Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη
  • Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ
  • Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός
  • Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Κόντρες»Kωλοπαιδισμοί
Κόντρες

Kωλοπαιδισμοί

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr21 Απρ 2021, 12:33

Για τις συγκεντρώσεις των νέων και τα πάρτι στις πλατείες θα μιλήσουμε αναλυτικά σε άλλη στήλη. Γιατί πρώτον το φαινόμενο δεν είναι καινούργιο (είχε εμφανιστεί και πέρσι τον Μάη) και δεύτερον δεν μπορείς να τσουβαλιάσεις νέους που αντιδρούν (με λάθος τρόπο) στην κυβερνητική καταστολή με κωλοπαιδαράδες και παρτάκηδες. Οταν, όμως, ο κωλοπαιδισμός μετατρέπεται σε θεωρία, πρέπει να πούμε δυο λόγια.

Κάποιος Δημήτρης Κανελλόπουλος, συντάκτης της ΕφΣυν, συγγραφέας του μεγαλοφυούς πονήματος «Σιγά μην κάτσω σπίτι», στο οποίο ενημέρωσε το αναγνωστικό του κοινό πώς περνάει τα βράδια της Παρασκευής στο σπίτι της Ναταλί (αυτό είναι το συριζαϊκό μεταμοντέρνο lifestyle, το οποίο τιμούν περσόνες επιπέδου Κατερίνας Νοτοπούλου), επανήλθε με μεγαλύτερης σημασίας πόνημα, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Χθες βράδυ ήμουν στην πλατεία Αγίου Γεωργίου» (είπαμε, το μεταμοντέρνο συριζαϊκό gossip απαιτεί να ενημερώνεις ακόμα και για το πότε πας στην τουαλέτα).

Μεταξύ των άλλων αηδιών, ο τύπος έγραψε και τα εξής: «Στην πλατεία Αγίου Γεωργίου όλα τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά. Ποτά κανονικά, νεαρός κόσμος, χωρίς ιδιαίτερο συνωστισμό ωστόσο, χωρίς μουσικές. Και χωρίς μάσκες οι περισσότεροι. Απλωμένοι όλοι στην πλατεία και τους γύρω δρόμους, σε παγκάκια και παρτέρια, να συζητούν ήρεμα και ωραία. Ούτε πάρτι, ούτε εξαλλοσύνες, τίποτε από αυτό που μας παρουσιάζουν κάθε βράδυ τα έξαλλα κανάλια. Και αν θέλεις να κρατήσεις απόσταση την κρατάς, δεν πλησίασα άνθρωπο πιο κοντά από τα δύο μέτρα».

Την απάντηση του την έδωσε ο υλατζής της εφημερίδας, που τον τρολάρισε άγρια, συνοδεύοντας το βλακώδες πόνημα με μια φωτογραφία… χωρίς συνωστισμό:

Σοφίσματα καφενειακού τύπου

Ο «πολύς» Μανώλης Δερμιτζάκης με λογική καφενείου: «Σε μια πλατεία όπως στη Βαρνάβα με πολλά καφέ, αντί να έχουμε ασύντακτες συγκεντρώσεις νέων, μπορεί οι μαγαζάτορες να καταφέρουν να βάλουν τάξη καλύτερα από την Αστυνομία»!

Οι μαγαζάτορες δεν είναι ούτε αστυνόμοι ούτε παιδονόμοι. Είναι απλώς μαγαζάτορες που πουλάνε ποτά και κλέβουν τα ένσημα από τους εργαζόμενους. Τους ενδιαφέρει μόνο η κονόμα, τίποτ’ άλλο. Επομένως, δεν πρόκειται να βάλουν καμιά τάξη, παρά μόνο θα κοιτάνε να είναι τακτοποιημένα τα τραπεζοκαθίσματά τους, όπως προβλέπει η ΚΥΑ (ο Μπουμπούκος με τη μεζούρα). Το τι θα γίνεται γύρω από τα τραπεζοκαθίσματα δεν είναι δουλειά δική τους.

Δεύτερο, άμα ανοίξουν τα μαγαζιά δε θα πηγαίνουν μόνο οι νέοι που μαζεύονται στις πλατείες (πολλοί απ’ αυτούς θα εξακολουθούν να «αράζουν» στις πλατείες με μπίρες από το περίπτερο ή το μίνι μάρκετ, γιατί δεν έχουν λεφτά για μπαρ ή καφετέρια), αλλά θα πηγαίνει και κόσμος που δεν μαζεύεται σήμερα στις πλατείες. Δηλαδή, το εκτεθειμένο σε δυνητική προσβολή κοινό θα γίνει εκ των πραγμάτων μεγαλύτερο και δια-ηλικιακό. Αυτό είναι που φοβούνται οι «ενσωματωμένοι» στην περιβόητη επιτροπή συνάδελφοι του Δερμιτζάκη και δεν έδωσαν ακόμα την άδεια. Χωρίς φτηνιάρικα σοφίσματα, όμως, πώς θα διατηρήσει τα… προνόμια της τηλεπερσόνας ο κάθε Δερμιτζάκης;

Ζητήματα που πάνε πέρα από μια υπόθεση

Zήτημα πρώτο: Αυτόπτης μάρτυρας (κατά δήλωσή του) του θανάτου του πρώην υπουργού και βουλευτή Σήφη Βαλυράκη, καταθέτει σε τηλεοπτική εκπομπή και όχι στα κατά νόμο αρμόδια προανακριτικά όργανα (Λιμενικό). Κι όχι μόνο καταθέτει ότι είδε ανθρώπους να χτυπούν τον Βαλυράκη, αλλά δηλώνει πρόθυμος να καταθέσει τα όσα λέει ότι είδε στον εισαγγελέα Χαλκίδας, γιατί στο Λιμενικό φοβάται να τα καταθέσει!

Ζήτημα δεύτερο: Επειδή η Ερέτρια είναι μια κωμόπολη όπου όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, αυτά που κατέθεσε στην τηλεπερσόνα ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα ψιθυρίζουν οι πάντες μεταξύ τους. Αρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα γνωρίζει και το Λιμενικό. Ο Πλακιωτάκης και ο Μητσοτάκης δε θέλουν να μάθουν τι έγινε;

Ζήτημα τρίτο: Αν το Λιμενικό συγκαλύπτει τις συνθήκες του θανάτου ενός πρώην υπουργού και προστατεύει ανθρώπους που ενέχονται σε εγκληματική ενέργεια, μπορεί κανείς να φανταστεί πως συμπεριφέρεται σε άλλες περιπτώσεις, που δεν αφορούν ένα προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, η οικογένεια του οποίου επιμένει από την αρχή ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ζήτημα τέταρτο: Η ανάθεση κρίσιμων ανακρίσεων σε αστυνομικές υπηρεσίες (σ’ αυτές ανήκει και το Λιμενικό) έχει στιγματιστεί παλαιόθεν ως ποινική διαστροφή, ακόμα και από δεξιούς, όπως ο τέως βουλευτής της ΝΔ Κ. Κωνσταντινίδης, που ζητούσε να αφαιρεθούν τα προανακριτικά καθήκοντα από την αστυνομία, διότι στήνει δικογραφίες, οι οποίες μετά ακολουθούν κατηγορούμενους για χρόνια και δεν μπορούν να τις ανατρέψουν. Με την υπόθεση Βαλυράκη έχουμε την αντίθετη διαδρομή («ξεστήνουν» μια δικογραφία), αλλά η ουσία είναι η ίδια.

Κο-κο-κό

Οι ακροδεξιοί (ευφημιστικός όρος) Πλεύρης και Μαρκόπουλος, απ’ αφορμή το τραγούδι «κουκουλοφόρος» του Σπύρου Γραμμένου, που παίχτηκε στην ΕΡΤ, ζήτησαν να υπάρχει προληπτική λογοκρισία στο τι παίζεται στην εκπομπή. Μόνο που στράφηκαν ενάντια στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής και όχι στην παρουσιάστρια που έχει την ευθύνη. Ο λόγος; Η παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη έχει «γερές πλάτες» στο Μαξίμου. Ο αδερφός της Θανάσης Κοντογεώργης είναι το δεξί χέρι του Σκέρτσου (γενικός γραμματέας Συντονισμού Κυβερνητικού Εργου), έχοντας ήδη μια διαδρομή στο πλευρό προηγούμενων πρωθυπουργών και υπουργών (Σημίτη, Παπαδήμου, Στουρνάρα κ.ά.). Γιος πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, απόφοιτος του Κολλεγίου και του Χάρβαρντ, δεν μπορούσε ν’ αφήσει την αδερφή του χωρίς δουλειά. Οπότε, οι… παλικαράδες ακροδεξιοί έκαναν κο-κο-κό και τα έβαλαν με την αρχισυντάκτρια.

«Σούπερμαν» του νεοφιλελευθερισμού

Ο ακραία νεοφιλελεύθερος υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης χτες έκλεισε τα 56 του χρόνια. Και ποιος νοιάζεται; θα απορήσει εύλογα κάθε σοβαρός άνθρωπος. Ο Χατζηδάκης φρόντισε να ενημερώσει ότι η σύζυγος και οι συνεργάτες του του έκαναν έκπληξη, φέρνοντάς του τούρτα για να σβήσει κεράκια.

Θα μιλούσαμε για την τρολιά της χρονιάς, καθώς η τούρτα παρουσίαζε τον Χατζηδάκη με στολή σούπερμαν! Προσοχή, δεν είναι φωτοσοπιά από κάποια χιουμοριστική τρολοσελίδα. Είναι μια ακόμα εκδήλωση του… υψηλού πολιτιστικού επιπέδου της εγχώριας Δεξιάς σε όλες τις εκδοχές της. Από τον Καρατζαφέρη, που είχε γεμίσει τη χώρα με αφίσες του σε ρόλο Ρόκι Μπαλμπόα με γάντια του μποξ, και τον Ζορό του μεγάλου Πανίκα Ψωμιάδη, μέχρι τον Χατζηδάκη-σούπερμαν.

Τι σούπερμαν, όμως; Μπροστά έχουμε το πακέτο των ιδιωτικοποιήσεων που προώθησε ο Χατζηδάκης, παλαιότερα (Ολυμπιακή και ΟΣΕ) και τώρα (ΔΕΗ). Και το ταμπελάκι δεξιά γράφει «ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ», για να μας θυμίσει ότι θα έχουν και αυτές την τύχη των μεγάλων ΔΕΚΟ που ο Χατζηδάκης διέλυσε και έδωσε «μπιρ παρά» σε ιδιώτες καπιταλιστές.

Οταν δεν έχεις τη παραμικρή γείωση και επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα, νομίζεις ότι οι «ειδικές αποστολές» που έχεις φέρει σε πέρας είναι το ατού σου και το διαφημίζεις. Θα μας πείτε την ίδια κοινωνική γείωση είχε ο συγκεκριμένος και όταν το 2010 επιχειρούσε να περάσει μέσα από μία από τις μεγάλες αντιμνημονιακές διαδηλώσεις εκείνης της περιόδου και γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στο σωματοφύλακά του…

Εκτύπωση 🖨
ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΛαγός: Αύριο «τελειώνει» στην Επιτροπή του Ευρωκοινοβούλιου
Επόμενο άρθρο Τάσος Λειβαδίτης

Σχετικά Αρθρα

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

Κόντρες 4 Σεπ 2026, 15:48

Πατσαβουριές

Κόντρες 2 Σεπ 2026, 21:03

Μια κοινωνία φασιστικοποιημένη μέχρι το μεδούλι

Κόντρες 1 Σεπ 2026, 20:09

Αυτή η κωλοτούμπα είναι στανταράκι

Κόντρες 31 Αυγ 2026, 12:16

«Σκότι, φίλε μου, η αξιοπιστία σου διακυβεύεται, κάνε κάτι»

Κόντρες 29 Αυγ 2026, 09:52

Απ’ όλα έχει ο μπαξές του καλού κηπουρού Κούλη

Κόντρες 27 Αυγ 2026, 19:40
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

6 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Το Ιράν αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες για την απάντηση στο έγκλημα των ΗΠΑ στο νησί Σιρίκ

5 Σεπ 2026, 09:39
Διεθνή

Συνομιλίες της Χαμάς με ανώτερους ιρανούς αξιωματούχους για τη Γάζα και τον οδικό χάρτη της κατάπαυσης του πυρός

Αραγτσί: «Βασισμένη σε αρχές και σταθερή» υποστήριξη του Ιράν στην παλαιστινιακή υπόθεση

5 Σεπ 2026, 08:51
Διεθνή

Οι μαχητές της Παλαιστινιακής Αντίστασης απέκρουσαν διείσδυση δωσιλογικής συμμορίας – Νεκρός ο μαχητής που προσπάθησαν να απαγάγουν

5 Σεπ 2026, 08:26
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

5 Σεπ 2026, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 5 Σεπτέμβρη

5 Σεπ 2026, 00:01
Καταστολή

Εξόφθαλμη σκευωρία: Εστειλαν στη φυλακή τη 46χρονη γυναίκα για τη Marfin, με τα ίδια στοιχεία που το 2022 είχαν οδηγήσει τη σε βάρος της υπόθεση στο αρχείο

4 Σεπ 2026, 20:38
Κόντρες

Μπέσα από Μητσοτάκη περίμενε;

4 Σεπ 2026, 15:48
Πολιτική

Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;

Μυστική επίσκεψη του Ιμπραΐμ Καλίν στην Αθήνα

4 Σεπ 2026, 13:38
Διεθνή

Η μακρά παράδοση βομβαρδισμών γαμήλιων γλεντιών από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους συμμάχους τους

4 Σεπ 2026, 11:38
Πολιτική

…και στο τέλος ψηφίζουν Μητσοτάκη

4 Σεπ 2026, 10:29
Παιδεία

Υπουργείο Παιδείας: Απαράλλαχτη η πολιτική των χιλιάδων κενών και της καταστολής με διαγραφές φοιτητών

4 Σεπ 2026, 07:41
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Σεπτέμβρη

4 Σεπ 2026, 00:01
Παιδεία

Φιέστα του υπουργείου Παιδείας: παρουσίαση του «εθνικού διαλόγου» και του «νέου Λυκείου» με τοποτηρητές ΟΟΣΑ και ΕΕ

3 Σεπ 2026, 21:29
Πολιτική

Τα securonomics του Τσίπρα ή, αλλιώς, πόσο πάει η παραμύθα;

3 Σεπ 2026, 21:23
Διεθνή

Το Ισραήλ επιβάλλει το πρόγραμμα σπουδών του σε 45.000 παλαιστίνιους μαθητές στην κατεχόμενη Ιερουσαλήμ

3 Σεπ 2026, 18:34
Πολιτική

Ως delivery boy των αμερικανο-σιωνιστών

Ο Μητσοτάκης υποδέχτηκε τον Αούν

3 Σεπ 2026, 11:40
Διεθνή

Kατα-κατα-καταρρέω…

3 Σεπ 2026, 09:32
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Σεπτέμβρη

3 Σεπ 2026, 00:01
Διεθνή

Ενα λουλούδι που μόλις άνοιξε τα πέταλά του τσαλαπατήθηκε από τους βαρβάρους

2 Σεπ 2026, 22:07
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Σεπτέμβρη

Σουαζιλάνδη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1968).

Πακιστάν: Ημέρα άμυνας.

1792: «Σφαγές Σεπτεμβρίου» στη Γαλλία, 1.100 νεκροί σε τέσσερις μέρες.

1861: Αποτυχημένη απόπειρα κατά της βασίλισσας Αμαλίας από τον φοιτητή Αριστείδη Δόσιο στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος.

1985: Ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος αποσκιρτά από τη Νέα Δημοκρατία και ιδρύει τη Δημοκρατική Ανανέωση.

1991: Το Ανώτατο Δικαστήριο Κύπρου αποφασίζει την αποφυλάκιση του επικεφαλής του πραξικοπήματος του 1974 Νίκου Σαμψών.

2003: Διπλό βομβιστικό χτύπημα του Επαναστατικού Αγώνα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Τα έργα δεν γίνονται για λόγους κομματικής ανταπόδοσης. Δεν τα κάνουμε, δεν τα ανακοινώνουμε, δεν τα υλοποιούμε, δεν κόβουμε κορδέλες γιατί πιστεύουμε ότι με κάποιον τρόπο έτσι κάποιοι θα μας ψηφίσουν, ή περισσότεροι θα μας ψηφίσουν, ενδεχομένως, στο μέλλον. Το κάνουμε διότι αυτή είναι η κεντρική υποχρέωση μιας κυβέρνησης, η οποία πρέπει να μεριμνά, ώστε η ανάπτυξη της χώρας να φτάνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Καλύτερες μέρες για όλους, μέρισμα ανάπτυξης σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα, όπου και αν αυτοί βρίσκονται, είτε βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στο πιο απομονωμένο χωριό της ελληνικής επικράτειας. Αυτή είναι η προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης. Αυτόν τον σκοπό υπηρετούμε.

Κυριάκος Μητσοτάκης

(Οι αστοί πολιτικοί λένε συνέχεια ψέματα. Υπάρχουν ψέματα και ψέματα, όμως. Ψέματα που μπορεί να κοροϊδέψουν κάποιο κόσμο και ψέματα αυταπόδεικτα. Οταν ο Μητσοτάκης ξαναπάει στο ψευτομετρό της Θεσσαλονίκης και ξανακόβει κορδέλα, επειδή έγινε ο σταθμός στην Καλαμαριά, οι πάντες γνωρίζουν ότι ζεσταίνει τις μηχανές της κοινωνικής δημαγωγίας λίγο πριν από την ομιλία του στη ΔΕΘ. Το κάνει κάθε χρόνο και δεν είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός που το κάνει. Οταν όμως λέει «εγώ δεν κάνω έργα για να πάρω ψήφους», το ψέμα μετατρέπεται σε χλευασμό της νοημοσύνης του ελληνικού λαού. Και μετατρέπεται σε μπούμερανγκ γι’ αυτόν που έχει το θράσος να το ξεστομίσει. Κανένας πρωθυπουργός σε αποδρομή δεν ανέκαμψε επειδή έκοψε μερικές κορδέλες παραπάνω ή επειδή μοίρασε μερικά επιδόματα. Ακόμα και όσοι ενδεχομένως επωφελήιθηκαν δεν άλλαξαν γνώμη)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo