Φεύγουμε που φεύγουμε από την κυβέρνηση, ας κάνουμε μια ύστατη επιχείρηση δημαγωγίας, μπας και συγκρατήσουμε λίγο την κατρακύλα. Ασε που θα πετάξουμε μερικές «καυτές πατάτες» στα χέρια του Κούλη και θα μπορούμε να τον αντιπολιτευόμαστε με όλη μας την άνεση, όταν θα προσπαθεί να τις ξεφορτωθεί. Αυτό σκέφτηκαν οι Τσιπραίοι και αποφάσισαν να υπογράψουν την τελευταία στιγμή μια Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου-κουρελού, η οποία θα πρέπει να κυρωθεί από την επόμενη Βουλή, δηλαδή από τη νεοδημοκρατική πλειοψηφία.
Η ΠΝΠ επεκτείνει και για τα νομικά πρόσωπα κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με ακαθάριστα έσοδα έως δύο εκατομμύρια ευρώ, τη δυνατότητα ρύθμισης σε έως 120 δόσεις των οφειλών τους προς την εφορία (που δεν τη θέσπισε η κυβέρνηση όταν ψήφισε το σχετικό νομοσχέδιο). Επίσης, αναστέλλει την αύξηση των διοδίων της Αττικής Οδού, που ανακοίνωσαν οι εργολάβοι. Προβλέπει και μια σειρά άλλες ψιλορυθμίσεις, με την ελπίδα ότι θα δημιουργηθεί ένα καλύτερο εκλογικό κλίμα για την κυβέρνηση.
Τελευταία Νέα :
- «Ποιος σου έδωσε την άδεια;» — Μήπως ο Κόλπος αρχίζει επιτέλους να αμφισβητεί τον αμερικανοϊσραηλινό πόλεμο εναντίον του Ιράν;
- Ισραηλινο-βρετανός ιστορικός: Το Ισραήλ αποτελεί υπαρξιακή απειλή για το Ιράν και όχι το αντίθετο
- 8 Μάρτη: Η γυναικεία χειραφέτηση φυσικό μέτρο της γενικής χειραφέτησης
- Σε συνέχειες η απάτη της πανεπιστημιοποίησης των κολλεγίων
- Ιράν: Εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας από τους αμερικάνους ιμπεριαλιστές και τους σιωναζιστές
- Σοκ στο σιωνιστικό όχλο: Η Χεζμπολά πλήττει με αμείωτη ένταση στρατιωτικές βάσεις μέσα στη σιωνιστική οντότητα






