Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Μια απεργία πείνας και βρόμας θα μας σώσει
  • Αγιογραφώντας έναν υπουργό που ψεύδεται
  • Οι σιωναζιστές κατέφυγαν στον γκεμπελισμό για να κρύψουν το έγκλημα
  • Σαν σήμερα 2 Ιούνη
  • Τους φώναξαν να πάρουν τρόφιμα και τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ
  • Paddy McCorry: Πανηγύρισε σαν Παλαιστίνιος και όχι ως Ιρλανδός
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Ανθρωπισμός VS Bαρβαρότητα
Διεθνή

Ανθρωπισμός VS Bαρβαρότητα

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Δεκ 2023, 19:29

Iσραηλινό Κανάλι 12. Μια έποικος και η κόρη της, που μαζί με τα δυο μικρότερα παιδιά της οικογένειας είχαν πιαστεί αιχμάλωτοι από την Παλαιστινιακή Αντίσταση και απελευθερώθηκαν με την ανταλλαγή, περιγράφουν την εμπειρία τους από την περίοδο της αιχμαλωσίας τους.

Μόλις μπήκαν στη Γάζα, η κόρη ζήτησε από τον οδηγό να τους κρατήσουν όλους μαζί. “Φυσικά, φυσικά”, απάντησε ο οδηγός. Και έτσι έγινε. Οπως διηγείται η πρώην κρατούμενη, νόμιζε ότι θα την πετάξουν σε κάποιο μπουντρούμι με χειροπέδες και θα τη χώριζαν από τ’ αδέρφια της και τη μητέρα της, ότι θα τελείωνε η ζωή τους. Εμειναν πέντε βδομάδες σ’ ένα απλό διαμέρισμα στη Γάζα και οι φρουροί τους ήταν πάντοτε οι ίδιοι σε βάρδιες.

Μιλούσαν μαζί τους και οι μαχητές τους έλεγαν την ιστορία του Σαλίτ, που έμεινε πέντε χρόνια αιχμάλωτος. Το κράτος σας δεν ενδιαφέρεται για εσάς αλλά μόνο για τον πόλεμο, τους έλεγαν οι μαχητές. Η συμπεριφορά τους ήταν ευγενέστατη και όπως λέει η μητέρα, εκείνο που φοβόταν ήταν μην εισβάλει ο ισραηλινός στρατός, γιατί οι παλαιστίνιοι φρουροί ήταν μόνιμα στο διπλανό δωμάτιο (και ασφαλώς θα έδιναν μάχη).

Η κόρη έκανε κάπου-κάπου γυμναστική και οι φρουροί την ενθάρρυναν να το κάνει. Επαιζαν διάφορα παιχνίδια με τα δύο μικρότερα παιδιά, τους έμαθαν και παιχνίδια με χαρτιά. Επίσης, τα παιδιά έγραφαν και ζωγράφιζαν. Συζητούσαν για τις ανθρώπινες σχέσεις (μεγάλη διαφορά κουλτούρας στις προγαμιαίες σχέσεις) και έλεγαν αστειευόμενοι στην κόρη ότι θα της βρουν σύζυγο και θα την παντρέψουν στη Γάζα. Της έδωσαν, μάλιστα, και ένα ωραίο αραβικό όνομα (Σαλσαμπίλ), που αναφέρεται στο Κοράνι και σημαίνει αρωματισμένο νερό.

Κάποια μέρα, η μητέρα νίκησε στο μπρα-ντε-φερ την κόρη. Επειδή η κόρη ήταν αυτή που γυμναζόταν, ένας μαχητής είπε αστειευόμενος ότι τώρα η μητέρα πρέπει να συναγωνιστεί μαζί του. Η μητέρα δέχτηκε και τότε ο μαχητής πήρε μια πετσέτα, τύλιξε το χέρι του και έτσι πάλεψαν. Γιατί απαγορεύεται σ’ αυτούς ν’ αγγίξουν τις γυναίκες. Η κόρη την διακόπτει: «Γι’ αυτούς οι γυναίκες είναι ιερές. Οι γυναίκες είναι σαν βασίλισσες. 

Οι δυο πρώην κρατούμενες της Αντίστασης περιέγραψαν (επαναλαμβάνουμε: σε σιωνιστικό Κανάλι) μια απολύτως ανθρώπινη συμπεριφορά εκ μέρους των φυλάκων τους, που προσπαθούσαν να τους κάνουν όσο γίνεται πιο εύκολες τις συνθήκες της αιχμαλωσίας. Η περιγραφή τους (που δεν είναι η μόνη) κάνει σκόνη όλη τη βρόμικη προπαγάνδα περί εγκληματιών που έσφαζαν βρέφη και βίαζαν γυναίκες.

Mια άλλη απελευθερωθείσα αιχμάλωτη, η Σαχάρ Καλντερόν, δήλωσε στους New York Times: Κατά τη διάρκεια της κράτησής μου, έλεγα στον εαυτό μου ότι θα πέθαινα από τους πυραύλους του Ισραήλ, όχι από τη Χαμάς!

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/ex_prisoner_NYT-1.mp4

Δείτε και τις φωτογραφίες τριών αιχμάλωτων σιωνιστών στρατιωτών (τους σκότωσε ο σιωναζιστικός στρατός). Kαλοζωισμένοι, χωρίς ίχνος τραύματος και σε καλή διάθεση, παρά την αιχμαλωσία τους.

Συγκρίνετέ τους με την εικόνα του νεαρού παλαιστίνιου κρατούμενου Φαρούκ Αλ-Χατίμπ, από το χωριό Αμπού Σχίντεμ της Ραμάλα. Αριστερά ο Φαρούκ όπως ήταν όταν φυλακίστηκε και δεξιά όπως κατάντησε μετά από σκόπιμη ιατρική παραμέληση μέσα στη σιωνιστική φυλακή. Το βίντεο τραβήχτηκε όταν ο Φαρούκ αποφυλακίστηκε με την ανταλλαγή κρατούμενων.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/palaistinios_kratoumenos_vasanismos.mp4

 

Θυμηθείτε τα φρικτά βασανιστήρια που κατήγγειλαν οι παλαιστίνιες και οι παλαιστίνιοι έφηβοι που αποφυλακίστηκαν με την ανταλλαγή. Δεν τελειώσαμε, όμως. Εχουμε τους αμάχους Παλαιστίνιους που απήχθησαν στη Λωρίδα της Γάζας, στη διάρκεια της σιωναζιστικής εισβολής. Οσοι αποφυλακίζονται έχουν στο σώμα τους τα σημάδια των βασανιστηρίων.

Οπως οι κρατούμενοι που αφού κρατήθηκαν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στην έρημο Νεγκέβ, αφέθηκαν ελεύθεροι στο πέρασμα Κερέμ Σαλόμ. Ο Δρ Μαρουάν Αλ-Χαμς, του νοσοκομείου Αλ-Ναζάρ στη Ράφ,α δήλωσε: Η Κατοχή μας έστειλε 20 πολίτες που κρατήθηκαν και υπέφεραν από μώλωπες και ίχνη ξυλοδαρμού. Ο ιατρικός εξοπλισμός έχει φθαρεί και χρειαζόμαστε επειγόντως εξοπλισμό για να σώσουμε ό,τι μπορεί να σωθεί.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/vasanismenoi_kratoumenoi.mp4

Απελευθερωθέντες άμαχοι όμηροι, από τη συνοικία Αλ-Ζαϊτούν νοτιοανατολικά της πόλης της Γάζας, καταγγέλλουν με οργή: «Στα βάναυσα βασανιστήριά τους δεν έκαναν διάκριση μεταξύ ηλικιωμένων και νέων». Και περιγράφουν με λεπτομέρειες τα βασανιστήρια που υπέστησαν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/martyries_kratoumenon_Gazaion.mp4

H ανθρωπότητα πήρε μια μικρή γεύση από τις εικόνες που κυκλοφόρησαν, με δεκάδες Παλαιστίνιους, ακόμα και ηλικιωμένους και παιδιά και ανάπηρους, να συγκεντρώνονται σε ένα στάδιο στη Γάζα και να εξευτελίζονται δημόσια από τους σιωναζιστές. Επαναλήφθησαν οι σκηνές που είχαν καταγραφεί στη βόρεια Γάζα, για τις οποίες ο σιωναζιστικός στρατός υποτίθεται πως έκανε αυτοκριτική («δεν ήταν απαραίτητο να τους γυμνώσουν» είπε η στρατιωτική ηγεσία, μέσω του εκπροσώπου Τύπου).

Ισραηλινές πηγές ισχυρίστηκαν ότι οι συλλήψεις έγιναν για να εξακριβωθεί αν κάποιοι από αυτούς ανήκαν στη Χαμάς ή σε άλλες αντιστασιακές οργανώσεις στη Λωρίδα της Γάζας! Ο δε σύμβουλος του Νετανιάχου, Μαρκ Ρεγκέβ, όταν ρωτήθηκε σχετικά από το βρετανικό κανάλι Sky News, απάντησε ότι… δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, καθώς στη Μέση Ανατολή έχει πολλή ζέστη!

Yπήρξαν και χειρότερα. Αυτές οι Παλαιστίνιες από το βορρά της Λωρίδας περιγράφουν τη σιωναζιστική φρίκη που έζησαν. Νεαροί άνδρες εκτελέστηκαν εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους. Γυναίκες εδάρησαν ανηλεώς όταν προσπάθησαν να προστατέψουν τα παιδιά τους. Κάποιες πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2023/12/martyries_gynaikon_vorra_Gaza.mp4

ΥΓ1. Ανάμεσα στους σιωναζιστές που εξευτέλιζαν τους παλαιστίνιους όμηρους σε στάδιο της Γάζας ήταν και ένας που είχε καρφιτσώσει στο κράνος του τη σιωνιστική και την ελληνική σημαία. Αυτοσυστήθηκε σε άψογα ελληνικά ως Ντάνιελ, στέλνοντας ένα ανατριχιαστικό μήνυμα στον ελληνικό λαό.

Λύθηκε το μυστήριο
Ο άνθρωπος είναι ο 21χρονος ΕλληνοΙσραηλινός Ντάνιελ, και όπως μας εξηγεί στα Ελληνικά, θα το έκανε και στην Ελλάδα. Φτουουου σου αγόρι μου. Φτουουου σου φασίστα μου.pic.twitter.com/wPBjDnItaq

— Ζαγορίσιος (@ZagorisiosGR) December 26, 2023

Αυτό το κάθαρμα θα έπρεπε να κατηγορηθεί ως εγκληματίας πολέμου, να του αφαιρεθεί η ελληνική ιθαγένεια και να του απαγορευτεί η είσοδος στη χώρα. Αλλά από την πιο φιλοσιωνιστική κυβέρνηση που είχε ποτέ η χώρα μας δεν μπορούμε να περιμένουμε τέτοια πράγματα.

ΥΓ2. Ενα άλλο σιωναζιστικό κάθαρμα, φωτογραφιζόταν καμαρωτό μέσα σε λεωφορείο που μετέφερε παλαιστίνιους ομήρους με χειροπέδες και επιδέσμους στα μάτια για να μην βλέπουν.

Μερικές μέρες αργότερα, άλλοι φωτογράφισαν τον τάφο του. Είχε σκοτωθεί από τα πυρά της Παλαιστινιακής Αντίστασης. Αν πιστεύαμε σε θρησκείες, θα λέγαμε «θεία δίκη». Είναι, όμως, τόσα πολλά τα σιωναζιστικά καθάρματα που απομένουν, που -όχι η ανύπαρκτη θεία δίκη- ούτε η υπαρκτή Παλαιστινιακή Αντίσταση δε θα προλάβει να τα εξοντώσει.

Εκτύπωση 🖨
ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΙδιωτικά ΑΕΙ: Καταγγελίες από πανεπιστημιακά όργανα
Επόμενο άρθρο Σαν σήμερα 31 Δεκέμβρη

Σχετικά Αρθρα

Οι σιωναζιστές κατέφυγαν στον γκεμπελισμό για να κρύψουν το έγκλημα

Δημοσίευσαν fake video για να ρίξουν την ευθύνη της σφαγής στην Αντίσταση

Διεθνή 2 Ιούν 2025, 09:06

Τους φώναξαν να πάρουν τρόφιμα και τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ

Μαζικές σφαγές Παλαιστίνιων στα αμερικανο-σιωνιστικά κέντρα διανομής βοήθειας

Διεθνή 1 Ιούν 2025, 21:49

«Ρουά» της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη διπλωματική σκακιέρα

Η Χαμάς, με τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου των αντιστασιακών οργανώσεων, απάντησε στην πρόταση ΗΠΑ-Ισραήλ

Διεθνή 1 Ιούν 2025, 12:16

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 3

Μνημόσυνο στη σιωνιστική οντότητα για τις 600 μέρες ενός χαμένου πολέμου

Διεθνή 31 Μάι 2025, 09:01

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 2

Και εκκαθάριση ομάδας δωσίλογων

Διεθνή 30 Μάι 2025, 20:07

Αυτή είναι η συμφωνία που προτείνουν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση σιωναζιστές και Αμερικάνοι

Η Χαμάς κρατάει ανοιχτή τη διαπραγμάτευση, ξέροντας ότι τελικά οι σιωναζιστές θα συρθούν στους όρους της Αντίστασης

Διεθνή 30 Μάι 2025, 10:19
Ροή Ειδήσεων
Κόντρες

Μια απεργία πείνας και βρόμας θα μας σώσει

2 Ιούν 2025, 14:10
Η παπάρα

Αγιογραφώντας έναν υπουργό που ψεύδεται

2 Ιούν 2025, 10:03
Διεθνή

Οι σιωναζιστές κατέφυγαν στον γκεμπελισμό για να κρύψουν το έγκλημα

Δημοσίευσαν fake video για να ρίξουν την ευθύνη της σφαγής στην Αντίσταση

2 Ιούν 2025, 09:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούνη

2 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Τους φώναξαν να πάρουν τρόφιμα και τους δολοφόνησαν εν ψυχρώ

Μαζικές σφαγές Παλαιστίνιων στα αμερικανο-σιωνιστικά κέντρα διανομής βοήθειας

1 Ιούν 2025, 21:49
Αθλητισμός

Paddy McCorry: Πανηγύρισε σαν Παλαιστίνιος και όχι ως Ιρλανδός

1 Ιούν 2025, 12:43
Διεθνή

«Ρουά» της Παλαιστινιακής Αντίστασης στη διπλωματική σκακιέρα

Η Χαμάς, με τη σύμφωνη γνώμη του συνόλου των αντιστασιακών οργανώσεων, απάντησε στην πρόταση ΗΠΑ-Ισραήλ

1 Ιούν 2025, 12:16
Αθλητισμός

H αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη παρούσα (και) στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Από τους οπαδούς της Παρί Σαν Ζερμέν

1 Ιούν 2025, 09:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 1 Ιούνη

1 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 3

Μνημόσυνο στη σιωνιστική οντότητα για τις 600 μέρες ενός χαμένου πολέμου

31 Μάι 2025, 09:01
Παιδεία

Ξανά για τον Μινώταυρο των πανελλαδικών εξετάσεων και την απελευθερωτική ελεύθερη πρόσβαση

31 Μάι 2025, 06:38
Πολιτική

Oλοι/ες σήμερα στην πορεία στη σιωνιστική πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 πμ, Πάρκο Ελευθερίας

31 Μάι 2025, 00:05
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

31 Μάι 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 31 Μάη

31 Μάι 2025, 00:01
Κόντρες

Χειρότερη και από τη Μπριζίτ

30 Μάι 2025, 21:33
Καταστολή

Δίκη για τη σκευωρία των Σεπολίων: Αναβολή, επειδή η πρόεδρος έχει… μεταπτυχιακό!

30 Μάι 2025, 21:32
Διεθνή

«Πέτρες του Δαβίδ», σεζόν 1, επεισόδιο 2

Και εκκαθάριση ομάδας δωσίλογων

30 Μάι 2025, 20:07
Πολιτική

Oλοι/ες αύριο στην πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία

Σάββατο 31/5, 11 π.μ., Πάρκο Ελευθερίας

30 Μάι 2025, 13:56
Διεθνή

Αυτή είναι η συμφωνία που προτείνουν στην Παλαιστινιακή Αντίσταση σιωναζιστές και Αμερικάνοι

Η Χαμάς κρατάει ανοιχτή τη διαπραγμάτευση, ξέροντας ότι τελικά οι σιωναζιστές θα συρθούν στους όρους της Αντίστασης

30 Μάι 2025, 10:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 30 Μάη

30 Μάι 2025, 00:01
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 2 Ιούνη

Ιταλία: Ημέρα δημοκρατίας-συντάγματος.

Τυνησία: Ημέρα νεολαίας.

Ισλανδία: Ημέρα ναυτικών.

1936: Ενας νεκρός και δεκαεπτά τραυματίες από επίθεση χωροφυλάκων σε ειρηνική διαδήλωση στον Βόλο.

1964: Ο Γιάσερ Αραφάτ ιδρύει στην Ιερουσαλήμ την Οργάνωση για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης.

1968: Κυκλοφορεί στο εξωτερικό το πρώτο φύλλο της εφημερίδας του ΚΚΕ “Ελεύθερη πατρίδα“.

1972: Μετά από ανταλλαγή πυρών συλλαμβάνονται στη Φρανκφούρτη οι Αντρέας Μπάαντερ, Χόλγκερ Μάινς και Γιαν-Καρλ Ράσπε και λίγο αργότερα η Γκούντρουν Ενσλιν στο Αμβούργο (RAF).

1973: Ανακαλύπτεται βόμβα κάτω από αυτοκίνητο ξένης αποστολής στο Καλαμάκι.

1982: Πέντε βόμβες σε αμερικανικά αυτοκίνητα και πολυεθνικές εταιρίες (ΕΛΑ).

2005: Βόμβα του Επαναστατικού Αγώνα έξω από το υπουργείο Απασχόλησης.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Oταν ανέλαβα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είχα ξεκάθαρη εντολή από τον πρωθυπουργό: πλήρης κάθαρση στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Από τον Νοέμβριο ήλθα σε επαφή με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή την έρευνα που ξεκίνησε. Δεν πρόκειται για υπόθεση που ξέφυγε από τον έλεγχο, αλλά για μια υπόθεση που εμείς φέραμε ξανά υπό θεσμικό και νομικό έλεγχο. Ως υπουργείο κινούμαστε μεθοδικά και σεβόμαστε απόλυτα τόσο το εθνικό όσο και το ευρωπαϊκό δίκαιο. Το μόνο μας μέλημα είναι να διασφαλίσουμε ότι οι ευρωπαϊκοί πόροι φτάνουν στους πραγματικούς δικαιούχους, δηλαδή στους ελληνες αγρότες.

Κώστας Τσιάρας

(Μια συνέντευξη στην καραδεξιά Political δεν έχει follow up ερωτήματα και αμφισβήτηση της «απόλυτης αλήθειας» του υπουργού. Εχει μόνο ερωτήσεις-πάσες, εμφανώς συμφωνημένες εκ των προτέρων, ώστε η υπουργάρα να ξετυλίξει το αφήγημά της. Θα μπορούσε -λέμε τώρα- να ρωτήσει η… αγιογράφος Ελλη Τριανταφύλλου: Γιατί οι τέσσερις υπουργοί των κυβερνήσεων Μητσοτάκη που προηγήθηκαν -Βορίδης, Λιβανός, Γεωργαντάς, Αυγενάκης- δεν έκαναν «πλήρη κάθαρση» στον ΟΠΕΚΕΠΕ και χρειάστηκε -ξαναλέμε τώρα- ο πρωθυπουργός να δώσει «ειδική εντολή» στον Τσιάρα; Θα μπορούσε ακόμα να ρωτήσει: Αφού στήριξες την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, γιατί αυτή χρειάστηκε να οργανώσει αστυνομικό «ντου» για να κατασχέσει υπολογιστές αναζητώντας στοιχεία; Δεν σημαίνει αυτό ότι δεν εμπιστευόταν τις διαβεβαιώσεις σου ή -ακόμα χειρότερα- ότι διαπίστωσε προσπάθεια απόκρυψης στοιχείων; Και γιατί ο πρόεδρος που εσύ διόρισες, ο συνταξιούχος δικαστής Σαλάτας, κατήγγειλε την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και αναγκάστηκες να τον «παραιτήσεις», μετ’ επαίνων; Ενας δημοσιογράφος -και όχι αγιογράφος υπουργών- θα ρωτούσε, επίσης: Γιατί επί των ημερών σου συνεχίστηκε ο ανελέητος υπηρεσιακός διωγμός της υπαλλήλου Παρασκευής Τυχεροπούλου, η οποία είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο των παράνομων επιδοτήσεων για βοσκότοπους-μαϊμούδες; Τρεις μέρες μετά τον ορισμό της πρώτης δικασίμου κατά του Χλύκα, των παιδιών του και μελών της οικογένειας Καλφούτζου, που δήλωναν… ιδιωτικά βοσκοτόπια στον… Γράμμο, η Τυχεροπούλου εκδιώχτηκε και από τη θέση-ψυγείο όπου είχε τοποθετηθεί, με το αισχρό επιχείρημα «και λόγω υπηρεσιακής ανεπάρκειας»! Επί υπουργίας Τσιάρα. Δεν ήξερε τίποτα αυτός; Αν δεν ήξερε, γιατί μπλοκάρισε την απόσπαση της Τυχεροπούλου στην υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Αθήνα; Η ίδια η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζήτησε από τον Τσιάρα να αποσπαστεί η Π. Τυχεροπούλου σ’ αυτήν, προκειμένου να βοηθήσει στη διενεργούμενη έρευνα, ο Φλωρίδης δέχτηκε την αιτηθείσα απόσπαση, αλλά ο Τσιάρας ακόμα δεν έχει υπογράψει. Δεν αποκαλύπτει αυτή η στάση του συμμετοχή στο διωγμό της υπαλλήλου που αποκάλυψε το σκάνδαλο, αλλά και άρνηση συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; Αν θέλετε να μάθετε την αλήθεια, διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Γεράσιμου Λιόντου στο ΚΟΝΤΡΑ-eksegersi.gr:

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συγκάλυπτε και συγκαλύπτει τα δύο σκάνδαλα με τα βοσκοτόπια)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo