις μελών του ΠΑΜ και του ΚΚΕ εσ. στον Πειραιά.

1968: Δολοφονείται ο βουλευτής της ΕΔΑ Γιώργος Τσαρουχάς με ξυλοδαρμό στη διάρκεια ανάκρισης.

1972: Συλλήψεις επτά αριστερών για “εξτρεμιστικές ενέργειες“.

1973: Βόμβες της ΕΑΝ σε δύο αμερικανικά αυτοκίνητα.

1979: 24 νεκροί διαδηλωτές από αστυνομικά πυρά στο Σαν Σαλβαδόρ.

1990: Η Κίνα απελευθερώνει 211 άτομα που κρατούνταν στη φυλακή μετά τη διαμαρτυρία του 1989 στην πλατεία Τιέν-αν-Μεν.

1994: Ο Νέλσον Μαντέλα ορκίζεται ως ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Γι’ αυτή την υπόθεση όπως και για όλες τις υπόλοιπες, έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια. Για τον ΟΠΕΚΕΠΕ συγκεκριμένα, είναι ένα σκάνδαλο, διότι για πολλά χρόνια πολλοί έπαιρναν χρήματα που δεν δικαιούνταν. Πρέπει να τους βρει η δικαιοσύνη, να επιστρέψουν πίσω τα λεφτά στα δημόσια ταμεία και όσοι έχουν κάνει παραπτώματα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου. Αυτό είναι όμως διαφορετικό απ’ αυτό που διερευνώνται οι βουλευτές μας. Δεν βλέπω – κατά την άποψή μου – ότι έχουν διαπράξει αδικήματα, ούτε ότι υπάρχουν ποινικές ευθύνες. Είμαι σίγουρος ότι είναι όλοι τους αθώοι.

Τάκης Θεοδωρικάκος

(Επιτέλους, βρέθηκε ένας υπουργός – ο γυρολόγος-σαλταδόρος της αστικής πολιτικής – να τετραγωνίσει τον κύκλο. Με μια κίνηση που θυμίζει τον Κολόμβο και το αυγό. Παρά τις δυνατές σπουδές του, παιδευόταν ο μακάριος Μακάριος να αποδείξει στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι δεν υπάρχει σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ. Οτι υπήρξαν απλά κάποιες διαχρονικές παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Κι έρχεται ο σερ Τάκης Θεοδωρικάκος να δώσει τη λύση: φυσικά και ήταν σκάνδαλο. Τι σκάνδαλο, όμως; Κάποιοι έπαιρναν χρήματα που δε δικαιούνταν. Να τους βρει η Δικαιοσύνη, να τους τιμωρήσει, να επιστρέψουν τα λεφτά. Τι ανακατεύουν τους βουλευτές της ΝΔ; Ο σερ Τάκης ήδη τους δίκασε και τους αθώωσε. Οχι λόγω αμφιβολιών αλλά με τη βεβαιότητα του δικαστή που εκφωνεί το «διότι δεν απεδείχθη». Και πώς τα κατάφεραν τα λαμόγια να πάρουν τόσα λεφτά; Ηταν ατσίδες και εξαπάτησαν και τις υπηρεσίες και τους υπουργούς. Και οι διάλογοι βουλευτών με τον γαλάζιο Μελά του ΟΠΕΚΕΠΕ, που του ζητούσαν να πληρώσει διάφορα λαμόγια; Απλούστατο: οι ατσίδες – τα λαμόγια – εξαπάτησαν τους βουλευτές. Πού να ξέρει ο βουλευτής ότι ο ψηφοφόρος του ήταν λαμόγιο; Και ο Βορίδης που υπέγραφε ατομικές αποφάσεις πληρωμής λαμόγιων που τα είχε ανακαλύψει η Τυχεροπούλου και ο Βάρρας είχε στείλει στον εισαγγελέα και έχουν ήδη καταδικαστεί; Εδώ ο σερ Τάκης τραβάει μια ηδονική ρουφηξιά φρέντο και λέει: η Βουλή αποφάνθηκε ότι ο Βορίδης δεν πρέπει καν να ελεγχθεί ποινικά. Ποια Βουλή; Η κυβερνητική πλειοψηφία. Τι θέλετε τώρα, ν’ αλλάξουμε το Σύνταγμα και ν’ αποφασίζει η μειοψηφία; Κι ο Αυγενάκης που έδωσε εντολή να πληρωθούν χιλιάδες λαμόγια που είχαν μπλοκαριστεί οι ΑΦΜ τους; Ατάραχη απάντηση: η Βουλή έχει αποφανθεί και για τον συνάδελφο Αυγενάκη. Και την Τυχεροπούλου, την υπάλληλο που αποκάλυψε πολλά λαμόγια και την υπέβαλαν σε εργασιακά βασανιστήρια; Ας προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν νομίζει ότι αδικήθηκε. Μα προσέφυγε και δικαιώθηκε και ο Πιτσιλής συνεχίζει τον εργασιακό διωγμό της. Α, όλα κι όλα, η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή και η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει στη λειτουργία της. Και πώς γίνεται, η Τυχεροπούλου να είναι συνεργάτιδα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη διερεύνηση του σκανδάλου και ο Πιτσιλής να αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση; Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία υπηρετεί αντικυβερνητικές σκοπιμότητες)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo