Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη
  • Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο
  • Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;
  • Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;
  • Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Παιδεία»Ανοιξαν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία: Μια πλασματική ωραιοποιημένη εικόνα
Παιδεία Υγεία

Ανοιξαν Δημοτικά και Νηπιαγωγεία: Μια πλασματική ωραιοποιημένη εικόνα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr11 Ιαν 2021, 22:02

«Ενθουσιασμένα είναι τα παιδιά που επιστρέφουν στο σχολείο». «Στα σχολεία επιστρέφουν οι μαθητές Δημοτικών και Νηπιαγωγείων με όλα τα μέτρα προστασίας: Μάσκες, αντισηπτικά, προσέλευση-αποχώρηση από διαφορετικές εισόδους, αερισμός αιθουσών κάθε 20 λεπτά με άνοιγμα παραθύρων». Αυτά ήταν τα δυο βασικά σλόγκαν που άκουγες σήμερα, 11 του Γενάρη, σε όλες τις πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές, μαζί με την ευχή (άπαντες είχαν πάρει τα θυμιατά) «όλα να πάνε καλά». Και να οι εικόνες με μικρούς μαθητές να μπαίνουν στα σχολικά κτίρια σε γραμμή, και να οι γονείς να τους αποχαιρετούν στις εισόδους, και να εκπρόσωποι των Δήμων να διαβεβαιώνουν ότι πάρθηκαν όλα τα μέτρα χωρίς «τσιγκουνιές», και να επιλεγμένοι διευθυντές σχολείων να δηλώνουν πανέτοιμοι να υποδεχθούν τους μαθητές, και να αστειάκια με το σχολείο στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης που ζήτησε από τα παιδιά να φέρουν και από μια «κουβερτούλα» στο σχολείο. Κερασάκι στο ρεπορτάζ της τηλεοπτικής ευδαιμονίας, η Κεραμέως να ρωτά τα μικρά παιδιά αν είναι χαρούμενα που επιστρέφουν στον «φυσικό τους χώρο».

Μια πλασματική, ωραιοποιημένη εικόνα. Που κάνει κύριο στοιχείο της προπαγάνδας τη χαρά των μικρών παιδιών. Που είναι φυσικό να χαίρονται που επιστρέφουν στο σχολείο (για τα μεγάλα των Γυμνασίων και Λυκείων δεν εγγυόμαστε, καθώς έχουν ήδη νιώσει στο πετσί τους την ασφυκτική, αποστεωμένη καθημερινότητα ενός σχολείου χωρίς χαρά, με έντονους και συνεχείς ταξικούς φραγμούς), για να ανταμώσουν με τους φίλους και συμμαθητές τους, να ζήσουν τη χαρά και το παιχνίδι του διαλείμματος, να δουν τη δασκάλα ή το δάσκαλό τους, να ξεφύγουν από το κλείσιμο στους τέσσερις τοίχους του διαμερίσματος.

Μια πλασματική εικόνα που έχει στο πίσω μέρος της μια μαύρη πραγματικότητα και μια εγκληματική πολιτική. Μαθητές στοιβαγμένοι σε τάξεις των 25 μαθητών, τάξεις-κλουβιά σε πολλά σχολεία, ακατάλληλα σε πολλές περιπτώσεις σχολικά κτίρια, αδυναμία να τηρηθούν τα δήθεν αυστηρά πρωτόκολλα για σχολαστική καθαριότητα «τουλάχισον δυο φορές την ημέρα», καθώς δεν επαρκεί το προσωπικό καθαριότητας, χωρίς τη δέσμευση για επαναλαμβανόμενα τεστ (μοριακά και όχι rapid test, που είναι παντελώς αναξιόπιστα) σε εκπαιδευτικούς και μαθητές και χωρίς την πρόβλεψη για εμβολιασμό των εκπαιδευτικών κατά προτεραιότητα, με τα ίδια πρωτόκολλα-λάστιχο για την υγιεινή και ασφάλεια, με τα οποία άνοιξαν τα σχολεία τον Σεπτέμβρη για να κλείσουν μετά από δυο μήνες, επειδή πλήθυναν τα κρούσματα κοροναϊού.

Μια πλασματική εικόνα που κρύβει επιμελώς όλα τα επιστημονικά δεδομένα που έχουν προκύψει από δεκάδες επιστημονικές έρευνες και βεβαιώνουν ότι τα παιδιά και νοσούν (αν και νοσούν ηπιότερα ή είναι ασυμπτωματικά) και μεταδίδουν τον ιό και ότι ο ρόλος των παιδιών στη μετάδοση του κοροναϊού έχει υποβαθμιστεί. Είναι η μελέτη του επικεφαλής του Ινστιτούτου Ιολογίας Charite του Βερολίνου Κριστιάν Ντρόστεν και της ομάδας του, η νοτιοκορεάτικη μελέτη που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του αμερικάνικου Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις 16 Ιούλη, η έκθεση της αμερικάνικης Ακαδημίας Παιδιατρικής, που δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου, η έκθεση που δημοσιεύτηκε στο αμερικάνικο ακαδημαϊκό περιοδικό Jama Pediatrics στις 30 Ιούλη, η έρευνα που διεξάγεται από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης, σε συνεργασία με άλλα τρία πανεπιστημιακά ιδρύματα (τα Πανεπιστήμια των Γκρατς, Ινσμπρουκ και Λιντς) για λογαριασμό του υπουργείου Παιδείας της Αυστρίας, με επικεφαλής τον Μίχιαελ Βάγκνερ, καθηγητή Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης, κ.λπ. (δείτε εδώ και εδώ).

Γιατί δεν συμφέρει η αναφορά σε αυτές τις μελέτες, επειδή πρώτιστο μέλημα είναι η λειτουργία της καπιταλιστικής οικονομίας, με τους εργαζόμενους γονείς να επιστρέφουν στην πιο αποδοτική -για το κεφάλαιο- παραγωγική διαδικασία και το κράτος να απαλλάσσεται από την υποχρέωση της παροχής αδειών ειδικού σκοπού.

Γι’ αυτό και όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου Παιδείας επικαλούνται αποκλειστικά και μόνο «τη μελέτη της Σουηδίας», που έχει μια κυβέρνηση που εφήρμοσε την χωρίς κανένα ηθικό φραγμό φυσική «ανοσία της αγέλης», με χιλιάδες νεκρούς, ειδικά ηλικιωμένους (σήμερα επ’ αυτού το σπικάζ το έκανε ο νέος υφυπουργός Συρίγος).

ΥΓ. Στην Ελλάδα, η Κεραμέως εφαρμόζει ετεροχρονισμένα ό,τι έκαναν στη Γερμανία, χωρίς να λαμβάνει συνειδητά υπόψη το δραματικό αποτέλεσμα που τελικά είχε η πολιτική των ανοιχτών σχολείων εκεί, δηλαδή τα εκατοντάδες χιλιάδες κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς και χιλιάδες σχολεία κλειστά λόγω κρουσμάτων. Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε στην πρωινή εκπομπή (11/1) του Open tv «Ωρα Ελλάδος» ο ανταποκριτής στο Βερολίνο Παντελής Βαλασόπουλος:

Βαλασόπουλος: «Τα σχολεία στη Γερμανία δεν άνοιξαν, ούτε πρόκειται ν’ ανοίξουν. Κάναν μεγάλη προσπάθεια με τα σχολεία. Ενώ είχαν κλείσει όλα, κράτησαν τα σχολεία ανοιχτά και μάλιστα με ανοιχτά παράθυρα κάθε 20 λεπτά. Τελικά δεν δούλεψε το σύστημα. Είχαμε πάρα πολλά κρούσματα.

Δημοσιογράφος: Στα σχολεία; Στα παιδιά ή στους συγγενείς, παππούδες, γιαγιάδες, γονείς;

Βαλασόπουλος: Ξέρω ότι λίγο πριν κλείσει το ολικό λοκντάουν είχανε κλείσει 3.800 σχολεία με 300.000 κρούσματα!

Δημοσιογράφος (κάγκελο): Μεγάλος αριθμός!

Βαλασόπουλος: Το προσπάθησαν πάντως πάρα πολύ. Ηταν ο βασικός στόχος να μείνουν τα σχολεία ανοιχτά. Είχε κάνει και καμπάνια η Μέρκελ για τα ανοιχτά παράθυρα, παιδιά να βάζετε κουβέρτες, να βάζετε πουλόβερ, κ.λπ. Αλλά δεν τα ανοίγουν πάντως…

https://www.youtube.com/watch?v=FLD7jd2L1pw&feature=youtu.be&ab_channel=eksegersiGR

Γιούλα Γκεσούλη

Εκτύπωση 🖨
covid-19 ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΣΧΟΛΕΙΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣταθερά υπερπλήρεις οι ΜΕΘ-COVID
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 12 Γενάρη

Σχετικά Αρθρα

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

Παιδεία 4 Σεπ 2026, 07:41

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

Παιδεία 3 Σεπ 2026, 21:29

Βάφτισαν campus πανεπιστημιοποιημένου κολλεγίου κτίριο ΙΕΚ, που το ίδιο το ΥΠΑΙΘΑ είχε ανακαλέσει λόγω ακαταλληλότητας!

Το φιάσκο των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

Παιδεία 1 Σεπ 2026, 18:46

Εξασφάλιση φοιτητικής στέγης: το πιο σύντομο ανέκδοτο

Παιδεία 31 Αυγ 2026, 18:28

Μητσοτάκης και Ζαχαράκη έδωσαν εντολή να ανακτήσουν άμεσα τις άδειές τους τα τρία κομμένα από το ΣτΕ ιδιωτικά «πανεπιστήμια»

Η ΕΘΑΑΕ προσπαθεί να κρατήσει τα προσχήματα της «ανεξαρτησίας»

Παιδεία 30 Αυγ 2026, 09:05

Η Χρύσα Χοτζόγλου επιστρέφει στο σχολείο της

Να μπει τέλος στον Γολγοθά της δίωξής της και σε όλα τα πειθαρχικά εναντίον εκπαιδευτικών

Εργατικά 28 Αυγ 2026, 07:35
Ροή Ειδήσεων
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
Εργατικά

Ελεύθερος ο καπιταλιστής της φονικής «Βιολάντα»

2 Σεπ 2026, 21:38
Κόντρες

Πατσαβουριές

2 Σεπ 2026, 21:03
Πολιτική

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει ένα τεράστιο κόστος για να μπει η χώρα σε συμμαχία με το Ισραήλ κατά της Τουρκίας, που προετοιμάζεται πολεμικά αναλόγως

2 Σεπ 2026, 12:57
Πολιτισμός

Πάνω από 180 εβραϊκές προσωπικότητες στο πλευρό του Μαρκ Ράφαλο, μετά την κατηγορία της Paramount ότι χρησιμοποιεί «αντισημιτικά στερεότυπα»

Χοακίν Φίνιξ, Τζόελ Κοέν, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Χάνα Αινμπίντερ Γουάλας Σον, Τοντ Χέινς μεταξύ των πρώτων που υπέγραψαν - Η συλλογή υπογραφών συνεχίζεται

2 Σεπ 2026, 09:32
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας

1944: Εκτελείται από Γερμανούς η Ηρώ Κωνσταντοπούλου μαζί με 49 αγωνιστές στο σκοπευτήριο Καισαριανής.

1947: 3.000 από τους εκτοπισμένους στην Ικαρία αφήνονται ελεύθεροι.

1955: Επεισόδια Κωνσταντινούπολης (Τούρκοι κατά Ελλήνων), δύο νεκροί, εκτεταμένες καταστροφές.

1967: Δολοφονείται ο Γιάννης Χαλκίδης (ΚΚΕ) από την αστυνομία επειδή έκοψε την κολόνα παροχής ρεύματος στη ΔΕΘ, συλλαμβάνονται οι σύντροφοί του Γρ. Παντής και Φ. Χατζηγιάννης.

1972: Επίθεση της «Ομάδας Aρης» με χειροβομβίδες στο Ε’ αστυνομικό τμήμα Αθήνας.

1972: Αιχμαλωσία ισραηλινών αθλητών από τον «Μαύρο Σεπτέμβρη» στη διάρκεια των ολυμπιακών αγώνων του Μονάχου, επίθεση της γερμανικής αστυνομίας, νεκροί εννιά αθλητές, ένας δυτικογερμανός αστυνομικός και πέντε από τους οχτώ κομάντο της οργάνωσης.

1975: Απόπειρα δολοφονίας του αμερικανού προέδρου Τζέραλντ Φορντ στο Σακραμέντο.

2002: Εμφανίζεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής ο Δημήτρης Κουφοντίνας και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δράση της 17Ν.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo