Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 21 Αυγούστου
  • Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,
  • Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά
  • Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη
  • The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν
  • «Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ισραηλινοί αιχμάλωτοι: Ο Νετανιάχου φταίει για όλα
Διεθνή

Ισραηλινοί αιχμάλωτοι: Ο Νετανιάχου φταίει για όλα

Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr9 Νοέ 2023, 20:53

Δύο ακόμα ισραηλινοί αιχμάλωτοι της Αντίστασης καταφέρονται ενάντια στον Νετανιάχου σε βίντεο που έδωσαν νωρίτερα στη δημοσιότητα οι Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς (Παλαιστινιακή Ισλαμική Τζιχάντ). Προτού δοθεί στη δημοσιότητα το βίντεο, εκπρόσωπος της αντιστασιακής οργάνωσης δήλωσε ότι είναι έτοιμοι να απελευθερώσουν την κυρία Χάνα Κατσίρ και τον 13χρονο Γιαγκίλ Γιακούμπ, για ανθρωπιστικούς λόγους.

Παραθέτουμε το βίντεο και στη συνέχεια τη μετάφραση. Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει (για περισσότερα δείτε το άρθρο μας που δημοσιεύτηκε νωρίτερα σήμερα με τίτλο: Οι Αμερικανοί διαπραγματεύονται με τους «τρομοκράτες της Χαμάς»!)

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/11/aixmalotoi_Al-Quds.mp4

H ηλικιωμένη γυναίκα λέει:

Ονομάζομαι Χάνα Κατσίρ και είμαι από το κιμπούτς Νιρ Οζ. Βρίσκομαι κάπου που δεν είναι ο τόπος μου. Μου λείπει η οικογένειά μου, τα παιδιά μου, ο σύζυγός μου Ράμι, όλη η αγαπημένη οικογένειά μου. Σας στέλνω χαιρετισμούς, σας αγαπώ. Ελπίζω να σας δω την επόμενη εβδομάδα και να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε όλοι καλά. Θέλω να είστε καλά και να έχετε υγεία.

Πιστεύω ότι αυτός που έχει την ευθύνη για όλα όσα έχουν γίνει, για όλο το κακό που έχει γίνει, είναι ο Μπίμπι Νετανιάχου. Ο Μπίμπι Νετανιάχου διέλυσε ό,τι είναι όμορφο. Αυτός χτύπησε τους άμαχους και βασάνισε τους ανθρώπους. Αυτός έχει την ευθύνη που σκοτώνονται τα παιδιά. Αυτός έχει κάνει τεράστια λάθη. Εκανε κακό και στη δική μας κοινωνία και στην άλλη κοινωνία. Πιστεύω ότι ο Νετανιάχου έχει την ευθύνη για ολόκληρο το πρόβλημα. Για όλη αυτή την καταστροφή που έγινε στον κόσμο. Ηρθε η ώρα ο Νετανιάχου να εγκαταλείψει την κυβέρνηση και να πάει στο σπίτι του. 

Οι αντάρτες της Αλ-Τζιχάντ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να είμαστε ζωντανοί, να είμαστε καλά. Εκαναν τα πάντα. Μας συμπεριφέρθηκαν με μεγάλο σεβασμό. Πρόσεξαν την υγεία μας και το φαγητό μας και το χώρο που κοιμόμαστε. Συμπεριφέρθηκαν απέναντί μας με πολύ καλό τρόπο. 

Ζητώ από την κυβέρνηση του Ισραήλ να βρει μια λύση. Μια ξεκάθαρη λύση, για να μπορέσουμε να γυρίσουμε γρήγορα στις οικογένειές μας με ειρήνη, ασφάλεια και υγιείς. 

Ο 13χρονος λέει:

Γεια σας. Το όνομά μου είναι Γιαγκίλ Γιακούμπ. Είμαι 13 ετών. Μου λείπει πάρα πολύ η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Σας αγαπώ όλους. Λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μας έδειξαν αλληλεγγύη στο Τελ Αβίβ. Σ’ αυτούς που προσπαθούν συνεχώς να πιέσουν την κυβέρνηση για να γυρίσουμε εμείς και όλοι οι αιχμάλωτοι στις οικογένειές μας γρήγορα. 

Θέλω να πω στον Νετανιάχου: αυτό που γίνεται δεν μπορεί να το πιστέψει ο νους. Τόσοι πολύ βομβαρδισμοί με πολύ άσχημο, άγριο, βάρβαρο τρόπο. Εσύ σκοτώνεις παιδιά και ταυτόχρονα σκοτώνεις και ισραηλινούς αιχμάλωτους με τους βομβαρδισμούς που κάνεις. Εσύ έκλεισες το νερό, έκοψες το ρεύμα, έκοψες τα φάρμακα. Αυτά που έκοψες κόπηκαν και για εμάς. Αυτά δεν τα χρειάζονται μόνο οι Παλαιστίνιοι, τα χρειαζόμαστε και εμείς. Εμείς… εμείς τα χρειαζόμαστε αυτά που έκοψες. 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς στο Τελ Αβίβ που μας δείχνουν αλληλεγγύη. Ελπίζω να γυρίσω γρήγορα, γιατί όσο περνάει ο χρόνος η ζωή μου βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. 

Θέλω να ευχαριστήσω τους αντάρτες της Αλ-Τζιχάντ, γιατί εξασφάλισαν τη ζωή μας, προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή μας για να μην πεθάνουμε στη Γάζα. Μας έδωσαν φαγητό, νερό, τα φάρμακά μας και οτιδήποτε άλλο χρειαζόμαστε.

Νετανιάχου, θέλω να σου πω κάτι. Αν πάθω κάτι, το κρίμα θα είναι στο λαιμό σου. Αν πάθει κάτι οποιοσδήποτε από τους αιχμάλωτους, η ευθύνη θα είναι δική σου, εσύ θα έχεις οδηγήσει σ’ αυτό. Οι αντάρτες της Αλ-Τζιχάντ προσπαθούν με δύναμη και μεγάλη προσπάθεια να σώσουν τις ζωές μας, για να μην πάθουμε τίποτα και εμείς και όλοι οι ισραηλινοί αιχμάλωτοι. Ευχαριστώ.

ΥΓ. Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ (Χαμάς) ανακοίνωσαν πριν από λίγη ώρα ότι από τους σιωνιστικούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας δολοφονήθηκε ο αιχμάλωτος στρατιώτης Φαούλ Αζάι Μαρκ Ασιάνι, 19 ετών, από το Μοντι’ίν, αριθμός ταυτότητας 214179293, και τραυματίστηκε μέτρια ένας άλλος αιχμάλωτος στρατιώτης.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟι Αμερικανοί διαπραγματεύονται με τους «τρομοκράτες της Χαμάς»!

Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 10 Νοέμβρη

Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

Σχετικά Αρθρα

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

Διεθνή 20 Αυγ 2026, 10:43

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

Διεθνή 20 Αυγ 2026, 10:06

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

Διεθνή 19 Αυγ 2026, 10:28

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

Διεθνή 19 Αυγ 2026, 08:42

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

Ιστορία 18 Αυγ 2026, 08:16

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

Διεθνή 17 Αυγ 2026, 14:04
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

21 Αυγ 2026, 00:01
Πολιτική

Η πολεμοτρομοϋστερία είναι ο καπνός παραλλαγής που προσπαθεί να κρύψει τη συμμετοχή της Ελλάδας στον  ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράν,

20 Αυγ 2026, 20:51
Εργατικά

Με νέα δίωξη παραπέμπουν στο Πειθαρχικό συνταξιούχους (!) και εν ενεργεία εκπαιδευτικούς στον Πειραιά

20 Αυγ 2026, 20:19
Πολιτική

Η σιωνιστική τύφλωση του Συνήγορου του Πολίτη

20 Αυγ 2026, 15:09
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Αυγούστου

1926: Κίνημα Κονδύλη και ανατροπή της δικτατορίας του Πάγκαλου.

1954: Συλλαλητήριο στην Αθήνα για την ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, 24 αστυνομικοί και εκατό πολίτες τραυματίες.

1959: Ο Νικήτα Χρουστσόφ εκλέγεται γενικός γραμματέας του ΚΚΣΕ.

1964: Πεθαίνει ο Παλμίρο Τολιάτι.

1967: Συλλαμβάνεται ο Μίκης Θεοδωράκης και εξορίζεται στη Ζάτουνα Αρκαδίας.

1970: Βόμβα στον σταθμό Θησείου προκαλεί διακοπή του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου επί ώρες.

1990: Δολοφονείται στην Κένυα ο Βρετανός περιβαλλοντικός ακτιβιστής Τζορτζ Ανταμσον.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Εφετείο 17Ν

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

  • ΕΛΑ

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

  • Επικοινωνία

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

  • Όροι χρήσης

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

  • Ποιοι είμαστε

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

  • Επικοινωνία

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

  • Όροι χρήσης

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

    Μιλούν μια ηλικιωμένη κι ένα παιδί, κρατούμενοι των Ταξιαρχιών Αλ-Κουντς

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo