Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Αυγούστου
  • Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,
  • Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά
  • Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη
  • The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν
  • «Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Εχει duty free η Γάζα;
Διεθνή

Εχει duty free η Γάζα;

Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr20 Ιαν 2025, 11:27

Από τις λίγες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν αμέσως μετά την παράδοση των τριών γυναικών αιχμάλωτων από τις Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ στον Ερυθρό Σταυρό, προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι κρατούσαν από μια μικρή χάρτινη σακούλα, σαν αυτές που φέρουν οι ταξιδιώτες των διεθνών πτήσεων, που συνηθίζουν να αγοράζουν κάτι από τα duty free των αεροδρομίων. Μία γυναίκα, μάλιστα, φορούσε στο λαιμό της ένα κολιέ, τουριστικού τύπου, που αποτελούταν από σημαιούλες και χάρτες της Παλαιστίνης.

Τα διεθνή Μέσα σχολίασαν ότι οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ έδωσαν αναμνηστικά στις πρώην αιχμάλωτές τους. Τα σιωνιστικά Μέσα άρχισαν να αφρίζουν από λύσσα: «Εκμετάλλευση», «ψυχολογικός εκβιασμός», «ψυχολογική πλύση εγκεφάλου από κτήνη» και άλλα παρόμοια… γλαφυρά. Φρόντισαν, μάλιστα, να θολώσουν τις σακούλες, για να μην φαίνεται το λογότυπο των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ.

Το βίντεο των Αλ-Κασάμ κυκλοφόρησε πολύ πιο σύντομα απ’ όσο εμείς το περιμέναμε και έλυσε όλες τις απορίες. Δείτε το:

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/Qasam_video_release_hostages_19-1-25.mp4

 

Παρακολουθήστε: Η πρώτη ομάδα αιχμαλώτων σιωνιστών παραδόθηκε στη Λωρίδα της Γάζας στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της συμφωνίας “Κατακλυσμός του Αλ-Ακσά” για την ανταλλαγή αιχμαλώτων.
—
Σημείωση:
Οι Αλ-Κασάμ παρέδωσαν στις αιχμάλωτες πιστοποιητικά με τίτλο “Απόφαση για την απελευθέρωση αιχμαλώτου”, επισημαίνοντας ότι η Αντίσταση ενεργούσε με τους δικούς της όρους.

0:35 – Τακμπίρ του Εΐντ.

0:44 – “Χαιρετισμοί στις Ταξιαρχίες Ιζελντίν!”

1:25 – Εγγραφα του Ερυθρού Σταυρού που επιβεβαιώνουν ότι παρέλαβαν τους σιωνιστές αιχμαλώτους.

1:54 – [Μαχητής προς το λαό] “Η παρουσία σας στη βόρεια Γάζα οδήγησε στη νίκη μας”.

Το βίντεο δείχνει ότι οι αιχμάλωτες παίρνουν με ευχαρίστηση τα δώρα που τους προσφέρουν οι μαχητές Αλ-Κασάμ. Φαίνεται, δε, να έχουν οικειότητα με τους μαχητές που είναι δίπλα τους. Μία από τις κρατούμενες, την ώρα που κατεβαίνει από το βανάκι των Κασάμ για να επιβιβαστεί στο τζιπ του Ερυθρού Σταυρού, χτυπάει φιλικά στο χέρι έναν Παλαιστίνιο που επιβλέπει τη μεταφορά.

Προφανώς, πρόκειται για τους μαχητές της περίφημης Μονάδας Σκιών, που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη των αιχμάλωτων. Οι αιχμάλωτες πέρασαν 15 μήνες μαζί μ’ αυτούς τους μαχητές, που είναι άνθρωποι μορφωμένοι, πολύγλωσσοι, με διδακτορικά. Και γιατί να μην αισθάνονται ευγνωμοσύνη γι’ αυτούς τους ανθρώπους; Τόσοι αιχμάλωτοι και αιχμάλωτες σκοτώθηκαν από τους σιωναζιστικούς βομβαρδισμούς, ενώ αυτές γλίτωσαν. Γλίτωσαν χάρη στην προστασία που τους προσέφεραν αυτοί οι μαχητές.

Οι κρατούμενες, λοιπόν, πήραν τη σακούλα που περιείχε το αποφυλακιστήριό τους, ένα χάρτη της Παλαιστίνης, φωτογραφίες τους κατά τη διάρκεια της αιχμαλωσίας και κάποια αναμνηστικά σαν το κολιέ που η μία απ’ αυτές φόρεσε στο λαιμό της. Μόνη της το φόρεσε, δεν την υποχρέωσε κανένας. Κάθε σακούλα περιείχε, επίσης, «Πιστοποιητικό αποφοίτησης από τη Γάζα», που συνοδευόταν από πίνακα βαθμών στην εκμάθηση της αραβικής γλώσσας!

Ναι, οι «Σκιές» έκαναν μαθήματα αραβικών στις αιχμάλωτες! Ολοι μπορούμε να καταλάβουμε τι σημαίνει αυτό για κάποιον/α που βρίσκεται σε μια -έτσι κι αλλιώς οδυνηρή- αιχμαλωσία, η οποία γινόταν πιο οδυνηρή από το φόβο του θανάτου από τους σιωναζιστικούς βομβαρδισμούς. Μια σύγκριση με τα βασανιστήρια που υφίστανται οι παλαιστίνιοι κρατούμενοι στις σιωνιστικές φυλακές αρκεί. Δείτε την εικόνα της Χαλίντα Ζαράρ, μόλις αποφυλακίστηκε χτες τη νύχτα, και συγκρίντε την με την εικόνα των τριών ισραηλινών αιχμάλωτων που ήταν μια χαρά στην υγεία τους.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/HalidaJarrar_free_19-1-25.mp4

Η απελευθέρωση των τριών πρώτων αιχμάλωτων έγινε με όλους τους διεθνείς τύπους. Συντάχτηκαν αποφυλακιστήρια, τα οποία υπογράφτηκαν από τον επικεφαλής των Αλ-Κασάμ και τον επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού. Κάθε κρατούμενη παρέλαβε το αποφυλακιστήριό της, που αναφέρει τα στοιχεία ταυτότητάς της, πού και πότε συνελήφθη και πότε αποφυλακίζεται. Η υπογραφή αυτών των εγγράφων αποτελεί και μια οιονεί διεθνή αναγνώριση των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ ως εθνικοαπελευθερωτικής αντιστασιακής οργάνωσης και όχι ως «τρομοκρατών».

ΥΓ1. Παρά τις σκληρές συνθήκες υπό τις οποίες πολέμησαν επί 15 μήνες, οι μαχητές των ελίτ δυνάμεων Αλ-Κασάμ δεν έχασαν το χιούμορ τους. Αν προσέξατε, οι περισσότεροι φορούσαν μαύρα γυαλιά ηλίου. Επειδή κατά τις ανταλλαγές κρατούμενων τον Νοέμβρη του 2023 μερίδα των ΜΜΕ είχε ασχοληθεί με τα μάτια ενός μαχητή, χτες φόρεσαν γυαλιά. Ηταν σαν να έλεγαν: «Δείτε τα όπλα μας και όχι τα μάτια μας».

ΥΓ2. Τα λόγια του ελίτ μαχητή προς τους παραληρούντες Παλαιστίνιους, στο τέλος του βίντεο, λένε τη μεγάλη αλήθεια: Νικήσαμε επειδή εσείς παραμείνατε ακλόνητοι στη βόρεια Γάζα! Ενας άλλος μαχητής είχε πει χτες το πρωί την ατάκα της ημέρας: Εύκολο να είσαι πολεμιστής, αλλά δύσκολο να είσαι σαν τον λαό της Γάζας!

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠανηγυρισμοί νίκης κατά την απελευθέρωση των 90 παλαιστίνιων κρατούμενων

Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Επόμενο άρθρο Αμπού Ομπάιντα: Το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Κατοχής

Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Σχετικά Αρθρα

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

Διεθνή 20 Αυγ 2026, 10:43

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

Διεθνή 20 Αυγ 2026, 10:06

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

Διεθνή 19 Αυγ 2026, 10:28

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

Διεθνή 19 Αυγ 2026, 08:42

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

Ιστορία 18 Αυγ 2026, 08:16

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

Διεθνή 17 Αυγ 2026, 14:04
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

1926: Κίνημα Κονδύλη και ανατροπή της δικτατορίας του Πάγκαλου.

1954: Συλλαλητήριο στην Αθήνα για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, 24 αστυνομικοί και εκατό πολίτες τραυματίες.

1959: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1964: Πεθαίνει ο Παλμίρο Τολιάτι.

1967: Συλλαμβάνεται ο Μίκης Θεοδωράκης και εξορίζεται στη Ζάτουνα Αρκαδίας.

1970: Βόμβα στον σταθμό Θησείου προκαλεί διακοπή του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου επί ώρες.

1990: Δολοφονείται στην Κένυα ο Βρετανός περιβαλλοντικός ακτιβιστής Τζορτζ Ανταμσον.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο 17Ν

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • ΕΛΑ

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επικοινωνία

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Όροι χρήσης

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Ποιοι είμαστε

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Επικοινωνία

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

  • Όροι χρήσης

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

    Μαθήματα ανθρωπισμού από την Παλαιστινιακή Αντίσταση

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo