Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…
  • Τι έχουν τα έρ’μα και ψοφούν;
  • Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα
  • Ισραήλ: Απέλασαν γαλλίδα δημοσιογράφο
  • Σαν σήμερα 12 Ιούνη
  • Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Οι μικρο-εξουσιαστές του «βαθέος ΣΥΡΙΖΑ»
Αγροτικά

Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

Οι μικρο-εξουσιαστές του «βαθέος ΣΥΡΙΖΑ»

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr13 Οκτ 2018, 00:00

Στους αναγνώστες της «Κόντρας» δε χρειάζονται διευκρινίσεις για το ρεπορτάζ που κάνει ο σύντροφος Γεράσιμος Λιόντος στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (πρώην Γεωργίας) και στους εποπτευόμενους απ’ αυτό φορείς. Για πάνω από δύο δεκαετίες διαβάζουν τα ρεπορτάζ και τις αναλύσεις του για αγροτικά ζητήματα, για περιβαλλοντικά-δασικά ζητήματα (από τότε που η αρμοδιότητα για τα δάση ήταν σ’ αυτό το υπουργείο), για τις διάφορες εκφάνσεις του διαρκούς διατροφικού σκανδάλου κτλ. κτλ. Ούτε στους υπαλλήλους του εν λόγω υπουργείου και των φορέων του είναι άγνωστος, όπως συνάγεται από τα ρεπορτάζ που παρουσιάζει, ούτε στις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες, στις διοικήσεις των εποπτευόμενων φορέων και στους συμβούλους που οι κατά καιρούς υπουργοί τοποθετούν στο Γραφείο Τύπου του υπουργείου.
 
Ο κάθε δημοσιογράφος κάνει τη δουλειά του και οι πολιτικές ηγεσίες, όπως και οι υπηρεσιακοί παράγοντες, είναι υποχρεωμένες να δέχονται τον έλεγχό του. Και βέβαια, ούτε οι πολιτικές ηγεσίες, ούτε οι διοικήσεις, ούτε οι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν το δικαίωμα να υποδείξουν στο δημοσιογράφο πώς θα κάνει τη δουλειά του. Ειδικά στο ΥΠΑΑΤ, κάποιες απόπειρες περιορισμού του δημοσιογραφικού έργου στο παρελθόν κόπηκαν «μαχαίρι», χάρη στη συντονισμένη αντίδραση συντακτών που δε συνδέονταν -με ορατά ή αόρατα νήματα- με τις πολιτικές ηγεσίες.
 
Αυτά τα –λίγο, πολύ- αυτονόητα φαίνεται πως δεν ισχύουν για τον εκπρόσωπο του «βαθέος ΣΥΡΙΖΑ» Σταύρο Αραχωβίτη, που ανέλαβε πρόσφατα την πολιτική ηγεσία στο ΥΠΑΑΤ. Για να τα λέμε όλα, είχε και έναν επιπλέον λόγο να προσπαθήσει να βάλει εμπόδια στην «Κόντρα». Από το ρεπορτάζ μας την περασμένη βδομάδα για την υπόθεση «ελληνικό γιαούρτι ΠΓΕ», κατάλαβε ότι έχει πιαστεί «με τη γίδα στην πλάτη» και ότι η επιχείρηση κοροϊδίας των φτωχών κτηνοτρόφων, την οποία ο «βαθύς ΣΥΡΙΖΑ» έτρεφε την αυταπάτη ότι θα φέρει με ευκολία σε πέρας, όχι μόνο δε θα είναι υγιεινός προεκλογικός περίπατος, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε Βατερλό. Του ίδιου του Αραχωβίτη, πρωτίστως.
 
Την περασμένη Τρίτη, λοιπόν, ενεφανίσθη αιφνιδίως χωροφύλαξ τις και επιχείρησε να εμποδίσει την είσοδο του Γερ. Λιόντου στο υπουργείο. Ηθελε «να δει ταυτότητα» και να τον ενημερώσει ο συντάκτης μας πού θα πάει! Η σεκιούριτι που εκτελεί χρέη θυρωρού διαβεβαίωνε ότι γνωρίζει τον συντάκτη ως διαπιστευμένο στο υπουργείο, πλην όμως ο χωροφύλαξ είχε άλλη γνώμη, προφανώς επειδή είχε εντολές. Εφτασε ένα «τσακ» πριν από τη χειροδικία, αλλά στο τέλος αναγκάστηκε να «μαζευτεί».
 
Κάποια στιγμή, ενέσκυψε στο χώρο και η νέα σύμβουλος Τύπου του νέου υπουργού, ονόματι Ρούλα Μπανάκου, εκ Λακωνίας ορμώμενη (όπως και ο Αραχωβίτης), η οποία δήλωσε πως η ίδια δεν μπορεί να πάρει θέση για το αν ο χωροφύλαξ έχει δικαίωμα να κάνει έλεγχο στον δημοσιογράφο! Σε μεταγενέστερη τηλεφωνική επικοινωνία του συντάκτη μας με την Ρ. Μπανάκου, όταν ο πρώτος της επισήμανε ότι δόθηκε αγώνας στο υπουργείο, μαζί με τον τότε συνάδελφό της συντάκτη του «Ριζοσπάστη», για να μην ελέγχονται οι δημοσιογράφοι που κάνουν ρεπορτάζ, η μετακλητή υπάλληλος του Αραχωβίτη στο Γραφείο Τύπου του υπουργείου απάντησε ότι ο δημοσιογράφος πρέπει να ενημερώνει τον υπηρεσιακό παράγοντα που θα επισκεφτεί, για να μην αιφνιδιάζεται ο τελευταίος! Πραγματικά… πρωτότυπη αντίληψη για τη δημοσιογραφία.
 
Η κα Μπανάκου ήταν επαγγελματίας δημοσιογράφος. Επί χρόνια κάλυπτε το πειραϊκό ρεπορτάζ στον «Ριζοσπάστη» και ήταν από τους επαγγελματίες που απολύθηκαν το 2012 από την εφημερίδα του Περισσού. Τώρα, όμως, δεν είναι δημοσιογράφος. Τώρα υπηρετεί τον «βαθύ ΣΥΡΙΖΑ» (αν δεν ανήκει σ’ αυτόν), προσκολλημένη στον Αραχωβίτη που έγινε –επιτέλους- υπουργός. Κι όπως συμβαίνει με όσους διψούν για εξουσία, προσπάθησε να την ασκήσει, ζητώντας από τον επί εικοσαετία διαπιστευμένο συντάκτη μας να προσκομίσει νέα διαπίστευση, υπογεγραμμένη από τον εκδότη της εφημερίδας (λες και η διαπίστευση που κατατέθηκε όταν κυκλοφόρησε η «Κόντρα» δεν ήταν υπογεγραμμένη από τον εκδότη ή λες και ο συντάκτης πηγαίνει στο υπουργείο από… βίτσιο και όχι για να κάνει τη δουλειά της εφημερίδας)! Μας θύμισε λοχία που προσπαθεί να καψονάρει λόχο φωνάζοντας συνεχώς «προσ’χή-ημιανά’ς», χωρίς κανένας από κάτω να εκτελεί τα παραγγέλματά του, γιατί όλοι είναι σκασμένοι στα γέλια…
 
Οπως αντιλαμβάνεστε, το περιστατικό είχε και την ευτράπελη πλευρά του (τους στείλαμε και νέα διαπίστευση, με το μεγαλύτερο μέρος του εγγράφου να καταλαμβάνεται από την καταγγελία του περιστατικού!). Αυτή η ευτράπελη πλευρά τροφοδοτείται από την αδυναμία κάποιων μικρο-εξουσιαστών να «μετρήσουν» σωστά την πραγματικότητα και να προσαρμοστούν σ' αυτήν. Αποκαλύπτει, όμως, και το ποιόν αυτών των τύπων, που με τόση επιμέλεια το έκρυβαν στο παρελθόν πίσω από ριζοσπαστικούς, δημοκρατικούς και κινηματικούς βερμπαλισμούς. Πάνω απ' όλα αποκαλύπτει το φόβο τους μπροστά στην αποκάλυψη της αλήθειας. Είναι δείγμα πολιτικής συμπεριφοράς ενός σάπιου αστικού κόμματος, τα στελέχη του οποίου κυβερνούν χωρίς αυταπάτες προς όφελος του κεφαλαίου.
 

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

Μαζική παραγωγή Φέτας ΠΟΠ με εισαγόμενο πρόβειο γάλα!
Επόμενο άρθρο

Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

Εκπλήσσει μεν, εύκολα εξηγείται δε…

Σχετικά Αρθρα

Τον πήρε για οπλοπολυβόλο και του βγήκε νεροπίστολο

Προκλητική δήλωση Σχοινά για την Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Αγροτικά 5 Ιούν 2026, 10:17

Αρχισε το φούντωμα της ευλογιάς των αιγοπροβάτων: Δώδεκα νέες εστίες μεταξύ 21 και 29 Μάη

Επλήγη για πρώτη φορά και η Αρκαδία (δύο εστίες μέχρι στιγμής)

Αγροτικά 30 Μάι 2026, 10:45

Με τον εμβολιασμό (στη ζούλα) των αιγοπροβάτων η Ελλάδα έγινε ενδημική χώρα για τον ιό της ευλογιάς

Αγροτικά 26 Μάι 2026, 10:21

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε και η ΝΔ συνεχίζει ακόμα να παραβιάζει την Τεχνική Λύση για τους βοσκότοπους, για να βολέψει το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Γι' αυτό καθυστερούν πάνω από 11 χρόνια τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης

Αγροτικά 20 Μάι 2026, 19:41

Εξακολουθούν να «μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Εσπρωξαν τους κτηνοτρόφους σε μαζικούς εμβολιασμούς «στη ζούλα», με δική τους δαπάνη και χωρίς ελπίδα εκρίζωσης της νόσου

Αγροτικά 2 Μάι 2026, 06:15

Η εγκληματική οργάνωση του ΟΠΕΚΕΠΕ και το φούσκωμα του αριθμού των αιγοπροβάτων

Συνεχίζεται η δίκη των Μελά-Ρέππα (Δευτέρα 27/4, δικαστήρια Ευελπίδων)

Αγροτικά 26 Απρ 2026, 21:33
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Μαργαριτάρια και γαϊδουράγκαθα, ΜαρΚα μ’ έκαψες…

12 Ιούν 2026, 13:22
Η παπάρα

Τι έχουν τα έρ’μα και ψοφούν;

12 Ιούν 2026, 11:28
Διεθνή

Συμφωνία θα υπάρξει όταν την ανακοινώσει το Ιράν – Θα αντανακλά τη νίκη του Ιράν επί του αμερικανοσιωνιστικού άξονα

12 Ιούν 2026, 11:06
Διεθνή

Ισραήλ: Απέλασαν γαλλίδα δημοσιογράφο

12 Ιούν 2026, 08:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούνη

12 Ιούν 2026, 00:01
Πολιτική

Σκάνδαλο υποκλοπών: Νέο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα ετοιμάζει ο Μητσοτάκης

11 Ιούν 2026, 21:26
Πολιτική

Περονόσπορος θερίζει γενικούς γραμματείς

11 Ιούν 2026, 19:32
Υγεία

EΣΥ: Τα ψέματα του Μητσοτάκη και η αλήθεια των αριθμών

11 Ιούν 2026, 12:07
Καταστολή

ΑΘΩΟΙ ΟΛΟΙ! | Δίκη 5 αγωνιστών – Συνεχής ενημέρωση

11 Ιούν 2026, 11:54
Η παπάρα

Ο Μητσοτάκης με το πηλίκιο του Παπαδόπουλου και το σκήπτρο του Λουδοβίκου ΙΕ

11 Ιούν 2026, 10:44
Παιδεία

Ιδιωτικά πανεπιστήμια: απροκάλυπτοι και «ντροπαλοί» υποστηρικτές

11 Ιούν 2026, 07:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 11 Ιούνη

11 Ιούν 2026, 00:01
Καταστολή

Ολοι αύριο (11/6) στις 9:30 στην Ευελπίδων (κτίριο 6 αίθουσα 4): Να σταθούμε στο πλευρό των αγωνιστών και να απαιτήσουμε την αθώωσή τους

10 Ιούν 2026, 22:24
Καταστολή

Μητσοτάκης-Χρυσοχοΐδης υλοποιούν το βρόμικο αφήγημα της Μοσάντ

10 Ιούν 2026, 21:12
Διεθνή

Ποιανού η σημαία κυματίζει; Οι ηγέτες του Λιβάνου συντάσσονται με το Ισραήλ εναντίον του ίδιου τους του λαού

10 Ιούν 2026, 20:07
Πολιτική

Eπιχείρηση «Αποδομήστε τον Σαμαρά»

10 Ιούν 2026, 19:25
Κόντρες

Mπαρτζώκα, Τράκη, μάθετε μπαλίτσα από τον άρχοντα

10 Ιούν 2026, 13:10
Διεθνή

Γαλλία: Απαγόρευση εισόδου και στον σιωναζιστή Σμότριτς

Την ίδια απόφαση έχουν πάρει Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Noρβηγία

10 Ιούν 2026, 11:51
Πολιτική

Μην ψωνίζετε από τη ZARA – Στηρίζει τη γενοκτονία στην Παλαιστίνη

10 Ιούν 2026, 08:49
Παιδεία

Κυβέρνηση και διοίκηση ΕΚΠΑ ιδρύουν ξενόγλωσσα διατμηματικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών με ΔΙΔΑΚΤΡΑ στο Φυσικό

10 Ιούν 2026, 05:50
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούνη

Ημέρα κατά της παιδικής εργασίας.

Φινλανδία: Ημέρα Ελσίνκι (1550).

Φιλιππίνες: Ημέρα ανεξαρτησίας (1898).

1891: Πυροβολείται από άνεργο εργάτη ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ουίλιαμ Μακ Κίνλεϊ (πέθανε μετά από δύο ημέρες).

1975: Ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής υποβάλλει αίτηση ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ.

1986: Η Νότια Αφρική κηρύσσεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω φυλετικών ταραχών.

1991: Ο Μπόρις Γιέλτσιν εκλέγεται πρόεδρος της Ρωσίας.

2005: Το Κουβέιτ αποκτά την πρώτη γυναίκα υπουργό στην ιστορία του.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Η ακρίβεια κλέβει τη λάμψη των μακροοικονομικών επιτυχιών και στο Μέγαρο Μαξίμου οι επικοινωνιολόγοι αναλύουν με προβληματισμό τις ποιοτικές μετρήσεις των πρόσφατων δημοσκοπήσεων. Όπως μαθαίνουμε, διαπιστώνουν ένα πολιτικό παράδοξο. Την ώρα που η χώρα εισπράττει επαίνους από την Κομισιόν και τις αγορές και έχει πρόεδρο στο Eurogroup τον Πιερρακάκη, εντούτοις η δημοφιλία του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης πιέζονται στα… ράφια των σουπερμάρκετ και στις… αντλίες των πρατηρίων! Τι λένε οι ειδικοί μέσα στην κυβέρνηση; Οτι οι μεγάλες οικονομικές επιτυχίες χρειάζονται μήνες για να διαχυθούν στην πραγματική οικονομία και στο πορτοφόλι του πολίτη. Οπότε όλοι είναι στο… περίμενε, εκφράζοντας τον προβληματισμό τους για το περιβάλλον που θα επικρατεί όταν φτάσουμε στις εκλογές!

Political

(Το παραπάνω σχόλιο το υπογράφει ο ίδιος ο εκδότης της καραδεξιάς Political, που έχει «ανοιχτή γραμμή» με το μέγαρο Μαξίμου. Εχει τίτλο «Γιατί είναι προβληματισμένοι οι επικοινωνιολόγοι του Μητσοτάκη». Το «παράδοξο» δεν βλέπουμε. Ούτε ο εκδότης το βλέπει, είμαστε σίγουροι. Κάτι πρέπει να γράψει, όμως, για να μην καρφωθεί. Φόρεσε κάπα, πήρε και μια γκλίτσα στο χέρι και παριστάνει τον αφελή βοσκό που νόμιζε ότι τα πρόβατα μπορούν να επιζήσουν χωρίς τροφή φτάνει να τα αφήνει να λιάζονται. Εχει, λέει, τεράστιες μακροοικονομικές επιτυχίες ο Μητσοτάκης, παίρνει συγχαρητήρια από την Ούρσουλα και την καμαρίλα της, του έκαναν και τον Πιερρακάκη παιδί για τα θελήματα στο Eurogroup, αλλά χρειάζεται καιρός για ν’ αποδώσουν οι… μακροοικονομικές επιτυχίες. Οπότε, ο κόσμος βρίζει, φτύνει και μουτζώνει, γιατί στενάζει από την ακρίβεια. Ο λαϊκός κόσμος, χωρίς να γνωρίζει πολιτική οικονομία, βλέπει, συγκρίνει και κρίνει. Βλέπει ότι αυτά που ονομάζουν «μακροοικονομικές επιτυχίες» ήδη αποδίδουν. Μόνο που αποδίδουν μονόπλευρα. Οι ιμπεριαλιστές δανειστές εισπράττουν τους τόκους τους και οι καπιταλιστικές επιχειρήσεις, ντόπιες και ξένες, βλέπουν τα κέρδη τους να εκτινάσσονται, καθώς ενθυλάκωσαν και τα λεφτά από το περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης. Τα μεροκάματα, όμως, παραμένουν καθηλωμένα σε πραγματικούς – συχνά και σε ονομαστικούς – όρους, ο πληθωρισμός καλπάζει, σε επίπεδα πολύ πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, ενώ οι συνέπειες της κρίσης εκτινάσσουν τις τιμές σε όλα τα είδη πρώτης ανάγκης. Οσος χρόνος κι αν περάσει, αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει, γιατί δεν υπάρχει ζήτημα «χρόνου για να αποδώσουν οι μακροοικονομικές επιτυχίες», αλλά ζήτημα εφαρμογής μιας σκληρής ταξικής πολιτικής. Κι αυτό κάθε άλλο παρά παράδοξο είναι)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    17Ν
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Εφετείο 17Ν
  • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    ΕΛΑ
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Ποιοι είμαστε
  • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Επικοινωνία
  • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Όροι χρήσης
  • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Ποιοι είμαστε
  • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Επικοινωνία
  • Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Καταλάβαμε τους φόβους σας, κ. Αραχωβίτη

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo