Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν
  • «Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»
  • Σαν σήμερα 20 Αυγούστου
  • Αμάν πια με τους εθελοντές
  • Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη
  • Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Πολιτική»Mε πρόσχημα τον Κασιδιάρη: Επιτίθενται στα δικαιώματα των κρατούμενων
Πολιτική

Mε πρόσχημα τον Κασιδιάρη: Επιτίθενται στα δικαιώματα των κρατούμενων

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr12 Απρ 2023, 19:43

Η περιβόητη Σοφία Νικολάου, που ο Μητσοτάκης την πέταξε κλωτσηδόν από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, μετά τις «περιπέτειές» της με το ΣΔΟΕ για τις απευθείας αναθέσεις, βρήκε την ευκαιρία να τροφοδοτήσει το Συγκρότημα Μαρινάκη (in.gr) με στοιχεία για την προσπάθειά της να… εμποδίσει τη δράση του Κασιδιάρη μέσα από τη φυλακή.

Αυτή, λέει, είχε κινήσει διαδικασίες για να μπλοκάρει την επικοινωνία του Κασιδιάρη μέσα από τη φυλακή. Εστειλε τον Μάη του 2021 έγγραφο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ζητούσε την «ποινική αξιολόγηση της δραστηριότητας του προαναφερομένου κρατουμένου». Αλλά… μεσολάβησε το καλοκαίρι και «δεν έγιναν προφανώς οι απαραίτητες ενέργειες»! Ιούνη-Ιούλη ο δικαστικός μηχανισμός λειτουργούσε κανονικά. Δεν πρόλαβε, άραγε, να κάνει την «ποινική αξιολόγηση της δραστηριότητας» του Κασιδιάρη; Κι αν δεν πρόλαβε, γιατί η Νικολάου δεν επανήλθε το φθινόπωρο; ‘Η μήπως της μήνυσαν από την εισαγγελία ότι δεν υπάρχει κάτι το ποινικά επιλήψιμο στη δραστηριότητα του Κασιδιάρη;

Γιατί, όμως, μόνο του Κασιδιάρη; Ο Λαγός κάνει τα ίδια. Ακόμη και μέχρι τώρα, δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του δικού του νεοναζιστικού μορφώματος δεκάλεπτα ηχητικά στα οποία σχολιάζει (λέμε τώρα) την εν εξελίξει δίκη της ΧΑ. Ο Μιχαλολιάκος γράφει πονήματα που δημοσιεύονται στο προσωπικό του μπλογκ και στην ιστοσελίδα της νεοναζιστικής ΧΑ, στέλνει χαιρετιστήρια μηνύματα κτλ. Ακόμα και την εποχή που βρισκόταν στην Εντατική έβαζε άλλους να γράφουν κείμενα με την υπογραφή του, για να φαίνεται πως είναι πραγματικά… θεόπνευστος.

Ναι, αλλά μόνο ο Κασιδιάρης θέλει να κατέβει στις εκλογές. Γι’ αυτό και θυμήθηκαν τώρα τα ηχητικά μηνύματα που στέλνει από τη φυλακή και δημοσιοποιούν στο youtube τα ναζίδια που έχει για ορντινάντσες. Δε θέλουν ν’ απαγορεύσουν τον νεοναζισμό, την εκλογική κάθοδο του Κασιδιάρη θέλουν να εμποδίσουν.

Η Νικολάου έδωσε, λέει, εντολή και το Συμβούλιο Φυλακής στο Δομοκό αποφάσισε τον Οκτώβρη του 2021 «τον έλεγχο του κρατουμένου Κασιδιάρη Ηλία κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, μόνο με τα πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης διά ζώσης ή επικοινωνία με ηλεκτρονικό τρόπο (skype) ήτοι συγγενείς μέχρι τετάρτου βαθμού και δικηγόρους με σκοπό την ομαλή διαβίωση στο κατάστημα και την ταχύτερη προσαρμογή στην κοινωνική ζωή. Σε αντίθετη περίπτωση αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε παρατυπία (συνομιλίες εκτός προσωπικών και οικογενειακών θεμάτων) και με τα πρόσωπα για τα οποία έχει άδεια επίσκεψης, εφόσον πέσει στην αντίληψη της υπηρεσίας ή αποκαλυφθεί ότι επικοινωνεί με άλλα πρόσωπα εκτός των αναφερομένων θα διακόπτεται άμεσα η επικοινωνία, ενημερώνεται άμεσα ο Διευθυντής του καταστήματος και ασκείται ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος». 

Οι φύλακες θα έπρεπε να παίρνουν από κοντά τον Κασιδιάρη, να παρακολουθούν σε ποιους τηλεφωνεί και τι λέει και αν διαπιστώσουν ότι τηλεφωνεί σε πρόσωπα εκτός εγκεκριμένης λίστας ή ότι μιλάει πολιτικά, να του αρπάζουν το τηλέφωνο! Αλλά, όπως γράφει το Συγκρότημα Μαρινάκη, κατόπιν υπαγόρευσης της Νικολάου, «από τις αρχές του 2022 άλλαξε η ηγεσία της Γενικής Γραμματείας Αντεγκληματικής Πολιτικής και τα μέτρα ατόνησαν με ευθύνη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αλλά πρωτίστως της διεύθυνσης των φυλακών που επέτρεπε στον Κασιδιάρη να δρα ανενόχλητος».

Μια παρατήρηση, προτού πάμε παρακάτω: όσο πρόλαβε να κάνει προεκλογική εκστρατεία και όταν αποκαλύφθηκαν οι «περιπέτειές» της με το ΣΔΟΕ, η Νικολάου καμάρωνε ότι κυνήγησε και… ταλαιπώρησε τον Κουφοντίνα και τους αναρχικούς και γι’ αυτό της επιτίθεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Για τον Κασιδιάρη δεν είπε τίποτα, δεν τον περιέλαβε στα κατορθώματά της. Και κάτι ακόμα: στον Κασιδιάρη (και άλλους χρυσαυγίτες) έχουν δοθεί τα λεγόμενα «καλά μεροκάματα» στη φυλακή. Τη βγάζει στο ιατρείο και παίρνει 30 «μεροκάματα» το μήνα. Δείχνει αυτό κρατούμενο «υπό παρακολούθηση»;

Οι αστικές φυλλάδες προσπαθούν να βάλουν τον κόσμο να σκέφτεται ανάποδα. Περιορίζουν το θέμα στην επικοινωνία του Κασιδιάρη με τον εκτός φυλακής κόσμο, ενώ το ζήτημα είναι η ελευθερία δράσης των εκτός φυλακής νεοναζιστών και των τριών μορφωμάτων. Δηλαδή, αν ο Κασιδιάρης δεν υπαγόρευε ηχητικά μηνύματα από το τηλέφωνο, αλλά έστελνε τα μηνύματά του γραπτά, δε θα γινόταν το ίδιο; Τι θα έκαναν, θα άνοιγαν και τα γράμματά του; Θα τον εμπόδιζαν να γράφει, χωρίς μάλιστα να υπάρχει ούτε στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων (η παρεπόμενη αυτή ποινή δεν υπάρχει πια στον Ποινικό Κώδικα);

Θυμίζουμε τι γράφαμε σχολιάζοντας τις προσπάθειες να αποκλείσουν το νεοναζιστικό μόρφωμα του Κασιδιάρη από τις εκλογές, αλλά ταυτόχρονα να έχουν πλήρη ελευθερία δράσης όλα τα νεοναζιστικά μορφώματα:

Αν το αστικό κράτος, που τώρα το διευθύνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, εφάρμοζε το σκεπτικό και το διατακτικό της ιστορικής απόφασης 2644/2000 του Α’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, θα μπορούσε να τσακίσει τους νεοναζιστές. Τι λέει αυτή η απόφαση; Οτι εγκληματική οργάνωση δεν είναι οι μερικές δεκάδες νεοναζιστών που δικάστηκαν, αλλά η ΧΑ ως κόμμα. Από την κορφή μέχρι τον πάτο. Αρα, όποιος/α εμφανίζεται ως στέλεχος, μέλος, ενεργός οπαδός της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και των παραφυάδων της πρέπει να συλλαμβάνεται και να παραπέμπεται για το αυτόφωρο κακούργημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση.

Δεν το έκανε το αστικό κράτος, γιατί δε θέλει να τσακίσει το ναζισμό, που είναι σάρκα από τη σάρκα της αστικής εξουσίας. Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε κάτι τέτοιο, χρησιμοποιώντας την πολιτική και κοινοβουλευτική του δύναμη και τα ΜΜΕ που ελέγχει. Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ αυτά τα δυόμισι χρόνια; Κατήγγειλε την ελεύθεση και ασύδοτη δράση της εγκληματικής οργάνωσης και των παραφυάδων της; Εφερε το θέμα στη Βουλή; Απαίτησε από την κυβέρνηση να συλλαμβάνονται και να παραπέμπονται για το κακούργημα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση όσοι και όσες λειτουργούν τις ιστοσελίδες των νεοναζιστικών μορφωμάτων, όσοι και όσες νοικιάζουν τα γραφεία, μαζεύονται σ’ αυτά, διαδηλώνουν κάτω από τα λάβαρα της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης και των παραφυάδων της;

Χώρα που δεν έχει θεσπίσει αντιναζιστική νομοθεσία φτιάχνει ad hoc νομοθεσία για τον αποκλεισμό ενός νεοναζιστικού μορφώματος, όχι επειδή είναι τέτοιο, αλλά επειδή κόβει ψήφους από το κυβερνών κόμμα. Αυτή είναι η ουσία.

Δυόμισι χρόνια άφησαν τους νεοναζιστές ασύδοτους, παρά τη δικαστική απόφαση του Οκτώβρη του 2020. Θα μπορούσαν να τους τσακίσουν και χωρίς ειδική αντιναζιστική νομοθεσία, αν ακολουθούσαν αυτή την απόφαση. Δεν το έκαναν. Και τώρα έπεσαν οι μάσκες.

Περιττεύει να πούμε πως αν το αστικό κράτος εφάρμοζε την ιστορική δικαστική απόφαση 2644/2020, δηλαδή αν συλλάμβανε όποιον δραστηριοποιείται στα νεοναζιστικά μορφώματα και τον παρέπεμπε σε δίκη με την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, ο Κασιδιάρης ούτε ιστοσελίδα και κανάλι στο youtube θα μπορούσε να έχει ούτε κοινό για ν’ απευθύνει τα νεοναζιστικά εμέσματά μου.

Οπως ακριβώς διεύρυναν τη δικαστική απαγόρευση για εκλογική συμμετοχή στα «δύο άκρα», στοχεύοντας το επαναστατικό κίνημα και όχι τους νεοναζιστές, που αποτελούν σάρκα από τη σάρκα της αστικής εξουσίας, έτσι τώρα, με πρόσχημα τον Κασιδιάρη, ετοιμάζονται να επιτεθούν στα δικαιώματα των κρατούμενων. Ειδικά στο δικαίωμα της επικοινωνίας και ειδικά στους επαναστάτες πολιτικούς κρατούμενους. Να μην μπορούν να επικοινωνούν με πρόσωπα πέραν των συγγενών και των συνηγόρων τους, να ελέγχονται ανοιχτά πια τα τηλεφωνήματά τους, να μην μπορούν να γράφουν και να δημοσιεύουν κείμενα, βιβλία κτλ.

ΥΓ. Ο Βερβεσσός έσπευσε να βάλει και τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών στο κόλπο, ανακοινώνοντας πειθαρχικό έλεγχο των συνηγόρων του Κασιδιάρη, επειδή κατέγραφαν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του. Δηλαδή, ο Κασιδιάρης μπορούσε να έχει ιστοσελίδα, να έχει «κόμμα» και το πρόβλημα είναι η τυχόν ηχογράφηση συνομιλιών από δικηγόρους του! Πόση υποκρισία πια… Μια από τις πρώτες συνομιλίες του Κασιδιάρη έγινε με δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι ομοϊδεάτης του. Αν ήταν μέλος του ΔΣΑ θα τον έλεγχε κι αυτόν πειθαρχικά ο Βερβεσσός; Δηλαδή, το ζήτημα είναι η ηχογράφηση και αναμετάδοση μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας και όχι η λειτουργία του νεοναζιστικού μορφώματος που αφορούσε αυτή η επικοινωνία; Θα βάλουμε το κάρο μπροστά από τα άλογα;

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΟ ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο Μαυρογιαλούρου
Επόμενο άρθρο Επιτέθηκαν τραμπούκικα σε καρκινοπαθείς για να μην τους χαλάσουν τη φιέστα!

Σχετικά Αρθρα

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

Πολιτική 19 Αυγ 2026, 14:12

Αμυνα, Μπακέλα… άμυνα!

Πολιτική 10 Αυγ 2026, 05:55

Πιο βαθιά στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο των Αμερικανών σπρώχνει τη χώρα ο Μητσοτάκης

Στέλνει ελικόπτερα Apache στα ΗΑΕ

Πολιτική 9 Αυγ 2026, 11:47

Aνεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα

Πολιτική 31 Ιούλ 2026, 13:21

Ευλόγησον δέσποτα Νόλαν

Πολιτική 29 Ιούλ 2026, 11:14

Κυπριακό: Γιατί να κάνει την παραμικρή υποχώρηση η Τουρκία;

Πολιτική 27 Ιούλ 2026, 19:57
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

The Economist: Οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν κρίση στους πυραύλους αναχαίτισης μετά την εκτεταμένη χρήση τους στον πόλεμο με το Ιράν

20 Αυγ 2026, 10:43
Διεθνή

«Η Αντίσταση έχει κόκκινες γραμμές και ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να αντιμετωπίζει την κατοχή»

Δηλώσεις του εκπρόσωπου της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ

20 Αυγ 2026, 10:06
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

20 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμάν πια με τους εθελοντές

19 Αυγ 2026, 19:42
Πολιτική

Αγκαλιά με τους γενοκτόνους εγκληματίες πολέμου και κατά της ανθρωπότητας ο αρχιστράτηγος του Μητσοτάκη

19 Αυγ 2026, 14:12
Διεθνή

Μετά τη Γροιλανδία, ο Τραμπ προσάρτησε και το Στενό του Ορμούζ!

19 Αυγ 2026, 10:28
Διεθνή

Πολιτική Ανάλυση: Η ηγεσία της ΟΑΠ και η αρχιτεκτονική του αποκλεισμού

19 Αυγ 2026, 08:42
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 19 Αυγούστου

19 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

Αμα ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη

18 Αυγ 2026, 19:48
Ιστορία

Eτσι σφυρηλατήθηκε τ’ ατσάλι

18 Αυγ 2026, 08:16
Παιδεία

Ξεγυμνώνονται οι άρπα κόλλα αδειοδοτήσεις των ιδιωτικών «πανεπιστημίων»

18 Αυγ 2026, 07:10
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 18 Αυγούστου

18 Αυγ 2026, 00:01
Κόντρες

H πονηρή πορτοκαλιά

17 Αυγ 2026, 19:56
Διεθνή

Συνάντηση Αλ-Χάγια – Κούσνερ στην Αίγυπτο | Εντονη διπλωματική κινητικότητα για τη Γάζα

17 Αυγ 2026, 14:04
Διεθνή

Aπό εκεί που δεν το περιμένεις…

17 Αυγ 2026, 11:53
Καταστολή

Η Ευρωένωση ψάχνει χωματερή για τους «ανεπιθύμητους» – τώρα στη Ρουάντα

Η Μελόνι διαπραγματεύεται με το Κιγκάλι για return hubs, ενώ η ΕΕ μετατρέπει την Αφρική σε υπεράκτια ζώνη απελάσεων

17 Αυγ 2026, 07:49
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Αυγούστου

17 Αυγ 2026, 00:01
Διεθνή

Η Κολομβία συντάσσεται με το Μαρόκο για τη Δυτική Σαχάρα, καθώς ευθυγραμμίζεται με την ισραηλινή εξωτερική πολιτική

16 Αυγ 2026, 08:51
Διεθνή

JPMorgan: Ιράν και Ομάν «δικαιολογούνται νομικά» να επιβάλουν τέλη ναυσιπλοΐας στο Στενό του Ορμούζ

16 Αυγ 2026, 08:36
Διεθνή

Νότιος Λίβανος: Ξαναέσπασαν τα μούτρα τους οι σιωναζιστές στον λόφο Αλι αλ-Τάχερ

16 Αυγ 2026, 08:11
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 20 Αυγούστου

Ημέρα κατά των κουνουπιών.

Σενεγάλη: Ημέρα ανεξαρτησίας (1960).

1940: Δολοφονείται ο Λέων Τρότσκι.

1946: Δολοφονείται ο δημοσιογράφος Κώστας Βιδάλης από δεξιούς παρακρατικούς (Θεσσαλία).

1948: Οι μαχητές του ΔΣΕ εγκαταλείπουν τον Γράμμο και με ελιγμό περνούν στο Βίτσι.

1968: Εισβολή Ρώσων στην Τσεχοσλοβακία, τριάντα νεκροί και τριακόσιοι τραυματίες.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Από το 2019 έχω βιώσει επαναλαμβανόμενα και συστηματικά -όπως και πολλά άλλα μέλη της κυβέρνησης- την προσπάθεια αποδόμησής μου ως προσώπου. Πρόκειται για μια τακτική που έχει ως βασικό στόχο να σπιλώσει το πρόσωπο επειδή δεν μπορεί να αποδομήσει το έργο. Τα παλαιοκομματικά οχυρά δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις απαιτήσεις της πολιτικής τού σήμερα που ζητά λύσεις. Τι κάνουν λοιπόν; Οταν κάποιος παράγει απτό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο -όπως είναι για παράδειγμα το «Προλαμβάνω»- το οποίο δεν μπορούν να αμφισβητήσουν, τότε επιχειρούν να σπιλώσουν το πρόσωπο. Η βασική τους προσέγγιση είναι να παρουσιάσουν άξιους ανθρώπους ως διεφθαρμένους, φαύλους, αναξιόπιστους για να πλήξουν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Λες και ο πολίτης θα αμφισβητήσει την ίδια την πραγματικότητα, τα ίδια του τα μάτια και θα πιστέψει αυτά που λέει ή γράφει κάποιος για την πραγματικότητα που ζει ο ίδιος.

Ειρήνη Αγαπηδάκη

(Η κυρία μάς λέει για τον εαυτό της ότι είναι άξια, αδιάφθορη, αυτοδημιούργητη, αξιόπιστη και κυρίως ότι παράγει σημαντικό έργο με ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο. Ο ίδιος ο πολιτικός της προϊστάμενος, ο ακροδεξιός-νεοφιλελεύθερος τηλεπλασιέ-τηλεμαϊντανός-υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη φαίνεται πως έχει διαφορετική γνώμη. Γι’ αυτό και δεν την παίρνει ποτέ μαζί του στις φιέστες κοπής κορδελών που πραγματοποιεί συνεχώς σε όλη τη χώρα. Παίρνει μόνο τη γενική γραμματέα του Βιλδιρίδη. Ενίοτε και τον υφυπουργό Θεμιστοκλέους. Την αναπληρώτρια υπουργό Αγαπηδάκη την έχει στο ψυγείο. Γι’ αυτό και η «δόλια» προσπαθεί να μείνει στον αφρό αυτοαποθεούμενη. Χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι οι «πλάτες» που έχει και που την εκτόξευσαν σε αριστίνδην εκλογή στη Βουλή, μέσω της πρώτης θέσης στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, ενώ μέχρι τότε ήταν ένα δεξιό διαδικτυακό τρολ που ασχολούνταν με τα «κακάκια του Πολάκη», δεν είναι ικανές να της εξασφαλίσουν άκοπα και μια θέση στην επόμενη Βουλή μέσω σταυροδοσίας)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo