Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Πολυτεχνείο Κρήτης: Κανένας εστιακός φοιτητής να μην φύγει από το σπίτι του!
  • Διώξεις εκπαιδευτικών το κατακαλόκαιρο
  • Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη
  • Ρεφάτ Αλαρίρ: Η Γάζα απαντά
  • Σαν σήμερα 31 Αυγούστου
  • Ανατριχίλα: Οι οπαδοί της Ράζα Καζαμπλάνκα τραγουδούν για την Παλαιστίνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Η Ράφα βρυχάται και πάλι
Διεθνή

Η Ράφα βρυχάται και πάλι

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr26 Νοέ 2024, 17:54

Αρκετοί ισραηλινοί έφεδροι επέλεξαν να μην παρουσιαστούν για στρατιωτική υπηρεσία, γεγονός που αυξάνει την πίεση στον ισραηλινό στρατό, εν μέσω ενός επεκτεινόμενου πολέμου. Το ισραηλινό στρατιωτικό κατεστημένο, καθώς αντιμετωπίζει μια δυνητική μείωση στρατιωτών, σχεδιάζει την επέκταση της υποχρεωτικής θητείας στον τακτικό στρατό. Πολλοί στρατιώτες στον ισραηλινό στρατό έχουν ήδη φτάσει στο σημείο κατάρρευσης.

Washington Post

Την ώρα που ο σιωναζιστικός στρατός αντιμετωπίζει αρνήσεις στράτευσης και ετοιμάζεται να στρατεύσει ακόμα και τους υπερορθόδοξους Χαρεντίμ, η Παλαιστινιακή Αντίσταση επανεμφανίζεται δυναμικά στη Ράφα. Δεν άλλαξε κάτι στην τακτική των σιωνιστών στο νοτιότερο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Οι δυνάμεις τους απλά σταθμεύουν στο λεγόμενο διάδρομο της Φιλαδέλφεια. Οπως δείχνουν τα γεγονότα, όμως, η Παλαιστινιακή Αντίσταση, αφού ανασυγκρότησε τις δυνάμεις της στην περιοχή, μετά από ένα εξάμηνο σκληρών μαχών, ξαναπαίρνει την πρωτοβουλία, διεξάγοντας και εκεί πόλεμο φθοράς με πολλές και συνεχείς ενέργειες.

Το τελευταίο τριήμερο, οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ πραγματοποίησαν τις εξής επιχειρήσεις στην περιοχή της Ράφα:

  • Στόχευσαν με μια ρουκέτα Al-Yassin 105 μια σιωνιστική στρατιωτική μπουλντόζα D9, η οποία ανεφλέγη και καταστράφηκε, βόρεια του Πύργου Αουάντ στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας.
  • Μαχητές Αλ-Κασάμ στόχευσαν με επιτυχία μια σιωνιστική δύναμη που είχε οχυρωθεί σε ένα σπίτι, χρησιμοποιώντας μια ρουκέτα κατά οχύρωσης, στην Οδό Πανεπιστημίου στη γειτονιά Αλ-Ζενέινα, ανατολικά της Ράφα.
  • Μαχητές Αλ-Κασάμ συγκρούστηκαν από μηδενική απόσταση με μια σιωνιστική δύναμη πεζικού δέκα στρατιωτών, προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς στις τάξεις της, στην Οδό Πανεπιστημίου στη γειτονιά Αλ-Ζενέινα, ανατολικά της Ράφα.
  • Στόχευσαν με μια ρουκέτα Al-Yassin 105 ένα στρατιωτικλό όχημα, βόρεια του Πύργου Αουάντ στη Ράφα.

Ο πόλεμος φθοράς, όμως, συνεχίζεται και στο βορρά της Λωρίδας.

Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ

  • Βομβάρδισαν με ένα μπαράζ βλημάτων όλμου βαρέως διαμετρήματος το αρχηγείο διοίκησης των ισραηλινών δυνάμεων που διείσδθυσαν στην περιοχή Αλ-Ταουάμ, βόρεια της Πόλης της Γάζας.
  • Σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες του Μάρτυρα Τζιχάντ Τζιμπρίλ βομβάρδισαν με πυραύλους μικρού βεληνεκούς των 107 mm μια θέση διοίκησης και ελέγχου του σιωνιστικού στρατού στο διάδρομο Νετζαρίμ
  • Μαχητές Αλ-Κασάμ ανατίναξαν ένα προ-παγιδευμένο σπίτι πάνω σε μια ομάδα σιωνιστών στρατιωτών, προκαλώντας θανάτους και τραυματισμούς στις τάξεις τους, ανατολικά του Καταυλισμού της Τζαμπάλια στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
  • Στόχευσαν με ρουκέτα κατά προσωπικού μια σιωνιστική δύναμη αποτελούμενη από δέκα στρατιώτες στην περιοχή Αλ-Ταουάμ, βορειοδυτικά της Πόλης της Γάζας.
  • Στόχευση ενός κτιρίου στο οποίο είχε οχυρωθεί μια σιωνιστική δύνξαμη, κοντά στον κόμβο Σαφτάουϊ, δυτικά της Τζαμπάλια.

Σημειώσεις βίντεο:

0:10 Τώρα, στην Ενέδρα Χαμντ-3, πρόκειται να βομβαρδίσουμε ένα σπίτι στο οποίο σταθμεύουν ειδικές [δυνάμεις]. Νετανιάχου που έχεις εξαπατήσει τον κόσμο, παρασυρμένος από την υπεροψία σου και αποπροσανατολισμένος από την εξουσία σου, ο στρατός σου ψάχνει καταφύγιο σε οχήματα, τανκ και οχυρώσεις. Εμείς αναζητούμε καταφύγιο στα λόγια του θεού. 

1:26 Το σπίτι στο οποίο βρίσκονταν οι εχθρικές δυνάμεις.

1:30 Στόχευση του σπιτιού με μια ρουκέτα 105.

1:43 Yassin-105 ρουκέτα.

1:53 Το σπίτι μετά τη στόχευση.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/11/alQasam_SaftawiJunction_Jabaliya.mp4
  • Στόχευσαν με μια βόμβα Shuath ένα τανκ μεταφοράς προσωπικού Namer, στην Οδό του Μάρτυρα Αχμέντ Γιασίν στην περιοχή Σαφτάουϊ, βόρεια της Πόλης της Γάζας.

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Βομβαρδίσαμε με βλήματα όλμου των 60 mm τις συγκλεντρώσεις των σιωνιστών εχθρικών στρατιωτών και οχημάτων που είχαν διεισδύσει στα περίχωρα του Jabalia Services Club στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
  • Καταστρέψαμε ένα σιωνιστικό τανκ Merkava που διείσδυσε στην περιοχή Ασλάν, δυτικά της Μπέιτ Λάχια, πυροδοτώντας έναν εκρηκτικό μηχανισμό Thaqib-barrel.
  • Σε συνεργασία με τις Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν, βομβαρδίσαμε με ρουκέτες 107mm τις θέσεις πυροβολικού στη στρατιωτική τοποθεσία Φάτζα.

Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης (Δυνάμεις του Μάρτυρα Ομάρ Αλ-Κασίμ)

Βομβάρδισαν με αρκετά βλήματα όλμου τις θέσεις των εχθρικών δυνάμεων στο Ζοχάρ Αλ-Ντικ στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας.

Ταξιαρχίες Μαρτύρων του Αλ-Ακσα

  • Βομβαρδίσαμε με όλμους βαρέως διαμετρήματος ένα αρχηγείο διοίκησης και ελέγχου του σιωνιστή εχθρού στον άξονα Νετζαρίμ.

ΥΓ1. Εχουν και τις ιδιαίτερες φιλοδοξίες τους οι μονάδες του σιωναζιστικού στρατού. Η μονάδα που είναι υπεύθυνη για τις αεροκομιδές δημοσίευσε ένα βίντεο διάσωσης ενός στρατιώτη μέσα από ένα τανκ που χτυπήθηκε από την Παλαιστινιακή Αντίσταση και κόπηκε το πόδι του. Αυτοί ήθελαν να δείξουν πόσο καλά κάνουν τη δουλειά τους και να εισπράξουν εύσημα. Τι κατάφεραν; Να αποδείξουν ότι τα «ανίκητα» Μerkava, όταν χτυπιούνται από τους μαχητές της Αντίστασης, γεμίζουν με κουφάρια νεκρών και μήλη ακρωτηριασμένων στρατιωτών και αξιωματικών. Οι ρουκέτες της Αντίστασης είναι αποτελεσματικές και όχι… στρακαστρούκες, όπως προσπαθεί να τις παρουσιάσει η σιωνιστική προπαγάνδα.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/11/zionist_tank_soldier_injured.mp4

ΥΓ2. Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ, Αμπού Ομπάιντα, δήλωσε:

Μετά την επανασύνδεση με τους μαχητές που έχουν το καθήκον της φύλαξης των εχθρικών αιχμάλωτων, μετά από εβδομάδες απώλειας της σύνδεσης, αποκαλύφτηκε ότι μία από τις εχθρικές αιχμάλωτες σκοτώθηκε σε μια περιοχή υπό σιωνιστική επιθετικότητα στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Η ζωή μιας άλλης αιχμάλωτης που ήταν μαζί της παραμένει σε άμεσο κίνδυνο.

Ο εγκληματίας πολέμου Νετανιάχου, η κυβέρνησή του και οι στρατιωτικοί ηγέτες τους φέρουν την πλήρη ευθύνη για τις ζωές των αιχμάλωτων, καθώς επιμένουν στην ένταση των βασάνων τους και στην πρόκληση θανάτων μεταξύ τους.

Ο εχθρός πρέπει να προετοιμαστεί να αντικρίσει το δίλημμα της εξαφάνισης των πτωμάτων των νεκρών αιχμάλωτων, λόγω της εκτεταμένης καταστροφής και του μαρτυρίου (σ.σ. θανάτου) μερικών από των φυλάκων τους.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΑισχρή βεβήλωση ελληνορθόδοξης εκκλησίας στον νότιο Λίβανο από τους σιωναζιστές
Επόμενο άρθρο Σιωνιστές έποικοι: Η συμφωνία είναι απόλυτη παράδοση στη Χεζμπολά

Σχετικά Αρθρα

Ρεφάτ Αλαρίρ: Η Γάζα απαντά

Πολιτισμός 31 Αυγ 2025, 10:45

4 σιωναζιστές στρατιώτες αγνοούνται – Τους έπιασαν αιχμάλωτους οι Αλ-Κασάμ;

Διεθνή 30 Αυγ 2025, 13:43

Βαθαίνει η κρίση στη σιωνιστική οντότητα – Αρραγές το παλαιστινιακό μέτωπο αντίστασης

Διεθνή 29 Αυγ 2025, 18:04

Χριστιανικά Πατριαρχεία: Οι κληρικοί και οι μοναχές μας αρνούνται να εγκαταλείψουν την Πόλη της Γάζας

Διεθνή 27 Αυγ 2025, 19:40

Τζέρεμι Σκέιχιλ: Τι πιθανότητες υπάρχουν να παραδοθεί η Χαμάς

Διεθνή 27 Αυγ 2025, 12:29

Βάλερι Ζινκ: Δεν μπορώ πλέον να φέρω τη δημοσιογραφική ταυτότητα του Reuters

Διεθνή 27 Αυγ 2025, 09:46
Ροή Ειδήσεων
Παιδεία

Πολυτεχνείο Κρήτης: Κανένας εστιακός φοιτητής να μην φύγει από το σπίτι του!

Κινητοποίηση στην Πρυτανεία, Πέμπτη 4/9/25 στις 12:00

1 Σεπ 2025, 08:33
Εργατικά

Διώξεις εκπαιδευτικών το κατακαλόκαιρο

1 Σεπ 2025, 08:26
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

1 Σεπ 2025, 00:01
Πολιτισμός

Ρεφάτ Αλαρίρ: Η Γάζα απαντά

31 Αυγ 2025, 10:45
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Αυγούστου

31 Αυγ 2025, 00:01
Αθλητισμός

Ανατριχίλα: Οι οπαδοί της Ράζα Καζαμπλάνκα τραγουδούν για την Παλαιστίνη

30 Αυγ 2025, 15:49
Διεθνή

4 σιωναζιστές στρατιώτες αγνοούνται – Τους έπιασαν αιχμάλωτους οι Αλ-Κασάμ;

30 Αυγ 2025, 13:43
Κόντρες

Πόσο γελοίος μπορεί να γίνει ένας αρθρογράφος;

30 Αυγ 2025, 12:28
Πολιτική

Σιωνίστρια του κερατά η… αθώα εβραιοπούλα

30 Αυγ 2025, 09:13
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου

30 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Βαθαίνει η κρίση στη σιωνιστική οντότητα – Αρραγές το παλαιστινιακό μέτωπο αντίστασης

29 Αυγ 2025, 18:04
Η παπάρα

Κατασκευαστής ειδήσεων (ή, απλά, προβοκάτορας)

29 Αυγ 2025, 17:28
Πολιτική

Zionists, get the fuck out of our country (σε απλά ελληνικά: σιωνιστές, τον πούλο από την Ελλάδα)

29 Αυγ 2025, 13:55
Πολιτική

«Να ζείτε με τον τρόμο μας»: Σιωναζιστής ραβίνος της Θεσσαλονίκης απειλεί ότι θα μας εξοντώσουν όλους

Κυβέρνηση και αστικά μίντια αβαντάρουν τον σιωναζισμό

29 Αυγ 2025, 09:04
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 29 Αυγούστου

29 Αυγ 2025, 00:01
Περιβάλλον

Από άθλια χωματερή του δήμου Πρέβεζας ξεκίνησε η φωτιά στην Καστροσυκιά

28 Αυγ 2025, 19:49
Αγροτικά

Επιστρατεύουν κάθε πρόθυμο/η να στηρίξει το κυβερνητικό αφήγημα και να συκοφαντήσει την Π. Τυχεροπούλου που αποκάλυψε το σκάνδαλο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η περίπτωση της κάποτε αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ, Δήμητρας Χαλικιά

28 Αυγ 2025, 15:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 28 Αυγούστου

28 Αυγ 2025, 00:01
Διεθνή

Χριστιανικά Πατριαρχεία: Οι κληρικοί και οι μοναχές μας αρνούνται να εγκαταλείψουν την Πόλη της Γάζας

27 Αυγ 2025, 19:40
Αγροτικά

Ευλογιά αιγοπροβάτων: Οι γαλακτοβιομήχανοι στηρίζουν τους Τσιάρα – Κέλλα

27 Αυγ 2025, 19:00
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Σεπτέμβρη

Ημέρα ενάντια στις πολεμικές δαπάνες.

Ημέρα των συνδικάτων για την ειρήνη και τον αφοπλισμό.

Κατάρ: Ημέρα ανεξαρτησίας (1971).

Αίγυπτος, Λιβύη: Ημέρα επανάστασης (1969).

Πουέρτο Ρίκο: Ημέρα εργασίας (1894).

Τανζανία: Ημέρα ηρώων.

1926: Νομιμοποιείται ο πολιτικός γάμος στην Τουρκία.

1946: Επαναφορά του Γεωργίου Β’ με δημοψήφισμα (68% ναι, 10,5% όχι, 21,2% λευκά). Από τη ψηφοφορία απέχουν το ΚΚΕ και τα ΕΑΜικά κόμματα.

1953: Συγχώνευση του Δημοκρατικού Κόμματος με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Ελλάδος, ίδρυση του Δημοκρατικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού.

1982: Κλείνει η «ΧρωΠει», 6.000 μένουν άνεργοι.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo