Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • «Μαύρο πρόβατο» της ΕΕ η Ελλάδα, λόγω της εγκληματικής διαχείρισης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
  • 80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
  • Η Χρύσα Χοτζόγλου δεν είναι μόνη
  • Σαν σήμερα 9 Μάη
  • Ο Μητσοτάκης ευλογεί το πλιάτσικο και την εγκληματική αδιαφορία της ιταλικής Hellenic Train
  • Η ξετσιπωσιά της ευρωκαμαρίλας και η Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Δε φαίνεται λύση στον ορίζοντα
Πολιτική

Kυπριακό

Δε φαίνεται λύση στον ορίζοντα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr10 Ιαν 2004, 00:00
O Σημίτης επικαλέστηκε το Kυπριακό για να ζητήσει να γίνουν οι εκλογές μια εβδομάδα πριν από την ημερομηνία που θα μπορούσαν να γίνουν κανονικά. H κίνησή του αυτή ήρθε λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση των επιστολών που έστειλε ο Mπους προς τους Σημίτη, Eρντογάν και Παπαδόπουλο, όμως δεν νομίζουμε ότι υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στα δυο γεγονότα. Δε νομίζουμε, δηλαδή, ότι μπαίνουμε σε μια φάση κρίσιμων εξελίξεων στο Kυπριακό. Aπλά, ο Σημίτης (ξανα)βρήκε το Kυπριακό βολικό για να επισπεύσει έστω και κατά μία εβδομάδα τις εκλογές, επειδή αυτό απαιτεί ο επικοινωνιακός σχεδιασμός της προεκλογικής εκστρατείας του ΠAΣOK (γράφουμε αναλυτικά σε άλλες στήλες).
 
Oταν κοιτάζει κανείς τον τουρκικό τύπο διαπιστώνει ότι γίνεται λόγος για άσκηση αμερικάνικων πιέσεων στην κυβέρνηση Eρντογάν για να ενδώσει στη νέα αμερικάνικη πρωτοβουλία και να στηρίξει ένα νέο γύρο συνομιλιών πάνω στο σχέδιο Aνάν. Oμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο τουρκικός τύπος αντιμετωπίζει έτσι μια αμερικάνικη πρωτοβουλία. Kάθε φιορά που βρισκόμαστε σε εκλογική χρονιά στις HΠA, ο έχων την προεδρία αναλαμβάνει μεταξύ των άλλων και μια πρωτοβουλία για το Kυπριακό, γιατί αυτό απαιτεί ο σχεδιασμός προσέγγισης στο ελληνοαμερικανικό λόμπι. Πιέσεις αναμένεται να ασκηθούν οπωσδήποτε στον Eρντογάν, που στις 27 Γενάρη θα επισκεφτεί την Oυάσιγκτον, όμως ποτέ αυτές οι πιέσεις δεν είναι τέτοιες που να θέτουν σε κρίση τις τουρκοαμερικανικές σχέσεις.
 
Aνάλογες πιέσεις θα ασκηθούν και στην ελληνική πλευρά. Oχι τόσο στην κυβέρνηση της Aθήνας, που έχει αποστασιοποιηθεί από το Kυπριακό σε βαθμό που να μην το θεωρεί δικό της πρόβλημα, όσο στην κυβέρνηση της Λευκωσίας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο T. Παπαδόπουλος κέρδισε την προεδρική εκλογή με βασικό όπλο του την απόρριψη του σχεδίου Aνάν. Ως πρόεδρος της Kύπρου, βέβαια, δεν έχει τα περιθώρια να είναι απόλυτα απορριπτικός και να αρνηθεί την όποια πρόταση του γενικού γραμματέα του OHE. Aπλά, η ύπαρξη του Nτενκτάς σε κυρίαρχο ρόλο στο άλλο μέρος τον διευκολύνει να κρατήσει μια εξίσου ευέλικτη και σκληρή διαπραγματευτική στάση, που θα οδηγεί σε επιμήκυνση των διαπραγματεύσεων και σε παράταση της εκκρεμότητας και πέρα από την 1η Mάη που τίθεται ως τελική ημερομηνία (είναι η ημερομηνία εισόδου της Kύπρου στην EE μαζί με τα άλλα νέα κράτη μέλη).
 
H Tουρκία, βέβαια, έχει εκφράσει την ετοιμότητά της να προσέλθει στις διαπραγματεύσεις που θα καλέσει ο Aνάν (στις αρχές Φλεβάρη αναμένεται να στείλει τις προσκλήσεις του προς τους Παπαδόπουλο και Nτενκτάς). Tην ίδια ετοιμότητα έχει εκφράσει και η Aθήνα. Oμως το Kυπριακό είναι για την Aγκυρα ένα βασικό διαπραγματευτικό όπλο (το άλλο είναι η ρύθμιση της υφαλοκρηπίδας του Aιγαίου) για τα παζάρια της με την EE. Tο παζάρι αυτό έχει ως σταθμό του τον Δεκέμβρη του 2004, οπότε θα αξιολογηθεί η «πρόοδος» της Tουρκίας, για να διαπιστωθεί κατά πόσο μπορεί να οριστεί ημερομηνία έναρξης διαπραγματεύσεων για ένταξή της στην EE. Θα σπεύσει, λοιπόν, από τώρα να πετάξει στον «κουβά» ένα από τα βασικά διαπραγματευτικά της όπλα; Δεν το πιστεύουμε. Θα κρυφτεί πίσω από τον Nτενκτάς και θα κοιτάξει να τρενάρει τη διαπραγμάτευση για το Kυπριακό. Aυτό ακριβώς είναι που βολεύει και τον Παπαδόπουλο. Aρα, έχουμε δρόμο ακόμα.
Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Kυπριακό

Eνεργό ηφαίστειο παραμένει η Παλαιστίνη
Επόμενο άρθρο

Kυπριακό

Ριπές

Σχετικά Αρθρα

Ο Μητσοτάκης ευλογεί το πλιάτσικο και την εγκληματική αδιαφορία της ιταλικής Hellenic Train

Πολιτική 8 Μάι 2025, 21:47

Η ξετσιπωσιά της ευρωκαμαρίλας και η Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Ιστορία 8 Μάι 2025, 20:25

Χρυσαυγίτικο δηλητήριο στα σχολεία

Παιδεία 5 Μάι 2025, 13:54

Σιωναζιστές «τον πούλο» από την Ελλάδα…

Πολιτική 5 Μάι 2025, 11:32

«Περίεργες» εξελίξεις στη δίκη του νεοναζιστικού μορφώματος «Σπαρτιάτες»

Αθώωση όλων πρότεινε η εισαγγελέας!

Πολιτική 2 Μάι 2025, 20:33

Στον Καραμπελιά κατέφυγε η κυβερνητική προπαγάνδα, μπας και γλιτώσει από τη λαϊκή οργή για το έγκλημα των Τεμπών

Πολιτική 30 Απρ 2025, 19:31
Ροή Ειδήσεων
Αγροτικά

«Μαύρο πρόβατο» της ΕΕ η Ελλάδα, λόγω της εγκληματικής διαχείρισης της ευλογιάς των αιγοπροβάτων

9 Μάι 2025, 12:40
Ιστορία

80 χρόνια από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Σήμερα η καρδιά της ανθρωπότητας χτυπά στην Παλαιστίνη

9 Μάι 2025, 09:43
Εργατικά

Η Χρύσα Χοτζόγλου δεν είναι μόνη

Στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από από το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά σήμερα

9 Μάι 2025, 08:33
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

9 Μάι 2025, 00:01
Πολιτική

Ο Μητσοτάκης ευλογεί το πλιάτσικο και την εγκληματική αδιαφορία της ιταλικής Hellenic Train

8 Μάι 2025, 21:47
Ιστορία

Η ξετσιπωσιά της ευρωκαμαρίλας και η Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

8 Μάι 2025, 20:25
Κόντρες

Αυτό το γκάλοπ πώς σας διέφυγε;

8 Μάι 2025, 15:07
Υγεία

ΠΑΣΟΚΙΝΑΛ και «Πλεύση Ελευθερίας» στο πλευρό του Αδωνι Γεωργιάδη

Στηρίζουν το κυβερνητικό σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του Νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

8 Μάι 2025, 10:46
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Μάη

8 Μάι 2025, 00:01
Διεθνή

Οι «Πύλες της Κόλασης» καταπίνουν τα «Αρματα του Γεδεών»

7 Μάι 2025, 22:11
Διεθνή

Ο Τραμπ υπέγραψε χωριστή ανακωχή με τους Χούθι, αδειάζοντας τους σιωναζιστές

7 Μάι 2025, 20:13
Κόντρες

Μια χαψιά τον έκανε ο Θύμιος τον αναμορφωτή του σιδηροδρομου

7 Μάι 2025, 12:33
Διεθνή

Γιατί τα όπλα της Αντίστασης είναι κόκκινη γραμμή

7 Μάι 2025, 09:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Μάη

7 Μάι 2025, 00:01
Υγεία

Ιδιωτικό μαγαζί υγείας σκοπεύει να στήσει στο Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Με τη σύμπραξη των μεγαλογιατρών του πανεπιστημιακού κατεστημένου

6 Μάι 2025, 22:02
Οικονομία

Προκλητική απάντηση υπουργείου Οικονομικών: Οι εξώσεις και οι πλειστηριασμοί οικογενειών ΑΜΕΑ θα προχωρήσουν

6 Μάι 2025, 21:31
Παιδεία

Ξεπλένουν τα εγκλήματα της σιωνιστικής οντότητας εμπλέκοντας μαθητές Λυκείων του Πειραιά

6 Μάι 2025, 21:24
Κόντρες

Μια διάτρητη ασφαλίτικη υπηρεσία

6 Μάι 2025, 13:37
Αγροτικά

Η ευλογιά εξακολουθεί να πλήττει την ελληνική κτηνοτροφία και η κυβέρνηση κάνει παιχνίδια συσκότισης

6 Μάι 2025, 10:22
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Μάη

6 Μάι 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Μάη

Ημέρα της αντιφασιστικής νίκης των λαών.

Ημέρα της Ευρώπης.

Κατάρ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1948).

1933: Οι ναζί καίνε 25.000 βιβλία στο Βερολίνο.

1934: Κινηματογραφική απόδραση οκτώ κομμουνιστών από τις φυλακές της Αίγινας (άνοιξαν υπόνομο μήκους 25 μέτρων χωρίς να γίνουν αντιληπτοί).

1970: Συλλήψεις τριών ηγετικών στλεχών του ΚΚΕ.

1976: Πεθαίνει η Ουλρίκε Μάινχοφ (RAF).

1978: Εκτελείται από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες ο ιταλός πρωθυπουργός Άλντο Μόρο.

1980: Βόμβες καταστρέφουν 22 αμερικάνικα αυτοκίνητα σε Κολωνάκι, Λυκαβηττό, Νέο Ψυχικό, Ιλίσια, Νέα Σμύρνη και Θησείο (ΕΛΑ).

1999: Πυροβολισμός στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας «Interamerican» και σε υποκατάστημα της «American Express» (Κόκκινη Γραμμή).

2004: Δολοφονείται ο προέδρος της Τσετσενίας Αχμέντ Καντίροφ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία είναι αφιερωμένη στην ψηφιακή μετάβαση και το ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στα ζητήματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων. Σε έναν κόσμο που η διείσδυση της τεχνητής νοημοσύνης στη εργασία και την παραγωγή ολοένα και αυξάνεται, η επιλογή αυτή σηματοδοτεί τις μεγάλες προκλήσεις και δυνατότητες που αναδύονται για την ενδυνάμωση της υγιούς και ασφαλούς εργασίας στην ψηφιακή εποχή. Καθώς η ψηφιοποίηση, συμπεριλαμβανομένης της τηλεργασίας, της αυτοματοποίησης και της αυξανόμενης σημασίας της εργασίας μέσω πλατφορμών, εισάγει νέα μοντέλα απασχόλησης, είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητη μια ολιστική προσέγγιση της επαγγελματικής υγείας και ασφάλειας, βασισμένη στην ουσιαστική συμμετοχή των εργαζομένων, τη διαφάνεια στη λήψη αποφάσεων, ιδίως ως προς τη διαμόρφωση ισχυρών νομικών πλαισίων που εξασφαλίζουν τη συμμόρφωση με ηθικά πρότυπα και την προστασία προσωπικών δεδομένων, τη συνεχή ενίσχυση των δεξιοτήτων, καθώς και την αντιμετώπιση νέων κινδύνων που συνδέονται με την ψυχική υπερφόρτωση. Διασφαλίζοντας, σε κάθε περίπτωση, ότι οι τεχνολογικές εξελίξεις υλοποιούνται με πλήρη σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις κοινωνικές αξίες. Στη χώρα μας, αξιοποιώντας τα θετικά βήματα που έχουν ήδη γίνει τα τελευταία χρόνια, ιδίως σε ζητήματα προστασίας των εργαζομένων μέσω τηλεργασίας ή ψηφιακών πλατφορμών, καθώς και αντιμετώπισης της βίας και παρενόχλησης στους χώρους εργασίας, προχωρούμε στην αναθεώρηση και τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία. Συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, στο πλαίσιο της τρέχουσας πανευρωπαϊκής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία (EU OSHA) με θέμα την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια στην ψηφιακή εποχή. Υλοποιούμε το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, στο πλαίσιο του οποίου θα ψηφιοποιηθούν σημαντικές διαδικασίες και θα δημιουργηθεί ψηφιακό αποθετήριο νομοθεσίας και εκπαιδευτικού υλικού για την καλύτερη συμμόρφωση των επιχειρήσεων στη νομοθεσία για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων.

Υπουργείο Εργασίας, 28.4.2025

(Αν ζητήσεις από την Κεραμέως να επαναλάβει «με δικά της λόγια» αυτή την ανακοίνωση, θα αρχίσει να ρετάρει. Λογικό. Τι να ξέρει από Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας μια νεοφιλελεύθερη μεγαλωμένη στα πούπουλα; Αλλά κι αυτοί που τα έγραψαν ή μάλλον που τα αντέγραψαν από κάποιο ακαδημαϊκό κείμενο ή κείμενο της ευρωενωσίτικης γραφειοκρατίας δεν είναι καλύτεροι. Προκαλούν! 51 θάνατοι στους χώρους εργασίας καταγράφηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2015. Αριθμός ρεκόρ. Χώρια οι τραυματισμοί από εργατικά «ατυχήματα», η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων δεν αναφέρεται ή -αν παρεμβληθεί νοσοκομείο και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς- αναφέρονται με διαφορετική αιτιολογία. Γι’ αυτό μιλάμε για πρόκληση. Οσο για τις επαγγελματικές ασθένειες, αυτές απλά… δεν υπάρχουν. Γι’ αυτό μιλάμε για πρόκληση)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Kυπριακό

    17Ν
    • Kυπριακό

      Εφετείο 17Ν
  • Kυπριακό

    ΕΛΑ
    • Kυπριακό

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Kυπριακό

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Kυπριακό

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Kυπριακό

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Kυπριακό

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Kυπριακό

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Kυπριακό

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Kυπριακό

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Kυπριακό

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Kυπριακό

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Kυπριακό

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Kυπριακό

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Kυπριακό

      Kυπριακό

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Kυπριακό

      Kυπριακό

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Kυπριακό

      Kυπριακό

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Kυπριακό

      Kυπριακό

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Kυπριακό

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Kυπριακό

    Kυπριακό

    Ποιοι είμαστε
  • Kυπριακό

    Kυπριακό

    Επικοινωνία
  • Kυπριακό

    Kυπριακό

    Όροι χρήσης
  • Kυπριακό

    Kυπριακό

    Ποιοι είμαστε
  • Kυπριακό

    Kυπριακό

    Επικοινωνία
  • Kυπριακό

    Kυπριακό

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo