Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης
  • Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο
  • Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!
  • Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη
  • Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…
  • Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Το αντιστασιακό σφυροκόπημα στη βόρεια Γάζα αλλάζει την εξέλιξη του πολέμου
Διεθνή

Το αντιστασιακό σφυροκόπημα στη βόρεια Γάζα αλλάζει την εξέλιξη του πολέμου

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr22 Ιαν 2024, 13:48

Θυελλώδης υπήρξε και χτες η δράση των οργανώσεων της Παλαιστινιακής Αντίστασης σε όλη την έκταση της Λωρίδας της Γάζας. Οπως αναφέραμε αναλυτικά χτες, η Αντίσταση έχει μεταφέρει τον πόλεμο στο βορρά της Λωρίδας, χτυπώντας τα σιωναζιστικά στρατεύματα στις ανοιχτές περιοχές που αποσύρθηκαν.

Οπως προκύπτει από τις αναφορές και τα βίντεο του τελευταίου τριήμερου, οι επιθέσεις στο βορρά δεν είναι πλέον σποραδικές αλλά πάρα πολλές. Επιβεβαιώνεται έτσι η ανάλυση του Φαγιέζ Αλ-Ντουαΐρι, ότι η Αντίσταση έχει αναδιοργανώσει και αναδιατάξει τις δυνάμεις της στο βορρά της Λωρίδας. Κατά τον Ντουαΐρι, οι ταξιαρχίες αντίστασης αναδιαρθρώθηκαν σε 12 τάγματα, υπό την Ταξιαρχία της Γάζας και τη Βόρεια Ταξιαρχία, και τα όρια επιχειρησιακής ευθύνης αυτών των μονάδων αναδιατάχθηκαν, καθώς άρχισαν να πυκνώνουν τη δραστηριότητά τους στο έδαφος.

Σχολιάζοντας το βίντεο που δημοσιεύτηκε από τις Ταξιαρχίες Izz al-Din al-Qassam με τη στόχευση ισραηλινών οχημάτων ανατολικά της Jabalia, βόρεια της Γάζας (σ.σ. το δημοσιεύσαμε χτες), ο Al-Duwairi μίλησε για τον μηχανισμό δράσης των μαχητών της Αντίστασης, λέγοντας ότι ο τρόπος διαχείρισης της μάχης τώρα είναι διαφορετικός από πριν. Το δίκτυο σηράγγων αποδείχτηκε αποτελεσματικό στις μάχες της Γάζας.

Οι ενέργειες της χτεσινής μέρας επιβεβαιώνουν αυτά τα συμπεράσματα. Στραχυολογούμε τις βασικότερες απ’ αυτές:

Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ

  • Xτύπησαν με ρουκέτα Al-Yassin 105 ένα σιωνιστικό τανκ Merkava, ανατολικά της περιοχής Jabalia Al-Balad, βόρεια της Λωρίδας της Γάζας.
  • Κατέστρεψαν με όλμους εχθρικές συγκεντρώσεις ανατολικά των συνοικιών Al-Tuffah και Al-Daraj στην πόλη της Γάζας, προκαλώντας άμεσες απώλειες μεταξύ των στρατιωτών του εχθρού.
  • Εδωσαν στη δημοσιότητα το παρακάτω εντυπωσιακό βίντεο από μια σειρά καταδρομικές ενέργειες στα περίχωρα της πόλης της Γάζας. Κινούμενοι ανάμεσα στα χαλάσματα οι μαχητές παρακολουθούν τον αντίπαλο, χτυπούν ταυτόχρονα ένα τανκ και στρατωνισμένους σε κτίριο σιωναζιστές στρατιώτες, χτυπούν στρατιώτες που περιφέρονται αμέριμνοι στα παλαιστινιακά κτίρια όπου έχοπυν στρατωνιστεί, χτυπούν και τις δυνάμεις διάσωσης που σπεύδουν στο σημείο, χτυπούν μια μπουλντόζα κτλ.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/al-Qassam_21-1.mp4
  • «Κατέβασαν» ένα ακόμα αεροπλάνο Skylark που πραγματοποιούσε αναγνωριστική επιχείρηση στον ουρανό της Τζαμπάλια Αλ-Μπάλαντ (αυτό έγινε στις 17 Γενάρη, χτες δημοσιοποίησαν το βίντεο). Ο μαχητής, αφού εξηγεί ότι το drone ανήκει στις μονάδες τεθωρακισμένων του σιωνιστικού στρατού και ότι το κατέβασαν ανατολικά της Τζαμπάλια, ορκίζεται εκ μέρους των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ πως σε όλη τους τη ζωή θα πολεμούν για να μην υπάρχει χώρος για τους σιωνιστές στη γη, τη θάλασσα και τον ουρανό της πατρίδας.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/al-Qassam_Skylark_21-1.mp4

Εννοείται πως οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ έκαναν πολλές ακόμα ενέργειες, αλλά μείναμε κυρίως σ’ αυτές που τεκμηριώθηκαν και με βίντεο.

Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς

  • Εδωσαν στη δημοσιότητα το δικό τους εντυπωσιακό βίντεο από μια περίτεχνη ενέδρα που έστησαν οι μαχητές τους ανατολικά της πόλης της Γάζας, όπου ανατίναξαν οχήματα και τεθωρακισμένα του σιωναζιστικού στρατού. Βλέπουμε μαχητή να κάνει αναγνώριση ενώ ο εχθρός κινείται κοντά του. Μετά, τοποθετούν τα εκρηκτικά της ενέδρας έχοντας πλήρη γνώση της κίνησης των εχθρικών οχημάτων. «Σαλάμ αλέκουμ («ειρήνη σ’ εσάς»), ακούγεται η φωνή του μαχητή, ένα δευτερόλεπτο προτού πατήσει το κουμπί της πυροκρότησης. Ενα ελικόπτερο σπεύδει να προσφέρει κάλυψη πυρός στους σιωναζιστές στο έδαφος, μετά την έκρηξη. Οι σιωναζιστές υποχωρούν και οι μαχητές βιντεοσκοπούν τα υπολείμματα των οχημάτων και παρουσιάζουν όπλα, πυρομαχικά, σακκίδια που άφησε πίσω της η σιωναζιστική δύναμη.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/al-Quds_ekriktika_tank_21-1.mp4
  • Δε θα μπορούσε να λείπει ένα ακόμα drone από τη μεγάλη συλλογή των Αλ-Κουντς. Είναι οι πρώτοι διδάξαντες. Αυτή τη φορά «κατέβασαν» ένα quadrcopter EVO Max 4T, που έκανε αναγνώριση στην κεντρική περιοχή της Λωρίδας. «Τζιτζί» είναι το «εγαλείο», όπως βλέπουμε.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/al-Quds_drone_21-1.mp4
  • Σε κοινή επιχείρηση με τις Ταξιαρχίες Al-Qassam βομβάρδισαν με όλμους τη στρατιωτική τοποθεσία Σούφα.
  • Βομβάρδισαν με πυραύλους τη στρατιωτική τοποθεσία Kissufim.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/al-Qassam_missiles_21-1.mp4
  • Βομβάρδισαν με 107 πυραύλους και βλήματα όλμων συγκεντρώσεις εχθρικών στρατιωτών και οχημάτων στους άξονες προώθησης βόρεια και ανατολικά του στρατοπέδου Bureij στη μέση της Λωρίδας της Γάζας.
  • Με πυρά ελεύθερου σκοπευτή σκότωσαν ακαριαία δύο σιωνιστές στρατιώτες στην περιοχή Al-Ajla, βορειοανατολικά του στρατοπέδου Al-Bureij.
  • Ανατολικά της Χαν Γιούνις χτύπησαν ένα τανκ Merkava με ρουκέτα Tandum και βομβάρδισαν συγκεντρώσεις εχθρικών στρατιωτών με βλήματα όλμου 60 χλστ.

Ταξιαρχίες Αμπού Αλί Μουσταφά (Λαϊκό Μέτωπο)

  • Χτύπησαν με όλμους βαρέως διαμετρήματος συγκεντρώσεις στρατιωτών και οχημάτων του εχθρού, ανατολικά της Χαν Γιούνις.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/abu_ali_mustafa_21-1.mp4

️Ταξιαρχίες Μαρτύρων Al-Aqsa (Φάταχ)

  • Συμμετείχαν σε σφοδρές συγκρούσεις με πολυβόλα και κατάλληλα όπλα με τους στρατιώτες του σιωνιστικού εχθρού στην πρώτη γραμμή προέλασης ανατολικά του στρατοπέδου Jabalia στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας.
  • Από κοινού με τις Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν βομβάρισαν με πυραύλους τον εποικισμό-στρατώνα Nahal Oz.
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2024/01/Mujah_Brig_al-Aksa_brig_21-1.mp4

Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν

  • Κατέστρεψαν συγκεντρώσεις σιωνιστικών εχθρικών οχημάτων και στρατιωτών ανατολικά της πόλης της Γάζας.

Ταξιαρχίες Εθνικής Αντίστασης – Δυνάμεις του Μάρτυρα Omar Al-Qasim (Δημοκρατικό Μέτωπο)

  • Βομβάρδισαν μια συγκέντρωση εχθρικών οχημάτων που σταθμεύουν ανατολικά της Ράφα, Sufa Support Site, με βλήματα όλμου βαρέως διαμετρήματος.
  • Ενεπλάκησαν σε σφοδρές συγκρούσεις βορειοανατολικά του Bureij, απέναντι από την Al-Dawa, στην κεντρική περιοχή.
  • Ενεπλάκησαν σε σφοδρές συγκρούσεις ανατολικά του στρατοπέδου Jabalia και χρησιμοποίησαν πολυβόλα και οβίδες κατά προσωπικού TBJ.
  • Ενεπλάκησαν σε σφοδρές συγκρούσεις στην περιοχή Jourat Al-Lot και Batn Al-Sameen στη Khan Yunis και χτύπησαν με ρουκέτα ένα τανκ Merkava.

YΓ1. Σύμφωνα με σιωνιστικά Μέσα αποσύρθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας και η Ταξιαρχία Kfir. Πρόκειται για την επίλεκτη ταξιαρχία του σιωναζιστικού πεζικού. Προφανώς, θέλουν να αποφύγουν τον πόλεμο συστηματικής φθοράς, που εφαρμόζει η Αντίσταση στο βορρά της Λωρίδας.

ΥΓ2. Κάποια ναζισταριά του σιωνιστικού Μηχανικού στέλνουν ακόμα βίντεο… χαράς και… νίκης στα σόσιαλ μίντια. Η χαρά μάλλον εξηγείται από το γεγονός ότι λεηλατούν τα παλαιστινιακά σπίτια προτού τα ανατινάξουν. Εχουν εργαλεία για ν’ ανοίξουν ακόμα και μικρά οικιακά χρηματοκιβώτια.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟμόφωνη κραυγή: Να μην κατατεθεί το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Επόμενο άρθρο Μακάμπι Τελ-Αβίβ: Σιωναζιστική μέχρι το μεδούλι

Σχετικά Αρθρα

Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!

Ο λαός της Πόλης της Γάζας υψώνει το ανάστημά του στο σιωναζισμό, αρνούμενος να εγκαταλείψει την πόλη του

Διεθνή 14 Σεπ 2025, 00:05

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

Διεθνή 13 Σεπ 2025, 13:06

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 21:24

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 19:37

Νεπάλ: Η εξέγερση πυρπολεί τις φρούδες ελπίδες που δημιούργησε η ανατροπή της μοναρχίας το 2007-8.

Διεθνή 11 Σεπ 2025, 18:27

Το «Σύμπλεγμα» Αντίσταση στη Γάζα και η κατάρρευση του αποικιοκρατικού σιωνιστικού δόγματος

Πολιτική Ανάλυση

Διεθνή 10 Σεπ 2025, 21:43
Ροή Ειδήσεων
Αθλητισμός

Στο Περιστέρι έδειξαν το δρόμο, σε όλα τα γήπεδα αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης

14 Σεπ 2025, 11:42
Καταστολή

Πόλα Ρούπα: Η ομηρία δεν τελειώνει, απλώς αλλάζει πρόσωπο

Της επιβάλλουν οικονομικό στραγγαλισμό που προοιονίζεται φυλάκιση για χρέη!

14 Σεπ 2025, 11:25
Διεθνή

Σαμιντούν (Ακλόνητοι): «Εκκένωση από τη Γάζα μόνο προς τον ουρανό»!

Ο λαός της Πόλης της Γάζας υψώνει το ανάστημά του στο σιωναζισμό, αρνούμενος να εγκαταλείψει την πόλη του

14 Σεπ 2025, 00:05
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

14 Σεπ 2025, 00:01
Πολιτική

Ούτε στο Ζαγόρι ούτε πουθενά…

13 Σεπ 2025, 13:08
Διεθνή

Η σιωνιστική οντότητα προσπαθεί να ξεπλύνει τα εγκλήματά της με επιχορηγούμενες συνεργασίες με ΑΕΙ της Κύπρου

Πρόθυμος συνένοχος η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη

13 Σεπ 2025, 13:06
Παιδεία

Φοιτητές Παιδαγωγικού Ιωαννίνων: Από τύχη ζούμε!

Κατέρρευσε μέρος της ψευδοροφής στο Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου 

13 Σεπ 2025, 07:59
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

13 Σεπ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Σεπτέμβρη

13 Σεπ 2025, 00:01
Εργατικά

ΟΙΕΛΕ: Σωρεία εκδικητικών απολύσεων και βάναυσες εργασιακές συνθήκες στο ξένο ιδιωτικό σχολείο Campion School

12 Σεπ 2025, 20:10
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Δεύτερη αποφυλάκιση για τον φιρερίσκο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Μυρίζουν… μαϊμουδίλα οι «λόγοι υγείας» του Μιχαλολιάκου

12 Σεπ 2025, 20:04
Κόντρες

Είναι φασίστας και το ξέρει

12 Σεπ 2025, 14:14
Πολιτική

Και λογοκλόπος ο «πολύς» περιφερειάρχης Κουρέτας!

12 Σεπ 2025, 12:51
Αγροτικά

Με την ίδια ένταση εξακολουθεί να «χτυπάει» η ευλογιά των αιγοπροβάτων

12 Σεπ 2025, 11:19
Αθλητισμός

Αναξιοπρεπείς διεθνείς, στάθηκαν σούζα στο σιωναζισμό

12 Σεπ 2025, 10:11
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Σεπτέμβρη

12 Σεπ 2025, 00:01
Διεθνή

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚ

Πιο απομονωμένο στη Μέση Ανατολή το σιωνιστικό μόρφωμα

11 Σεπ 2025, 21:24
Παιδεία

Νομική Σχολή Δημοκρίτειου και ΔΣΑ: Κατηγορηματική αντίθεση στη Νομική του… «Χάρβαρντ της Ιπποκράτους»

11 Σεπ 2025, 19:43
Διεθνή

Ποιος Αντετοκούνμπο; Ασύλληπτο κάρφωμα παλαιστίνιου μαχητή στο «καλάθι» ισραηλινού τανκ

Η «Ράβδος του Μωυσή» τσακίζει τα «Αρματα του Γεδεών ΙΙ»

11 Σεπ 2025, 19:37
Εργατικά

Η μαχόμενη εκπαίδευση θα ακυρώσει και την τρομοκρατία της απειλής απόλυσης όσων αρνηθούν την αξιολόγηση

Με αποφασιστικότητα στην απεργία-αποχή

11 Σεπ 2025, 18:59
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Σεπτέμβρη

Ημέρα πρώτων βοηθειών.

Ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.

1943: Οι Γερμανοί σκοτώνουν πεντακόσιους Ελληνες στη Βιάνο Κρήτης.

1944: Ταγματασφαλίτες με επικεφαλής τους Σούμπερτ και Πούλο και με την ενίσχυση Γερμανών δολοφονούν 104 άοπλους πολίτες στα Γιαννιτσά.

1946: Διαλύεται η Κοινωνία των Εθνών.

1960: Ιδρύεται ο ΟΠΕΚ.

1976: Ανακαλύπτεται οπλοστάσιο στα χέρια απόστρατων στελεχών της ιωαννιδικής χούντας, στη Θεσσαλονίκη.

1982: Τούρκοι πολιτικοί πρόσφυγες ξυλοκοπούν τον στρατιωτικό ακόλουθο της Τουρκίας στην Ελλάδα.

2000: Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ιδρύει το ΛΑΟΣ.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι αμερικανοί φίλοι μου είναι ζευγάρι δικηγόρων από τη Νέα Υόρκη, με ευρεία μόρφωση, ενημερωμένοι και ψηφίζουν πάντα Δημοκρατικούς. Εβραίοι που δεν θρησκεύονται. Απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα. Βρίσκονται, για τέταρτη φορά, στην Αθήνα. Και μένουν προς Λαγονήσι. Οταν τους είπα ότι η επιλογή διαμονής είναι ασύμφορη, λόγω απόστασης από το κέντρο, μου έδειξαν, στην οθόνη του κινητού, ένα αμερικανικό δημοσίευμα που σημείωνε ότι η Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνη για τους Εβραίους. Το σχετικό ρεπορτάζ συνόδευε φωτογραφία από την «περιπολία» των αγοριών του Ρουβίκωνα στο κέντρο της πρωτεύουσας. Και αφού έδωσα τις απαραίτητες, καθησυχαστικές διευκρινίσεις, με ρώτησαν αν, πράγματι, όπως διάβασαν, η ελληνική κυβέρνηση αντιγράφει τις πρακτικές του Τραμπ στο Μεταναστευτικό. Εκεί βρέθηκα σε αμηχανία…

Kώστας Γιαννακίδης (Τα Νέα)

(Φέρουν οι εβραίοι – ειδικά οι μη θρησκευόμενοι – κάποιο σημάδι στο κούτελο που να υποδηλώνει εβραϊκή καταγωγή; Οχι. Γιατί να ανησυχούν, τότε, οι υποτιθέμενοι φίλοι του Γιαννακίδη, που ούτε κιπά στο κεφάλι θα φορούν, ούτε διακριτικά με το άστρο του Δαβίδ, ούτε εβραϊκά θα μιλούν, καθόσον Αμερικανοί; Δικηγόροι είναι, άνθρωποι έξυπνοι και της πιάτσας, δεν μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι κανένας στο κέντρο της Αθήνας δε θα αναγνώριζε το θρήσκευμα των προγόνων τους και δεν υπήρχε περίπτωση να τους στοχοποιήσει. Είναι και το άλλο: «απεχθάνονται τον Νετανιάχου και φρίττουν με τα εγκλήματα στη Γάζα», οπότε αν συναντούσαν φιλο-παλαιστίνιους διαδηλωτές θα αρκούσε να σηκώσουν το χέρι στο σήμα της νίκης, να τους χειροκροτήσουν ή έστω απλά να τους χαμογελάσουν. Θα μπορούσαν και να πορευτούν μαζί τους, όπως κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες αντισιωνιστές εβραίοι στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Δυο έξυπνοι αμερικανοί δικηγόροι δεν μπορεί να μην το ξέρουν αυτό. Οπότε για ποιο λόγο να φοβούνται και να τρέχουν να μείνουν στο Λαγονήσι – αλλά να έρχονται στην Αθήνα, που σημαίνει να αντιμετωπίζουν τον ίδιο υποτιθέμενο κίνδυνο; ‘Η οι προοδευτικοί, μη θρησκευόμενοι εβραίοι του σχολιογράφου των «Νέων» είναι σιωνισταράδες του κερατά ή είναι ανύπαρκτα πρόσωπα που τα κατασκεύασε ο Γιαννακίδης για να κάνει μια ακόμα προβοκάτσια ενάντια στο κίνημα αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους, χρίζοντάς το «αντισημιτικό». Αν ήταν να τζογάρουμε, θα στοιχηματίζαμε στο δεύτερο. Φτηνιάρικο; Ασφαλώς. Δεν έχει απομείνει, όμως, κάτι πέραν των εντελώς φτηνιάρικων για να βγάζουν το «μεροκάματο» οι ραφινάτοι -όπως νομίζουν- υποστηρικτές της σιωνιστικής πολιτικής)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo