Close Menu
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
  • Στήλες
    • Η Αποψή Μας
    • Στο Ψαχνό
    • Zoom
    • Βαθύ Κόκκινο
    • Αντικυνωνικά
    • Dixi et salvavi animam meam
X (Twitter) YouTube RSS
Τελευταία Νέα :
  • Σκληρό και απόλυτα επιτυχημένο πλήγμα του Ιράν στη σιωνιστική οντότητα (video και φωτογραφίες)
  • Και ανιστόρητος ο προκλητικός σιωναζιστής
  • Oλες/οι την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα: Για την Παλαιστίνη!
  • Mια εικόνα χίλιες λέξεις
  • ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ
  • Σαν σήμερα 14 Ιούνη
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Διεθνή
  • Οικονομία
  • Εργατικά
  • Αγροτικά
  • Παιδεία
  • Καταστολή
  • Περιβάλλον
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Αθλητισμός
  • Ιστορία
X (Twitter) YouTube RSS
Εφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.grΕφημερίδα Κόντρα | Eksegersi.gr
Πλοήγηση:Αρχική»Διεθνή»Χαν Γιούνις: Παράδοση αιχμάλωτων μπροστά από τα ερείπια του σπιτιού του Σινουάρ
Διεθνή

Χαν Γιούνις: Παράδοση αιχμάλωτων μπροστά από τα ερείπια του σπιτιού του Σινουάρ

Eksegersi.grBy Eksegersi.gr30 Ιαν 2025, 18:55

Μπροστά από τα ερείπια του σπιτιού του Γιάχια Αλ-Σινουάρ, στην περιοχή Σάτερ της Χαν Γιούνις, έγινε η παράδοση στον Ερυθρό Σταυρό των υπόλοιπων σιωνιστών αιχμαλώτων. «Ο Αρχοντας της Καταιγίδας» γράφει το γιγαντοπανό που αναρτήθηκε στα ερείπια του βομβαρδισμένου (πολλάκις από το 2014) σπιτιού της οικογένειας Σινουάρ. Οι Παλαιστίνιοι της Χαν Γιούνις είναι περήφανοι για τον συντοπίτη τους.

Ο ρεπόρτερ του Αλ-Τζαζίρα Ντζουάν Σαμρί σχολίασε: Η επιλογή από τη Σαράγια Αλ-Κουντς, τη στρατιωτική πτέρυγα της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ, του σπιτιού του ηγέτη Γιάιία Σινουάρ στη Χαν Γιούνις για την παράδοση της ισραηλινής αιχμάλωτης Άρμπελ Γιεχούντ και του ισραηλινού αιχμαλώτου Γκάντι Μόζες, αποτελεί ένα σημαντικό και σαφές μήνυμα που επιβεβαιώνει την ενότητα της Αντίστασης, παρά τις προσπάθειες του κατοχικού στρατού να καλλιεςργήσει αντιθέσεις.

Ενα τεράστιο πλήθος Παλαιστίνιων «βούλιαξε» κυριολεκτικά την περιοχή. Σαράια [Αλ-Κουντς] και Κατάμπ [Αλ-Κασάμ] ένα χέρι, είναι το σύνθημα που κυριαρχεί.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/KhanYunis_plithos.mp4

Μαχητές των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ, Αλ-Κουντς και Μουτζαχεντίν (Ταξιαρχίες Αλ-Κουντς και Ταξιαρχίες Μουτζαχεντίν είχαν πιάσει αιχμάλωτη την περιβόητη Αρμπέλ Γιεχούντ και έναν ακόμα σιωνιστή) αποθεώθηκαν κατά την προσέλευσή τους, που έγινε με μεγάλη δυσκολία λόγω της λαοθάλασσας.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/proselefsi_maxiton.mp4

Eνας μαχητής Κασάμ απαγγέλλει ένα ποίημα. Σε (πολύ) ελεύθερη απόδοση: Είμαστε αυτοί που βαδίσαμε προς τις στρατιές που έρχονταν με βήματα φρίκης. Χωρίς όπλα, μόνο με το μελάνι στο χαρτί. Χωρίς πανοπλίες, μόνο με μέλι πάνω στο μαντίλι. Ο νέος ρίχνεται πάνω στους στρατιώτες με όση γενναιοδωρία και όσο θανατηφόρο πάθος έχει στην καρδιά του.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/maxites_1-1.mp4

Τα σιωνιστικά κανάλια έχουν συνδεθεί με αραβικά και δείχνουν απευθείας τις σκηνές. Στάζοντας φαρμάκι ο σιωνιστής δημοσιογράφος Αμίτ Σιγκάλ, λέει: Οταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες, καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί καμία χώρα στον κόσμο δεν θέλει να υποδεχτεί αυτούς τους… ευγενικούς και… αθώους ανθρώπους. Ξυδάκι, μπας και συνέλθεις…

Η τελετή παράδοσης καθυστερεί, καθώς τα αυτοκίνητα και του Ερυθρού Σταυρού και της Αντίστασης δεν μπορούν να διασχίσουν τη μικρή απόσταση λόγω του τεράστιου πλήθους. Οι μαχητές καταφέρνουν με μεγάλο κόπο ν’ ανοίξουν διάδρομο. H Aντίσταση δεν υποχώρησε στην πίεση: η διαδικασία θα γίνει μπροστά στο σπίτι του Σινουάρ.

https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/plithos_empodizei_autokinita.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/arbil_yehoud.mp4
https://eksegersi.gr/wp-content/uploads/2025/01/arbel_yehud_2.mp4

Μετά την ολοκλήρωση της παράδοσης των αιχμάλωτων, η Χαμάς εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Δελτίο Τύπου του Κινήματος Ισλαμικής Αντίστασης – Χαμάς:

Η μεγάλη συγκέντρωση του λαού μας στις επιχειρήσεις παράδοσης αιχμαλώτων στην πόλη Χαν Γιούνις και στο στρατόπεδο προσφύγων Τζαμπάλια, μέσα από τα ερείπια που άφησε η φασιστική κατοχή στην περιοχή, είναι ένα μήνυμα αποφασιστικότητας, δύναμης και πρόκλησης προς αυτόν τον βάρβαρο κατακτητή, επιβεβαιώνοντας ότι ο λαός μας παραμένει στη γη του και είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει το σχέδιο για την ελευθερία, την επιστροφή και την αυτοδιάθεση.

Οι Ταξιαρχίες Αλ-Κασάμ και η Παλαιστινιακή Αντίσταση αποδεικνύουν και πάλι την υψηλή τους ικανότητα να ελέγχουν την κατάσταση μέσω οργανωμένων επιχειρήσεων παράδοσης αιχμαλώτων, οι οποίες εντυπωσίασαν τον κόσμο, αφού πρώτα κατέστρεψαν το ηθικό του εγκληματικού στρατού του εχθρού στην άμμο της Γάζας.

Αυτό που συνέβη σήμερα επιβεβαιώνει την ενότητα των Ταξιαρχιών Αλ-Κασάμ,ηςων Σαράια Αλ-Κουντς και των δυνάμεων αντίστασης στο πεδίο της μάχης και στην οργάνωση της επιχείρησης ανταλλαγής αιχμαλώτων, η οποία πραγματοποιήθηκε μπροστά από το σπίτι του μάρτυρα ηγέτη Αμπού Ιμπραχίμ [Γιάχια Σινουάρ].

Η ποικιλία των επιχειρήσεων απελευθέρωσης ισραηλινών αιχμαλώτων από διάφορες περιοχές της Γάζας, στη Τζαμπάλια και στη Χαν Γιούνις και μπροστά από το σπίτι του ηγέτη μάρτυρα Γιάχια Σενουάρ, στέλνει ένα σαφές μήνυμα στον κόσμο: ότι ο λαός μας παραμένει στη γη του και θα συνεχίσει τον αγώνα για την ελευθερία, την επιστροφή και την ανεξαρτησία.

Οι περιοχές που καταστράφηκαν από τον κατακτητή και όπου εκτελέστηκαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σήμερα είναι μάρτυρες μιας σκηνής νίκης για τον λαό μας και την Αντίσταση μας, με την υλοποίηση των ανταλλαγών αιχμαλώτων.

Σήμερα περιμένουμε την απελευθέρωση της νέας ομάδας των ηρώων αιχμαλώτων μας από τις φυλακές του φασιστικού καθεστώτος, μετά από την αναγκαστική απελευθέρωσή τους από τον σιωνιστικό εχθρό, στο πλαίσιο της συμφωνίας «Καταιγίδα του Αλ-Άκσα», και ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας σε αυτούς και στον λαό μας, που παραμένει πιστός, να συνεχίσουμε μαζί στο δρόμο για την ελευθερία και την ανεξαρτησία.

Εκτύπωση 🖨
ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ ΓΑΖΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ
Κοινοποίηση: Facebook Twitter LinkedIn Email WhatsApp
Προηγούμενο ΆρθροΤο μεγάλο πάρτι της Τζαμπάλια
Επόμενο άρθρο Ξέρετε τι είναι το… αδερφικό;

Σχετικά Αρθρα

Σκληρό και απόλυτα επιτυχημένο πλήγμα του Ιράν στη σιωνιστική οντότητα (video και φωτογραφίες)

Χτυπήθηκε και το σιωναζιστικό υπουργείο Πολέμου - Νεκροί και τραυματίες

Διεθνή 14 Ιούν 2025, 14:13

Mια εικόνα χίλιες λέξεις

Διεθνή 14 Ιούν 2025, 07:02

Γάζα: Πέφτουν κεφάλια προδοτών

Η Αντίσταση ξεκαθαρίζει την κατάσταση

Διεθνή 13 Ιούν 2025, 20:37

Η Χαν Γιούνις δεν παραδίνεται – αμύνεται με επιτυχία

Διεθνή 13 Ιούν 2025, 13:07

Οι Αμερικανοί εκβιάζουν το Ιράν μέσω των σιωναζιστών

Διεθνή 13 Ιούν 2025, 10:57

Σε άνιση μάχη κι αγώνα…

Διεθνή 11 Ιούν 2025, 21:26
Ροή Ειδήσεων
Διεθνή

Σκληρό και απόλυτα επιτυχημένο πλήγμα του Ιράν στη σιωνιστική οντότητα (video και φωτογραφίες)

Χτυπήθηκε και το σιωναζιστικό υπουργείο Πολέμου - Νεκροί και τραυματίες

14 Ιούν 2025, 14:13
Η παπάρα

Και ανιστόρητος ο προκλητικός σιωναζιστής

14 Ιούν 2025, 08:35
Πολιτική

Oλες/οι την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα: Για την Παλαιστίνη!

14 Ιούν 2025, 07:42
Διεθνή

Mια εικόνα χίλιες λέξεις

14 Ιούν 2025, 07:02
Αντικυνωνικά

ΑΝΤΙΚΥΝΩΝΙΚΑ

14 Ιούν 2025, 00:02
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Ιούνη

14 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Γάζα: Πέφτουν κεφάλια προδοτών

Η Αντίσταση ξεκαθαρίζει την κατάσταση

13 Ιούν 2025, 20:37
Διεθνή

Η Χαν Γιούνις δεν παραδίνεται – αμύνεται με επιτυχία

13 Ιούν 2025, 13:07
Διεθνή

Οι Αμερικανοί εκβιάζουν το Ιράν μέσω των σιωναζιστών

13 Ιούν 2025, 10:57
Πολιτική

Εσχάτη προδοσία και εσχάτη υποκρισία

13 Ιούν 2025, 06:19
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 13 Ιούνη

13 Ιούν 2025, 00:01
Uncategorized

24ωρη απεργία στα ΜΜΕ

12 Ιούν 2025, 08:40
Παιδεία

Θα ακούσετε επιτέλους τους χιλιάδες φοιτητές και φοιτήτριες;

Ανοιχτή επιστολή προέδρων φοιτητικών συλλόγων Αθήνας και Θεσσαλονίκης προς την υπουργό Παιδείας

12 Ιούν 2025, 00:56
Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 12 Ιούνη

12 Ιούν 2025, 00:01
Διεθνή

Σε άνιση μάχη κι αγώνα…

11 Ιούν 2025, 21:26
Παιδεία

Κέντρα Ξένων Γλωσσών: Υψηλή κερδοφορία και εργασιακές σχέσεις-γαλέρας

Χάρη στην αδιαφορία του εκπαιδευτικού συστήματος για την ξενόγλωσση εκπαίδευση

11 Ιούν 2025, 21:02
Αγροτικά

Ανεξέλεγκτη η ευλογιά συνεχίζει να πλήττει τα ελληνικά κοπάδια

11 Ιούν 2025, 20:26
Παιδεία

Τα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί: Ξεσηκώθηκαν στα Χανιά ενάντια στις συγχωνεύσεις σχολικών τμημάτων

11 Ιούν 2025, 20:04
Διεθνή

Οι «Πέτρες του Δαβίδ» εξολοθρεύουν τα «Αρματα του Γεδεών»

11 Ιούν 2025, 13:03
Πολιτισμός

Που πα’ ρε Πεπ, χωρίς να ρωτήσεις τη Σώτη;

11 Ιούν 2025, 09:22
Εκδηλώσεις στην Κόντρα
Η Yπόθεση Ζορζ Ιμπραήμ Αμπνταλλά
Εφετείο ΧΑ
Ουκρανία
Επιλεγμένα θέματα
10 Μάι 2022, 22:55

Ο ρωσικός ιμπεριαλισμός από θέση ισχύος

«Ο πλούτος των κοινωνιών όπου κυριαρχεί ο κεφαλαιοκρατικός τρόπος παραγωγής εμφανίζεται σαν ένας “τεράστιος σωρός…

21 Απρ 2022, 13:42

Καρλ Μαρξ: Μισθός, τιμή και κέρδος

21 Νοέ 2021, 07:31

Κινέζικος Ιμπεριαλισμός: Tα περιθώρια της παλιάς υψηλής κερδοφορίας στενεύουν

Παρά τη συνεχιζόμενη υπερεκμετάλλευση του προλεταριάτου

Περισσότερα…

Σαν Σήμερα

Σαν σήμερα 14 Ιούνη

Ημέρα εθελοντή αιμοδότη.

Δανία: Ημέρα σημαίας (1219).

ΗΠΑ: Ημέρα σημαίας (1777).

1923: Δολοφονείται ο βούλγαρος πρωθυπουργός Αλεξάντερ Σταμπολίσκι.

1962: Συλλαμβάνονται στη Γαλλία τριάντα άτομα που σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον Ντε Γκολ.

1977: Τρεις οπλισμένοι κροάτες εθνικιστές επιτίθενται στη γιουγκοσλαβική αντιπροσωπεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

1982: Τέλος του πολέμου των Φόκλαντ.

2000: Συνοριοφύλακες πυροβολούν και σκοτώνουν μετανάστη στον Εβρο.

Εκτύπωση 🖨
Η Παπάρα…

Οι λαοί μας είναι φίλοι από την εποχή του Κύρου του Μέγα [Πέρσης βασιλιάς, 6ος αιώνας π.Χ. – επέτρεψε την επιστροφή των Ιουδαίων στην Παλαιστίνη]. Ο ιρανικός λαός πρέπει τώρα να ενωθεί γύρω από την ιστορική του κληρονομιά, υπερασπιζόμενος την ελευθερία του από το καθεστώς που τον καταπιέζει. Το καθεστώς είναι πολύ αδύναμο, ποτέ δεν ήταν τόσο αδύναμο όσο τώρα.

Μπενιαμίν Νετανιάχου

(Ο Νετανιάχου απευθύνεται στον ιρανικό λαό και τον καλεί να ανατρέψει το καθεστώς της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν. Και για να βρει επιχειρήματα πηγαίνει δυόμισι χιλιετίες πίσω, στην εποχή του Κύρου του Μέγα και των αρχαίων Ιουδαίων. Κατά την αφήγηση της Βίβλου, ο ιδρυτής της περσικής αυτοκρατορίας, τερμάτισε τη Βαβυλώνια αιχμαλωσία και επέτρεψε στους αιχμάλωτους Ιουδαίους να επιστρέψουν στις εστίες τους και να ξαναχτίσουν τον ναό του Σολομώντα. Ως ιδρυτής μιας τεράστιας αυτοκρατορίας ήξερε πως μόνο σεβόμενες τα έθιμα και τις θρησκείες των υπηκόων του και αναγνωρίζοντάς τους ορισμένα δικαιώματα στα όρια των σατραπειών, θα μπορούσε να διατηρήσει την ενότητα της αυτοκρατορίας που δημιούργησε. Αντίστοιχη συμπεριφορά είχε ο Αλέξανδρος ο Μέγας των Μακεδόνων, δύο αιώνες αργότερα. Βέβαια, ούτε οι σημερινοί Ιρανοί είναι απόγονοι των αρχαίων Περσών (πέραν των άλλων, μια σφοδρή λαϊκή επανάσταση τσάκισε το καθεστώς του τελευταίου σάχη, του Ρεζά Παχλεβί, που θεωρούσε τον εαυτό του απόγονο των αρχαίων περσών αυτοκρατόρων) ούτε οι σημερινοί σιωνιστές εβραίοι έχουν σχέση με τις φυλές της αρχαίας Ιουδαίας, από τις οποίες κατάγονται και οι Παλαιστίνιοι. Ακόμα και στο εντελώς ανιστόρητο πλαίσιο που επικαλείται ο Νετανιάχου, το επιχείρημα γίνεται μπούμερανγκ και στρέφεται εναντίον του. Στη θέση της ανεξιθρησκείας του Κύρου του Μέγα έχουμε ένα εβραϊκό-σιωνιστικό κράτος, φασιστικά δομημένο, που επιτίθεται με όλα τα μέσα στους λαούς της περιοχής. Οχι μόνο στους Παλαιστίνιους, αλλά και στους Σύριους και τους Λιβανέζους, των οποίων κατέχει εδάφη. Οχι μόνο στους μουσουλμάνους της Παλαιστίνης αλλά στους μουσουλμάνους όλου του κόσμου -και τους Ιρανούς, φυσικά-, καθώς ο φανατικός σιωνισμός διακηρύσσει ωμά ότι θέλει να γκρεμίσει το τζαμί του Αλ-Ακσα, τρίτο ιερό τόπο των μουσουλμάνων μετά τη Μέκα και τη Μεδίνα, και στη θέση του να οικοδομήσει τον τρίτο ναό του Σολομώντα. Οι σιωνιστές δεν απειλούν τους αγιατολάχ του Ιράν, απειλούν τον ιρανικό λαό, που μολονότι δεν είναι αραβικός, αισθάνεται αισθήματα αδελφοσύνης και στέκεται αλληλέγγυος προς τον παλαιστινιακό λαό. Οι Ιρανοί θα φτύσουν πάνω στην εικόνα του Νετανιάχου και μετά θα την ποδοπατήσουν. Κι αυτός το ξέρει καλά. Ξέρει πως δεν μπορεί να τους ξεγελάσει με αναφορές στην αρχαία ιστορία της περιοχής. Η γελοία -και προκλητική συνάμα- δήλωσή του δεν απευθύνεται στους Ιρανούς αλλά στη Δύση. Παριστάνει τον φιλελεύθερο, την ίδια στιγμή που διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα -πλέον και στη Δυτική Οχθη-, που βομβαρδίζει αμάχους στον Λίβανο και τη Συρία, που βομβαρδίζει το Ιράν, συμπεριφερόμενος σαν χωροφύλακας της περιοχής. Ούτε στη Δύση μπορεί να ξεγελάσει τους λαούς, όμως. Πάνε οι εποχές που λειτουργούσε η «βιομηχανία του ολοκαυτώματος»)

Εκτύπωση 🖨
Αφίσες









Αρχείο Εφημερίδας
Εκδόσεις
25 Σεπ 2022, 13:12

Η ανατροπή του καπιταλισμού προϋπόθεση για τη λύση του ζητήματος της κατοικίας

27 Μαρ 2022, 17:35

Σοσιαλιστική οικοδόμηση και καπιταλιστική παλινόρθωση στην ΕΣΣΔ

Κατεβάστε ελεύθερα τη μελέτη

11 Οκτ 2020, 11:30

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (κατεβάστε ελεύθερα τη μπροσούρα)

29 Αυγ 2020, 10:01

Η αλήθεια για τους Σλαβομακεδόνες

Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

Αφιερώματα
17 Σεπ 2020, 19:22

Εγκληματικό, εθνικοσοσιαλιστικό μόρφωμα ήταν και παραμένει η Χρυσή Αυγή και οι παραφυάδες μετά τη διάσπασή της

4 Νοέ 2017, 00:00

100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Ο μεγάλος Οκτώβρης του 1917 εξακολουθεί να διδάσκει το προλεταριάτο

30 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (7)

23 Νοέ 2013, 00:00

KPD: Η συνεπής αντιφασιστική και επαναστατική οργάνωση της γερμανικής εργατικής τάξης

Διδάγματα από το Μεσοπόλεμο (6)

Δείτε όλες τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Δείτε όλα τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Πολιτικές Δίκες
  • 17Ν
    • Εφετείο 17Ν
  • ΕΛΑ
    • Δεύτερη Δίκη ΕΛΑ
    • Εφετείο ΕΛΑ
    • Πρώτη Δίκη ΕΛΑ
  • Επαναστατικός Αγώνας
    • Πρώτη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
    • Εφετείο Επαναστατικού Αγώνα
    • Δεύτερη Δίκη Επαναστατικού Αγώνα
  • Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς
    • 3η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • 4η Δίκη Σ.Π.Φ.
    • Δίκη Σ.Π.Φ.
Παλαιστίνη
  • Σπάζοντας την πολιορκία
    • Το ημερολόγιο της αποστολής
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (4)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (3)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (2)
    • Σπάζοντας τον αποκλεισμό της Γάζας (1)
Σύνδεσμοι
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Ποιοι είμαστε
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης

Πληκτρολογήστε παραπάνω και πατήστε Enter για αναζήτηση. Πατήστε Esc για ακύρωση.

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας. Εφόσον συνεχίσετε στη σελίδα μας, θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.
Ρυθμίσεις CookieΣυνέχεια
Διαχείριση συναίνεσης

Σύνοψη απορρήτου

Χρησιμοποιούμε cookies αποκλειστικά για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας πλοήγησης και για τη σύνταξη ανώνυμων στατιστικών επισκεψιμότητας (analytics). Δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε την προσωπική σας ταυτότητα από τα cookies. Τα cookies αποθηκεύονται αποκλειστικά στη δική σας συσκευή (υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο) και η ιστοσελίδα δε διατηρεί κανένα αρχείο ή βάση δεδομένων με προσωπικά δεδομένα σας.
Necessary
Always Enabled
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
CookieDurationDescription
_GRECAPTCHA5 months 27 daysThis cookie is set by Google. In addition to certain standard Google cookies, reCAPTCHA sets a necessary cookie (_GRECAPTCHA) when executed for the purpose of providing its risk analysis.
cookielawinfo-checkbox-advertisement1 yearSet by the GDPR Cookie Consent plugin, this cookie is used to record the user consent for the cookies in the "Advertisement" category .
cookielawinfo-checkbox-analytics11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional11 monthsThe cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance11 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
elementorneverThis cookie is used by the website's WordPress theme. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time.
viewed_cookie_policy11 monthsThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
wordpress_test_cookiesessionThis cookie is used to check if the cookies are enabled on the users' browser.
Functional
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
CookieDurationDescription
__cf_bm30 minutesThis cookie, set by Cloudflare, is used to support Cloudflare Bot Management.
Performance
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytics
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
CookieDurationDescription
_ga2 yearsThe _ga cookie, installed by Google Analytics, calculates visitor, session and campaign data and also keeps track of site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognize unique visitors.
_gid1 dayInstalled by Google Analytics, _gid cookie stores information on how visitors use a website, while also creating an analytics report of the website's performance. Some of the data that are collected include the number of visitors, their source, and the pages they visit anonymously.
Advertisement
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
Others
Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have not been classified into a category as yet.
CookieDurationDescription
_lscache_vary2 daysNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI4 minutesNo description available.
abj404_solution_REQUEST_URI_SHORTpastNo description
abj404_solution_REQUEST_URI_UPDATE_URL4 minutesNo description
wordpress_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_logged_in_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpress_sec_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpresspass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wordpressuser_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-postpass_b6635853a2380e54d99196d3b5c883f5pastNo description
wp-settings-0pastNo description
wp-settings-time-0pastNo description
SAVE & ACCEPT
Powered by CookieYes Logo