Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη
  • Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή
  • Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!
  • Εγκλημα ανοιχτά της Πύλου: Στο σκαμνί με κακουργήματα και ο σημερινός αρχηγός του Λιμενικού
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Αγροτικά»Χαράτσι 260 εκατ. ευρώ στους αγρότες!
Αγροτικά

Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

Χαράτσι 260 εκατ. ευρώ στους αγρότες!

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Ιαν 2016, 00:00

Διακόσια εξήντα εκατομμύρια ευρώ ετοιμάζεται να αρπάξει από τους αγρότες η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ως υποχρεωτική επιστροφή από το γνωστό «πακέτο Χατζηγάκη».

Η υπόθεση είναι λίγο-πολύ γνωστή. Το 2008-2009, οι αγρότες υποχρέωσαν με τις κινητοποιήσεις τους την τότε κυβέρνηση Καραμανλή να τους δώσει για την κάλυψη ζημιών που υπέστησαν ένα συνολικό ποσό 424,7 εκατ. ευρώ, που ονομάστηκε «πακέτο Χατζηγάκη» (από το όνομα του τότε υπουργού Γεωργίας).  Οι αποζημιώσεις κάλυπταν ένα μικρό μόνο μέρος των ζημιών που είχαν υποστεί οι αγρότες.

Οι πάντες αναγνωρίζουν ότι η αγροτική παραγωγή υφίσταται μεγάλες καταστροφές από τις καιρικές συνθήκες, ενώ οι αποζημιώσεις που δίνονται στα πλαίσια της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας είναι μικρές. Συχνά οι κομισάριοι χαρακτηρίζουν τις ενισχύσεις προς τους αγρότες παράνομες, ισχυριζόμενοι ότι δήθεν νοθεύουν τον ανταγωνισμό. Αντίθετα, δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις πλουσιοπάροχες κρατικές ενισχύσεις προς τη βιομηχανία, που ρέουν από αγωγούς μεγέθους πετρελαιαγωγού. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, οι κομισάριοι δεν εγείρουν ζήτημα νόθευσης του ανταγωνισμού, ούτε ζητούν την επιστροφή των ενισχύσεων από τους καπιταλιστές της βιομηχανίας. Αυτή η προκλητικά ανισότιμη συμπεριφορά αναπτύσσεται σε επίπεδο ΕΕ και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Η Κομισιόν, μετά από απόφαση του Γενικού Δικαστηρίου της ΕΕ, αποφάσισε –για πρώτη φορά- την επιστροφή από τους έλληνες αγρότες του ποσού των 424,7 εκατ. ευρώ του «πακέτου Χατζηγάκη». Η πειθήνια συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ανταποκρίθηκε άμεσα και προέβλεψε, με το άρθρο 36 του δασοκτόνου νόμου 4351/15 (για τους περιβόητους βοσκότοπους), την έκδοση Κοινής Υπουργικής Απόφασης των υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών, με την οποία θα κινηθεί η διαδικασία επιστροφής του μεγαλύτερου μέρους του «πακέτου Χατζηγάκη», μέσω της υποχρεωτικής παρακράτησης από τις κοινοτικές επιδοτήσεις που παίρνουν οι αγρότες.

Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες μας, η ΚΥΑ ετοιμάστηκε και προβλέπει ότι θα απαιτηθεί από τους αγρότες η επιστροφή 260 εκατ. ευρώ (άλλα 160 εκατ. ευρώ θα δοθούν από τον κανονισμό 1408/2013 «De minimis», ενώ δε θ’ αναζητηθούν ποσά μέχρι 1.000 ευρώ). Φυσικά, όσο οι αγρότες βρίσκονται εξαγριωμένοι στα μπλόκα, οι συναρμόδιοι υπουργοί Β. Αποστόλου και Τ. Αλεξιάδης δε θα δημοσιεύσουν την ΚΥΑ, για ευνόητους λόγους. Μόλις, όμως, οι αγρότες σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους, η ΚΥΑ θα δημοσιευτεί στο ΦΕΚ και το χαράτσι θ’ αρχίσει να παρακρατείται από τις επιδοτήσεις.

Είναι μία από τις λίγες φορές, που οι διαδικασίες για τη σύνταξη μιας ΚΥΑ είναι τόσο γρήγορες. Αν δεν είχαν ξεσπάσει οι κινητοποιήσεις των αγροτών, οι Αποστόλου και Αλεξιάδης θα είχαν ήδη υπογράψει την ΚΥΑ και θα κινούσαν τις διαδικασίες  επιστροφής των 260 εκατ. ευρώ από τους αγρότες, μέσω των κοινοτικών επιδοτήσεων. Πρέπει εδώ να σημειώσουμε, ότι και τα 160 εκατ. ευρώ που θα αντληθούν από τον Κανονισμό «De minimis», για να συμπληρωθεί το «πακέτο» που ζητά η Κομισιόν, θα δίνονταν στους αγρότες, οι οποίοι βέβαια θα τα στερηθούν.

Η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου ενεργεί σαν κοινός ληστής που παραφυλάει στη γωνία για να αιφνιδιάσει το θύμα του. Πέρα από την επιχειρούμενη φορολογική και ασφαλιστική ληστεία, παραμονεύει για ν’ αρπάξει από τους αγρότες άμεσα 260 εκατ. ευρώ, συν άλλα 160 εκατ. ευρώ έμμεσα.

Ας έχουν υπόψη τους οι αγρότες τι τους περιμένει, για να μην το επιτρέψουν.

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο Άρθρο

Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

Νεο-επιδρομείς
Επόμενο άρθρο

Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

Αβάσταχτο χαράτσι 722 εκατ. ευρώ στους αγρότες

Σχετικά Αρθρα

Κομισιόν προς Τσιάρα: Θα επιβάλουμε εμβολιασμό για την ευλογιά των αιγοπροβάτων και γενική απαγόρευση εξαγωγών (ζώων, κρέατος και γαλακτοκομικών)

Για ποιους λόγους υπέρμαχοι και αντίθετοι στον εμβολιασμό κρατούν κρυφή την επιστολή του επίτροπου Βάρχεϊ

Αγροτικά 5 Νοέ 2025, 11:28

«Είστε επικίνδυνα άσχετοι και ανεύθυνοι, λειτουργείτε με δόλο και σας νοιάζει μόνο να καλύψετε την κόπρο και τις ευθύνες σας»

Υπόμνημα-κόλαφος προς Τσιάρα από τους κτηνοτρόφους Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Αγροτικά 4 Νοέ 2025, 07:53

Ιταμές απειλές των καπιταλιστών του τουρισμού προς τους γεωργούς και κτηνοτρόφους της Κρήτης

Αγροτικά 29 Οκτ 2025, 11:42

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων έπληξε κρατικό Ινστιτούτο με πρόβατα δύο σπάνιων ελληνικών φυλών!

Της πλάκας τα μέτρα βιοασφάλειας του ΥΠΑΑΤ  

Αγροτικά 21 Οκτ 2025, 19:51

Αναβλήθηκε η δίκη Χλύκα (πατέρα και γιου) και Καλφούτζου – Σίγουρη η καταδίκη

Αγροτικά 20 Οκτ 2025, 09:21

Ευλογιά αιγοπροβάτων: «Μαϊμουδίζουν» τα στοιχεία για να δείξουν ανύπαρκτη αποκλιμάκωση

Αγροτικά 15 Οκτ 2025, 15:03
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Oταν η φιλαρμονία γίνεται δυσαρμονία, χρειάζονται (και) καπνογόνα

8 Νοέ 2025, 06:36
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

8 Νοέ 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

8 Νοέ 2025, 00:01
Παιδεία

Tηλεκπαίδευση στα υπό κατάληψη σχολεία – Οι εκπαιδευτικοί απαντούν με Απεργία-Αποχή

7 Νοέ 2025, 20:27
Παιδεία

Κυνήγησαν και συνέλαβαν μαθητή Γυμνασίου και του ζητούσαν να «δώσει» συμμαθητές του για να έχει ελαφρυντικά!

7 Νοέ 2025, 19:50
Καταστολή

Εγκλημα ανοιχτά της Πύλου: Στο σκαμνί με κακουργήματα και ο σημερινός αρχηγός του Λιμενικού

Εκλεκτός του Μητσοτάκη, που τον έκανε αρχηγό παρά το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη

7 Νοέ 2025, 19:46
Διεθνή

Ο Μερτς κατηγορείται για κατασκευή «κινδύνου ρωσικών drones» για να δώσει συμβόλαιο σε φιλική εταιρία

7 Νοέ 2025, 14:06
Κόντρες

Εξουσιαστές είναι, τίποτα λιγότερο ή περισσότερο

7 Νοέ 2025, 11:46
Καταστολή

Χτύπησαν απρόκλητα διαδήλωση ενάντια στην παρουσία του Crown Iris στα Χανιά

Μητσοτάκης: ο σφουγγοκωλάριος του σιωναζιστή σφαγέα Νετανιάχου

7 Νοέ 2025, 11:34
Καταστολή

Αναβλήθηκε η δίκη των δύο στρατηγών της Αστυνομίας

Μεθόδευση για παραγραφή

7 Νοέ 2025, 10:55
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 7 Νοέμβρη

7 Νοέ 2025, 00:01
Η παπάρα

Η αυτοαποθέωση ενός πολιτικού αλήτη

6 Νοέ 2025, 17:06
Κόντρες

Η Παλαιστίνη έβγαλε δήμαρχο στη Νέα Υόρκη

6 Νοέ 2025, 13:47
Διεθνή

Tαξιαρχίες Αλ-Κασάμ: Ετσι ξεγελάσαμε το σιωναζιστικό στρατό

Σύμφωνα με την παροιμία: Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη

6 Νοέ 2025, 11:45
Διεθνή

Γάζα: Συνεχίζεται το κυνήγι των δωσίλογων

6 Νοέ 2025, 10:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 6 Νοέμβρη

6 Νοέ 2025, 00:01
Εργατικά

Εκπαιδευτικοί: Δεν ανεχόμαστε τους εκβιασμούς και τις αυθαιρεσίες της Διοίκησης

5 Νοέ 2025, 21:47
Καταστολή

14 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, για ένα σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης σε πανεπιστημιακό τοίχο

5 Νοέ 2025, 21:43
Κόντρες

Μητσοτάκη, είσαι απαράδεκτος

5 Νοέ 2025, 18:54
Διεθνή

Από το Σαρμ ελ-Σέιχ του 1996 στο Σαρμ ελ-Σέιχ του 2025: Η Αντίσταση συνεχίζεται και εντείνεται

5 Νοέ 2025, 17:51
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Νοέμβρη

Ημέρα ακτινολογίας.

Ημέρα πολεοδομίας – χωροταξίας.

1901: Βίαιες συγκρούσεις στην Αθήνα με αφορμή τη μετάφραση του Ευαγγελίου στη δημοτική από τον Αλέξανδρο Πάλλη («Ευαγγελικά»), έντεκα νεκροί, ογδόντα τραυματίες, ενώ πυροβολήθηκε και ο πρωθυπουργός Θεοτόκης που υπέβαλε την παραίτηση του λίγες μέρες αργότερα.

1903: Ταραχές με αφορμή την παράσταση “Ορέστεια” του Αισχύλου από το Βασιλικό Θέατρο με κείμενο σε απλή καθαρεύουσα, δύο νεκροί και δέκα τραυματίες.

1917: Καταργείται η ιδιωτική ιδιοκτησία γης στη Ρωσία. Το Συμβούλιο των Κομισάριων του Λαού καθιερώνεται ως η νέα κυβέρνηση και διορίζει τον Λένιν πρόεδρο, τον Λέον Τρότσκι κομισάριο εξωτερικών και τον Στάλιν κομισάριο εθνοτήτων.

1925: Ιδρύονται τα Τάγματα Ασφαλείας (SS) του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος (Γερμανία).

1932: Απόπειρα πραξικοπήματος από τον Χίτλερ.

1938: Ναζί πυρπολούν συναγωγές, καταστρέφουν εβραϊκά μαγαζιά και συλλαμβάνουν χιλιάδες Εβραίους κατά τη διάρκεια της “Νύχτας των κρυστάλλων“.

2001: Εκρηξη σε διαμέρισμα της οδού Μαυρικίου, τραυματισμός Κυριάκου Μαζοκόπου.

2007: Ο πατέρας πέντε παιδιών Ιλμι Λατές εντοπίζεται από μπλόκο συνοριοφυλακής λίγο έξω από τη Λεβαία Φλώρινας, πυροβολείται πισώπλατα σχεδόν εξ επαφής και πέφτει νεκρός.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Κάθε κρίσιμη στιγμή συνοδεύεται από αυτή την εσωτερική παρόρμηση. Να μη δεχτείς τον κόμπο ως τελικό όριο. Να βρεις τον τρόπο, με ευθύνη, με σταθερότητα, με κόστος, να περάσεις απέναντι. Αυτή η δύναμη δεν προκύπτει από τη φιλοδοξία, αλλά από την ανάγκη να παραμείνεις πιστός σε μια αποστολή που υπερβαίνει το πρόσωπό σου. Να υπηρετήσεις όχι αυτό που σε συμφέρει, αλλά αυτό που θεωρείς σωστό. Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε από μια τέτοια ανάγκη. Όχι από την ανάγκη για προσωπική δικαίωση. Δεν γράφτηκε για να εξωραΐσει αποφάσεις, να ωραιοποιήσει γεγονότα ή να κατασκευάσει ένα αφήγημα βολικό για τον συγγραφέα του. Ο αναγνώστης, εξάλλου, γρήγορα θα συνειδητοποιήσει πως το βιβλίο γράφτηκε από την αίσθηση μιας εσωτερικής υποχρέωσης: την ανάγκη της μαρτυρίας. (…) Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν είχαν απλώς πολιτικό κόστος· είχαν ηθικό βάρος, κοινωνική προέκταση, ιστορική διάσταση. Ένιωθα να κουβαλώ στις πλάτες μου τα φαντάσματα των αδικαίωτων αγώνων του χθες, αλλά και τις ελπίδες μιας ολόκληρης γενιάς που τόλμησε να πιστέψει ότι τα πράγματα μπορούσαν να αλλάξουν. (…) Ήξερα πια, βιωματικά, τι σημαίνει να κυβερνάς με κομμένη την ανάσα και σε συνθήκες τήξης: να σηκώνεις το βάρος και τις επιθέσεις, να αντέχεις την αμφισβήτηση, να προστατεύεις ό,τι μπορεί να σωθεί και να χτίζεις ό,τι δεν υπήρχε. (…) Αυτή η πολιτική είναι έφοδος στον ουρανό. Η πολιτική σε φθείρει, ναι, αλλά σου χαρίζει κάτι πολύτιμο. Τη σπάνια δυνατότητα να συνδεθείς αληθινά με την εποχή σου. Να αφήσεις πίσω σου μια ανεξίτηλη σφραγίδα, μια κληρονομιά που θα ξεπερνά τον χρόνο και το πρόσωπό σου. Να δεις την όμορφη χώρα σου να στέκεται όρθια και τον λαό της να έχει σηκωθεί λίγο ψηλότερα. (…) Σε μια εποχή όπου η πολιτική είχε γίνει διαχείριση της παρακμής, εμείς επιχειρήσαμε να αρθρώσουμε μια διαφορετική αφήγηση. Δεν το πετύχαμε πάντα. Δεν ήταν όλες οι μάχες νικηφόρες. Αλλά κάθε μας βήμα συνοδευόταν από το όνειρο ενός καλύτερου, πιο δίκαιου κόσμου για τους πολλούς, για τους πιο αδύναμους. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως μπορεί να έκανα λάθη, αλλά ποτέ δεν μου έλειψε το θάρρος, ούτε όμως και άφησα τη χώρα μου μοιρολατρικά να τη σπρώξουν στον γκρεμό οι ίδιοι αυτοί που στη συνέχεια θα μας έδειχναν με το δάχτυλο ως υπεύθυνους της καταστροφής. Γράφω γιατί θέλω να δείξω πως έθεσα τον εαυτό μου στην υπηρεσία της χώρας μου αλλά και στην υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης, επιδιώκοντας με όλη τη φλόγα της ψυχής μου, και με την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών μου, μια καλύτερη μοίρα για αυτόν τον βασανισμένο λαό.

Αλέξης Τσίπρας

(Με το ίδιο θράσος που είχε ως υποψήφιος πρωθιυπουργός, όταν έταζε ότι θα καταργήσει τα μνημόνια με ένα νόμο σε ένα άρθρο, με το ίδιο θράσος που είχε ως πρωθυπουργός, όταν οργάνωνε fake δημοψήφισμα και μετά μετέτρεπε το «όχι» σε «ναι», επανέρχεται τώρα διεκδικώντας ένα νέο ξεκίνημα. Δε διστάζει να αυτοαποθεωθεί με τον πιο χυδαίο, τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Χειρότερα από το κάνουν ο Μητσοτάκης και η δική του τσογλανοπαρέα. Παραμένει πάντα ο ίδιος πολιτικός αλήτης: αρριβίστας, αμοραλιστής, αδίστακτος. Ενα τεράστιο «εγώ» στο οποίο δε χωρούν ούτε οι πρώην συνεργάτες του στον ΣΥΡΙΖΑ. Ta πάντα είναι σε πρώτο ενικό πρόσωπο)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    17Ν
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Εφετείο 17Ν
  • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    ΕΛΑ
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Εφετείο ΕΛΑ
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Επαναστατικός Αγώνας
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Σπάζοντας την πολιορκία
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

      Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Ποιοι είμαστε
  • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Επικοινωνία
  • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Όροι χρήσης
  • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Ποιοι είμαστε
  • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Επικοινωνία
  • Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Ετοιμάστηκε η ΚΥΑ για το «πακέτο Χατζηγάκη»

    Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo