Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σαν σήμερα 24 Νοέμβρη
  • Οι σιωναζιστές κατασκευάζουν προσχήματα για να βομβαρδίζουν τη Γάζα, προσπαθώντας να σκοτώσουν στελέχη της Αντίστασης
  • Sumud / Ακλόνητοι
  • Οι εμίρηδες των ΗΑΕ ως πλυντήρια βρόμικου χρήματος και «μπροστινοί» του διεθνούς μονοπωλιακού κεφάλαιου
  • Γιάννη Λομβαρδά: Η υπόθεση του Θεού – Επιστήμη vs Θρησκεία
  • Σαν σήμερα 23 Νοέμβρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Μπορεί το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ να εγγυηθεί τα δίκαια του λαού της Παλαιστίνης;
Διεθνή

Μπορεί το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ να εγγυηθεί τα δίκαια του λαού της Παλαιστίνης;

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr3 Ιούν 2006, 00:00

Παρά την απόρριψη από την κυβέρνηση της Χαμάς του δεκαήμερου τελεσίγραφου που έδωσε ο πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς, προκειμένου η νέα κυβέρνηση να υιοθετήσει το κείμενο των πέντε Παλαιστίνιων φυλακισμένων (διαφορετικά είπε ότι θα το θέσει σε δημοψήφισμα μέσα σε 40 μέρες), προβληματισμός επικρατεί στους κόλπους της Χαμάς για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσει απέναντί του. Υπενθυμίζουμε ότι το κείμενο φέρει τις υπογραφές πέντε Παλαιστίνιων κρατουμένων οι οποίοι προέρχονται από τις πέντε μεγαλύτερες παλαιστινιακές οργανώσεις (Φατάχ, Χαμάς, Τζιχάντ, Λαϊκό και Δημοκρατικό Μέτωπο) έχει ημερομηνία 9 Μάη και στάλθηκε στον πρόεδρο Αμπάς και τον πρωθυπουργό Χανίγια λίγες μέρες μετά, οι οποίοι και το χαιρέτησαν. Αποσπάσματα της επιστολής δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα αλληλεγγύης στον Μαρουάν Μπαργκούτι (https://www.freebarghouti.org/), που ήταν και ένας από τους υπογράφοντες.
Τα κυριότερα από τα 18 σημεία αυτής της επιστολής ήταν:

1. Η Χαμάς και η Τζιχάντ θα πρέπει να αναγνωρίσουν την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (ΟΑΠ) σαν το μόνο νόμιμο εκπρόσωπο του παλαιστινιακού λαού (πράγμα με το οποίο δε συμφωνούν οι δύο αυτές οργανώσεις).

2. Τίθεται σαν στόχος η εγκαθίδρυση παλαιστινιακού κράτους με πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ, αλλά μόνο στα εδάφη που κατακτήθηκαν το 1967, δηλαδή τη Δυτική Οχθη και τη Λωρίδα της Γάζας και εφόσον επιτραπεί να γυρίσουν πίσω όλοι οι πρόσφυγες.

3. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο δικαίωμα πραγματοποίησης επιθέσεων μόνο μέσα στα όρια της Δυτικής Οχθης και της Λωρίδας της Γάζας καλώντας μάλιστα στο σχηματισμό ενός «Παλαιστινιακού Μετώπου Αντίστασης» που θα συντονίζει τις επιθέσεις.

4. Κάνει έκκληση στον Αμπάς και τον Χανίγια να σεβαστούν ο ένας τις εξουσίες του άλλου και να δουλέψουν αρμονικά στο πλαίσιο του παλαιστινιακού συντάγματος.

5. Υπογραμμίζει την αναγκαιότητα μεταρρύθμισης των κυβερνητικών ιδρυμάτων και ειδικά του δικαστικού σώματος.

6. Υποστηρίζει το δικαίωμα του Αμπάς και της ΟΑΠ για άμεσες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ, υπό τον όρο ότι οποιαδήποτε συμφωνία θα πρέπει να επικυρωθεί πρώτα από ένα δημοψήφισμα.

Το «Παλαιστινιακό Κέντρο Ενημέρωσης», που πρόσκειται στη Χαμάς, ανέφερε την περασμένη Τρίτη ότι κρατούμενοι της Χαμάς και της Τζιχάντ απέρριψαν το κείμενο με το αιτιολογικό ότι αποτελεί «παρέκβαση από τις εθνικές παλαιστινιακές σταθερές» και αναγνωρίζει έμμεσα το δικαίωμα ύπαρξης του Ισραήλ στα εδάφη που κατακτήθηκαν πριν από το 1967. Σε προηγούμενη ανταπόκριση, όμως, το ίδιο ειδησεογραφικό πρακτορείου, επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές της Χαμάς στη Δυτική Οχθη, που δήλωσαν ανωνυμία επειδή δεν είναι εξουσιοδοτημένες να μιλούν στα ΜΜΕ, ανέφερε ότι υπάρχουν διαφωνίες μέσα στους κόλπους των ηγετών της Χαμάς για τη στάση που θα πρέπει να κρατήσουν απέναντι στην επιστολή των πέντε, με την πλειοψηφία των στελεχών της στη Δυτική Οχθη να υιοθετεί το κείμενο με μικρές τροποποιήσεις και τα στελέχη στη Λωρίδα της Γάζας να το απορρίπτουν αρνούμενα να αναγνωρίσουν έστω και έμμεσα το κράτος του Ισραήλ.
Με την κατάσταση που διαμορφώνεται στα παλαιστινιακά εδάφη (οικονομική καταστροφή, απλήρωτοι υπάλληλοι, διεθνής απομόνωση) θα μπορούσε και να υπερψηφιστεί μέσω δημοψηφίσματος η πρόταση των πέντε (όπως αναφέρουν οι διάφορες δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τα δυτικά πρακτορεία), όμως τι καινούργιο μπορεί να δώσει αυτή η πρωτοβουλία τελικά; Το Ισραήλ απέρριψε το κείμενο σαν απαράδεκτο, καθώς κάνει λόγο για «επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων» και για «παλαιστινιακή πρωτεύουσα την Ιερουσαλήμ». Αλλά ακόμα κι αν κατέληγαν σε έναν συμβιβασμό και ανακηρυσσόταν ένα παλαιστινιακό κράτος στα εδάφη που καταλήφθηκαν απ’ το Ισραήλ στον πόλεμο των έξι ημερών (Δυτική Οχθη και Λωρίδα της Γάζας), πόσο θα λυνόταν τελικά το πρόβλημα με το σιωνιστικό κράτος ανέπαφο;

Πάρτε για παράδειγμα τη Λωρίδα της Γάζας. Εκεί που οι Σιωνιστές αποχώρησαν από τον περασμένο Σεπτέμβρη. Μετά από βδομάδες σποραδικών αεροπορικών επιθέσεων, την περασμένη Τρίτη τα ξημερώματα ο ισραηλινός στρατός πραγματοποίησε την πρώτη του χερσαία επίθεση δολοφονώντας μαχητές της Τζιχάντ. Μήπως τέτοιες «αντιτρομοκρατικές» επιθέσεις θα σταματούσαν, αν γινόταν ένα παλαιστινιακό κράτος και μάλιστα σε δύο κομμάτια γης (Δυτική Οχθη και Λωρίδα της Γάζας) που συνδέονται μεταξύ τους μόνο με ένα δρόμο; Ή μήπως οι Παλαιστίνιοι που θα πήγαιναν να δουλέψουν στο Ισραήλ θα είχαν καλύτερη τύχη ή δεν θα περνούσαν από εξονυχιστικό έλεγχο, όπως γίνεται σήμερα; Οσο για την Ιερουσαλήμ ας μη μιλήσουμε καλύτερα. Οταν το ισραηλινό κράτος στέλνει τελεσίγραφο στους τέσσερις βουλευτές της Χαμάς που κατοικούν στον ανατολικό τομέα της πόλης να την εγκαταλείψουν ή να παραιτηθούν από το αξίωμά τους (!) υπάρχει περίπτωση να δεχτεί ποτέ να γίνει η Ανατολική Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του νέου κράτους;

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία των πέντε, οι δυτικοί αναλυτές ρίχνουν το βάρος στη Χαμάς που αρνείται να αναγνωρίσει το Ισραήλ. Το ζητούμενο, όμως, τελικά δεν είναι η αναγνώριση του ισραηλινού κράτους αλλά η αναγνώριση των δικαιωμάτων του παλαιστινιακού λαού. Οχι στα λόγια αλλά στην πράξη. Η όποια αναγνώριση του ισραηλινού κράτους, έτσι όπως έχει σήμερα, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εγγύηση για την αναγνώριση των δικαίων του παλαιστινιακού λαού απ’ το κράτος αυτό.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΠαρασκευή, 2.6.06
Επόμενο άρθρο Ξυπνήστε καρντάσια

Σχετικά Αρθρα

Οι σιωναζιστές κατασκευάζουν προσχήματα για να βομβαρδίζουν τη Γάζα, προσπαθώντας να σκοτώσουν στελέχη της Αντίστασης

Διεθνή 23 Νοέ 2025, 20:30

Οι εμίρηδες των ΗΑΕ ως πλυντήρια βρόμικου χρήματος και «μπροστινοί» του διεθνούς μονοπωλιακού κεφάλαιου

Διεθνή 23 Νοέ 2025, 07:02

Wall Street Journal: Η δημοτικότητα της Χαμάς αυξάνεται στη Γάζα

Διεθνή 22 Νοέ 2025, 09:18

Γάζα: Νέα σφαγή αμάχων Παλαιστίνιων από τους σιωναζιστές

Διεθνή 20 Νοέ 2025, 20:41

Σιωναζιστική σφαγή αμάχων σε καταυλισμό παλαιστίνιων προσφύγων στον Λίβανο

Τουλάχιστον 21 νεκροί και 94 τραυματίες

Διεθνή 19 Νοέ 2025, 19:43

Η Ουάσιγκτον ακυρώνει την επίσκεψη του αρχηγού του λιβανικού στρατού επειδή καταδίκασε ισραηλινές επιθέσεις

Υστερικές αντιδράσεις φιλο-σιωνιστών αμερικανών γερουσιαστών

Διεθνή 19 Νοέ 2025, 08:31
Ροή Ειδήσεων
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Νοέμβρη

24 Νοέ 2025, 00:01
Διεθνή

Οι σιωναζιστές κατασκευάζουν προσχήματα για να βομβαρδίζουν τη Γάζα, προσπαθώντας να σκοτώσουν στελέχη της Αντίστασης

23 Νοέ 2025, 20:30
Πολιτισμός

Sumud / Ακλόνητοι

Κινηματογραφικές προβολές στην Κόντρα

23 Νοέ 2025, 18:36
Διεθνή

Οι εμίρηδες των ΗΑΕ ως πλυντήρια βρόμικου χρήματος και «μπροστινοί» του διεθνούς μονοπωλιακού κεφάλαιου

23 Νοέ 2025, 07:02
Πολιτισμός

Γιάννη Λομβαρδά: Η υπόθεση του Θεού – Επιστήμη vs Θρησκεία

23 Νοέ 2025, 06:54
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 23 Νοέμβρη

23 Νοέ 2025, 00:01
Αγροτικά

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να μην καταβάλλει τη συνδεδεμένη ενίσχυση του 2024 στους κτηνοτρόφους που θανάτωσαν τα κοπάδια τους λόγω πανώλης και ευλογιάς

Το ίδιο θα επιχειρήσει και για τη συνδεδεμένη του 2025, αν οι κτηνοτρόφοι δεν κινηθούν μαχητικά

22 Νοέ 2025, 20:32
Διεθνή

Wall Street Journal: Η δημοτικότητα της Χαμάς αυξάνεται στη Γάζα

22 Νοέ 2025, 09:18
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

22 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 22 Νοέμβρη

22 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτική

Οι ρώσοι, οι κινέζοι, οι αμερικάνοι ιμπεριαλιστές και η μπανανία Ελλάδα

21 Νοέ 2025, 19:19
Οικονομία

ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

Λιμάνι Ελευσίνας: Ο Θεοδωρικάκος, η Γκιλφόιλ και η αποθέωση του ραγιαδισμού

21 Νοέ 2025, 17:53
Πολιτική

Ματαιώθηκε εκδήλωση σιωνιστικής εταιρίας στο Ηράκλειο

Χάρη στην καίρια παρέμβαση του κινήματος αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό και την Αντίστασή του

21 Νοέ 2025, 13:58
Κόντρες

Ο Αρειος Πάγος θεωρεί αξιόπιστο τον ναζί Πλεύρη!

21 Νοέ 2025, 13:38
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 21 Νοέμβρη

21 Νοέ 2025, 00:01
Πολιτική

Θα ζήλευε και ο Πινόκιο

20 Νοέ 2025, 22:39
Διεθνή

Γάζα: Νέα σφαγή αμάχων Παλαιστίνιων από τους σιωναζιστές

20 Νοέ 2025, 20:41
Πολιτική

Ο «Βλάχος» είναι πονηρός (και πάντα Αβερωφικός)

20 Νοέ 2025, 18:39
Πολιτική

Τραμπισμοί α’λα γκρεκ

20 Νοέ 2025, 14:57
Παιδεία

Πάνω από 200 κενά στα σχολεία, άρνηση χορήγησης αδειών, απλήρωτες Προϊσταμένες για διοικητικό έργο και άθλιες αναφορές για πειθαρχικά και ποινές!

Καταγγελία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ «O Σωκράτης» - Παράσταση Διαμαρτυρίας στη ΔΙ.Π.Ε. Αν. Αττικής Πέμπτη 20/11 στις 14:00

20 Νοέ 2025, 14:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 24 Νοέμβρη

Ημέρα διαμαρτυρίας ενάντια στα πολεμικά παιχνίδια.

1939: Η Γκεστάπο εκτελεί 120 μαθητές στην Τσεχοσλοβακία που κατηγορήθηκαν για αντιναζιστική συνωμοσία.

1967: Βόμβα μέσα στο υπουργείο Βιομηχανίας (ΔΕΑ).

1983: Ανταλλαγή έξι ισραηλινών αιχμαλώτων της PLO με 4.424 Παλαιστινίους που ήταν φυλακισμένοι στο Ισραήλ.

1997: Βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Πανεθνικής Οργάνωσης, της οποίας επικεφαλής ήταν ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασίλειος Κόκκινος (Επαναστατικοί Πυρήνες).

2015: Βόμβα στα γραφεία του ΣΕΒ στο Σύνταγμα (Οργάνωση Λαϊκών Αγωνιστών).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo