Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης εγκαινίασαν παράρτημα του κερδοσκοπικού Πανεπιστήμιου Λευκωσίας στην Αθήνα
  • Δεν μπορούν να σταθούν στον νότιο Λίβανο οι σιωναζιστές
  • Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 2 Μάη
  • EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Εργατικά»Διώξεις εκπαιδευτικών το κατακαλόκαιρο
Εργατικά Παιδεία

Διώξεις εκπαιδευτικών το κατακαλόκαιρο

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr1 Σεπ 2025, 08:26

Το υπουργείο Αμάθειας και Καταστολής οργανώνει με τους σφουγγοκωλάριούς του στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης διώξεις εκπαιδευτικών ακόμα και το κατακαλόκαιρο με τα σχολεία κλειστά, για ευνόητους λόγους, θεωρώντας ότι θα φιμώσει την αγωνιζόμενη εκπαίδευση και θα την τρομοκρατήσει.

Στην μακριά λίστα των διώξεων δεν είναι μόνο οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στην απεργία αποχή από την κακόφημη αξιολόγηση, γνωστοί συνδικαλιστές και εκπαιδευτικοί με το θάρρος της γνώμης, εκπαιδευτικοί που εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στην Παλαιστίνη, αλλά και ευσυνείδητοι εκπαιδευτικοί που κάνουν με εντιμότητα και συνέπεια τη δουλειά τους, μετά από ανώνυμες και ατεκμηρίωτες καταγγελίες γονιών, καθώς και διευθυντές σχολείων που καθαιρούνται επειδή πειθάρχησαν στις συλλογικές αποφάσεις των σωματείων τους, αρνούμενοι να συμπράξουν στο ανοσιούργημα της αξιολόγησης.

Η περίπτωση της Κατερίνας Πανδή

Γ΄ΕΛΜΕ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Η Γ΄ΕΛΜΕ- Θεσσαλονίκης εκφράζει την αλληλεγγύη και συμπαράστασή της στην Κατερίνα Πανδή, εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής στο Δημοτικό Σχολείο Αποστόλων Ρεθύμνου που έχει βρεθεί στο στόχαστρο των διώξεων.

Παρά την προσπάθειά της να προστατεύσει τους μαθητές και να προάγει πανανθρώπινες αξίες μέσα στην τάξη, βρέθηκε αντιμέτωπη με ΕΔΕ κατά τα φαινόμενα, μετά από ανώνυμη, ατεκμηρίωτη και άδικη καταγγελία γονιού. Στις 3 Φεβρουαρίου, συγκράτησε έναν μαθητή που επιχειρούσε να κτυπήσει συμμαθητή του. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η μητέρα υπέβαλε μήνυση εναντίον της, με αποτέλεσμα η εκπαιδευτικός να προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα και να περάσει τη νύχτα στα κρατητήρια! Δικάστηκε την επόμενη και η δικαστική απόφαση ήταν η οριστική παύση της ποινικής δίωξης εναντίον της, αναγνωρίζοντας την αθωότητά της. Παρόλα αυτά το “σήριαλ” της δίωξής της από τον διοικητικό μηχανισμό της εκπαίδευσης συνεχίζεται με την άσκηση ΕΔΕ που είχε ως αποτέλεσμα την παραπομπή της στο πειθαρχικό.

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2025 που όπως καταδεικνύεται εκπαιδευτικοί που ασκούν το παιδαγωγικό τους έργο ευσυνείδητα για την προστασία των μαθητών και τη διαχείριση της τάξης, να διώκονται ενίοτε πειθαρχικά και ποινικά!

Να σημειωθεί ότι στο Δημοτικό Σχολείου Σταυρωμένου όλοι επισημαίνουν την άψογη συνεργασία τους και τον ενθουσιασμό των μαθητών, που επιβεβαιώνουν την αφοσίωση και το ήθος της εκπαιδευτικού. Ο Σύλλογος Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Σταυρωμένου με ανακοίνωσή του καταδικάζει τη δίωξή της επισημαίνοντας την «άψογη συνεργασία» και ότι «με ανθρωπιά εκτελεί τα καθήκοντά της και με περίσσεια δημιουργικότητα και φαντασία». Παράλληλα οι συνάδελφοί της και ο Σύλλογος Διδασκόντων ομόφωνα υπερασπίζεται και εκφράζει την αλληλεγγύη του.

Η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη των εκπαιδευτικών και των συνδικάτων μας είναι αυτονόητη, για να συνεχίσει η συνάδελφος να προσφέρει με ήθος, αγάπη και αφοσίωση το εκπαιδευτικό της έργο, υπερασπιζόμενη το δημόσιο σχολείο και τα παιδιά.

  • Να σταματήσει κάθε δίωξη εναντίον της συναδέλφου μας.
  • Πάρτε πίσω όλες τις διώξεις εναντίον των εκπαιδευτικών για την πολιτική και συνδικαλιστική τους δράση!

Η περίπτωση της διευθύντριας του δημοτικού σχολείου Μεγάλης Βρύσης, Αναστασίας Κωνσταντινίδου

Πηγή: maxitis.gr

Ενωση Γονέων Δήμου Κιλκίς

Να παρθεί πίσω η καθαίρεση της διευθύντριας του δημοτικού σχολείου Μεγ. Βρύσης Α.Κωνσταντινίδου

Οι γονείς του Κιλκίς, από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι διώξεις εκπαιδευτικών στο νομό βρεθήκαμε στο πλευρό τους χωρίς δεύτερη σκέψη. Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί δεν διώκονται, επειδή δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο. Γιατί υπερασπίζονται και στηρίζουν το δημόσιο δωρεάν σχολείο για όλα τα παιδιά, γιατί υλοποιούν τις συλλογικές και νόμιμες αποφάσεις των συνδικαλιστικών τους οργάνων και αντιτάσσονται στην προσπάθεια κατηγοριοποίησης και εμπορευματοποίησης του σχολείου.

Η καθαίρεση της διευθύντριας του δημοτικού σχολείου Μεγάλης Βρύσης, Αναστασίας Κωνσταντινίδου, και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι σε περίοδο που τα σχολεία είναι κλειστά και οι εκπαιδευτικοί σε άδεια, είναι απαράδεκτη και φανερώνει όχι μόνο λόγους σκοπιμότητας αλλά και έναν άνευ προηγουμένου κυνισμό της διοίκησης. Αναρωτιόμαστε το πολύ απλό: Ποιος θα εξηγήσει στους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου Μεγάλης Βρύσης, γιατί η διευθύντριά τους και δασκάλα τους δεν θα είναι στο σχολείο φέτος; Θεωρούν οι φωστήρες της διοίκησης ότι οι μαθητές/τριες, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς είναι αριθμοί ή άνθρωποι με συνείδηση, προσωπικότητα και αισθήματα; Τους ενδιαφέρουν άραγε οι επιπτώσεις στην ψυχική υγεία πρώτα απ’ όλα των παιδιών, αλλά και η αρνητική επίδραση σε γονείς και εκπαιδευτικούς;

Φαίνεται πως αυτό είναι το αναβαθμισμένο και δημιουργικό σχολείο που διαλαλεί το υπουργείο Παιδείας και η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς. Αντί να λύνουν τα προβλήματα, δημιουργούν καινούρια. Αντί μέσα στο καλοκαίρι οι ίδιοι τους, όπως και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, να ενδιαφερθούν για την ασφάλεια των σχολικών κτιριακών υποδομών και να προχωρήσουν στις απαραίτητες επισκευές και συντηρήσεις, να ενδιαφερθούν ώστε να μην υπάρχει ούτε ένα κενό σε εκπαιδευτικό την 1η Σεπτεμβρίου, να ενδιαφερθούν για να έχουν επαρκή χρηματοδότηση τα σχολεία και να μην πληρώνουμε εμείς πάλι από την τσέπη μας ακόμα και τα αναλώσιμα, αυτοί ασχολούνται με το να κυνηγούν τους δασκάλους των παιδιών μας, να τους στέλνουν σε πειθαρχικά και να τους καθαιρούν.

Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή την ενέργεια και ζητάμε να ανακληθεί άμεσα! Οι ευθύνες του υπουργείου και της διεύθυνσης εκπαίδευσης είναι τεράστιες απέναντι στη δασκάλα, αλλά και τους μαθητές και τους γονείς.

Καλούμε τα μέλη μας και τους γονείς του Κιλκίς να συμμετέχουν αύριο (Πέμπτη 28/8) στην κινητοποίηση που οργανώνει ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς, στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς.

Εκτύπωση 🖨
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη
Επόμενο άρθρο Πολυτεχνείο Κρήτης: Κανένας εστιακός φοιτητής να μην φύγει από το σπίτι του!

Σχετικά Αρθρα

Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης εγκαινίασαν παράρτημα του κερδοσκοπικού Πανεπιστήμιου Λευκωσίας στην Αθήνα

Πανηγύρια για γνώση δεκάδων χιλιάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Παιδεία 2 Μάι 2026, 09:39

EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου

Εργατικά 1 Μάι 2026, 08:20

Εκπαιδευτικοί στα πειθαρχικά απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας

Εργατικά 1 Μάι 2026, 08:18

Το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανήκει στους φοιτητές

Παιδεία 30 Απρ 2026, 20:20

Διώκουν αρχαιολόγο επειδή αντιτάχτηκε με ανακοίνωση στην παρουσία ΝΑΤΟικών καραβανάδων σε Αρχαιολογικό Μουσείο

Εργατικά 29 Απρ 2026, 10:42

Απεργιακό ραντεβού δεκάδων σωματείων ενάντια στις διώξεις

Εργατικά 28 Απρ 2026, 14:14
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Μητσοτάκης-Χριστοδουλίδης εγκαινίασαν παράρτημα του κερδοσκοπικού Πανεπιστήμιου Λευκωσίας στην Αθήνα

Πανηγύρια για γνώση δεκάδων χιλιάδων και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

2 Μάι 2026, 09:39
Διεθνή

Δεν μπορούν να σταθούν στον νότιο Λίβανο οι σιωναζιστές

2 Μάι 2026, 09:24
Αγροτικά

Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Εσπρωξαν τους κτηνοτρόφους σε μαζικούς εμβολιασμούς «στη ζούλα», με δική τους δαπάνη και χωρίς ελπίδα εκρίζωσης της νόσου

2 Μάι 2026, 06:15
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

2 Μάι 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάη

2 Μάι 2026, 00:01
Εργατικά

EΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ: Για την ταξική-πολιτική οργάνωση του προλεταριάτου

1 Μάι 2026, 08:20
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί στα πειθαρχικά απ’ άκρου εις άκρον της Ελλάδας

1 Μάι 2026, 08:18
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Μάη

1 Μάι 2026, 00:01
Διεθνή

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει πλάτες στους σιωναζιστές πειρατές που χτύπησαν το Global Sumud Flotilla

30 Απρ 2026, 21:08
Παιδεία

Το Στέκι του Συλλόγου Εστιακών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανήκει στους φοιτητές

30 Απρ 2026, 20:20
Πολιτική

Ο ΔΣΑ αποδοκιμάζει με έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την από 27/4/2026 Πράξη του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κ. Τζαβέλλα

30 Απρ 2026, 20:12
Πολιτισμός

Yπεραστικοί: «Πρωτομαγιά 1944»

Η καινούργια δημιουργία της μπάντας «τα λέει όλα»

30 Απρ 2026, 18:50
Διεθνή

Drone FPV της Χεζμπολά καταστρέφει ισραηλινό τεθωρακισμένο όχημα και τραυματίζει 12 στρατιώτες στη δυτική Γαλιλαία

Είναι η πρώτη φορά που drone FPV της Χεζμπολά με οπτική ίνα έφτασε στη δυτική Γαλιλαία

30 Απρ 2026, 18:04
Κόντρες

Maple Leaf Rag

30 Απρ 2026, 14:50
Διεθνή

Ο Τραμπ απειλεί να διατηρήσει τον αποκλεισμό του Ιράν, η Τεχεράνη απειλεί με «πρακτική» δράση

30 Απρ 2026, 11:57
Διεθνή

Ο σιωναζιστικός στρατός «απέτυχε σε όλα τα μέτωπα»

Δημοσκόπηση της σιωνιστικής κρατικής τηλεόρασης

30 Απρ 2026, 08:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Απρίλη

30 Απρ 2026, 00:01
Πολιτική

Οταν γίνεται πολιτική «μούρη» ο Φώντας ο Μπαραλιάκος

29 Απρ 2026, 21:51
Διεθνή

Ιαπωνικό τάνκερ διέσχισε το Ορμούζ – Θα συνεργαζόμαστε με το Ιράν δηλώνει η πρωθυπουργός της Ιαπωνίας

29 Απρ 2026, 19:21
Κόντρες

Πι(ερ)νόκιο

29 Απρ 2026, 14:23
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Μάη

Ημέρα των bloggers.

1944: Εκτελούνται 110 κομμουνιστές ως αντίποινα για τη δολοφονία δύο γερμανών αξιωματικών.

1970: Βόμβα στα γραφεία της ΓΣΕΕ (“Κίνημα 20 Οκτώβρη“).

1972: Η χούντα συλλαμβάνει μεγάλο αριθμό φοιτητών «για αντικυβερνητική δράση» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

1977: Βόμβα στο κτίριο των επιχειρήσεων Σκαλιστήρη (καταστροφή του πέμπτου ορόφου) και απόπειρα εμπρησμού του κτιρίου των επιχειρήσεων Μποδοσάκη (ΕΛΑ).

1991: Ρουκέτα κατά των γραφείων της ΔΕΗ στους Αγίους Αναργύρους (17Ν).

1998: Ιδρύεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

1998: Οι αρχηγοί κρατών της Ε.Ε. αποφασίζουν τη νομισματική ένωση της Ευρώπης από την 1η Ιανουαρίου 1999.

2001: Ληστεία σε χρηματαποστολή του ΟΤΕ στον Πειραιά (17Ν).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Επιτελικό κράτος σημαίνει αν κολλήσει κάπου ένα έργο, θα χτυπήσει ένα καμπανάκι και κάποιος θα ασχοληθεί – επιτελικό κράτος σημαίνει να κάνουμε Υπουργικό Συμβούλιο κάθε μήνα και να έχουμε προγραμματισμό του κυβερνητικού έργου στην αρχή του χρόνου. Είναι ένας τρόπος διαχείρισης και διοίκησης που φέρνει κοντά την τεχνοκρατική με την πολιτική αντίληψη… Οσοι επιμένουν να βρίσκουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ δήθεν τεχνοκρατών που διορίζονται και πολιτικών που εκλέγονται, δεν αντιλαμβάνονται ότι στη ΝΔ είμαστε μια ομάδα, ένα ανοιχτό δημοκρατικό κοινοβουλευτικό κόμμα – τα συζητούμε ανοιχτά, είμαστε μία οικογένεια και για αυτό προχωράμε τελικά μπροστά.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Επιτελικό κράτος σημαίνει να παίρνεις την αρμοδιότητα της ΕΥΠ/ΚΥΠ στο μέγαρο Μαξίμου και να «βυσματώνεις» όλους όσους διαχειρίζονται συμβάσεις – από υπουργούς μέχρι ανώτατους καραβανάδες – μη τυχόν και κάνουν «δουλειές» μόνοι τους. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διορίζεις κεντρικά και τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων και τους επικεφαλής των εποπτευόμενων φορέων, ώστε ο υπουργός να είναι περικυκλωμένος από ανθρώπους του Μαξίμου. Επιτελικό κράτος σημαίνει να διοικεί ένας αυτοκρατορίσκος με μια αυλή Ηρακλέων του Στέματος που λογοδοτούν μόνο σ’ αυτόν. Αυτά τα γνωρίζουν οι πάντες, αλλά άρχισαν να τα «κοπανάνε» οι γαλάζιοι βουλευτές και πρώην υπουργοί στον Μητσοτάκη τώρα, που τον βλέπουν στριμωγμένο στα σκοινιά. Μ’ άλλα λόγια, βγάζουν την ουρά τους απέξω και δείχνουν με το δάχτυλο τον αυτοκρατορίσκο και την αυλή του, για να διασωθούν οι ίδιοι εκλογικά και πολιτικά. Δεν είναι πρωτοφανή αυτά. Εχουν ξαναγίνει στο παρελθόν κι ας μην είχε λανσαριστεί ο όρος «επιτελικό κράτος», με αξεσουάρ το τάμπλετ του Σκέρτσου και τους «κοριούς» του Δημητριάδη και του Κοντολέοντα. Ενόψει όλων των παραπάνω, η αποστροφή του Μητσοτάκη ότι «είμαστε μια οικογένεια» θυμίζει σαπουνόπερα τύπου «Τόλμη και γοητεία». Με ισχυρές καπιταλιστικές οικογένειες να συντρώγουν και να συνδεξιώνονται την ίδια στιγμή που το κάθε μέλος της οικογένειας σκάβει το λάκο των άλλων. Μήπως έτσι δεν είναι και η σχέση του μικρού Κυριάκου με τη μεγαλύτερη αδερφή του; Αυτός της απαγόρευσε να συμμετάσχει στις κυβερνήσεις του κι αυτή δεν τον κάλεσε ούτε στο γάμο του γιου τους. Αφήστε το γεγονός ότι, εκτός των αναγκαίων πολιτικών συνευρέσεων, οικογενειακή σύναξη έγινε μόνο στην κηδεία του Δρακουμέλ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo