Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Ετσι διαγράφονται τα σημάδια της Ιστορίας και του Πολιτισμού
  • 77 χρόνια από τη Νάκμπα – Ολοι/ες σήμερα στην πορεία
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 17 Μάη
  • Περιμένοντας τον Βλαδίμηρο…
  • Η φασιστο-Τζιόρτζια έκανε στον Κούλη μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Στήλες»Αντικυνωνικά»ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr19 Απρ 2025, 00:02

Πότε θα έρθει μια χρονιά

πότε θα έρθει η μέρα…

Ανήμερα του Πάσχα φέτος κλείνει τα εξήντα χρόνια του ο γίγαντας Κώστας Χατζιδάκης. Αυτός που προ μερικών ημερών είπε το κορυφαίο ότι «η ακρίβεια θα κάνει τον κύκλο της σαν γρίπη και θα φύγει»! Ο,τι ακριβώς λέει (κρυφίως) το σινάφι του και για τους ανθρώπους, κοροϊδεύοντας και τρενάροντας τα πάντα ώσπου να φύγουν κι αυτοί…

Κι άλλες κρυφές σκέψεις: «Συμπολίτες μου, εφτά στους δέκα είστε αχάριστοι που αξιολογείτε αρνητικά την κυβέρνηση και μένα».

Κι άλλος χυδαίος λόγος: Το ιστορικό «όσοι μιλάνε για μπάζωμα είναι για τα μπάζα», συμπληρώθηκε από το «τα Τέμπη και οι κλάψες πάνε». Διά στόματος Φλωρίδη, έκφραση μιας πανίσχυρης εξουσίας, χωρίς καμιά απειλή απέναντι…

Καλπάζει ο ολοκληρωτισμός, βρήκε καινούργιους τρόπους

πατάει στο σβέρκο τους λαούς, όχι πια με πολέμους

συνθλίβει και τρομοκρατεί εύκολα τους ανθρώπους

γκρίζους, σκυφτούς κι ανήμπορους, τους κάνει ό,τι θέλει.

Τη Δευτέρα είναι και 21η Απριλίου και παγκόσμια ημέρα δημιουργικότητας και καινοτομίας, δύο λόγοι για τους οποίους ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί το ενδεχόμενο μιας κάποιας ευφήμου μνείας στην κυβέρνηση.

«Κανείς δεν θα γλιτώσει» έλεγε πικρά κάποτε η Κατερίνα Γώγου. Το επιβεβαιώνει ανοιχτά και ο Ντόναλντ (ποιος Ντακ ρε;) με αφορμή τους δασμούς.

Λεφτά για υγεία, παιδεία, κοινωνική πολιτική και για τον λαό δεν υπάρχουν, υπάρχουν όμως για 24 αεροπλάνα, δεκαέξι πυραύλους και φρεγάτες από τη Γαλλία.

Φέτος οι συνταξιούχοι και οι επιδοματίες θα κάνουν νηστεία μέχρι το τέλος του μήνα, αποφεύγοντας τις πασχαλινές διατροφικές βόμβες. Οχι επειδή το θέλουν ή έγιναν βίγκαν, αλλά για να μην διαταραχτούν το νοικοκύρεμα του κράτους και το σύστημα πληρωμών.

Ακόμα μεγαλύτερα φτερά βγάλανε φέτος

απ’ ό,τι πέρσι τα αρνιά και πετάνε και πάνε…

κι έτσι

Το λέει ο αέρας στα κλαριά και το φωνάζει ο μπάτης

το κράτος κι οι λογαριασμοί ο μόνος τρομοκράτης.

Στη στήλη αρέσει πολύ να περνάει ημέρες με «επάρκεια αγαθών» (στην αγορά, όχι στα σπίτια μας), με «συγκρατημένες τιμές» (στα λόγια, όχι στην πραγματικότητα), ημέρες με ευχολόγια, γιορτές και πανηγύρια.

Συνέχεια πιάνονται καράβια με φορτία ναρκωτικών στον Πειραιά, κάνοντας «το βαπόρι απ’ την Περσία» να ακούγεται σαν ανέκδοτο. Τι γίνεται ρε; Ξέρετε κάτι που δεν ξέρουμε ή δεν ξέρετε κάτι που ξέρουμε;

Τραβάν’ βουβάλια το σχοινί, το ένα προς τη δύση

τ’ άλλο προς την ανατολή και τα βατράχια κλαίνε.

Μια συμβολική βομβίτσα στην «Hellenic Train» ξεσήκωσε το σύμπαν και αποκλείστηκε αμέσως ο χώρος, ακόμα και μια από τις μεγαλύτερες οδικές αρτηρίες της Αθήνας. 57 νεκροί στο μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα-έγκλημα και όχι μόνο δεν αποκλείστηκε ο χώρος, αλλά πήγαινε όποιος ήθελε και έκανε ό,τι γούσταρε ή ό,τι του είπαν να κάνει.

“Στις προσβολές, στις αδικίες, στα βάσανά σου / συμπαραστάτες μη ζητάς εσύ. / Ζήσε όπως έμαθες, στητός κι άγρυπνος στάσου / δίχως εκπτώσεις κι «όμφακες εισίν». / Απ’ τη δική σου μη ξεφύγεις στράτα / να μείνεις ίδιος στις ενάντιες εποχές/ τη μοίρα σου να την ορίζεις όπως θες… / Μ’ αυτή τη μοίρα του πλησίον τη μοίρα κράτα / με την ψυχή σου ζέστανε κι άλλες ψυχές” (Aleksandr Trifonovich Tvardovsky).

Ο άλλος νομίζει ότι κάνοντας βόλτες, επισκέψεις και προεκλογική εκστρατεία χωρίς εκλογές, θα αντιστρέψει το βαρύτατο κλίμα εναντίον του.

Αναμφίβολα είναι πια ένας κόσμος σε μαζική παράκρουση, σε πολιτικό, κοινωνικό και ατομικό επίπεδο…

Επίκαιρη συμβουλή προς “πιστούς”: “Βρες ένα παιδί που δεν έχει να φάει, χάρισέ του ένα Πάσχα και μην ξανανηστέψεις ποτέ“.

Κοκκινοσκουφίτσα

Εκτύπωση 🖨
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΣαν σήμερα 19 Απρίλη
Επόμενο άρθρο Τα τελευταία νέα από τη Γάζα

Σχετικά Αρθρα

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 17 Μάι 2025, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 10 Μάι 2025, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 3 Μάι 2025, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 26 Απρ 2025, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 12 Απρ 2025, 00:02

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

Αντικυνωνικά 5 Απρ 2025, 00:02
Ροή Ειδήσεων
Πολιτισμός

Ετσι διαγράφονται τα σημάδια της Ιστορίας και του Πολιτισμού

17 Μάι 2025, 11:28
Πολιτική

77 χρόνια από τη Νάκμπα – Ολοι/ες σήμερα στην πορεία

13:30, Πάρκο Ελευθερίας (Μετρό: Μέγαρο)

17 Μάι 2025, 07:08
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

17 Μάι 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

17 Μάι 2025, 00:01
Διεθνή

Περιμένοντας τον Βλαδίμηρο…

…ή, αλλιώς, ο νικητής βάζει τους όρους

16 Μάι 2025, 21:38
Κόντρες

Η φασιστο-Τζιόρτζια έκανε στον Κούλη μια προσφορά που δεν μπορούσε να αρνηθεί

16 Μάι 2025, 19:53
Διεθνή

Τα λιοντάρια του Αλ-Μόνταρ (video)

16 Μάι 2025, 14:09
Διεθνή

Τους τα έχωσε χοντρά μέσα στη Γερουσία: είστε δολοφόνοι παιδιών στη Γάζα

Ο Μπεν Κοέν, συνιδρυτής της φίρμας παγωτών "Ben & Jerry's"

16 Μάι 2025, 12:33
Διεθνή

Ευρωβουλευτές του ΕΛΚ ζητούν να απαγορευτεί το σφυροδρέπανο

Το σφυροδρέπανο. Το σύμβολο πάνω στη Σημαία της Νίκης που καρφώθηκε στον κεντρικό Τρούλο του Ράιχσταγκ και σήμανε τη νίκη

16 Μάι 2025, 11:09
Πολιτική

Περηφάνια και ντροπή στο Ρέθυμνο

Η παλαιστινιακή σημαία υψώθηκε στο Δημαρχείο, κόντρα στη θέληση των προσκυνημένων

16 Μάι 2025, 09:51
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 16 Μάη

16 Μάι 2025, 00:01
Οικονομία

Σιδηρόδρομοι: Ο Μητσοτάκης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια

15 Μάι 2025, 21:11
Κόντρες

Γαλάζιος εμφύλιος για τη σταυρονοθεία

15 Μάι 2025, 14:56
Η παπάρα

Εδώ χρειάζεται βρεγμένη σανίδα…

15 Μάι 2025, 13:18
Αγροτικά

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων θερίζει και το υπουργείο κάνει παιχνίδια προπαγάνδας και παραπληροφόρησης

15 Μάι 2025, 13:07
Διεθνή

«Οι Πύλες της Κόλασης», Κύκλος 1, Επεισόδιο 3

Al-Qasam Productions

15 Μάι 2025, 09:55
Διεθνή

Τα γυρίζει ο προδότης, προσπαθώντας να βγει από την απομόνωση

15 Μάι 2025, 09:09
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 15 Μάη

15 Μάι 2025, 00:01
Κόντρες

Πώς τα κατάφερε και στάθηκε στα πόδια του το θηρίο;

14 Μάι 2025, 22:06
Πολιτική

77 χρόνια από τη Νάκμπα – Πορεία το Σάββατο προς την αμερικανική και τη σιωνιστική πρεσβεία

13:30, Πάρκο Ελευθερίας

14 Μάι 2025, 18:36
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 17 Μάη

Ημέρα κατά της ομοφοβίας.

Ημέρα τηλεπικοινωνιών.

1959: Η Κούβα εθνικοποιεί τις μεγάλες γεωργικές εκτάσεις.

1968: Η χούντα εγκαινιάζει το πεδίο βολής του ΝΑΤΟ στην Κρήτη.

1974: 34 άνθρωποι νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου στο κέντρο του Δουβλίνου.

1979: Συλλαμβάνεται ο Απ. Πρωτοπαππάς, βομβιστής της “Οργάνωσης Εθνικής Αντίστασης“.

1983: Δύο βόμβες στο Ψυχικό με στόχο το αυτοκίνητο του σύριου πρέσβη και το σχολείο της λιβυκής πρεσβείας.

2003: Πέντε βομβιστικές επιθέσεις στην Καζαμπλάνκα, 41 νεκροί.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

ΥΠΕΚΑ Ν. Κεραμέως στην ΕΡΤ: Σε λίγα λεπτά, βρίσκεις θέση εργασίας μέσω του JobMatch

Τη διευκόλυνση ενδιαφερομένων και εργοδοτών για εύρεση εργασίας σε τουρισμό και εστίαση, μέσω της εφαρμογής Job Match, επεσήμανε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Νίκη Κεραμέως, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ, την Πέμπτη 15 Μαΐου.

Η υπουργός ανέφερε ότι καθώς η ανεργία έχει μειωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας στο 9%, υπάρχουν επιχειρήσεις, ειδικά σε τουρισμό και εστίαση οι οποίες αναζητούν προσωπικό για κάλυψη θέσεων εργασίας και δεν βρίσκουν, σημειώνοντας ότι «έχουμε θέσει σε λειτουργία την πλατφόρμα Job Match, μαζί με τη Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης. Μπαίνεις μέσα και δηλώνεις τις προτιμήσεις σου, βάζεις φίλτρα. Ταυτόχρονα φίλτρα-θέσεις εργασίας έχουν ανεβάσει και οι εργοδότες. Με το που βάζω εγώ ως υποψήφια εργαζόμενη τα φίλτρα μου, αυτόματα το σύστημα κάνει τη σύζευξη μεταξύ των δικών μου προτιμήσεων, μαζί με τις θέσεις εργασίας που προσφέρει ο εργοδότης και μου βγάζει μία λίστα με τις επιχειρήσεις που πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Όταν δω κάτι που με ενδιαφέρει μπορώ να πατήσω και αμέσως βίντεο κλήση και να κάνω συνέντευξη επιτόπου. Αυτή η διαδικασία σκεφτείτε το εξής, γιατί το έχουμε μετρήσει, μπορεί σε δυόμισι λεπτά να έχεις δουλειά. Αυτή είναι η ουσία της διευκόλυνσης. Ήδη έχουμε στο Job Match 22.000 υποψηφίους από πέρυσι και έχουν γίνει πάνω από 46.000 συνολικά συζεύξεις.».

Δελτίο Τύπου υπουργείου Εργασίας, 15.5.2025

(Το συμπέρασμα είναι απλό: άνεργοι είναι μόνο οι τεμπέληδες. Οποιος/α θέλει να βρει δουλειά μπορεί να τη βρει μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας με το κινητό του. Κάθεται να πιει έναν καφέ και προτού προλάβει να τον τελειώσει έχει βρει δουλειά! Γι’ αυτός τις περιπτώσεις χοντρής κοροϊδίας υπάρχει μια λαϊκή παροιμία: Ε, ρε, βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo