Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»
  • Η ευλογιά των αιγοπροβάτων επιμένει, παρά την γκεμπελίστικη κυβερνητική προπαγάνδα
  • Πρωθυπουργός των βιομήχανων και των εμποροσπιτάδων
  • Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη
  • Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων
  • Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Φτύσιμο στον προδότη – Σκληρή απάντηση στους σιωναζιστές
Διεθνή

Φτύσιμο στον προδότη – Σκληρή απάντηση στους σιωναζιστές

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr28 Απρ 2025, 10:55

Ο Νάελ Μπαργούτι, ο παλαιστίνιος πολιτικός κρατούμενος με τη μακρότερη θητεία στα σιωνιστικά κολαστήρια, που απελευθερώθηκε μέσω ανταλλαγής αιχμαλώτων από την Παλαιστινιακή Αντίσταση και εξορίστηκε στην Αίγυπτο, έφτυσε μεγαλοπρεπέστατα τον προδότη Μαχμούντ Αμπάς:

«Οι προσβλητικές δηλώσεις του Αμπάς για το λαό μας και την Αντίστασή του γύρισαν μπούμερανγκ εναντίον του. Τα δάκρυά του για την εξορία μας στο εξωτερικό διαψεύδονται από τη στάση της Παλαιστινιακής Αρχής απέναντι στους κρατούμενους και τους πρώην κρατούμενους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από το ίδιο το κίνημα της Φατάχ».

Το ηγετικό στέλεχος της Χαμάς, Οσάμα Χάμνταν, ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά τα πράγματα, μιλώντας στο στο Al-Jazeera:

Πιστεύαμε ότι η συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου του [PLO] θα ενοποιούσε τις παλαιστινιακές γραμμές, αλλά ήταν κατώτερη των προσδοκιών.

Λέω στον Αμπάς: Είμαστε γιοι του Αλ-Κασάμ, του Αλ-Χουσεϊνί και του Γιασίν και σύντροφοι του Σινουάρ και του Χανίγια, και όχι όπως είπες [γιοι σκύλας].

Η επίθεση κατά της Αντίστασης θέτει ερωτήματα για την καταλληλότητα του Αμπάς να παραμείνει στην προεδρία της Παλαιστινιακής Αρχής. Πολλές ευκαιρίες δόθηκαν στον παλαιστίνιο πρόεδρο για να αποκαταστήσει τη συνοχή του παλαιστινιακού λαού, αλλά εκείνος τις πέταξε. Πάντοτε ξεπερνούσαμε τις πολιτικές διαφορές με τον Αμπάς, αλλά είναι λυπηρό ότι εκτοξεύτηκαν ύβρεις και προσβολές κατά της Αντίστασης ενώ τιμήθηκε ο εχθρός.

Η μόνη νομιμότητα κατά τη διάρκεια πολέμων είναι η νομιμότητα της Αντίστασης. Δίνουμε έναν εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα με τη συμμετοχή όλων όσων τηρούν την ενότητα και αναλαμβάνουν ευθύνες.

Δεν έχω σχόλιο για την απόφαση να επιλεγεί ο Χουσεΐν Αλ-Σέιχ ως αντιπρόεδρος του Αμπάς. Οι συνθήκες διορισμού του Χουσεΐν Αλ-Σέιχ είναι ασαφείς και δεν γνωρίζουμε αν τα πράγματα θα διευθετηθούν ή θα περιπλακούν περισσότερο. 

Αποφασίσαμε να μην απαντούμε σε καμία πρωτοβουλία εκτός της υπογεγραμμένης συμφωνίας για τερματισμό της αδιαφορίας προς το παλαιστινιακό αίμα. Οποιαδήποτε πρόταση δεν περιλαμβάνει οριστικό και συνολικό τερματισμό της επιθετικότητας κατά του λαού μας δεν θα ληφθεί υπόψη. Προτείναμε τη δέσμευση στη συμφωνία που υπογράφηκε τον Γενάρη ή μία συνολική συμφωνία που να εγγυάται πλήρη αποχώρηση από τη Λωρίδα της Γάζας, άνοιγμα των περασμάτων και μακροπρόθεσμη εκεχειρία.

Δεν θα εγκαταλείψουμε τα όπλα της Αντίστασης όσο διαρκεί η κατοχή. Υιοθετούμε τον όρο «τερματισμός της επιθετικότητας» και δεν αποδεχόμαστε τον όρο «η επόμενη μέρα του πολέμου», που προωθεί ο εχθρός. Η «επόμενη μέρα του πολέμου» είναι ένας απορριπτέος όρος του Ισραήλ.

Εμείς μιλάμε για εθνική συναίνεση μετά το τέλος της επιθετικότητας στη Γάζα. Ο πρόεδρος Αμπάς φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την παρεμπόδιση των προσπαθειών συμφιλίωσης.

Θα εξετάσουμε κάθε πρωτοβουλία που θα μιλά για πλήρη αποχώρηση από τη Γάζα, άνοιγμα περασμάτων, δίκαιη συμφωνία ανταλλαγής και μη παρέμβαση στην ανοικοδόμηση.

Έχουμε δύο επιλογές: είτε να τερματίσουμε την κατοχή είτε να παραδοθούμε — κι εμείς δεσμευόμαστε στον τερματισμό της κατοχής για να λήξει το μαρτύριο του λαού μας.

Το μήνυμά μου προς όλους όσοι έχουν ευθύνη: η Κατοχή, που διαπράττει δολοφονίες, καταστροφές και εκτοπίσεις, θέλει μία γη χωρίς λαό — ή θα της παραδοθούμε ή θα της αντισταθούμε.

Kι ένα απόσπασμα από ομιλία του Οσάμα Χαμντάν, στην οποία απάντησε και στις βρισιές του Αμπάς:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/04/Osama_Hamdan.mp4

«Υψώνουν φωνή οι υποκριτές που είχαν εξαφανιστεί τις πρώτες μέρες και μήνες του πολέμου. Και μερικοί παριστάνουν τους έξυπνους ρωτώντας ποιος είναι ο στόχος αυτού του πολέμου. Και μερικοί προσπαθούν να κινηθούν στο πλαίσιο των εχθροπραξιών ενάντια στο λαό και την Αντίσταση, θεωρώντας την υποστήριξη προς τους γιους του έθνους απειλή για τη δική τους εσωτερική ασφάλεια. Και εκείνοι που οδήγησαν το έθνος μας στην άβυσσο ή σχεδόν το έκαναν, προσπαθούν να παρουσιάσουν όσα έγιναν σαν πρόκληση προς το Ισραήλ και πως δεν διαθέτουμε καμιά δύναμη ενάντια στον εχθρό. Κι αυτός που νομίζει πως τα παιδιά της Αντίστασης είναι παιδιά του και τα φωνάζει όπως θα φώναζε τα παιδιά του, είναι πατέρας σκύλων. Αυτός είναι ο δρόμος των υποκριτών».

Και για να ξέρουμε περί τίνος μιλάμε. Ο 89χρονος Αμπάς διόρισε αντιπρόεδρο της PLO, θέση που δεν προβλέπεται από το Καταστατικό της. Λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, επέλεξε κάποιον που θα κατσικωθεί στο σβέρκο του παλαιστινιακού λαού, χωρίς να γίνουν εκλογές. Ποιον διόρισε; Αυτόν που αποκαλείται «ο αγαπημένος Παλαιστίνιος του Ισραήλ»!

Το 2003, ο Γιάσερ Αραφάτ διέταξε τις δυνάμεις της Παλαιστινιακής Αρχής να συλλάβουν τον Χουσεΐν Αλ-Σέιχ με την κατηγορία της κατασκοπίας υπέρ του Ισραήλ. Ο Αλ-Σέιχ, όμως, είχε γερές πλάτες και η εντολή του Αραφάτ ανακλήθηκε. Μπορεί η Χαμάς, για διπλωματικούς λόγους, να μην προχωρά τις καταγγελίες της στο σημείο που θα έπρεπε, όμως όλοι οι Παλαιστίνιοι που στηρίζουν την Αντίσταση ξέρουν καλά τι κουμάσι είναι ο Χουσεΐν Αλ-Σέιχ. Τα σόσιαλ μίντια έχουν ήδη κατακλυστεί από φωτογραφίες του με σιωνιστές αξιωματούχους του στρατού και της ασφάλειας.

O Μπάσεμ Ναΐμ, πάντως, εκ των ιστορικών στελεχών στην ηγεσία της Χαμάς, δεν μάσησε τα λόγια του:

Ο παλαιστινιακός λαός δεν είναι κοπάδι για να του επιβάλλουν ηγέτες με ύποπτο παρελθόν, που συνδέουν το παρόν και το μέλλον τους με την Κατοχή. Το πιστοποιητικό νομιμότητας ανήκει μόνο στον παλαιστινιακό λαό μέσω της αντίστασης και της εκλογικής κάλπης.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 28 Απρίλη
Επόμενο άρθρο Η τέχνη του θάρρους και το θάρρος της τέχνης

Σχετικά Αρθρα

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

Διεθνή 10 Οκτ 2026, 09:35

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

Διεθνή 9 Οκτ 2026, 14:57

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

Διεθνή 9 Οκτ 2026, 13:39

«Τρελές» δηλώσεις του Λίμπερμαν αποκαλύπτουν ότι το σύνολο των σιωνιστικών μορφωμάτων ενώνεται για τη διατήρηση της κατοχής της Παλαιστίνης

Διεθνή 8 Οκτ 2026, 21:45

Φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές ξεφτίλισαν τον Ζοράν Μαμντάνι

Διεθνή 8 Οκτ 2026, 13:54

Γάζι Χαμάντ: Οι Αμερικανοί και οι μεσολαβητές πρέπει να υποχρεώσουν την Κατοχή να τηρήσει τη συμφωνία, αλλιώς θα καταρρεύσει

Διεθνή 8 Οκτ 2026, 09:42
Ροή Ειδήσεων
Εκδηλώσεις

Εκδήλωση της Δικτύωσης: «7 Οκτώβρη 2023: Ενας ηρωικός Κατακλυσμός»

Παρασκευή 16/10, 7 μμ, αίθουσα Παναρκαδικής

11 Οκτ 2026, 11:01
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων επιμένει, παρά την γκεμπελίστικη κυβερνητική προπαγάνδα

11 Οκτ 2026, 10:38
Οικονομία

Πρωθυπουργός των βιομήχανων και των εμποροσπιτάδων

11 Οκτ 2026, 10:17
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη

11 Οκτ 2026, 00:01
Εργατικά

Ενας νεκρός εργάτης και ένας χαροπαλεύει – Νέο έγκλημα στη Motor Oil των Βαρδινογιάννηδων

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπεύθυνο τον επικεφαλής του εργολαβικού συνεργείου

10 Οκτ 2026, 12:41
Διεθνή

Ανίς Αλ-Ντάρμπι: σύντροφος του Σινουάρ μέχρι την τελευταία του πνοή!

10 Οκτ 2026, 09:35
Πολιτική

ΣΗΜΕΡΑ 2 μμ: Ολες-όλοι στη διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

Σάββατο 10 Οκτώβρη 2026, 14:00 | Πάρκο Ελευθερίας – πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

10 Οκτ 2026, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

10 Οκτ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Οκτώβρη

10 Οκτ 2026, 00:01
Πολιτική

Μπάζωμα στα Τέμπη: Ο διοικητής της Τροχαίας προειδοποιούσε, ο Τριαντόπουλος με τον Αγοραστό τον «έγραφαν»

9 Οκτ 2026, 19:49
Εργατικά

Αθώοι πανηγυρικά οι συνδικαλιστές του Πειραιά – Χαστούκι σε κυβέρνηση – υπ. Παιδείας

9 Οκτ 2026, 15:03
Διεθνή

Η Kpler υποψιάζεται ότι οι παραγωγοί του Κόλπου πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση από το Ορμούζ

9 Οκτ 2026, 14:57
Κόντρες

H πατριωτική αντίσταση του Mr Bean

9 Οκτ 2026, 14:17
Διεθνή

«”Αγάπη μου, σε παρακαλώ”: Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ πίεσε δωρητή να εμβάσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της στην Amex»

Δημοσίευμα στη Wall Street Journal και «πιπεράτο» δημοσίευμα στη Daily Mail

9 Οκτ 2026, 13:39
Πολιτική

Nεοναζιστές μαχαίρωσαν αντιφασίστα στην Ελευσίνα

Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του

9 Οκτ 2026, 10:14
Η παπάρα

Αναζητώντας στήριγμα από ΤΗΝ πρεσβεία και το MAGA

9 Οκτ 2026, 09:34
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Οκτώβρη

9 Οκτ 2026, 00:01
Διεθνή

«Τρελές» δηλώσεις του Λίμπερμαν αποκαλύπτουν ότι το σύνολο των σιωνιστικών μορφωμάτων ενώνεται για τη διατήρηση της κατοχής της Παλαιστίνης

8 Οκτ 2026, 21:45
Οικονομία

Κυβέρνηση-προαγωγός του τζόγου, νόμιμου και παράνομου

8 Οκτ 2026, 20:26
Εργατικά

Νοσοκομειακοί Ψυχολόγοι: Καταγγέλλουν την ΕΔΕ σε βάρος συνδικαλιστών και εργαζόμενων του ΨΝΑ

8 Οκτ 2026, 14:43
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Οκτώβρη

Ημέρα κοριτσιού.

Ημέρα μείωσης ζημιών από τις φυσικές καταστροφές.

Δυτική Σαμόα: Εθνική γιορτή.

Παναμάς: Ημέρα επανάστασης (1968).

1956: Σύγκρουση κομμουνιστών και εθνικιστών στο Χονγκ Κονγκ με σαράντα νεκρούς.

1970: Εκτελείται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Κεμπέκ και υπουργός Εργασίας Πιερ Λαπόρτ (FLQ).

1984: Βόμβα (IRA) σε ξενοδοχείο που διέμενε η βρετανίδα πρωθυπουργός Μάργκαρετ Θάτσερ, πέντε νεκροί.

1986: Εκτελείται ο διευθυντής Πολιτικών Υποθέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Δυτικής Γερμανίας Γκέρολντ φον Μπράουν-Μπελ (Επαναστατικό Μέτωπο Δυτικής Ευρώπης, Δύναμη Ινγκριντ Σούμπερτ).

1986: Βόμβα έξω από το δημαρχείο Αθηναίων και σε μηχανουργείο στο Κερατσίνι (ΕΛΑ).

2004: Ολοκληρώνεται μετά από οκτώ μήνες η δίκη του ΕΛΑ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Είχα την συγκλονιστική Χαρά, Τιμή και Απόλαυση να παρίσταμαι και να ακούσω ζωντανά την πιο σπουδαία πολιτική ομιλία που έχω ακούσει στην ζωή μου. Ο Υπουργός των Εξωτερικών των ΗΠΑ @SecRubio δεν μίλησε σήμερα στην Πνύκα, μπροστά από την Ακρόπολη μόνον ως ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, αλλά ως ο πολιτικός εκπρόσωπος των ανθρώπων της Δύσης που ζούσαν, που ζουν και που θα ζήσουν στο μέλλον. Έκανε μια αληθινά Ιστορικών διαστάσεων ομιλία. Περιττό να πω ότι συμφωνώ σε όσα είπε στο 100% και ότι ως Έλλην αισθάνομαι υπερήφανος για το βάθος του θαυμασμού του για τους προγόνους μας αλλά και ως Υπουργός αυτής της Κυβερνήσεως για την δημόσια αναγνώριση του στην αξιοπιστία και στην επιτυχία της Χώρας μας σήμερα. Η Ελλάδα, η Ρώμη και ο Χριστιανισμός συνθέτουν τον Δυτικό Πολιτισμό και η παρακμή του πρέπει να τελειώσει και να ξαναβρεί η Δύση τις ρίζες, τις αξίες και το πνεύμα της που την έκαναν για αιώνες κυρίαρχη. Πραγματικά αξίζουν πολλά εύγε αλλά και ευχαριστώ στον κ. Ρούμπιο για την σημερινή του ομιλία.

Αδωνις Γεωργιάδης

(Εντάξει, εμετός. Προσέξτε, όμως, την επιτηδευμένη μίμηση του ύφους του Τραμπ, με κεφαλαία γράμματα σε ορισμένες λέξεις και κάποια βροντώδη επίθετα. Δεν είναι χωρίς σημασία. Ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη ήξερε ότι θα προκαλέσει. Διάλεξε σκόπιμα να γράψει αυτό το έμεσμα, ξεπερνώντας κάθε άλλο δεξιό πολιτικό ή δημοσιογράφο στην Ελλάδα. Ολοι οι άλλοι έγλειψαν πατόκορφα τον Ρούμπιο αλλά με… στιλ και… αντικειμενικότητα. Προσπάθησαν να εμφανιστούν σοβαροί και… αξιοπρεπείς. Συνασπίστηκαν μάλιστα γύρω από τη θέση ότι ο Ρούμπιο δεν είναι σαν τους Τραμπ και Βανς αλλά είναι ένας παραδοσιακός Ρεπουμπλικανός. Μόνο ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος Σπυράδωνης κινήθηκε σε ρυθμό MAGA. Το μήνυμά του δεν αποδέκτες τόσο το δεξιό και ακροδεξιό κοινό στην Ελλάδα όσο ΤΗΝ πρεσβεία και το  ΜΑGA. Θέλησε να προβληθεί ως ο μοναδικός γνήσιος εκπρόσωπος του τραμπισμού στην ελληνική Δεξιά, ώστε να ενεργοποιήσει τις κεραίες ΤΗΣ πρεσβείας και να γίνει ο εκλεκτός της. Να διεκδικήσει την υποστήριξή ΤΗΣ και την υποστήριξη του MAGA, επειδή ξέρει ότι δεν αργεί η ώρα που θα διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ με αντίπαλο τον… αριστερό Δένδια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo