Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη
  • Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι…
  • Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους
  • Δεν υπάρχει σκάνδαλο Πατούλη, αλλά σκάνδαλο Μητσοτάκη-Πατούλη
  • Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»115 oι νεκροί δημοσιογράφοι στη Γάζα
Διεθνή

115 oι νεκροί δημοσιογράφοι στη Γάζα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Ιαν 2024, 11:17

Δεν έχουμε δει ενδείξεις ότι το Ισραήλ στοχεύει σκόπιμα δημοσιογράφους στις επιχειρήσεις του.

Τζον Κίρμπι, σύμβουλος ασφάλειας Λευκού Οίκου (9.1.2024)

Η απευθείας στόχευση -με πύραυλο αέρος εδάφους από αεροπλάνο ή UAV- του αυτοκινήτου με το οποίο κινούνταν οι δημοσιογράφοι Χάμζα Αλ-Νταχντούχ και Μουσταφά Θουράια και η δολοφονία τους δεν ήταν σκόπιμη στόχευση για το δεξί χέρι του Μπλίνκεν!

Συνηθίζουν να προκαλούν οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές, οπότε δεν πρέπει να παραξενεύει η προχτεσινή δήλωση Κίρμπι. Είναι μια δήλωση απ’ αυτές που ο δηλώνων ξέρει ότι δεν πρόκειται να την πιστέψει κανένας. Οι Αμερικάνοι φαίνεται να διαφωνούν σε ζήτημα τακτικής με τον Νετανιάχου, όμως δεν έχουν κανένα πρόβλημα με το δολοφονικό όργιο των σιωναζιστών στη Λωρίδα της Γάζας. Γι’ αυτό και δεν άσκησαν πραγματικά μεγάλη πίεση στο Ισραήλ, με τις δυνατότητες που έχουν. Παίζουν το παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου.

Οι Χάμζα Αλ-Νταχντούχ και Μουσταφά Θουράια δολοφονήθηκαν στις 7 Γενάρη. Με το θάνατό τους οι δολοφονημένοι παλαιστίνιοι που εργάζονται στα ΜΜΕ έφτασαν τους 109 από την αρχή του πολέμου.

Χτες, 10 Γενάρη, το Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης στη Γάζα ανακοίνωσε ότι η μακάβρια λίστα έφτασε τους 115 δημοσιογράφους. Οι τρεις τελευταίοι σκοτώθηκαν χτες και ήταν:

Η μάρτυρας δημοσιογράφος Χέμπα Αλ-Αμπάντλα.

Ο μάρτυρας δημοσιογράφος Αχμαντ Μπαντίρ.

Ο μάρτυρας δημοσιογράφος Σερίφ Οκάσα.

Το Κυβερνητικό Γραφείο Μέσων Ενημέρωσης υπέβαλε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην παλαιστινιακή δημοσιογραφική οικογένεια και στις οικογένειες των αξιότιμων μαρτύρων.

Προχθές απελευθερώθηκε από τους σιωναζιστές, μαζί με άλλους Γαζάουϊ κρατούμενους, ο δημοσιογράφος Ντιά Αλ-Καχλότ, επικεφαλής του γραφείου της εφημερίδας Αλ-Αράμπι Αλ-Ζαντίντ στη Γάζα.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/al-Kahlot_apeleftherosi.mp4

Ο Ντιά Αλ-Καχλότ συνελήφθη στις 7 Δεκέμβρη, στο πλαίσιο του πογκρόμ δολοφονιών και συλλήψεων από τους σιωναζιστές σε σχολείο του ΟΗΕ στην περιοχή της Μπέιτ Λάχια (στον απώτατο βορρά της Λωρίδας), όπου βρίσκονταν εγκλωβισμένοι περισσότεροι από 7.000 εκτοπισμένοι άμαχοι. Οι σιωναζιστές παρουσίασαν τους περισσότερους από 100 Παλαιστίνιους που συνέλαβαν σ’ αυτή την επιχείρηση σαν… «αντάρτες της Χαμάς που παραδόθηκαν».

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν, με τους συλληφθέντες γυμνούς, καθισμένους στο έδαφος ή φορτωμένους σε φορτηγά ή μπροστά από τεράστιους λάκους, οι δημοσιογράφοι στη Γάζα δεν δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν ανάμεσα στους συλληφθέντες τον συνάδελφό τους Ντιά Αλ-Καχλότ και να καταγγείλουν το γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ναζιστική φρίκη: Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δεκάδες Παλαιστίνιους μπροστά στις μανάδες, τις συζύγους και τα παιδιά τους

Ο Ντιά Αλ-Καχλότ, αρχισυντάκτης μιας καταριανής εφημερίδας με έδρα το Λονδίνο, που διανέμεται στους Αραβες και αραβόφωνους σε όλο τον κόσμο, μολονότι η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε αμέσως, έμεινε σε ισραηλινό κάτεργο για έναν ολόκληρο μήνα! Δεν τον απελευθέρωσαν αμέσως για να μην ενισχυθεί η φιλολογία αποκάλυψης του γκεμπελίστικου σχεδίου τους, να συλλαμβάνουν αμάχους και να τους παρουσιάζουν σαν «μαχητές της Χαμάς». Οι σιωναζιστές έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια ακόμα και τη διαμαρτυρία της κυβέρνησης του Κατάρ, η οποία μάλιστα παίζει ενεργό διαμεσολαβητικό ρόλο.

Φανταστείτε, λοιπόν, τι γίνεται με τους υπόλοιπους ομήρους Παλαιστίνιους που δεν έχουν το στάτους του Αλ-Καχλότ. Στο βίντεο που παραθέσαμε παραπάνω, ο Ντιά Αλ-Καχλότ περικυκλώνεται απ΄πο γυναίκες που με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους του δείχνουν φωτογραφίες και του ζητούν πληροφορίες για δικούς τους ανθρώπους που έχουν πιαστεί όμηροι από τους σιωναζιστές και δεν έχουν ακόμα απελευθερωθεί.

ΥΓ. Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα: Καταδικάζουμε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ που απέρριψε το αίτημα της Ενωσης Ξένου Τύπου να επιτρέψει στα διεθνή μέσα ενημέρωσης να εισέλθουν στη Γάζα. Οι σιωναζιστές αισθάνονται ότι έχουν το απόλυτο δικαίωμα να δολοφονούν παλαιστίνιους δημοσιογράφους. Δε θα ήθελαν να μπλέξουν με δολοφονίες ευρωπαίων, ασιατών και αμερικανών δημοσιογράφων. Γι’ αυτό δεν αφήνουν όσους και όσες το ζητούν να μπουν στη Γάζα.

Εκτύπωση 🖨
ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΚτηνιατρική Σχολή με 13 μέλη ΔΕΠ!
Επόμενο άρθρο Υπεραστικοί: «16»

Σχετικά Αρθρα

Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους

Ο στρατός της οντότητας περιφρουρεί την εθνοκάθαρση

Διεθνή 6 Νοέ 2026, 14:50

Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή

Η περίπτωση του Ανταμ Χαμάουι

Διεθνή 6 Νοέ 2026, 10:09

Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα

Διεθνή 5 Νοέ 2026, 15:10

Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή

Διεθνή 5 Νοέ 2026, 13:59

Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ

Διεθνή 5 Νοέ 2026, 13:01

Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων

Διεθνή 4 Νοέ 2026, 13:18
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

7 Νοέ 2026, 00:02
Uncategorized

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Καβάλαγες ασέλωτο με δίχως χαλινάρι…

6 Νοέ 2026, 19:19
Διεθνή

Ιεριχώ: Ενοπλοι σιωναζιστές έποικοι διώχνουν παλαιστινιακές οικογένειες και αρπάζουν τα σπίτια τους

Ο στρατός της οντότητας περιφρουρεί την εθνοκάθαρση

6 Νοέ 2026, 14:50
Πολιτική

Δεν υπάρχει σκάνδαλο Πατούλη, αλλά σκάνδαλο Μητσοτάκη-Πατούλη

6 Νοέ 2026, 14:03
Διεθνή

Πώς ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Παλαιστίνιων επηρέασε την αμερικάνικη πολιτική ζωή

Η περίπτωση του Ανταμ Χαμάουι

6 Νοέ 2026, 10:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Εχει δίκιο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

5 Νοέ 2026, 19:37
Διεθνή

Παλαιστίνιος ερευνητής αποδομεί τον κατάλογο του Ισραήλ με τους αποκαλούμενους «τρομοκράτες» δημοσιογράφους που σκοτώθηκαν στη Γάζα

5 Νοέ 2026, 15:10
Διεθνή

Ο Τραμπ πουλάει τρελίτσα μετά την εκλογική συντριβή

5 Νοέ 2026, 13:59
Διεθνή

Ο Βανς πήρε το όπλο του και το ακούμπησε στον κρόταφο του Τραμπ

5 Νοέ 2026, 13:01
Παιδεία

Τσιμέντα και πλακάκια πάνω στο κεφάλι μαθητή Α’ Δημοτικού!

Η εγκληματική εγκατάλειψη των σχολείων δεν είναι ατύχημα, είναι πολιτική επιλογή

5 Νοέ 2026, 08:28
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Νοέμβρη

5 Νοέ 2026, 00:01
Κόντρες

Πορτοκαλί κατάθλιψη

4 Νοέ 2026, 20:21
Πολιτική

Γκαλοπατζήδες χωρίς καπίστρι

Ολα τα γκάλοπ είναι κάλπικα, αλλά κάποια παραείναι

4 Νοέ 2026, 18:38
Πολιτική

Η Αυγερινοπούλου, ο σύζυγος ή τέως σύζυγος ή σύντροφος και το ανύπαρκτο «πόθεν έσχες»

4 Νοέ 2026, 17:46
Διεθνή

Η Χεζμπολά επεκτείνει τη στεγαστική βοήθεια σε περισσότερα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων

4 Νοέ 2026, 13:18
Διεθνή

Ισραηλινοί δεσμοφύλακες πυροβόλησαν εννέα φορές εξέχοντα παλαιστίνιο κρατούμενο

4 Νοέ 2026, 13:03
Διεθνή

Η συντριπτική ήττα του Τραμπ και η πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού

4 Νοέ 2026, 12:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

Ημέρα για παρεμπόδιση εκμετάλλευσης του περιβάλλοντος στον πόλεμο και στις ένοπλες συγκρούσεις.

1967: Εξαρθρώνεται η Δημοκρατική Αντίσταση Κρήτης, σύλληψη διακοσίων ατόμων.

1992: Η Ελλάδα υπογράφει τη συνθήκη Σένγκεν.

1995: Ο πρώην σοβιετικός ΥπΕξ Εντβαρντ Σεβαρντνάντζε εκλέγεται πρόεδρος της Γεωργίας.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo