Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος
  • Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία
  • Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς
  • Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο
  • ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους
  • Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Xεζμπολά: Δεν παραδίνουμε τα όπλα μας!
Διεθνή

Xεζμπολά: Δεν παραδίνουμε τα όπλα μας!

Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr7 Αυγ 2025, 09:13

Λίγα λόγια και σταράτα. Η Χεζμπολά εξέδωσε χτες την εξής ανακοίνωση:

Το κόμμα καταδικάζει απερίφραστα την απόφαση της λιβανέζικης κυβέρνησης υπό την ηγεσία του Ναουάφ Σαλάμ και του Ζοζέφ Αούν να αφοπλίσει την Αντίσταση, απόφαση που αντιβαίνει σε κάθε έννοια κυριαρχίας και αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής πλήρους υποταγής, που προωθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ.

Λόγω αυτού του σοβαρού σφάλματος της κυβέρνησης, οι υπουργοί της Χεζμπολά και του Κινήματος Αμάλ αποχώρησαν από τη συνεδρίαση, για να εκφράσουν με τον πιο έντονο τρόπο την απόρριψή τους απέναντι σε αυτήν την «απόφαση».

Κατά συνέπεια, εμείς στη Χεζμπολάχ δηλώνουμε ξεκάθαρα και κατηγορηματικά: Θα αντιμετωπίσουμε αυτή την απόφαση σαν να μην υπάρχει. Δεν θα συνεργαστούμε με κανένα κυβερνητικό σχέδιο για την εφαρμογή της και δεν θα παραδώσουμε τα όπλα μας.

Οι πράκτορες του ιμπεριαλισμού στον Λίβανο, παρά τη λαϊκή κατακραυγή, προσπαθούν να αφοπλίσουν την Αντίσταση, τη μόνη δύναμη που υπερασπίστηκε και υπερασπίζεται την ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα του Λιβάνου.

Η απάντηση της Αντίστασης είναι σαφής: δεν παραδίνουμε τα όπλα μας – αν έχετε τα κότσια, ελάτε να τα πάρετε.

O σύντροφος Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά, σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει μετά την απελευθέρωσή του σε λιβανέζικα, αραβικά και διεθνή Μέσα, συγκεκριμένα στο Αλ-Μαϊαντίν, δίκτυο που συνδέεται με τη Χεζμπολά, είπε:

@mayadeenenglish In his interview for Al Mayadeen, freed Lebanese revolutionary Georges Abdallah warns of plans to fragment the Arab Mashreq into sectarian and ethnic blocs under imperialist and Israeli control. He stresses that only the R3s!stance in Lebanon has both the interest and the power to prevent the country’s “Somalization” and to lead the way in building a non-sectarian nation-state with a strong, dignified arm3d f0rc3s. #lebanon #palestine #beirut #gaza #france #usa #almayadeen #news #almayadeen #almayadeentok #georgesabdallah #lebanese ♬ original sound – Al Mayadeen English


Αυτό που απαιτούν τώρα από τις χώρες του Ανατολικού Αραβικού Κόσμου είναι να καταστραφούν, να καταστρέψουν την ίδια την αντίληψή τους για την κοινωνία. Να τη σπάσουν σε σεκταριστικά, εθνικά, θρησκευτικά μπλοκ υπό την εποπτεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ, που θα καθορίζουν πού οι άνθρωποι θα πεθαίνουν και που όχι, ποιος προστατεύεται και ποιος όχι, πώς θα δίνεται αυτή η προστασία και ποιος την αξίζει.Φυσικά, η Λιβανέζικη Αντίσταση δεν μπορεί να επιτρέψει να φτάσει στον Λίβανο η Σομαλοποίηση. 

Δημοσιογράφος: Είναι δυνατόν να γίνει κάτι τέτοιο; Εχουμε την ικανότητα να το εμποδίσουμε;

Ζ.Ι.Α.: Η Αντίσταση είναι ισχυρότατη δύναμη για να εμποδίσει αυτή τη Σομαλοποίηση και είναι το μόνο κόμμα που έχει άμεσο συμφέρον να την εμποδίσει στην πράξη. Καμιά ομάδα ανθρώπων στον Λίβανο δεν έχει συμφέρον από τη Σομαλοποίηση, ανεξάρτητα από το τι μπορεί να λένε οι προβλέψιμοι άνθρωποι αυτής της βλακείας. Στον Λίβανο, ή θα μείνουμε όλοι ή δε θα μείνει κανένας. Στον Λίβανο νικάμε όλοι και νικάμε μόνο ενωμένοι.

Δημοσιογράφος: Πώς νικάμε;

Νικάμε όλοι χτίζοντας ένα εθνικό κράτος, χτίζοντας έναν εθνικό στρατό. Η Αντίσταση είναι ο πρώτος μέτοχος στην οικοδόμηση ενός εθνικού κράτους, ενός κράτους του οποίου οι πολίτες απολαμβάνουν ελευθερία και αξιοπρέπεια, ενός κράτους που έχει ένα στρατό. Ενα στρατό που προστατεύει το έθνος, που προστατεύει την αξιοπρέπεια του πολίτη, που προστατεύει την αξιοπρέπεια αυτής της χώρας. Η Αντίσταση είναι το βασικό κόμμα που ενδιαφέρεται να υπάρχει ένα στρατός με στρατιώτες που είναι οικονομικά ασφαλείς. Ενας στρατιώτης που παίρνει 20 δολάρια δεν μπορεί να δώσει στην οικογένειά του. 

Οι μάζες της Αντίστασης πρέπει να βγουν στους δρόμους και να επιβάλουν όλα αυτά τα αιτήματα. Οι μάζες της Αντίστασης από μόνες τους είναι oι πιο αφοσιωμένες και οι πιο ικανές, αν ενωθούν και αναλάβουν την ευθύνη της επιβολής ενός μη-σεκταριστικού εθνικού κράτους και της οικοδόμησης εθνικών ενόπλων δυνάμεων, ικανών να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις. Που θα προστατεύουν τα χερσαία σύνορά μας, τα θαλάσσια σύνορά μας, τον εναέριο χώρο μας και θα προστατεύουν την αξιοπρέπεια όλων των πολιτών.

Η Αντίσταση είναι ο πρώτος μέτοχος, περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα.

Αυτή ακριβώς είναι η γραμμή της Αντίστασης, της Χεζμπολά, της Αμάλ και άλλων δυνάμεων. Οι μαριονέτες των ιμπεριαλιστών, όμως, θέλουν να αφοπλίσουν την Αντίσταση, για να υπάρχει μόνο ένας στρατός «κουραμπιέδων», αυτός που δεν έριξε ούτε σφαίρα ενάντια στο σιωναζιστικό στρατό. Οχι μόνο στην τελευταία εισβολή, αλλά εδώ και πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα.

Εκτύπωση 🖨
ΖΟΡΖ ΙΜΠΡΑΧΙΜ ΑΜΠΝΤΑΛΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΧΕΣΜΠΟΛΑ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 7 Αυγούστου

Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

Επόμενο άρθρο Ντροπή σου, Μάικλ Ντάγκλας

Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

Σχετικά Αρθρα

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

Διεθνή 9 Φεβ 2026, 19:42

Η σιωπηλή αναθεώρηση της παλαιστινιακής εκπαίδευσης – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν

Διεθνή 8 Φεβ 2026, 11:36

Παλαιστίνια δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τις δυτικές δικτατορίες και τα μίντιά τους

Διεθνή 7 Φεβ 2026, 13:42

Κείμενο ξέχειλο από φιλο-σιωναζισμό διανεμήθηκε σε κύπριους μαθητές

Διεθνή 6 Φεβ 2026, 08:00

Γαντζωμένοι στη γη τους σαν αιωνόβια δέντρα

Διεθνή 3 Φεβ 2026, 13:52

Ο Ιησούς πολλαπλασίασε τα ψωμιά και ο Μητσοτάκης πολλαπλασίασε τα γιδοπρόβατα της Κρήτης, για να τη βάψει «μπλε»!

Αποκαλυπτική σύγκριση ανάμεσα στα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον αριθμό των αιγοπροβάτων και σ' αυτά που ακόμα και σήμερα μοστράρει το ΥΠΑΑΤ

Αγροτικά 1 Φεβ 2026, 13:28
Ροή Ειδήσεων
Πολιτική

Νέα πρόκληση: Αθώοι οι Κασιδιαραίοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε αντίθετα από το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο!

10 Φεβ 2026, 20:50
Καταστολή

Aνεστάλη η εκτέλεση της ποινής του Χαλίλ Ντεμίρ και μιας ακόμα αγωνίστριας από την Τουρκία

10 Φεβ 2026, 18:31
Αγροτικά

Ο ορμπανιστής επίτροπος Βάρχεϊ υποχρέωσε τον Τσιάρα να παραδεχτεί ότι είναι παραμύθια τα περί αποκλιμάκωσης της ευλογιάς

Εκθεση-κόλαφος της EFSA - Ειλημμένη απόφαση ο καταστροφικός εμβολιασμός

10 Φεβ 2026, 13:05
Καταστολή

Kαταδίκασαν αγωνιστή από την Τουρκία αφαιρώντας του το δικαίωμα σε δικηγόρο – Να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του μέχρι το Εφετείο

10 Φεβ 2026, 10:44
Καταστολή

ΑΠΘ: Κρεσέντο επιβολής του «νόμου και τάξης» από κυβέρνηση και μπάτσους

Και μια προκλητική ανακοίνωση της Πρυτανείας

10 Φεβ 2026, 07:57
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

10 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

H σιωναζιστική κυβέρνηση αποφάσισε την εμβάθυνση της de facto προσάρτησης και την επέκταση των εποικισμών στη Δυτική Όχθη

9 Φεβ 2026, 19:42
Παιδεία

Κυβέρνηση και ΣτΕ μεθοδεύουν τη νομιμοποίηση των ιδιωτικών «πανεπιστημίων» (πανεπιστημιοποιημένων κολλεγίων)

9 Φεβ 2026, 18:12
Εργατικά

«Βιολάντα»: Ποιος αμφιβάλλει ότι ήταν καπιταλιστικό έγκλημα;

9 Φεβ 2026, 14:55
Καταστολή

Επιστημονική εκδήλωση του ΔΣΑ για την καθαρογραφή των δικαστικών αποφάσεων

9 Φεβ 2026, 14:23
Κόντρες

Τελειωμένη περίπτωση

9 Φεβ 2026, 10:53
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 9 Φλεβάρη

9 Φεβ 2026, 00:01
Εργατικά

Φωτόπουλος: 1.147 λέξεις και ούτε μία για την ταμπακιέρα

Ο συριζαίος γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ βγάζει την ουρά του απέξω

8 Φεβ 2026, 13:49
Διεθνή

Η σιωπηλή αναθεώρηση της παλαιστινιακής εκπαίδευσης – Τι αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διέρρευσαν

8 Φεβ 2026, 11:36
Καταστολή

Ο εγκλεισμός ως «υποδοχή»: Φυλακές μέσα στα στρατόπεδα προσφύγων

8 Φεβ 2026, 11:18
Καταστολή

Ξεπέρασαν κάθε όριο: Συνέλαβαν τον Παλαιστίνιο Μοχάμεντ Χατίμπ, συντονιστή του Samidoun

Ταξίδευε στο Ηράκλειο για να μιλήσει σε εκδήλωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη

8 Φεβ 2026, 10:42
Πολιτισμός

Αντώνης Μαυρόπουλος: Τεχνητή Νοημοσύνη

8 Φεβ 2026, 09:47
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 8 Φλεβάρη

8 Φεβ 2026, 00:01
Διεθνή

Παλαιστίνια δημοσιογράφος ξεφτιλίζει τις δυτικές δικτατορίες και τα μίντιά τους

7 Φεβ 2026, 13:42
Εργατικά

Γιατί λέει ψέματα ο Θεοδωρικάκος για το κυβερνητικό στέλεχος Αννα Στρατινάκη;

7 Φεβ 2026, 13:03
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 10 Φλεβάρη

Ημέρα γάμου.
Ημέρα προσευχής για τους πάσχοντες από αυτισμό.
Ιταλία: Εθνική ημέρα μνήμης των εξόριστων.
1898: Γεννιέται ο Μπέρτολτ Μπρεχτ.
1950: Αίρεται ο στρατιωτικός νόμος που είχε επιβληθεί λόγω του εμφυλίου πολέμου.
1974: Απεργία άγγλων ανθρακωρύχων οδηγεί στην καθιέρωση εβδομάδας τριών εργάσιμων ημερών για τον κλάδο και σε πτώση της κυβέρνησης.
1981: Βόμβες στο άγαλμα του Κωνσταντίνου στο Πεδίο του Αρεως και στο φασιστικό βιβλιοπωλείο “Ελεύθερη Σκέψις” στην Ιπποκράτους (ΕΛΑ).

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

«Η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο. Υπ’ αυτό το πρίσμα, πράγματι, βιγκανισμός και τραμπισμός δεν πάνε μαζί. Όσο ενισχύεται ο δεύτερος, θα μειώνεται η επιρροή του πρώτου».

Εφη Αχτσιόγλου

(Maς έκαναν εντύπωση τα εισαγωγικά στην ανάρτηση της κυρίας Αχτσιόγλου στο facebook. Επειδή στην ίδια ανάρτηση προμοτάριζε άρθρο του «Εθνους» με τίτλο «Vegans μετά το hype – Τραμπ και υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα φρενάρουν τον βιγκανισμό;», ανατρέξαμε σ’ αυτό και διαπιστώσαμε ότι είναι δικά της λόγια, από συνέντευξη που έδωσε στο πλαίσιο αυτού του άρθρου. Είναι να σαλτάρεις διαβάζοντας αυτή τη μπούρδα. Αμα γίνουμε όλες και όλοι βίγκαν, καθαρίσαμε με τον Τραμπ και τον τραμπισμό! Είναι τόσο απλό και δεν το σκέφτηκε κανείς πέρα από τη μαθήτρια του Κατρούγκαλου, υπουργό των Τσιπροκαμμένων, αποτυχούσα  υποψήφια διάδοχο του Τσίπρα -ηττήθηκε κατά κράτος από τον Κασσελάκη- και σήμερα αγωνιούσα αν θα βρεθεί γι’ αυτήν μια καλή θέση στο νέο τσιπρικό αστερισμό. Λέει κι άλλα η κα Αχτσιόγλου στη συνέντευξή της στο πλαίσιο του παραπάνω άρθρου. Για να μην μας αφήσει καμιά αμφιβολία πως όταν λέει ότι «η επιλογή της χορτοφαγίας απορρέει από τη συνεχή προσπάθεια να μπούμε στη θέση του άλλου, να δούμε τον κόσμο μέσα από τα δικά του μάτια, να νιώσουμε τον δικό του πόνο», αναφέρεται στα ζώα που χρησιμοποιούνται ως τροφή. Στο ethnos.gr το λέει και πιο ωμά: «Για μένα είναι απόκριση σε μια ηθική επιταγή αποδοχής του άλλου ως ακριβώς αυτό που είναι: άλλο. Άλλο με συνείδηση εαυτού. Προφανώς μη ανθρώπινη συνείδηση, σύμφωνοι, αλλά πάντως με μια κάποια συνείδηση εαυτού»! Βουτιά στη μεταφυσική και τον αντιεπιστημονισμό, ένα βήμα πριν από το Βουδισμό. Μια διατροφική επιλογή μετατρέπεται σε ηθικό κατηγόρημα και παίρνει τη μορφή ιδεολογίας, ψευδούς συνείδησης. Στη συνέχεια, η ιδεολογία μετατρέπεται σε πολιτικό πρόταγμα. Ο αντιιμπεριαλισμός-αντικαπιταλισμός μετατρέπεται σε αντιτραμπισμό κι αυτός με τη σειρά του σε βιγκανισμό! Ράβδος εν γωνία, βρέχει. Κι ύστερα, η κα Αχτσιόγλου διαμαρτύρεται ότι την αποκαλούν «φασαία». Μακάρι να ήταν μόνον αυτό. Οι περισσότεροι/ες «φασαίοι-ες» κοιτάζουν τον εαυτούλη τους και δεν πειράζουν κανένα – εκτός από τους υφιστάμενους και τους εργάτες στη δουλειά, αν τύχει και είναι στελέχη καπιταλιστικών επιχειρήσεων. Η κα Αχτσιόγλου ανήκει σ’ εκείνο το είδος των «φασαίων» πολυτελείας, που έχουν εξουσιαστικές φιλοδοξίες και είναι διατεθειμένοι να στραγγαλίσουν έναν ολόκληρο λαό, να «πατήσουν επί πτωμάτων», προκειμένου να ικανοποιήσουν αυτές τις εξουσιαστικές φιλοδοξίες. Η ίδια το επιβεβαίωσε αυτό, ως στέλεχος και υπουργός της λυσσασμένης μνημονιακής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Εφετείο 17Ν

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

  • ΕΛΑ

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Εφετείο ΕΛΑ

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

  • Επαναστατικός Αγώνας

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Δίκη Σ.Π.Φ.

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Το ημερολόγιο της αποστολής

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)

      Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

  • Επικοινωνία

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

  • Όροι χρήσης

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

  • Ποιοι είμαστε

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

  • Επικοινωνία

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

  • Όροι χρήσης

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

    Για εμάς, η κυβερνητική απόφαση είναι σαν να μην υπάρχει

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo