Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη
  • ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια
  • Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα
  • Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας
  • Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση
  • Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η Παλαιστινιακή Αντίσταση στο στόχαστρο του Μαχμούντ Αμπάς
Διεθνή

Η Παλαιστινιακή Αντίσταση στο στόχαστρο του Μαχμούντ Αμπάς

Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Ιαν 2025, 09:50

Αυτό που δεν κατάφεραν οι σιωνιστές, να εξοντώσουν τους οργανωμένους ένοπλους πυρήνες της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη Δυτική Οχθη, παρά τις αλλεπάλληλες επιδρομές του ισραηλινού στρατού στις πόλεις της βόρειας Δυτικής Οχθης, επιχειρούν να κάνουν στην ηρωική Τζενίν οι υπηρεσίες ασφαλείας της προδοτικής Παλαιστινιακής Αρχής του εξουσιομανή Μαχμούντ Αμπάς και της κλίκας του.

Οι δολοφονημένοι από τις σφαίρες της ΠΑ έφτασαν, σύμφωνα με επίσημες ιατρικές πηγές, τους 11. Ανάμεσά τους η δημοσιογράφος Σατχά Αλ-Σαμπάχ και τουλάχιστον τρεις ανήλικοι.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/killed_Jenin.mp4

O Moχάμαντ Αμπού Λάμπντα σκοτώθηκε μπροστά στη σύζυγό του καθώς διέσχιζε το δρόμο. Σνάιπερ των δυνάμεων της ΠΑ τον χτύπησε με δύο σφαίρες, μία στο στήθος και μία στο κεφάλι!

Δεκάδες βίντεο που δημοσιεύτηκαν από κάτοικους της Τζενίν δείχνουν τους μπάτσους του Αμπάς να πυρπολούν σπίτια, ως συλλογική τιμωρία των κατοίκων της πόλης, επειδή αντιδρούν στην απόπειρα της ΠΑ να εξοντώσει τις ομάδες της Αντίστασης.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/fire_Jenin.mp4

Σύμφωνα με βίντεο που τράβηξαν μαχητές της Αντίστασης και δημοσιεύτηκε από το Αλ-Τζαζίρα, οι δυνάμεις ασφαλείας του Αμπάς χρησιμοποιήσαν μέχρι και εκτοξευτές ρουκετών RPG εναντίον μαχητών!

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/PA_RPG_jenin.mp4

Απέναντι στην καταστολή του Αμπάς οι μαχητές απάντησαν ένοπλα, σκοτώνοντας δύο αξιωματικούς των υπηρεσιών ασφαλείας της ΠΑ και καίγοντας πολλά από τα φορτηγάκια τους. Παράλληλα σε ένδειξη αλληλεγγύης στην Αντίσταση, οι κάτοικοι της Τζενίν κήρυξαν πολυήμερη γενική απεργία νεκρώνοντας την πόλη.

Σε κοινή τους ανακοίνωση, οι Ταξιαρχίες Ιζεντίν Αλ-Κασάμ, ένοπλο σκέλος της Χαμάς, και οι Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα, της Φατάχ, που είναι επικεφαλής της PLO, στην οποία υποτίθεται ότι ανήκει ο Αμπάς και η κλίκα του, καταδίκασαν το όργιο καταστολής της ΠΑ και προειδοποίησαν τις δυνάμεις ασφαλείας της ΠΑ ότι αν συνεχίσουν να σκοτώνουν αμάχους και να διακόπτουν την παροχή νερού, ηλεκτρικού ρεύματος και την ομαλή λειτουργία των σχολείων στην πόλη, θα μπούν στο στόχαστρο τους.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/join_statement_Resistance_Jenin.mp4

Η Παλαιστινιακή Αρχή (ΠΑ) ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές και σκότωσε αθώους ανθρώπους με σκόπιμο και συστηματικό τρόπο, ενώ εμπόδισε τα πάντα να φτάσουν στον καταυλισμό, συμπεριλαμβανομένων του νερού, του ηλεκτρισμού και της εκπαίδευσης. Απαιτούμε από κάθε αρμόδιο αξιωματούχο της χώρας να αναλάβει τις ευθύνες του και να βάλει τέλος στην αδικία που επιβάλλεται στον καταυλισμό.

Η Παλαιστινιακή Αρχή (ΠΑ) ξεπέρασε τις κόκκινες γραμμές και η υπομονή μας εξαντλείται, γι’ αυτό μην μας αναγκάσετε να φτάσουμε στο “σημείο χωρίς επιστροφή”, που έχει ολέθριες συνέπειες. Η επίτευξη του “σημείου χωρίς επιστροφή” εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εχθρών μας, και εμείς επιδιώκουμε να κρατήσουμε τα όπλα μας ενάντια στην ισραηλινή κατοχή.

Σε μια κίνηση περιορισμού της ροής ειδήσεων για το τι συμβαίνει στον προσφυγικό καταυλισμό της Τζενίν, η ΠΑ έκλεισε τα γραφεία του Αλ-Τζαζίρα στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη, κατηγορώντας το ότι διαδίδει παραπλανητικές ειδήσεις και ψέματα για το τι συμβαίνει στη Τζενίν, ενώ αποκάλεσε τους μαχητές της Αντίστασης, ένοπλα υποχείρια του Ιράν! Ως απάντηση, οι μαχητές της Αντίστασης παρέλασαν σε κοινή θέα στο κέντρο του καταυλισμού με παλαιστινιακές σημαίες στο χέρι.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Middle East Eye, η ΠΑ ζήτησε από την αμερικάνικη κυβέρνηση να εγκρίνει σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης και εξοπλισμού των υπηρεσιών ασφαλείας ύψους 680 εκατομμυρίων δολαρίων για μια περίοδο τεσσάρων χρόνων, με αντάλλαγμα την εξόντωση των πυρήνων της Αντίστασης στη Τζενίν. Το σχέδιο περιλαμβάνει την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό με όπλα νέας τεχνολογίας. 

Ταυτόχρονα, οι σιωνιστές μπλοκάρουν την τρέχουσα χρηματοδότηση και τον εξοπλισμό των μπάτσων του Αμπάς, φοβούμενοι ότι τα αμερικάνικα όπλα θα καταλήξουν στα χέρια των μαχητών της Αντίστασης, όπως έχεις συμβεί στο παρελθόν, με την πλειοψηφία των μαχητών της Αντίστασης στη Δυτική όχθη να φέρουν αμερικάνικα αυτόματα πολεμικά τουφέκια.

Χτες, η Επιτροπή Μίντια του πολιορκούμενου καταυλισμού προσφύγων της Τζενίν διένειμε στα μέσα ενημέρωσης την εξής δήλωση:

«Ο Καταυλισμός είναι πλήρως αποκλεισμένος από τις Δυνάμεις Ασφαλείας της Παλαιστινιακής Αρχής, με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού να έχει διακοπεί, ενώ η είσοδος τροφίμων και ιατρικών προμηθειών εμποδίζεται, καθιστώντας τη ζωή στο εσωτερικό σχεδόν αδύνατη. Ακόμη και τα νοσοκομεία δεν εξαιρέθηκαν, καθώς έχουν μετατραπεί σε στρατιωτικά στρατόπεδα. Τραυματίες συλλαμβάνονται από χειρουργικές αίθουσες πριν ολοκληρώσουν τη θεραπεία τους, σε μια κατάφωρη παραβίαση των ανθρωπιστικών και διεθνών νόμων.

Η εκστρατεία που έχει εξαπολύσει η Παλαιστινιακή Αρχή εναντίον των κατοίκων του στρατοπέδου και της Παλαιστινιακής Αντίστασης έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Περιλαμβάνει συλλήψεις τραυματιών και ατόμων που καταζητούνται, βίαιες επιδρομές σε σπίτια και τζαμιά, αδιάκριτους πυροβολισμούς που τραυματίζουν γυναίκες και παιδιά, κατάσχεση περιουσιών και καταστροφή της υποδομής του Καταυλισμού».

Εκτύπωση 🖨
ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΖΕΝΙΝ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 12 Γενάρη

Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Επόμενο άρθρο Aλ-Κασάμ προς σύζυγο αιχμάλωτου: Ο Νετανιάχου θ’ αποφασίσει για την τύχη του

Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Σχετικά Αρθρα

Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Διεθνή 3 Νοέ 2026, 13:51

Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν

Μπακαεΐ: Το Ιράν κρίνει τις ΗΠΑ από τις πράξεις τους και όχι από τον τόνο των επιστολών τους

Διεθνή 3 Νοέ 2026, 10:39

Στενό του Ορμούζ: 11 τάνκερ παραδόθηκαν στις φλόγες μέσα σε εννιά μέρες

Διεθνή 2 Νοέ 2026, 19:53

Σιωναζιστική φρίκη: Δίνουν σε Παλαιστίνιους τη δυνατότητα να δολοφονηθούν μόνοι ή μαζί με τις οικογένειές τους

Διεθνή 2 Νοέ 2026, 09:53

Οι Ιρανοί «ξεροψήνουν» τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές

Διεθνή 30 Οκτ 2026, 19:43

«Eίμαστε κατοχικοί εγκληματίες, αλλά να το λέμε μόνο μεταξύ μας και ψιθυριστά»

Η ξεδιαντροπιά του «αριστερού σιωνισμού με το στόμα μιας ισραηλινής ηθοποιού

Διεθνή 30 Οκτ 2026, 18:54
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

4 Νοέ 2026, 00:01
Εργατικά

ΔΟΕ και ΟΛΜΕ νομιμοποιούν τον αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη με συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

3 Νοέ 2026, 20:59
Πολιτική

Να τα χαίρεστε τα σιωναζιστικά καθάρματα

Επιβάτες του Crown Iris επέδειξαν τα γεννητικά τους όργανα και ούρησαν μπροστά σε μικρά παιδιά στη Σύρο!

3 Νοέ 2026, 20:56
Κόντρες

Πετώντας με τα φτερά μιας σερβιέτας

3 Νοέ 2026, 19:26
Διεθνή

Το 97% των λιβανέζων σιιτών απορρίπτει την εξομάλυνση των σχέσεων με το Ισραήλ και στηρίζει τα όπλα της αντίστασης, σύμφωνα με δημοσκόπηση

3 Νοέ 2026, 13:51
Καταστολή

Η Λιμενάρχης Σύρου απαγορεύει τις συγκεντρώσεις για την άφιξη του Crown Iris

3 Νοέ 2026, 13:29
Πολιτική

Η κυβερνητική ΕΡΤ αβαντάρει τους νεοναζιστές για να υπηρετήσει το κάλπικο αφήγημα του Μητσοτάκη

3 Νοέ 2026, 11:55
Διεθνή

Aραγτσί: Το άνοιγμα του Στενού του Ορμούζ και η πλήρης επανέναρξη των συνομιλιών εξαρτώνται άμεσα από την άνευ όρων αποδοχή των νόμιμων όρων του Ιράν

Μπακαεΐ: Το Ιράν κρίνει τις ΗΠΑ από τις πράξεις τους και όχι από τον τόνο των επιστολών τους

3 Νοέ 2026, 10:39
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 3 Νοέμβρη

3 Νοέ 2026, 00:01
Διεθνή

Στενό του Ορμούζ: 11 τάνκερ παραδόθηκαν στις φλόγες μέσα σε εννιά μέρες

2 Νοέ 2026, 19:53
Κόντρες

Koulis the Untouchable

2 Νοέ 2026, 19:09
Αγροτικά

Φάμπρικα αναβολών στις δίκες των λαμόγιων της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Και οι κατηγορούμενοι βουλευτές της ΝΔ στο κόλπο των αναβολών

2 Νοέ 2026, 15:27
Εργατικά

Τρομο-δίωξη γιατρού επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του

2 Νοέ 2026, 11:40
Καταστολή

Καταδικάστηκαν οι μπάτσοι-βασανιστές του Βασίλη Μάγγου

2 Νοέ 2026, 11:18
Διεθνή

Σιωναζιστική φρίκη: Δίνουν σε Παλαιστίνιους τη δυνατότητα να δολοφονηθούν μόνοι ή μαζί με τις οικογένειές τους

2 Νοέ 2026, 09:53
Εκδηλώσεις

Η ποίηση των μηχανών: Αφιέρωμα στον Τζίγκα Βερτόφ

Τις δυο επόμενες Παρασκευές στην Κόντρα

2 Νοέ 2026, 09:25
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Νοέμβρη

2 Νοέ 2026, 00:01
Ιστορία

Mοχάμεντ Ντέιφ: Μια θρυλική προσωπικότητα της Παλαιστινιακής Αντίστασης

1 Νοέ 2026, 12:12
Αγροτικά

Οταν το ΥΠΑΑΤ και η ΓΔΚ πιάνονται «με τη γίδα στην πλάτη» (αλλιώς: Ούτε ντροπή ούτε τσίπα)

Αναγκάστηκαν να δηλώσουν κρούσματα αφθώδους στη Λέσβο, όταν τους ξεμπροστιάσαμε για απόκρυψη

1 Νοέ 2026, 10:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Νοέμβρη

1 Νοέ 2026, 00:01
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 4 Νοέμβρη

Παναμάς: Ημέρα σημαίας.

1918: Ιδρύεται το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας που αργότερα μετονομάστηκε σε ΚΚΕ.

1973: Πορεία 5.000 ατόμων μετά το μνημόσυνο του Γ. Παπανδρέου, συγκρούσεις με την αστυνομία, πυροβολισμοί, οδοφράγματα, 37 συλλήψεις.

1977: Ιρανοί φοιτητές εισβάλουν στην αμερικανική πρεσβεία στην Τεχεράνη και κρατούν ενενήντα ομήρους (οι 63 Αμερικανοί), 52 από τους οποίους θα παραμείνουν αιχμάλωτοι επί 444 ημέρες.

1995: Δολοφονείται ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Γιτζάκ Ράμπιν από τον ακροδεξιό Γιγκάλ Αμίρ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Ο πόλεμός σας στο αποκορύφωμά του. Κάρφος στον οφθαλμό σας η Μαρία Καρυστιανού. Ολες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που παρουσιάζουν κίβδηλα στοιχεία θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών. Σας το υποσχόμαστε.

Ελπίδα για τη Δημοκρατία – Μαρία Καρυστιανού

(Οταν οι γκαλοπατζήδες έβγαζαν το μόρφωμα της Καρυστιανού με κάτι ποσοστά γύρω στο 20%, η πρόεδρός του και οι συν αυτώ έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας. Με το που έσκασε το πρώτο γκάλοπ – της GPO – που δίνει το μόρφωμα εκτός Βουλής, οι δύο κυρίες που έχουν απομείνει ως ηγετικός πυρήνας βγήκαν από τα σινιέ ρούχα τους. Δεν ξέρουν όμως ούτε να νευριάσουν πολιτικά. Νευριάζουν απλά. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αρχίζεις να σκούζεις και να απειλείς. Λες ένα ψύχραιμο «η κάλπη είναι η μόνη πραγματική δημοσκόπηση, οι δημοσκόποι έχουν πέσει πολλές φορές έξω» ή κάτι παρεμφερές κι αυτό αν ερωτηθείς. Αν δεν ερωτηθείς το κάνεις αβαβά. Πώς θα λογοδοτήσουν οι δημοσκοπικές εταιρίες την επομένη των εκλογών; Θα τις θέσει υπό απαγόρευση η – κατά πρόβλεψή της – αυτοδύναμη πρωθυπουργός Μαρία Καρυστιανού; ‘Η θα τους κάνει μήνυση η αντιπρόεδρος Μαρία Γρατσία; Οταν εκτοξεύεις απειλές που δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις, γίνεσαι απλά γραφικός αποκαλύπτοντας την απελπισία σου. Είτε μπει είτε δεν μπει στη Βουλή το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «κίνημα» αλλά έχει ονοματεπώνυμο στη μαρκίζα, μιας χρήσης θα είναι. Ξέρετε γιατί; Γιατί οι δυο Μαρίες που το έστησαν, διώχνοντας όλους τους υπόλοιπους που τις πλαισίωσαν αρχικά, είναι παντελώς άσχετες από πολιτική. Ερασιτέχνισσες του αισχίστου είδους. Δεν είναι μόνο το ότι δεν έχουν τίποτα να πουν, είναι και το ότι δεν ξέρουν πώς να πουν το οτιδήποτε. Μέθυσαν με την προβολή και την αποδοχή που είχε αυτή που έβαλε το όνομά της στη μαρκίζα του μορφώματος και δεν κατάλαβαν ότι είναι άλλη συνθήκη το να σε αποδέχεται ένα μεγάλο λαϊκό ρεύμα ως μάνα θύματος των Τεμπών που ζητάς τιμωρία των εγκληματιών και άλλη συνθήκη να εμφανίζεσαι ως φορέας καπηλείας αυτής της αποδοχής με μια υπερσυντηρητική ρητορική)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Εφετείο 17Ν

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • ΕΛΑ

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Επικοινωνία

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Όροι χρήσης

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Ποιοι είμαστε

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Επικοινωνία

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

  • Όροι χρήσης

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

    Υπό πολιορκία η ηρωική Τζενίν

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo